Artikel-ID : 00233466 / Laatst gewijzigd : 12-11-2019

Ik kan geen Windows- of Mac-besturingsprogramma's vinden voor mijn Bluetooth hoofdtelefoon/speakers van Sony

Wat zijn besturingsprogramma's?

Een besturingsprogramma is software waarmee het besturingssysteem van uw computer kan zorgen voor interactie met een hardwareapparaat, zoals een monitor, printer, of in dit geval een hoofdtelefoon. De stuurprogramma's fungeren als een brug tussen het besturingssysteem en het hardwareapparaat, en zorgen ervoor dat beide apparaten elkaar begrijpen.

Waar vind ik besturingsprogramma's?

De meeste besturingsprogramma's zijn vooraf geïnstalleerd op uw besturingssysteem of worden meegeleverd met het hardwareapparaat (bijvoorbeeld een printer, videokaarten).
    Waar u moet zoeken kan voor verwarring zorgen, omdat niet alle stuurprogramma's moeten worden geschreven en verstrekt door het bedrijf dat het hardwareapparaat ontwerpt.

Het Bluetooth-besturingsprogramma van uw computer moet mogelijk worden geïnstalleerd of bijgewerkt - en niet de hoofdtelefoon of speaker. Het Bluetooth-besturingsprogramma is niet afhankelijk van de hoofdtelefoon. De computer kan verbinding maken met allerlei soorten Bluetooth-apparaten, zoals mobiele telefoons, muizen, toetsenborden, draadloze speakers enz.

Daarom heeft Sony geen Bluetooth-besturingsprogramma's voor hoofdtelefoons of draadloze speakers beschikbaar op de website van Sony Support. Deze moet te worden geleverd door de fabrikant van uw computer of uw besturingssysteem.

Waar moet ik zoeken naar Bluetooth-besturingsprogramma's?

Wij adviseren de ondersteuningswebsite van de fabrikant van uw computer te raadplegen voor het meest recent bijgewerkte Bluetooth-besturingsprogramma. Fabrikanten kunnen besturingsprogramma's bijwerken, omdat ze continu verder ontwikkelen voor prestatieverbeteringen en om nieuwe functies te introduceren. Het gebruik van oude besturingsprogramma's kan een negatieve invloed hebben op de verbinding met nieuwe hardwareproducten.

Windows 10
    Microsoft heeft meerdere aanbevelingen voor het oplossen van problemen met de Bluetooth-verbinding gepubliceerd op hun website, met betrekking tot het besturingssysteem van Windows 10 - wij adviseren deze stappen als eerste te volgen als u problemen ondervindt met Bluetooth op Windows 10:

>>> Windows 10 Problemen met Bluetooth oplossen & update besturingsprogramma <<<