Artikel-ID : 00239725 / Laatst gewijzigd : 04-12-2020

Soundbar – optische digitale audio

• De locaties voor aansluitingen zijn afhankelijk van het Soundbar-systeem. Zie de gebruiksaanwijzing voor meer informatie. Handleidingen, specificaties en garantie-informatie voor uw product van Sony is online beschikbaar.
    • Afhankelijk van het model kan het na het aansluiten nodig zijn om de instellingen van de Soundbar op tv in te stellen. Voor meer informatie over de bediening van het Soundbar-systeem raadpleegt u de bijbehorende handleiding.
    • Als de Soundbar wordt geleverd met een subwoofer, leg dan geen voorwerpen boven op de subwoofer. Aangezien de subwoofer trillingen produceert, kunnen voorwerpen die erop worden geplaatst, vallen.

Optische digitale audio

Aansluitschema van de Soundbar (optische digitale audio)
    1. Soundbar (achter)
    2. OPTISCHE DIGITALE AUDIO IN
    3. OPTISCHE DIGITALE AUDIO OUT
    4. Optische digitale audiokabel

OPMERKING: Als u de BRAVIA Sync-functie wilt gebruiken of videosignalen van een aangesloten apparaat via de Soundbar naar de tv wilt verzenden, sluit u deze aan met zowel de optische digitale kabel als de HDMI-kabel.

Aansluitschema van de Soundbar (HDMI zonder ARC)
    1. Soundbar (achter)
    2. HDMI TV OUT (ARC)
    3. OPTISCHE DIGITALE AUDIO IN
    4. een
    5. OPTISCHE DIGITALE AUDIO OUT
    6. HDMI-kabel
    7. Optische digitale audiokabel