Artikel-ID : 00125937 / Laatst gewijzigd : 14-12-2022Afdrukken

Hoe kan ik een Soundbar aansluiten op mijn televisie?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

In dit artikel wordt besproken hoe u een Soundbar op een tv kunt aansluiten.

U hebt hiervoor de volgende mogelijkheden:

1. een HDMI-kabel via de HDMI-poort met de aanduiding ARC/eARC;
    2. een optische kabel, als uw tv geen HDMI heeft;
    3. een analoge audiokabel als uw tv een analoge audio-uitgang heeft;
    4. Bluetooth als uw tv een A2D2-profiel heeft.

Controleer na het aansluiten de audio-instellingen van uw tv en Soundbar als de Soundbar niet onmiddellijk geluid afspeelt:

• U kunt op uw tv de audio-uitgangsinstelling veranderen van Tv naar audiosysteem.
    • Afhankelijk van het model kan het nodig zijn om de instellingen van de Soundbar op Tv in te stellen.

Een Soundbar rechtstreeks op een tv aansluiten

Een Soundbar aansluiten met een HDMI-kabel

Een Soundbar aansluiten met een optische audiokabel

Een Soundbar aansluiten met een analoge audiokabel (AUX)

Een Soundbar aansluiten via Bluetooth