XH90 BRAVIA-televisie voorkant
XH90 BRAVIA-televisie diagonaal
XH90 BRAVIA-televisie achterkant diagonaal
XH90 BRAVIA-televisiestandaard
XH90 BRAVIA-televisiestandaard
XH90 BRAVIA-televisie zijaanzicht
XH90 BRAVIA-televisie diagonaal
XH90 BRAVIA-televisie bevestigd aan de muur
XH90 BRAVIA-televisie achteraanzicht met kabels
De voorkant van de XH90 BRAVIA-televisie met zilveren beeldrand getoond
De voorkant van de XH90 BRAVIA-televisie met zilveren beeldrand diagonaal getoond
Close-upweergave van de zilveren beeldrand van de XH90 BRAVIA-televisie.
Close-upweergave van de zilveren standaard van de XH90 BRAVIA-televisie.
De zijkant van de XH90 BRAVIA-televisie met zilveren beeldrand getoond
Diagonaal aanzicht van de XH90 BRAVIA-televisie met de standaard ingesteld voor een krappe plaatsing.

Kenmerken

Triluminos-kleur

Breder, nauwkeuriger kleurenspectrum

Door het kleurenspectrum uit te breiden, reproduceert TRILUMINOS met onze X1-processors meer kleuren dan een conventionele televisie. Gegevens in elk beeld worden geanalyseerd en verwerkt om kleuren nog natuurlijker en nauwkeuriger te maken. Zo krijgt u natuurgetrouwer beeld.

X-tended Dynamic Range

Geniet van levensecht contrast

Ontdek hoe levensecht beelden eruit kunnen zien als de details goed zichtbaar zijn. Met de afzonderlijk oplichtende ledzones biedt Full Array LED-technologie realistischer contrast door lichte gebieden lichter te maken en donkere gebieden donkerder. Het contrast wordt nóg intenser dankzij de functie X-tended Dynamic Range™, die de helderheid aanpast voor fellere highlights en diepere zwarttinten.

4K HDR Processor X1

Super Resolution, bij alles wat u kijkt

Bekijk geweldig 4K-beeld, rijk aan detail en textuur, dankzij onze 4K HDR processor X1™. Beeld dat is opgenomen in 2K en zelfs FullHD wordt opgeschaald naar 4K-resolutie door 4K X-Reality™ PRO, dankzij een unieke 4K-database.  

Diagram met de verbeterde kleuren wanneer u HDR remaster gebruikt.

Object-based HDR remaster

Met Object-based HDR remaster worden de kleuren van afzonderlijke objecten op het scherm geanalyseerd en wordt het contrast aan de hand daarvan bijgesteld, in tegenstelling tot de meeste tv's waarbij het contrast enkel wordt afgestemd volgens één zwart-wit contrastcurve. Omdat objecten afzonderlijk worden verbeterd, biedt deze tv meer diepte, duidelijkere texturen en een realistischer beeld.

Onze Acoustic Multi-Audio

Prachtige combinatie van beeld en geluid

Het geluid op conventionele tv's met een speaker onder het scherm loopt vaak niet gelijk met het beeld. Onze Acoustic Multi-Audio™ beschikt achterop de tv over twee tweeters met geluidspositionering, waardoor geluid de actie eenvoudig kan volgen voor een meeslepende ervaring.

Tv aan de muur waarop een schip bij zonsondergang te zien is

Fantastisch beeld en geluid, in elke omgeving

Ga zitten en geniet van een optimale kijkervaring. De unieke omgevingsoptimalisatietechnologie van Sony past beeld en geluid automatisch aan uw omgeving aan.

Zijaanzicht van de tv waardoor u het one slate-ontwerp ziet

One slate-ontwerp

Dankzij het slanke en simpele One Slate-ontwerp kunt u zich op het scherm concentreren, terwijl het ontwerp in iedere woonkamer tot zijn recht komt.

Dunne aluminium beeldrand

Slank aluminium frame

Het slanke aluminium frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij de actie blijft en niet wordt afgeleid.

Standaard met minimalistisch ontwerp

Minimalistische standaard, ontworpen voor een harmonieuze sfeer

De dunne metalen standaard oogt minimalistisch en past prima in moderne ruimten.

Standaard met twee posities

Onopvallende metalen standaard met twee posities

De onopvallende standaard leidt u niet af van uw kijkervaring. De standaard heeft twee posities, voor brede en smalle planken. 

Spraakbedieningsicoon

Zeg wat u wilt kijken

Vind uw favoriete content sneller dan ooit met de kracht van uw stem. Met Voice Search hoeft u niet meer lang te zoeken of te typen — u kunt het gewoon vragen.

Android smart TV

Ontdek nieuwe werelden met uw stem

Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze Android Smart TV kunt u razendsnel genieten van films en tv-programma's via apps of uitzendingen.

Logo's van Netflix, YouTube, Prime Video en Google Play

Ruim 5000 apps, meer dan enige andere Smart TV

De 4K Android TV van Sony heeft een ongeëvenaard aantal apps. Kies de apps die uw leven leuker maken.

Netflix-logo

Niet meer wachten

U kunt apps snel starten en ertussen schakelen — Netflix start zelfs drie keer sneller dan voorheen.

Netflix-logo

Onze Android tv's worden aanbevolen door Netflix

Netflix vindt voor u de televisies met de beste prestaties, eenvoudige toegang tot apps en nieuwe functies voor een betere Smart TV. Met Netflix Recommended TV's kunt u genieten van populaire series en films met een speciale knop en spraakbesturing.

Google Assistent-logo

Bedien uw tv en slimme apparaten via spraak

Vraag uw tv met Google Assistent om verbinding te maken en te communiceren met uw smart-apparaten, waaronder beveiligingscamera's en -apparaten. Het ultieme gemak, de ultieme handsfree ervaring.

Alexa-logo

Maak verbinding met uw Alexa

Verbind uw compatibele Alexa-apparaten en bedien uw tv van Sony moeiteloos handsfree. Met Alexa kunt u uw tv inschakelen, van zender veranderen, het volume bedienen en nog meer.

Google Home

Werkt met Google Home

Verbind Google Home en bedien uw Sony-tv moeiteloos handsfree. Met Google Home vindt en cast u uw favoriete video's naar uw Sony-tv zonder maar een vinger te hoeven uitsteken.

Apple AirPlay wordt gebruikt om een telefoon met een televisie te verbinden

Werkt met Apple AirPlay / Apple HomeKit

Met Apple AirPlay kunt u video en audio direct vanaf uw iPhone, iPad of Mac naar uw tv streamen. Bekijk films en tv-programma's van de Apple TV-app, uw favoriete apps of zelfs Safari. Deel uw foto's met iedereen in de kamer.

Logo van Chromecast

Cast naar een groter, beter scherm met Chromecast

Met Chromecast kunt u zonder op kwaliteit in te boeten uw favoriete video's, games en apps vanaf uw mobiele apparaat casten naar uw tv met ingebouwde Chromecast. Tik simpelweg één keer op de Cast-toets op uw Android- of iOS-scherm om al uw favoriete content te vergroten. Cast uw content en bedien uw telefoon of tablet vervolgens gewoon verder.

Slimme afstandsbediening verbonden met meerdere apparaten

Eenvoudig te bedienen met een smart afstandsbediening

Sluit decoders en andere apparaten aan op uw tv via HDMI en bedien ze via één slimme afstandsbediening. Dankzij een slanker, afgerond design met geïntegreerde spraakbesturingsmicrofoon en een verbeterde knoppenlay-out is de bediening simpel.

Google Play-logo

Google Play™: een wereld vol content en apps

Ontdek films en tv-programma's, games en nog veel meer via Google Play™. Geniet op een geheel nieuwe manier van een enorm en alsmaar groeiend assortiment apps op uw tv.

ClearPhase-logo

Clear Phase voor gebalanceerde en vloeiende frequenties

BRAVIA™ maakt gebruik van een krachtig computermodel om onnauwkeurigheden in de speakerrespons te analyseren en hiervoor te compenseren. Dit gebeurt door met grotere precisie een 'sampling' van de speakerfrequentie uit te voeren. Deze informatie wordt opnieuw ingevoerd om eventuele pieken of dalen in de natuurlijke respons van de speaker te verwijderen, wat resulteert in een pure, natuurlijke audio met een vloeiende, gelijkmatige weergave van alle frequenties.

Bluetooth

Bluetooth-connectiviteit

Verbind compatibele BLUETOOTH®-apparaten met uw tv voor draadloos entertainment. Koppel uw Bluetooth-koptelefoon of -oordopjes met BRAVIA, zodat u ongestoord van tv-programma's en muziek kunt genieten op uw favoriete plekje.

Netflix Calibrated Mode

Geniet van studiokwaliteit met de Netflix Calibrated Mode

Deze modus is speciaal ontwikkeld om te genieten van Netflix Originals en dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren op een tv als op een studiomaster. In de modus Gekalibreerd voor Netflix blijft de intentie van de maker behouden.

Logo's van Dolby Vision en Dolby Atmos

Alsof u in de bioscoop zit

Geniet thuis van bioscoopkwaliteit. Dolby Vision™ brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby Atmos™ de kamer vult met meeslepende surround sound.

Logo van Calman Ready

Respect voor de passie van de makers

Om te compenseren voor kleurverschillen in het productieproces, is deze tv geschikt voor de CalMAN-autokalibratiesoftware van Portrait Displays. Hierdoor is een ongeëvenaard kalibratieniveau mogelijk en kunt u aanpassingen verfijnen die niet mogelijk zijn met doorsnee beeldinstellingen. Dit levert een kleurweergave op die trouw is aan het originele tv-signaal en zich aanpast aan subtiele kleurveranderingen die zich na verloop van tijd kunnen voordoen. Deze tv is geschikt voor CalMAN, zodat klanten kunnen profiteren van software die wordt gebruikt door visuele ontwerpers tijdens postproductie en workflows voor kwaliteitscontrole. Zo kunt u thuis genieten van kleurprecisie op professioneel kalibratieniveau.

X-Balanced Speaker-drivers

Luister naar krachtig geluid van hoge kwaliteit

Onze X-Balanced Speaker heeft een unieke nieuwe vorm en is ontworpen om de geluidskwaliteit en het slanke design van de tv perfect aan te vullen. De speaker verrijkt films en muziek met helder geluid.

X-Motion Clarity

Scènes met snelle bewegingen worden helder en duidelijk weergegeven

Op sommige schermen worden sportverslagen en snelle actiescènes wazig. Onze nieuwste X-Motion Clarity™-technologie zorgt ervoor dat alles vloeiend, helder en duidelijk blijft. Elke 'flikkering' wordt afzonderlijk gestuurd en de duur ervan geoptimaliseerd, terwijl de helderheid wanneer nodig wordt verhoogd, zodat u niets zult missen.

Specificaties

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers