Artikel-ID : 00201423 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Software-update om de veiligheid van de Photo Share-app voor bepaalde BRAVIA-tv's te verbeteren

  Geachte klant,

  We hebben een software-update uitgebracht om de beveiliging te verbeteren van bepaalde BRAVIA™-televisies om potentiële beveiligingsproblemen met de 'Photo Sharing Plus'-toepassing te vermijden. 

  Beveiligingsupdates

  Deze software-update lost de volgende beveiligingsproblemen met de Photo Share Plus-toepassing op. Van deze zwakke plekken kan worden geprofiteerd in hetzelfde lokale netwerk.

  • Stack buffer overflow
  • Directory Traversal
  • Command Injection

  Oplossing

  Als uw televisie is ingesteld om automatisch updates te ontvangen wanneer u bent verbonden met internet, is de tv al bijgewerkt. Dit is de standaardinstelling voor de betrokken modellen.

  Als u wilt controleren of de televisie is bijgewerkt, gaat u naar het gedeelte Downloads van de productpagina van uw model. Klik op de koppeling Firmware-update voor meer informatie over hoe u uw softwareversie controleert. Als uw televisie nog niet is bijgewerkt, volg dan de instructies voor het downloaden en installeren van de update.

  Getroffen modellen:

  Tv-serieFirmwareversie vereist
  R5C  v8.588 of hoger
  WD75 en WD65 v8.215 of hoger
  XE70 en XF70 v8.674 of hoger
  WE75, WE6 en WF6 v8.414 of hoger

   

  Weet u niet zeker bij welke tv-serie uw model hoort? Hier volgen enkele voorbeelden:

  • KDL-48R550C
  • KDL-49WD757
  • KDL-49WE663


  Erkenning:
  Fortinet heeft deze kwetsbaarheid van de beveiliging gemeld. Wij willen deze persoon graag bedanken voor de ondersteuning.