Artikel-ID : 00121539 / Laatst gewijzigd : 20-08-2020

Afbeeldingen, video's en muzieknummers van een Xperia mobiel apparaat naar de tv gooien

U brengt als volgt afbeeldingen, video's en muzieknummers van een mobiel Xperia-apparaat over naar een tv.

OPMERKINGEN:

• De procedure voor het overdragen van inhoud kan variëren, afhankelijk van het model van uw mobiele apparaat. De bedieningsprocedure voor Xperia kan ook in de toekomst worden gewijzigd. Raadpleeg de handleiding van de Xperia en de tv voor meer informatie.
    • Hieronder staat een voorbeeld van hoe afbeeldingen, video's en muzieknummers van een mobiel Xperia Z3-apparaat naar een Android TV™ worden overgebracht.
    1. Zet de tv aan.
    2. Open de app, afhankelijk van het type inhoud dat u wilt gooien.
      • Album-app voor afbeeldingen
      • Album of Movies-app (Films) voor video's
      • Music-app (Muziek) voor muzieknummers
    3. Selecteer de inhoud die u wilt gooien.
    4. Tik op het scherm dat de inhoud weergeeft die u wilt gooien.
    5. Selecteer rechtsboven op het scherm.
    6. Selecteer Throw (Verplaatsen).

Afbeelding verplaatsen​​​​​​​

7. Wanneer het scherm waarmee u het ontvangende apparaat kunt selecteren wordt geopend, selecteert u de tv.

Afbeelding 2 verplaatsen