Artikel-ID : 00160093 / Laatst gewijzigd : 07-02-2019

Hoe kan ik tv-zenders bijwerken/nieuwe tv-zenders ontvangen?

Als u nieuwe programmadiensten wilt zoeken, scant u de tv-zenders opnieuw:

Voor Android TV-modellen:

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Kies Channel Set-up (Zender instellen).
    4. Kies Digital Set-up (Digitale installatie).
    5. Selecteer Digital Tuning (Digitaal afstemmen).
    6. Kies Digital Auto Tuning (Digitale automatische programmering).

Voor de onderstaande modellen:
    KLVxxP4xxB-serie, KDxxS9xxxB-serie, KDLxxW5xxB-serie, KDLxxW6xxB-serie, KDLxxW7xxB-serie, KDLxxW8xxB-serie, KDLxxW9xxB-serie, KDxxX8xxxB-serie, KDxxX9xxxB-serie, XBRxxX8xxB-serie, XBRxxX9xxB-serie, W70xC-serie en W78xC-serie

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Kies Digital Set-up (Digitale installatie).
    4. Kies Digital Auto Tuning (Digitale automatische programmering).

Voor andere modellen:

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Systeem settings.
    4. Kies Channel Set-up (Zender instellen).
    5. Kies Digital Set-up (Digitale installatie).
    6. Selecteer Digital Tuning (Digitaal afstemmen).
    7. Kies Digital Auto Tuning (Digitale automatische programmering).
    8. Selecteer OK.

OPMERKING: De tv kan nieuwe programmadiensten niet automatisch ontvangen.