Artikel-ID : 00239953 / Laatst gewijzigd : 04-12-2020

DVR / dvd-recorder – HDMI

Voordat u het apparaat aansluit

Voor het aansluiten van een DVR / dvd-recorder, is de eerste stap het bepalen van het type aansluiting dat wordt gebruikt voor de tv-bron (kabel, satelliet, antenne).

• In deze handleiding wordt alleen de verbinding tussen antenne/kabel, DVR / dvd-recorder en tv weergegeven. Om de verbinding tussen DVR / dvd-recorder, settopbox en tv te zien, vinkt u settopbox aan in het keuzemenu van het apparaat
    • Raadpleeg de handleiding van uw DVR / dvd-recorder voor de aanbevolen verbinding.
    1. Sluit de antenne/kabel aan op de DVR / dvd-recorder zodat het apparaat het programma kan opnemen. Sluit daarna dezelfde aansluiting van de DVR / dvd-recorder aan op de tv zodat het programma op de tv kan worden weergegeven. De aansluiting is afhankelijk van uw type antenne/kabel en DVR / dvd-recorder.
    2. Sluit de dvd-recorder aan op de AV-ingang (HDMI) van de tv om dvd's af te spelen. Hoewel de dvd-recorder al via de antennekabel op de tv is aangesloten, is deze passief. Om een opgenomen dvd op een DVR / dvd-recorder af te spelen, moet u de AV-ingangen van de tv gebruiken.

Aansluiten

Aansluitschema van DVR / dvd-recorder (HDMI)
    • Antennekabel (RF/coax) vanaf punt van antenne/kabel naar DVR / dvd-recorder (IN)
    • Antennekabel (RF/coax) vanaf DVR / dvd-recorder (OUT) naar tv
    • HDMI-kabel

Instellingen tv

1. Nadat alles is aangesloten, schakelt u de DVR / dvd-recorder in.
    2. Druk herhaaldelijk op de knop (Ingang) om het ingangssignaal in te stellen op de aangesloten DVR / dvd-recorder.

3. U kunt nu de DVR / dvd-recorder gebruiken die is verbonden met de tv

Probleemoplossing

Let op: dit is een algemene gids voor het oplossen van problemen gebaseerd op de nieuwste tv-modellen van Sony. U vindt informatie over probleemoplossingen in de i-Manual of de handleiding van uw model. Neem contact op met Sony als de problemen blijven optreden.

Algemene problemen oplossen.

Controleer het volgende wanneer er een probleem is:

• Controleer de specificaties en handleiding van uw DVR / dvd-recorder om te controleren of het apparaat goed is aangesloten.
    • Zorg ervoor dat de kabels goed zijn aangesloten en dat de juiste ingang op de tv is geselecteerd.