Artikel-ID : 00259715 / Laatst gewijzigd : 22-08-2023Afdrukken

BRAVIA CORE: Veelgestelde vragen

Wat is BRAVIA CORE?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De BRAVIA CORE™-app is een videoservice die wordt geleverd bij in aanmerking komende tv-modellen. Deze app biedt toegang tot een reeks nieuwe releases en klassieke films, waaronder de grootste IMAX® Enhanced-filmcollectie, UHD-kwaliteit zonder kwaliteitsverlies met Pure Stream™, en nog veel meer!

Aanbiedingen variëren per apparaat en regio. Als u meer informatie nodig hebt over de service en hoe u deze kunt gebruiken, kijk dan op onze BRAVIA CORE-promotiepagina. Als u te maken hebt met een probleem met de app of de voucher met code, of als u vragen hebt over het gebruik van de service, ga dan naar onze speciale Veelgestelde vragen voor BRAVIA CORE.

OPMERKING: Als u onlangs een in aanmerking komende tv hebt gekocht, moet de eerder geïnstalleerde BRAVIA CORE-service worden bijgewerkt naar de huidige versie in de Google PlayStore.

Hoe te registreren voor BRAVIA CORE

1. Open de app op je TV. Als je tv BRAVIA CORE niet ondersteunt, is het niet zichtbaar of te downloaden in de app store.
    2. Het BRAVIA CORE-inlogscherm verschijnt. Je kan hier Account aanmaken selecteren, of inloggen.
    3. Klik op Account aanmaken en ga akkoord met de voorwaarden, volg de verdere online aanwijzingen.
    4. Voer je e-mailadres en wachtwoord in, accepteer het privacybeleid en je kunt aan de slag!