Artikel-ID : 00140493 / Laatst gewijzigd : 28-01-2016

Kan ik een foto die is gemaakt met 3D Panoramic Sweep afspelen op een tv?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Door een HDMI-kabel aan te sluiten op de HDMI-uitgang van de camera en de HDMI-ingang van een tv, kan de panoramische foto worden afgespeeld op het tv-scherm.

BELANGRIJK:

• Indien een tv wordt aangesloten die geen 3D-tv is, wordt de foto alleen in 2D weergegeven (normale weergave).
  • Indien een 3D-tv wordt aangesloten, moet de tv worden ingesteld op weergave van 3D-inhoud en moet de 3D-bril worden opgezet die bij uw tv werd geleverd om van het 3D-effect te kunnen genieten.

OPMERKING: Bij de aankoop wordt de camera niet geleverd met een HDMI-kabel.