Artikel-ID : 00108789 / Laatst gewijzigd : 07-08-2017

Welke tv-terminal moet ik voor een MHL-verbinding gebruiken?

De aansluiting op de televisie die de MHL-technologie (Mobile High-Definition Link) ondersteunt, wordt aangeduid met MHL.

Voor niet-4K-modellen:

• HDMI1/MHL

Voor 4K-modellen:

• HDMI2/MHL
    • HDMI4/MHL

OPMERKINGEN:

• Voor mobiele apparaten met 4K-resolutie moet u de MHL-kabel rechtstreeks verbinden met de HDMI2/MHL-aansluiting van de televisie.
    • Bij 4K-modellen ondersteunt de HDMI4/MHL-aansluiting MHL2 voor High Definition-beeld.
    • Bij 4K-modellen ondersteunt de HDMI2/MHL-aansluiting MHL3 voor Ultra High Definition-beeld.