• Gewicht

340 g

• Type hoofdtelefoon

Gesloten, dynamisch (gesloten ontwerp)

• Lengte van snoer

Hoofdtelefoonkabel (ca. 3 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), hoofdtelefoonkabel met gebalanceerde aansluiting (ca. 1,2 m), OFC-draden met zilveren coating, L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)

• Magneet

Neodymium

• Impedantie (ohm)

56 ohm bij 1 kHz

• Stekker

Hoofdtelefoonkabel (vergulde stereoministekker), hoofdtelefoonkabel met gebalanceerde aansluiting (L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)

• Frequentierespons

4 Hz - 100.000 Hz

• Type kabel

Afneembaar Y-type

• Driverunit

70 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)

• Diafragma

LCP-diafragma met aluminiumcoating

• Draagstijl

Gesloten ontwerp

• Gevoeligheid (dB/mW)

98 dB/mW

• Hoofdtelefoonkabel (ca. 3 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), hoofdtelefoonkabel met universele stekkeradapter (verguld), gebalanceerde aansluiting (ca. 1,2 m), OFC-draden met zilveren coating, L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)