Artikel-ID : 00239859 / Laatst gewijzigd : 04-12-2020

Blu-ray Disc-speler / dvd-speler – HDMI

Aansluiten

Aansluitschema van Blu-ray Disc-speler / dvd-speler (HDMI)
    • HDMI-kabel
    • een

Voor een optimale beeldkwaliteit wordt een HDMI-verbinding aanbevolen. Als de Blu-ray Disc-speler / dvd-speler een HDMI-aansluiting heeft, sluit deze dan aan met een HDMI-kabel.

Gebruik een goedgekeurde HDMI-kabel met het HDMI-logo.

Instellingen tv

1. Nadat alles is aangesloten, schakelt u de tv en aangesloten Blue-ray Disc-speler / dvd-speler in.
    2. Druk herhaaldelijk op de knop (Ingang) om het ingangssignaal in te stellen op de aangesloten Blu-ray Disc-speler / dvd-speler.

3. Afspelen starten op de aangesloten Blu-ray Disc-speler / dvd-speler.
      • Als u een apparaat aansluit dat compatibel is met 'Controle voor HDMI', kunt u deze gewoon bedienen met de afstandsbediening van de tv.
      • Als het apparaat een DVI-aansluiting heeft, sluit u het aan op de HDMI-poort (met AUDIO IN) via een DVI - HDMI-adapterinterface (niet meegeleverd) en sluit u de audio-uitgangsaansluitingen van het apparaat aan op HDMI 2 AUDIO IN of HDMI 3 AUDIO IN. (De naam van de aansluiting varieert afhankelijk van het model / de regio / het land).

Probleemoplossing

Houd er rekening mee dat dit een algemene methode is om problemen op te lossen, gebaseerd op de nieuwste tv-modellen van Sony. Specifieke problemen voor uw model kunt u oplossen via de i-Manual of de handleiding. Neem contact op met Sony als de problemen blijven optreden.

Er wordt geen beeld op het tv-scherm weergegeven wanneer deze is aangesloten op de speler via HDMI.

Voor sommige tv-modellen uit 2014 (de KDL-xxWxxxb-serie), is er een functie voor probleemdiagnose die de problemen van het aangesloten apparaat kan detecteren: Druk op de Start-knop op de afstandsbediening → HelpCustomer Support (Klantondersteuning) → Probleemdiagnose: External Device Symptom (Symptomen van externe apparaten).

Controleer het volgende:

• Is de HDMI-kabel correct aangesloten?
    • Is de HDMI-ingang geselecteerd op de tv?
    • Als er een onjuiste resolutie-instelling voor uw tv is geselecteerd, kunt u deze weer terugzetten op de fabrieksinstellingen. Houd de STOP-knop op het toestel langer dan 10 seconden ingedrukt om de video-uitvoerresolutie te herstellen naar de laagste resolutie.