Artikel-ID : 00165171 / Laatst gewijzigd : 19-05-2017

Functies en vereisten van de Netflix-app

Dit is artikel is bedoeld om u te helpen met vragen over het gebruik van de Netflix-app.

Probleem

Oplossing

Wat is de limiet voor het aantal tv-programma's of films dat kan worden bekeken met de Netflix-service voor het streamen van video?

Netflix-limiet

Kan ik vooruit- of terugspoelen tijdens online streamen van Netflix-inhoud?

Ja, u kunt vooruit- of terugspoelen tijdens online streamen van Netflix-inhoud.

Wat zijn de basisvereisten om online video-inhoud van Netflix te bekijken?

Basisvereisten om online video-inhoud van Netflix te bekijken.

Kopiëren van Netflix-films naar een ander apparaat.

Netflix-films kunnen niet worden gekopieerd of verplaatst naar andere apparaten.

Moeten films of tv-programma's op Netflix volledig worden gedownload voordat ze kunnen worden bekeken?

Nee, u kunt een programma kiezen dat u wilt bekijken en het programma wordt dan via internet gestreamd.

Hoe bekijk ik Netflix op een computer?

Er is een specifieke plug-in die u op uw computer moet installeren om films of tv-programma's via Netflix te bekijken.

Wordt de downloadbitsnelheid of weergavekwaliteit aangegeven als ik internetvideo bekijk?

De downloadbitsnelheid of weergavekwaliteit wordt aangegeven als u op de DISPLAY-knop op de afstandsbediening drukt.

Hoe gebruik ik de Netflix-knop op de afstandsbediening?

Hoe gebruik ik de Netflix-knop op de afstandsbediening?

Kan ik de ondertiteling uitschakelen als ik internetvideo's bekijk?

Ja, u kunt de ondertiteling in- of uitschakelen.

Kan ik de kwaliteit van de video controleren tijdens het kijken naar Netflix in 4K met een 4K Ultra HD mediaspeler?

Hoe kan ik de downloadbitsnelheid of weergavekwaliteit zien tijdens het bekijken van internetvideo's?

Kijk op het Netflix Help Centre als u meer vragen hebt over de vereisten en functionaliteit van de video-app.