Artikel-ID : 00142678 / Laatst gewijzigd : 02-02-2018

App-icoontjes worden niet weergegeven in het appscherm

Zorg dat de tv verbonden is met internet.
    Indien uw internetaansluiting een probleem heeft, kunnen app-icoontjes verdwijnen.

Ververs de internetinhoud.
    Direct na een aankoop, een reset van de tv of een update voor nieuwe diensten/inhoud kunnen app-icoontjes verdwijnen.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Network (Netwerk) in Settings (Instellingen) en druk vervolgens op de knop Enter.
    3. Selecteer Refresh Internet Content (Internetinhoud verversen) en druk vervolgens op de knop Enter.

Reset de tv.
    App-icoontjes kunnen verdwijnen als de tv last heeft van een storing.
    Meer informatie kunt u lezen in Hoe kan ik de originele fabrieksinstellingen van de tv herstellen?