Artikel-ID : 00108630 / Laatst gewijzigd : 05-05-2017

Heb ik een USB-kabel nodig voor Wi-Fi Direct of Screen Mirroring (Scherm spiegelen)?

USB-kabel gebruiken voor Wi-Fi Direct of Screen Mirroring (Scherm spiegelen).

U hebt geen kabel nodig omdat de tv draadloos en rechtstreeks kan worden verbonden met de smartphone of pc zonder een toegangspunt (draadloze router). Raadpleeg de i-Handleiding voor meer informatie over de werking van de tv.

Opmerking: De videokwaliteit kan lager zijn door omgevingsinvloeden.