• Afmetingen controller

Ca. 54 x 21 x 60 mm

• Android-versie

Ondersteunt toestel met Android 4.4 of hoger.

• Voeding

Maximale oplaadspanning: 4,25 V DC, maximale laadstroom: 0,9 A

• * 1 Bij gebruik van het apparaat onder de volgende omstandigheden

De beelden worden altijd weergegeven en de helderheid van het scherm is de standaardinstelling.

• Kleur display

Monochroom (groen)

• NFC

Compatibel met NFC Forum type 3 tag

• Aantekening

Het is niet mogelijk om dit apparaat te dragen als u al een andere bril draagt. (U kunt deze bril niet over een gewone bril dragen.), Dit apparaat kan mogelijk niet worden gebruikt door personen met een pupilafstand die niet binnen 54,5 mm en 72,5 mm ligt.

• Camera

Foto's: 3 megapixels, Video: JPEG-streamen zonder geluid (equivalent aan QVGA, resolutie). Zie de SmartEyeglass SDK voor meer informatie over het gebruik van de JPEG-stream in uw app

• Aansluiting

Micro-USB-aansluiting

• Grijstinten

8-bits

• Beeldveld display

Diagonaal 20° (19° x 6°)

• * 4 De batterijlevensduur kan variëren afhankelijk van uw smartphone.

• Maximale helderheid

1000 cd/m2

• Sensor

Versnellingsmeter, gyroscoop, elektronisch kompas, helderheidssensor, microfoon, submicrofoon met ruisonderdrukking

• Draadloze LAN

IEEE802.11b/g

• Schermresolutie

419 x 138 pixels

• Afmetingen bril (ingeklapt)

180 x 39 x 72 mm, 180 x 39 x 182 mm

• Batterijlevensduur *1*2*3*4

Als de camera niet wordt gebruikt: Ca. 150 minuten bij continu gebruik, Wanneer de camera wordt gebruikt: Ca. 80 minuten bij continu gebruik

• Bluetooth®

Bluetooth®-specificatie versie 3.0

• * 2 Kan afwijken, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en gebruik van applicaties.

• * 3 Wanneer u verbinding maakt met de draadloze LAN, wordt de batterijlevensduur korter. Zelfs als de camera niet wordt gebruikt

• Schermtype

Voor beide ogen, doorzichtig (doorzichtigheid meer dan 85%)

• Gewicht

Bril: Ca. 77 g (exclusief de kabel), Controller: Ca. 45 g (exclusief de kabel)

• Kabellengte

Ca. 63 cm