Navigatie overslaan
TELEVISIES

One-Flick-tv-afstandsbediening met aanraakvlak

RMF-ED004

Afbeelding van One-Flick-tv-afstandsbediening met aanraakvlak

€ 60,00

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van One-Flick-tv-afstandsbediening met aanraakvlak
Afbeeldingen van One-Flick-tv-afstandsbediening met aanraakvlak
Afbeeldingen van One-Flick-tv-afstandsbediening met aanraakvlak

Alles begint met een veeg van uw vinger

Eenvoudig en intuïtief

Nog nooit was de interactie met uw tv zo intuïtief. Blader probleemloos met behulp van het aanraakvlak door wat u op het scherm ziet - u hoeft de afstandsbediening niet op het tv-scherm te richten. Met ingebouwde NFC kunt u foto's draadloos vanaf uw smartphone op het tv-scherm delen met één enkele aanraking.

Eenvoudige aanraakbediening

Gebruik het ultraresponsieve aanraakvlak om via tikken, knijpen, scrollen, vegen en andere bewegingen door tv-programmeringen, webvideo's, foto's en meer te bladeren.

Uw telefoon op uw tv in één aanraking

Deel foto's, video's en meer direct draadloos vanaf uw smartphone of tablet op uw tv-scherm. Het kan allemaal dankzij NFC One-touch mirroring. Er zijn geen wachtwoorden nodig. Geen installatie. U maakt gewoon verbinding met één aanraking.

Bekijk een klein scherm op een groot scherm

Geef beelden van uw Xperia™-tablet of -smartphone weer op het grote scherm. Maak verbinding met de afstandsbediening en stream inhoud naar uw tv via Bluetooth® of Wi-Fi®.

Bedien al uw apparatuur

Voortaan hebt u nog maar één afstandsbediening nodig. Als uw Home Theatre-systeem al over een IR Blaster beschikt, kunt u het systeem bedienen met de One-Flick-afstandsbediening.

Geweldige functies, slanke vormgeving

Veel functies betekent niet automatisch een logge vormgeving. De dunne en lichte One-Flick-afstandsbediening past gemakkelijk en comfortabel in uw hand.

Specificaties
  • Intuïtieve bediening met het aanraakvlak

  • NFC One-touch mirroring

  • Draadloze verbinding van 2,4 GHz

  • Compatibel met IR Blaster

Inhoud van de verpakking

Gebruiksaanwijzing (veiligheidsinformatie)

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers