Artikel-ID : 00082570 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

De DiXiM-toepassing gebruiken op een iPhone mobiel toestel met de functie Wi-Fi Direct

BELANGRIJK:

• Voor bijkomende informatie of om de DiXiM-app voor je iPhone te krijgen, bezoek je de DixiM-website op: http://www.digion.com/dixim_dmc/ of neem je contact op met je iPhone-verkoper.
    • Hoewel de DiXiM-software verschillende mediaformaten ondersteunt, zal het in deze oplossing gebruikte voorbeeld je in staat stellen foto's direct weer te geven met Wi-Fi Direct.
    1. Zorg dat de functie Wi-Fi Direct is ingesteld op je tv.
    2. Selecteer DiXiM uit de apps voor Apple® iPhone. Afbeelding
    3. Selecteer BRAVIA. Afbeelding
    4. Selecteer Shared(Gedeeld). Afbeelding
    5. Selecteer Photos (Foto's). Afbeelding
    6. Selecteer AlbumsImage
    7. Selecteer Shared (Documents) (Gedeeld (Documenten)).Afbeelding
    8. Selecteer de gewenste afbeelding of Play all items on the list (Alle items op de lijst afspelen). Afbeelding
    9. Druk op Play (Afspelen). Afbeelding