Artikel-ID : 00177930 / Laatst gewijzigd : 02-09-2020Afdrukken

Kan ik muziek of foto's overdragen naar Media Go met drag & drop?

  U kunt bestaande ondersteunde mediabestanden met drag & drop vanuit Windows Verkenner of iTunes naar Media Go verplaatsen om deze aan uw bibliotheek, afspeellijst, fotoalbum of apparaat van Media Go toe te voegen of beginnen af te spelen. Als u items naar uw bibliotheek, afspeellijst of fotoalbum van Media Go sleept, worden er kopieën van de geselecteerde items in Media Go gemaakt en worden deze toegevoegd aan de Media Go-bibliotheekmappen op uw computer. Als u items direct naar het gebied met de afspeelregeling of uw apparaat in Media Go sleept, worden de items niet aan uw Media Go-bibliotheek toegevoegd.

  Als u niet wilt dat er in Media Go kopieën van de originele bestanden worden gemaakt, kunt u in Media Go instellen dat specifieke mappen worden gecontroleerd en uw Media Go-bibliotheek automatisch wordt bijgewerkt zodra er nieuw materiaal wordt toegevoegd aan de map. De locatie waar de items naartoe worden gesleept, bepaalt welke actie in Media Go wordt uitgevoerd:


   Bestemmingslocatie  Resultaat
  Navigatievenster van bibliotheek Als bestanden zich in een map bevinden die momenteel niet in de gaten worden gehouden, worden bestanden naar de Media Go-bibliotheekmappen gekopieerd en items toegevoegd aan de betreffende categorie in de Media Go-bibliotheek.
  Gebied met de afspeelregeling Items worden afgespeeld, maar worden niet toegevoegd aan de Media Go-bibliotheek.
  Afspeelscherm Items worden toegevoegd aan de afspeellijst in de volgorde waarin ze zijn geplaatst, maar worden niet toegevoegd aan de Media Go-bibliotheek.
  Bestaande afspeellijsten of fotoalbums Items worden toegevoegd aan het eind van de afspeellijst/het fotoalbum en aan de betreffende categorie in de Media Go-bibliotheek.
  Bibliotheekcategorie Afspeellijsten of Fotoalbums Er wordt een naamloze afspeellijst of naamloos fotoalbum in de Media Go-bibliotheek gemaakt en de items worden hieraan toegevoegd.
  Apparaat in het bibliotheeknavigatievenster Items worden toegevoegd aan het apparaat, maar niet aan de Media Go-bibliotheek.

  Categorieoverzichtsvenster (aan de rechterkant van het navigatievenster van de bibliotheek)

  Items worden naar de Media Go-bibliotheekmappen gekopieerd en items worden aan de betreffende categorie in de Media Go-bibliotheek toegevoegd.

  OPMERKING: Een lijst met apparaten die worden ondersteund voor gebruik met de Media Go-software is beschikbaar via: http://mediago.sony.com/enu/supported-devices/. De Media Go-software werkt mogelijk ook met apparaten die niet op deze lijst worden vermeld. De werking wordt echter niet gegarandeerd bij apparaten die niet op de lijst staan.