Artikel-ID : 00227224 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

De Bluetooth-apparaatgegevens van uw afspeelapparaat verwijderen

Kies uw apparaat uit de volgende opties om te weten welke stappen u moet uitvoeren om Bluetooth-apparaatgegevens te verwijderen.
    Let op: de procedure kan variëren, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding die bij het apparaat is geleverd of neem contact op met de fabrikant.

Android (smartphone, tablet)
    iOS (iPhone, iPad)
    Windows 10
    Windows 8/7
    Mac

Android (smartphone, tablet)

1. Tik in het Startscherm op Settings (Instellingen) — Device connection (Apparaatverbinding) — Bluetooth.
      De lijst met Bluetooth-apparaten wordt weergegeven.
    2. Als Bluetooth is ingesteld op Off (Uit), stel deze dan in op On (Aan).
    3. Tik op de (Instellingen) van het apparaat dat u wilt ontkoppelen.
    4. Wanneer het volgende menu wordt weergegeven, tikt u op FORGET (Vergeten).

iOS (iPhone, iPad)

1. Ga in het Startscherm naar Settings (Instellingen).
    2. Tik op Bluetooth om het menu Bluetooth-instellingen weer te geven.
    3. Als Bluetooth is ingesteld op Off (Uit), stel deze dan in op On (Aan).
      De lijst met Bluetooth-apparaten wordt weergegeven.
    4. Tik op het apparaat dat u wilt ontkoppelen.
    5. Tik op Forget this Device (Dit apparaat vergeten).

Windows 10

1. Klik in het menu Start op (Instellingen) — ApparatenBluetooth- of ander apparaat toevoegen om het Bluetooth-menu weer te geven.
    2. Als Bluetooth is ingesteld op Off (Uit), stel deze dan in op On (Aan).
      De lijst met Bluetooth-apparaten wordt weergegeven.
    3. Klik op het apparaat dat u wilt ontkoppelen.
    4. Klik op Apparaat verwijderen.

Windows 8/7

1. Klik op ConfiguratieschermHardware en geluidenApparaten en printers.
      De lijst met Bluetooth-apparaten wordt weergegeven.
    2. Klik met de rechtermuisknop op het apparaat dat u wilt ontkoppelen en klik vervolgens op Apparaat verwijderen.

Mac

1. Klik in het menu op System Preferences (Systeemvoorkeuren) — Bluetooth om het menu Bluetooth-instellingen weer te geven.
    2. Als Bluetooth is ingesteld op Off (Uit), stel deze dan in op On (Aan).
      De lijst met Bluetooth-apparaten wordt weergegeven.
    3. Klik op het product dat u wilt ontkoppelen en klik vervolgens op (verwijderen) dat rechts wordt weergegeven.