Artikel-ID : 00239630 / Laatst gewijzigd : 04-12-2020

Settopbox – HDMI

Aansluiten

Aansluitschema van settopbox (HDMI)
    • Antennekabel (RF/coax) die digitaal en analoog signaal naar settopbox overdraagt
    • HDMI-kabel
    • Optioneel – composietvideokabel. Gebruik deze verbinding wanneer u teletekst wilt bekijken.

Instellingen tv

1. Nadat u verbinding heeft gemaakt, zet u de tv en de aangesloten settopbox aan.
    2. Druk herhaaldelijk op de knop (Ingang) om het ingangssignaal in te stellen op de aangesloten settopbox.

3. Stem de settopbox af op het gewenste kanaal. Raadpleeg de handleiding van de settopbox.

Probleemoplossing

Houd er rekening mee dat dit een algemene methode is om problemen op te lossen, gebaseerd op de nieuwste tv-modellen van Sony. U vindt informatie over probleemoplossingen in de i-Manual of de handleiding van uw model.

Probleem met display/beeld.
    • Controleer of de verbinding en ingangsinstellingen op uw settopbox correct zijn.
    • Vergelijk het beeld van de settopbox met het beeld van de tv of andere broningang.
      Als de settopbox bijvoorbeeld (TV OUT) is aangesloten op tv (RF-In) met een RF-kabel, verandert u de ingang naar tv en vergelijkt u het beeld. Als het tv-beeld geen probleem aangeeft, ligt het aan de settopbox. Neem in dat geval contact op met de serviceprovider van uw settopbox.
      U zou ter vergelijking ook een film kunnen afspelen vanaf een andere broningang (bijv. Blu-ray-speler of dvd-speler).
    Sommige kanalen zijn leeg.
    • Het kanaal is alleen voor gecodeerde service/abonnementservice. Abonneer u op een service voor betaal-tv.
    • Het kanaal wordt alleen gebruikt voor gegevens (geen beeld of geluid).
    • Neem contact op met de omroep voor details over de transmissie.
    U kunt geen digitale kanalen bekijken.
    • Vraag een lokale installateur of digitale transmissies worden aangeboden in uw gebied.
    • Upgrade naar een antenne met een hogere versterking.
    Niet alle kanalen zijn afgestemd.
    • Probeer zenders vooraf handmatig in te stellen door de instellingen te configureren in Programma's handmatig instellen. (Beschikbaarheid van Programma's handmatig instellen en diens opties kunnen variëren afhankelijk van de regio/het land/de situatie.)