Artikel-ID : 00077561 / Laatst gewijzigd : 28-04-2017

Welke aansluiting van de televisie ondersteunt MHL?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De aansluiting die Mobile High-Definition Link (MHL) ondersteunt, is op de televisie aangeduid als MHL.

Niet-4K modellen

• HDMI 1/MHL

4K modellen

• HDMI 2/MHL
  • HDMI 4/MHL

OPMERKINGEN:

• Als je een mobiel toestel met 4K resolutie gebruikt, sluit je de MHL-kabel rechtstreeks aan op de HDMI 2/MHL-ingang van de televisie.
  • 4K resolutie vereist een 4K compatibele MHL 3.0-kabel. Wij raden de Sony MHL 3.0-kabel aan, productnummer DLCMC30.SYH.