RE40

Helder beeld, dichter bij Full HD dan ooit
ALLE TELEVISIES

RE40 | Led | HD Ready | Groot dynamisch bereik (HDR)

RE400 Series
Afbeelding van RE40 R40E LED HDR-tv met X-Reality™ PRO

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

80 cm (32 inch)

KDL-32RE400

Prijs niet beschikbaar

Belangrijkste functies

GROOT DYNAMISCH BEREIK

Prachtige lichte gedeeltes en structuren

Met HDR (High Dynamic Range) blijven details in de donkerste en lichtste gedeeltes van het beeld bewaard en lijkt alles dynamischer. U ziet de structuur van de metalen vleugel van het vliegtuig en de weerkaatsing van het zonlicht op de romp.

X-Reality™-PRO
Ontdek elk detail opnieuw

X-Reality™-PRO

X-Reality™ PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beelddatabase vergeleken. Voor verfijnde beelden met minder ruis en ongekende details.

Gemaakt om te luisteren

ClearAudio+

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.

ClearAudio+
Meer beeld, minder kabels

Kijk zonder afgeleid te worden. Het dunne, smalle, met een aluminiumeffect afgewerkte frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look.

Specificaties en kenmerken

Laat uw entertainment de verbazingwekkende helderheid van Full HD nog dichter benaderen met de kracht van X-Reality™ PRO-opschaling. Dankzij ClearAudio+ bent u ervan verzekerd dat het geluid net zo zuiver en scherp is als het beeld. De volledige specificaties zijn binnenkort beschikbaar.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 80 cm (32 inch)

  • Groot dynamisch bereik

  • WXGA-resolutie

  • X-Reality™-PRO

  • ClearAudio+

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers