Artikel-ID : 00161966 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

Een BRAVIA Internet Video-apparaat aansluiten op een draadloze gamingadapter

OPMERKINGEN:

• Niet alle Blu-ray Disc™-spelers of tv's beschikken over internetfunctionaliteit. Om te controleren of uw Blu-ray Disc-speler of tv de functies heeft die in deze oplossing worden besproken, controleert u de specificaties.
    • Voordat u de stappen in deze oplossing uitvoert, controleert u of er een actieve internetverbinding is en of de modem is geactiveerd.
    1. Schakel de stroom in voor de gamingadapter.
    2. Volg hieronder de stappen voor uw besturingssysteem om de draadloze verbinding te verbreken:
    3. Sluit één uiteinde van de ethernetkabel aan op de gamingadapter.
    4. Sluit het andere uiteinde van de ethernetkabel aan op de netwerkpoort van de computer.
    5. Schakel de computer in.
    6. Open een webbrowser en typ het IP-adres van de gamingadapter in de adresbalk.

OPMERKING: Het IP-adres wordt geleverd door de fabrikant van de gamingadapter.

7. Typ de Username (Gebruikersnaam) en het Password (Wachtwoord) wanneer u hierom wordt gevraagd.

OPMERKING: De gebruikersnaam en het wachtwoord worden geleverd door de fabrikant van de gamingadapter.

8. Volg de stappen op het scherm om de draadloze instellingen te configureren.

OPMERKING: U kunt meer informatie vinden in de installatiegids die is meegeleverd bij de gamingadapter.

9. Als de draadloze instelling is voltooid, haalt u de ethernetkabel uit de computer en sluit u deze aan op de LAN-aansluiting van het BIV-apparaat (BRAVIA Internet Video).Afbeelding