Artikel-ID : 00095892 / Laatst gewijzigd : 30-11-2017

Foutcode 1 tot 30 of 50 tot 200 of 300 wordt weergegeven

Deze fout betekent dat er een communicatieprobleem is met een server van Sony of een derde partij. Het probleem is vaak tijdelijk en kan na een tijdje automatisch worden opgelost.

1. Probeer eerst na een korte pauze (1 minuut) opnieuw toegang te krijgen.

2. Nog niet opgelost? Update je tv naar de laatste systeemsoftware rechtstreeks via het internet of handmatig met een USB-stick en controleer of het probleem is opgelost.

Als het probleem zich blijft voortdoen, kun je contact met ons opnemen voor hulp.