Artikel-ID : 00108654 / Laatst gewijzigd : 16-02-2022Afdrukken

Wat is de toepassing Media Remote?

  Over Media Remote.

  Media Remote is een toepassing die werkt met bepaalde apparaten van Sony, zoals Blu-ray Disc-/dvd-spelers of BRAVIA-apparaten. De toepassing kan worden gebruikt om uw Sony-apparaat te bedienen via andere mobiele apparaten, en u kunt informatie over muziek, het tv-programma of andere inhoud die u bekijkt, weergeven op uw mobiele apparaat. Deze toepassing is geschikt voor eenvoudige invoer van alfanumerieke tekens.

  Opmerking: Deze app is niet compatibel met de PlayStation®3 of oudere Sony-apparaten.

  De belangrijkste functies van Media Remote voor tv zijn:

  1. Simple Remote (Eenvoudige afstandsbediening): Hiermee kunt u navigeren door de grafische gebruikersinterface. Veeg met uw vinger over het scherm om de cursor te verplaatsen en tik op het scherm om een geselecteerd item te openen.
  2. Full Remote (Volledige afstandsbediening): Hiermee kunt u bijna alle knoppen gebruiken die u ook op een normale afstandsbediening aantreft, waardoor u toegang krijgt tot bijna alle belangrijke functies van uw Sony-apparaten.
  3. Keyboard (Toetsenbord): Er is een volledig QWERTY-toetsenbord toegevoegd aan het aanraakscherm waarmee u tekens eenvoudig kunt invoeren.
  4. Free Cursor Remote (Afstandsbediening met vrije cursor): U kunt de cursor vrij bewegen terwijl de browser wordt weergegeven op het scherm.
  5. Catch & Throw (Vangen en gooien): U kunt de URL van een website verzenden van uw Sony-apparaat naar uw mobiele apparaat en vice versa. U kunt de website die u momenteel op de tv bekijkt, weergeven op uw mobiele apparaat en andersom.
  6. Disc History/Disc Information (Schijfgeschiedenis/schijfinformatie): Hiermee kunt u informatie weergeven over de film die u bekijkt, en zo meer te weten komen over de cast of regisseur, of een afbeelding van de hoes vinden. Daarnaast is er een naadloze verbinding met Youtube, zodat u naar inhoud kunt zoeken die gerelateerd is aan de film.
  7. Now Playing Bar (Wordt nu afgespeeld-balk): Hiermee kunt u informatie weergeven over de film of het programma dat u bekijkt, of zoeken naar verwante inhoud.

   

  Opmerkingen:

  • De toepassing Media Remote werkt alleen als uw mobiele apparaat en uw Sony-apparaat zijn verbonden met hetzelfde draadloze netwerk.
  • Afhankelijk van het product dat u gebruikt, zijn misschien niet alle functies beschikbaar.
  • Bepaalde functies zijn misschien niet beschikbaar in sommige regio's/landen.
  • De naadloze koppeling naar Youtube is onderhevig aan wijziging en beëindiging zonder voorafgaande kennisgeving.