Artikel-ID : 00165948 / Laatst gewijzigd : 06-02-2018

Lees hoe u problemen oplost met verbinding maken met internet, instellen van een DLNA-netwerk of het gebruiken van Screen mirroring / Wi-Fi Direct / NFC / MHL

Hieronder staat een overzicht met koppelingen naar veel voorkomende problemen met het instellen van een bekabelde of draadloze netwerkverbinding tussen een tv en een smartphone, tablet of computer.

1. Problemen met het instellen van een bekabelde internetaansluiting

2. Problemen met het instellen of gebruiken van een draadloze internetaansluiting

3. Er wordt een foutbericht op mijn scherm weergegeven

4. DLNA

5. Screen mirroring / Wi-Fi Direct / NFC / MHL

Beknopte handleidingen

Probleemoplossing

6. Sony Entertainment Network (SEN)

Hoe krijg ik toegang tot de Sony Entertainment Network-service?

Als uw probleem niet wordt weergegeven in het bovenstaande overzicht, zoekt u met trefwoord(en) op de ondersteuningssite van Sony.

Is het probleem nog steeds niet verholpen, ook al hebt u elke geboden oplossing geprobeerd? Neem contact met ons op voor meer hulp.