Artikel-ID : 00173369 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019Afdrukken

Een draadloze hoofdtelefoon of draadloze speakers aansluiten op een televisie of andere A/V-bron.

  BELANGRIJK:

  • Voor deze procedure moet de televisie een composiet-audio-aansluiting of monitor-uitgang hebben. De zender van de hoofdtelefoon kan ook worden aangesloten op de AUDIO OUT-aansluitingen van een aangesloten videorecorder. Dit is mogelijk een toereikende workaround, maar mogelijk ook niet, want deze aansluiting is voornamelijk geschikt voor mensen die altijd de hoofdtelefoon willen gebruiken.
  • Als de draadloze hoofdtelefoon of draadloze speakers werken met oplaadbare batterijen, moet u ervoor zorgen dat de batterijen vóór het aansluiten volledig zijn opgeladen volgens de instructies die bij uw hoofdtelefoon of speakers zijn meegeleverd.

  In deze oplossing wordt uitgelegd hoe u de hoofdtelefoon aansluit op een televisie, maar u kunt de hoofdtelefoon ook op diverse andere apparaten aansluiten. Zie de afbeelding en de onderstaande stappen voor uitleg over de juiste aansluiting op uw apparaat.

  Afbeelding

  1. Sluit één uiteinde van de audiokabel aan op de AUDIO OUT- of MONITOR OUT-aansluiting op de achterkant van de tv.

   BELANGRIJK: Als u geluid via de hoofdtelefoon wilt ontvangen, maar tegelijkertijd ook geluid wilt horen via de speakers van de televisie, sluit u de hoofdtelefoon aan op uw kabeldecoder/satellietdecoder in plaats van uw televisie.Als u geluid wilt horen uit een dvd-speler of een soortgelijk apparaat dat op uw tv is aangesloten, sluit u de hoofdtelefoon aan op de audio-uitgang van uw tv. Mogelijk moet u de speakerinstelling op uw tv inschakelen om beiden bronnen tegelijkertijd te horen. Raadpleeg de handleiding van de tv als u meer hulp nodig hebt.

   OPMERKINGEN:

   • Als u de hoofdtelefoon aansluit op een MONITOR OUT-aansluiting, hebt u wellicht de mogelijkheid om de speakers van de tv aan te hebben en het geluid tegelijkertijd via de draadloze hoofdtelefoon of speakers te horen.
   • Als u de hoofdtelefoon aansluit op een AUDIO OUT-aansluiting, moet u mogelijk eerst de interne speakers van de tv uitschakelen voordat u de draadloze hoofdtelefoon of speakers kunt gebruiken.
   • Raadpleeg de handleiding van de televisie voor specifieke informatie.
  2. Sluit het andere uiteinde van de audiokabel aan op de AUDIO IN-aansluiting achter op de zender.
  3. Sluit de netspanningsadapter voor de zender aan op de DC IN 9V-aansluiting achter op de zender.
  4. Steek de netspanningsadapter voor de zender in een stopcontact.
  5. Stel het volume van de televisie in op het gewenste niveau.
  6. Zorg dat de draadloze hoofdtelefoon of speakers zijn ingeschakeld en dat het volume is ingesteld op het gewenste niveau.

  OPMERKING: Raadpleeg de handleiding die bij de televisie is meegeleverd, als u modelspecifieke informatie nodig hebt over de functies en mogelijkheden van uw tv.