Artikel-ID : 00255707 / Laatst gewijzigd : 13-01-2021Afdrukken

Nieuwe spraakgestuurde afstandsbediening met achtergrondverlichting (RMF-TX611E) voor 4K HD tv's van Sony

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

  Wat is er bijzonder aan de nieuwe afstandsbediening met achtergrondverlichting?

  Met de afstandsbediening met achtergrondverlichting van Sony, model RMF-TX611E, kunt u uw tv in het donker bedienen. De afstandsbediening is bewegingsgevoelig en het volledige oppervlak van de knop licht automatisch op wanneer u de afstandsbediening oppakt.

  De afstandsbediening kan via Bluetooth verbinding maken met uw tv en is niet langer afhankelijk van infraroodsignalen. Als gevolg hiervan hoeft u de afstandbediening niet op uw tv te richten om van zender te veranderen of het volume aan te passen.

  De kers op de taart is het hoogwaardige ontwerp van de afstandsbediening, dat geborsteld aluminium combineert met een fijngestreepte afwerking.

  Welke toetsen gaan branden op de afstandsbediening?

  Zoals in de onderstaande afbeelding wordt weergegeven, zijn bepaalde knoppen op de afstandsbediening met achtergrondverlichting voorzien van verlichte labels (bijv. 'HOME') of pictogrammen (bijvoorbeeld het pictogram van het Instellingen-tandwiel), terwijl de andere knoppen alleen verlichte omtrekken hebben (bijv. 'Mute' (Dempen)).

  Houd er rekening mee dat het ontwerp en de specificaties van uw afstandsbediening kunnen verschillen afhankelijk van uw regio, land of tv-model.

  Vergelijking van de knoppen van de afstandsbediening met achtergrondverlichting bij daglicht en in het donker.

  De achtergrondverlichting van de afstandsbediening uitschakelen

  Volg de onderstaande stappen om de achtergrondverlichting van de afstandsbediening uit te schakelen:

  1. Houd de knop VOL – (Volume minus) en de knop HOME op de afstandsbediening tegelijkertijd 2 seconden ingedrukt.
  2. Laat los wanneer de MIC(microfoon)-LED op de afstandsbediening twee keer oplicht.
  3. Als u de achtergrondverlichting van de afstandsbediening weer wilt inschakelen, voert u de bovenstaande procedure uit (stap 1 en 2).