57

4.5 gebaseerd op 57 klantbeoordelingen

32
21
3
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

61 klantbeoordelingen

0

Sony KDL-32WE610

80 cm (32 inch) 22-10-2019 door stvanho69

Een uitstekende tv, goede beeldkwaliteit zoals je van Sony gewoon bent.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel degelijke Led tv

80 cm (32 inch) 10-10-2019 door Alain3

Nog maar recent gekocht, dus moeilijk om nu al te beoordelen. maar : stevige voet + mooi beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SONY fan

80 cm (32 inch) 04-10-2019

prima verhouding prijs/kwaliteit heel erg tevreden met mijn aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeld -

80 cm (32 inch) 30-09-2019 door elke06061996

Heb geen foto of video maar kijk wel elke avond met plezier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

televisie

80 cm (32 inch) 26-09-2019 door lizzette

vind het een goed product! is een aanrader is zeker aan te raden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Minpunten/pluspunten

80 cm (32 inch) 26-09-2019

IK heb de sony smart tv 2 ongeveer 2 maanden terug gekocht en ik vind het een prima tv. Geeft goed beeld is 60 fps, veel apps inbegrepen als je op de home toets drukt. hier en daar beetje traag en is een nadeel dat je er geen spotify op kan zetten. voor de rest goed en makkelijk

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Televisie met een goede prijs kwaliteit verhouding

80 cm (32 inch) 17-09-2019 door HdJ2019

Na 2 maanden in bezit te hebben de onderstaande conclusies * goede beeldkwaliteit * veel gebruiksmogelijkheden * gebruiksvriendelijk * televisie met een goede prijs kwaliteit verhouding * geluidskwaliteit prima * installatie snel en makkelijk * you tube kanaal aanwezig

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

perfect

80 cm (32 inch) 10-09-2019 door swatteke1

mooi beeld perfect en de handelingen van de televisie is gemakkelikjk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Redelijke tv voor redelijke prijs.

80 cm (32 inch) 23-08-2019 door JHP56

Was blij dat er een schotelmodule op zat maar jammer dat deze alle zenders door elkaar gooit.Toch maar de reciever er tussen gezet.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

top tv en perfect You tube en Netflix direct knop

80 cm (32 inch) 24-07-2019 door w timmer

voor de prijs een fantastische tv,alles werkt perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top beeld

80 cm (32 inch) 22-07-2019 door BRW1951

Heb er een week later ook een voor de slaapkamer bijgenomen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed

80 cm (32 inch) 21-07-2019 door jcjongeling

ik heb deze voorege week ge kogt om dat onze tv stuk is ge gaan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Matig apparaat

80 cm (32 inch) 17-07-2019 door GeertB

Er zit een speciale aansluiting voor een koptelefoon alleen wanner je die aansluit valt het geluid van de luidsprekers weg. Heb speciaal Sony gekocht omdat mijn andere toestel van Sony dat probleem niet heeft maar nu helaas.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

ik ben blij met het toestel hij voldoet een alles

80 cm (32 inch) 14-07-2019 door palboom002

het toestel is mooi en de kleur is ook mooi en de afweking is goed geen min punten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

80 cm (32 inch) 24-06-2019 door RvdV

gebruiken dit zonder vaste bekabeling voor NMetflix en Youtube, prima TV hiervoor

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede kleuren

80 cm (32 inch) 20-06-2019 door P de Boer

Redelijk tevreden, maar ik vind de handleiding vrij onduidelijkheid

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima beeld en makkelijk in gebruik.

80 cm (32 inch) 19-06-2019 door CWitte

Vorrige maand gekocht, we zijn zeer tevreden. Zou zo weer een nieuwe kopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TV

80 cm (32 inch) 05-06-2019 door lemmik

Prachtig beeld. Wij zijn helemaal tevreden met dit product.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig product

80 cm (32 inch) 01-06-2019 door freyns

Heb een aantal weken geleden gekocht en ben er zeer tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prijs/kwaliteit topper

80 cm (32 inch) 30-05-2019 door TedJS

Makkelijk en snel te installeren. Beeld en geluid verrassend scherp en helder. De toetsen Netlix en You Tube geven direct toegang tot deze apps. Zeer handig in gebruik. Al me al een topper voor zijn prijsklasse.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony smarth tv 32 inch

80 cm (32 inch) 22-05-2019 door Rvdb

Zeer mooi beeld en gebruiksvriendelijk. Correcte prijs voor dit product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit zoals gebruikelijk

80 cm (32 inch) 18-05-2019 door PvanB

Al jaren een uitstekende kwaliteit met steeds de laatste elektronische nieuwtjes. Nu ook weer bij deze smart TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuke Smart TV

80 cm (32 inch) 07-05-2019 door JohnK1966

IK heb de tv ruim een week geleden gekocht en ontdek nog iedere dag nieuwe functie. Vooral de mogelijkheid YouTube filmpjes via mijn computer op de TV laten verschijnen vind ik een zeer welkome functie.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede smart tv !

80 cm (32 inch) 02-05-2019 door Whale 64

Vandaag gekocht en in gebruik genomen. Erg eenvoudig te installeren. Zeer mooi beeld met fantastische kleuren!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TOP

80 cm (32 inch) 18-04-2019 door Diaan1970

top tv, leuk modelletje voor in de slaap kamer top.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

AANKOOP

80 cm (32 inch) 09-04-2019 door NICO35

HEB DEZE TV AFGELOPEN ZATERDAG GEKOCHT VOOR DE SLAAPKAMER DUS TE VROEG OM EEN OORDEEL TE GEVEN MAAR ALS HIJ NET ZO GOED IS ALS ZIJN GROTE BROER BEN IK ZEER TEVREDEN

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima tv

80 cm (32 inch) 28-03-2019 door Nezon King

tv gekocht voor in de slaapkamer, tot nu toe prima

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekend

80 cm (32 inch) 19-03-2019 door snsc

Veel beeld voor weinig, goed ontwerp / helder beeld met simpele uitleg.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtige kleuren

80 cm (32 inch) 04-03-2019 door ad67bm

ik ben erg tevreden over deze TV; de kleuren zijn prachtig, het beeld is erg scherp

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld, prima geluid

80 cm (32 inch) 01-03-2019 door JoDaFra2018

Fijne televisie. Zeer gebruiksvriendelijk. Mooi design en prachtig beeld en geluid. Ook heel handig, er zit een boekje met gebruiksaanwijzingen bij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtige kleuren

80 cm (32 inch) 18-02-2019 door Sanne108

Ik heb dit product gekocht op aanraden van een familielid. Het bevalt me enorm. De installatie was heel gemakkelijk en ging erg snel. Het beeld is zeer scherp en de kleuren komen prachtig uit! Prijs-kwaliteit verhouding is dus meer dan prima. Daarnaast is de afstandsbediening zeer overzichtelijk en is de Netflix knop een prettige toevoeging.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super !

80 cm (32 inch) 05-02-2019 door erwin9420

Ronduit knap. Direct indrukwekkens tov vorig, weliswaar verouderd toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Schitterend beeld

80 cm (32 inch) 03-02-2019 door ArendQ010

Ik dacht altijd dat HD Ready tv's mindere kwaliteit zouden hebben. Nou dat is dus helemaal niet waar. Sterker nog bijna alle uitzendingen zijn in HD ready, dus heb je dan evenveel aan je full HD tv als dat je met HD ready hebt. Het beeld is scherp en heeft mooie kleuren. HDR zit ook op deze tv. Het geluid is bij een tv nooit goed, dus laat ik die oever een soundbar gaan. En het is een smart tv. De grootte van het beeld valt ook reuze mee. Als je niet te ver van het toestel af zit. Helemaal blij met deze tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect scherp beeld

80 cm (32 inch) 22-01-2019 door jelhans

Heerlijk scherp beeld en makkelijk te bedienen. Maar de geluidskwaliteit is slecht. Ik ben blij dat ik een surroudsystem hen en het geluid van de tv zelf op z'n zachts kan zetten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

80 cm (32 inch) 15-01-2019 door Vriessj

We hebbern dit toestel eem maand geleden gekocht voor ons vakantieappartement. Eenvoudig aan te sluiten en via het openbare Wifi internet loopt alles prima. Jammer dat uitzending gemist van de NPO niet ondersteund wordt via een App.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Tot nu toe zeer goede TV

80 cm (32 inch) 30-12-2018 door Nuyttens27

Ik heb de tv nu twee weken en vind hem tot nu toe zeer goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

simpele makkelijk in gebruik

80 cm (32 inch) 12-11-2018 door meta66

wij hebben deze tv gekocht omdat we een simpele smart tv wilden waar we videoland en netflix op konden kijken deze tv heeft onze verwachtingen overtroffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne TV met mooi beeld

80 cm (32 inch) 19-10-2018 door Berend21

We hebben deze TV nu 10 dagen in huis. Zijn erg tevreden met het beeld, geluid en bedieningsgemak. Een verademing t.a.v de vorige TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

als van ouds

80 cm (32 inch) 30-09-2018 door Koosje125

ik kom uit de drukkerij wereld , de kleuren van Sony , met name het contrast , dat kom je nergens tegen , in een winkel met allemaal T.V ,s aan de muur dan haal ik zo de Sony,s er uit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima apparaat

80 cm (32 inch) 24-09-2018 door stefnl

prima toestel en voldoet precies aan mijn verwachtingen. specificatie voor muurmontage is wel summier.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn beeld

80 cm (32 inch) 23-07-2018 door Karen 1959

Deze tv is super handig omdat je een internet aansluiting hebt, dus rechtstreeks Netflix kunt kijken. Goed beeld en geluid, en prettig dat er niet zo'n grote rand omheen zit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect beeld met goede prijs

80 cm (32 inch) 22-07-2018 door Thaer

Ik heb dit in juni 2018 gekocht .. De kleuren zijn fantastisch en de TV is echt snel .. web browser doet het prima en alle ander apps ook .. er is wel een store maar niet van Google of Apple.. je kan er de meeste gebruikelijke appen vinden .. je kan niet nieuw appen installeren..maar voor mij ( YouTube, Netflix en web browser) zijn genoeg . Ik beveel het aan voor iemand die een klein kamer heeft 25 tot 30 m2..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijk installeren en te gebruiken

80 cm (32 inch) 04-07-2018 door Wihebru

Prima scherm dat ook onder een andere hoek goed zichtbaar blijft.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel mooi beeld

80 cm (32 inch) 03-07-2018 door Meersony2018

De tv geeft een prachtig beeld en goed geluid is makkelijk te bedienen Het enigste nadeel is dat overschakelen naar een ander tv zender vrij langzaam gaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld!

80 cm (32 inch) 02-07-2018 door tenpostel

Zeer tevreden; Sopsteltenony is een expert in juiste vormgeving en kleur

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

80 cm (32 inch) 27-04-2018 door Lapaer

Goede tv met een mooi beeld. Jammer dat de software traag is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Een aanrader

80 cm (32 inch) 18-02-2018 door Jeffry 9

Kwaliteit ja zeker hij mag er zijn. Deze tv heeft alles voor een aangename kijkervaring

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede tv

80 cm (32 inch) 18-02-2018 door michel1980

ik heb vorige maand de tv gekocht en hij doet het goed. Netflix en Youtube doen het ook goed. Wel jammer dat in de menu alleen standaard Ziggo staat. gelukkig werkt de kan-tuner goed via de HDMI. De start aansluiting werkt ook goed. Ik vind het geluid goed genoeg en heb geen extra boxen (via de koptelefoonaansluiting) of dure soundbar nodig. prima product voor een goede prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gemakkelijke installatie en Mooi beeld

80 cm (32 inch) 06-02-2018 door John18

Ideale tv voor kleinere kamer. Mooi beeld en binnen no time geinstaleerd. Mooie voet en ook ophangen is een fluitje van een cent. Verassend laag gewicht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte beeldkwaliteit

80 cm (32 inch) 18-01-2018 door Corsan

Ik heb hem deze gekocht maar ben niet tevreden over beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

ook toets voor netflix via wifi ,ook zonder ziggo

80 cm (32 inch) 16-01-2018 door Gee m

mooi beeld , kleuren goed af te stellen , niet te fel met al die reclames. ook mooie dunne voet , toch zeer stabiel. natuurlijk hdmi en ook nog scart voor de oude dvd foto~s af te spelen. ik ben er ook blij mee omdat hij niet zo groot oogt. mooie vormgeving.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede koop

80 cm (32 inch) 15-01-2018 door Liheku

Was gemakkelijk aan een bestaande muurbeugel te monteren en de installatie verliep zonder problemen. De aanvullende functies vergden meer studie van het produkt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede aankoop

80 cm (32 inch) 19-12-2017 door Rotjeknor

Prima gedetailleerd beeld, goede kleur weergave, design goed, geluid is gezien de kleine speakers niet op het niveau van het beeld. Een stel externe speakers zal nodig zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beeld is scherper en mooier

80 cm (32 inch) 24-11-2017 door Anton2

Onze vorige was hetzelfde type. De nieuwe levert nog betere resultaten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijk in bediening; goede kwaliteit

80 cm (32 inch) 06-11-2017 door mordomo

Ik heb geen tv-aansluiting meer en volg tv of muziek alleen nog via databundel: wanneer ik wil; wat ik wil; enzovoorts. Deze tv heeft gelet op prijs/kwaliteit-verhouding een goede kwaliteit in beeld en geluid en in de bediening speciale knoppen die je direct naar youtube en/of netflix brengen. Voor mij is dat prachtig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

veel mogelijkheden

80 cm (32 inch) 29-10-2017 door pianistchopin

Zeer goedmaak ik zou wel graag zien dat er een cd of dvd werd bijgevoegd met alle mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

so far so good

80 cm (32 inch) 23-10-2017 door kaaskop

Ik heb hem nog maar kort ,maar het is een top product.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld.

80 cm (32 inch) 17-10-2017 door Rokli

Prachtig beeld. Geluid via de "speakers" is gewoon slecht maar goed. Dat was verwacht. Dolby systeem eraan gehangen en top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

80 cm (32 inch) 09-10-2017 door Lias

Ik heb het toestel vorige maand gekocht en ik vind het een mooi toestel met een mooi beeld. Het is ook eenvoudig om in te stellen, de TV geeft aan wat je moet doen.Prachtig toestel !

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een prima tv

80 cm (32 inch) 29-08-2017 door Helm

De tv hangt nu twee weken aan de muur en we zijn er nog steeds erg tevreden over. Prachtig scherp beeld. Mooie vormgeving. Ook het geluid is goed. Alleen heb ik het idee dat tv een beetje traag op de afstandbediening reageert. Maar misschien moet ik daar nog aan wennen. Mijn vorige tv reageerde een stuk sneller Ik heb wel een tijdje over moeten doen om de bediening helemaal te begrijpen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Tv slaapkamer.

80 cm (32 inch) 22-06-2017 door Tina 2

We hebben deze tv nu zo week of 2 en zijn er uitermate tevreden over makkelijk bedienbaar goed beeld prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

6

2