Artikel-ID : 00125944 / Laatst gewijzigd : 20-08-2020

Wat is het verschil tussen FIXED (Vast) en VARIABLE (Variabel) voor de audio-uitgang?

De audio-uitgangsinstelling Vast of Variabel verandert hoe geluid door de Audio uit-aansluitingen van de televisie wordt gestuurd.

• FIXED: De audio is vast ingesteld op één niveau. Het volume verandert niet wanneer u bij deze instelling de volumeknoppen van de afstandsbediening van de tv gebruikt.
    • VARIABLE: Het volume varieert en verandert wanneer u bij deze instelling de volumeknoppen van de afstandsbediening van de tv gebruikt.

Stappen om de audio-uitvoer in te stellen op Android TV™-modellen:

1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
    2. Selecteer  Pictogram Instellingen Instellingen.
    3. Selecteer Geluid.
    4. Selecteer Hoofdtelefoon/Audio-uit.
    5. Selecteer Audio-uit (vast) of Audio-uit (variabel).
    6. Selecteer OK.

• Koppel de hoofdtelefoon los van de Audio-uit voordat u de instellingen wijzigt.
    • Raadpleeg de handleiding als u voor het uitvoeren van elke stap specifieke informatie over het model nodig hebt.