Artikel-ID : 00116733 / Laatst gewijzigd : 20-05-2015

Veelgestelde vragen voor uitzendingen in 4K

Na een firmware-update die is aangeboden via internet (NDD - Network Direct Download), is uitzending in 4K sinds 26 februari beschikbaar in Europa. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen (FAQ) over het onderwerp die enkele van de belangrijkste punten beslaan die te maken hebben met uitzendingen in 4K.

1. Er verschijnt een foutmelding op mijn 4K-mediaspeler
    2. Hoe kan ik kanalen bekijken die worden uitgezonden in 4K?
    3. Kan ik inhoud in 4K bekijken via mijn 4K-mediaspeler zonder dat ik verbinding maak met internet?