Artikel-ID : 00227123 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019Afdrukken

Hoe kan ik ondersteuningsinformatie vinden over de afstandsbediening die bij mijn tv is geleverd?

  Ga naar modelspecifieke tv-informatie op de ondersteuningswebsite voor meer informatie over de meegeleverde afstandsbediening van uw tv.
   

  Stap 1: Achterhaal de modelnaam van uw tv

  De modelnaam is een reeks letters en cijfers die u kunt vinden op de doos van het product, in de gebruikershandleiding en in de gebruikersinstellingen van de tv. Voorbeelden van tv-modellen zijn:

  • KDL‐32BX420
  • KDL-43W809C
  • KD-55XD8599

  Raadpleeg
  >>>De modelnaam van uw tv vinden voor meer informatie over het vinden van de precieze modelnaam.

   

  Stap 2: Zoek de modelnaam op de ondersteuningswebite

  Typ de naam van het model van uw tv op de zoekbalk. Zodra u begint te typen, wordt de volledige naam automatisch weergegeven in de lijst met automatische suggesties. Klik op het model om rechtstreeks naar de productpagina te gaan of klik op de knop Zoeken om de beste zoekresultaten weer te geven en kies een tv.

  >>> Startpagina van de ondersteuningswebsite

  OPMERKING: Als u niet zeker weet of uw afstandsbediening de meegeleverde afstandsbediening is of een andere, los verkrijgbare afstandsbediening, typt u de modelnaam van de afstandsbediening in.
  Als uw afstandsbediening een los product is, wordt de modelpagina van de afstandsbediening weergegeven in de zoekresultaten.
  De modelnaam bevindt zich aan de voorkant van de afstandsbediening of in het batterijvak(klepje).
  De modelnaam begint met de letters RM.

   

  Stap 3: Ga naar de pagina van uw tv-model

  Wanneer u de productpagina van de tv hebt geopend, kunt u de basisinformatie over de afstandsbediening bekijken in de referentiegids of de handleiding.*
  Deze geeft de beschikbare knoppen en functies weer.*
  Ook kunt u in het zoekvak trefwoorden intypen, zoals 'afstandsbediening'.

  *De vorm, locatie, beschikbaarheid en functie van knoppen op de afstandsbediening kunnen verschillen, afhankelijk van uw regio, land en tv-model.