189

4.6 gebaseerd op 189 klantbeoordelingen

145
33
2
2
7
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

mooie tv

KD-55A1 17-07-2017 door Danielhu

de kleuren spatten er af zwart is zwart plezant om er naar te kijken ben tevreden met deze aankoop had van sony niets anders verwacht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Kwalitatief ondermaats

KD-55A1 17-04-2019 door Zamajee

Ik heb de tv 6 maanden geleden gekocht en ondertussen mag ik hem al weg smijten.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

2

1

189 klantbeoordelingen

0

Aankoop Sony

KD-55A1 23-06-2019 door Peter44369

Ik heb dit apparaat recentelijk gekocht. Voldoet zeer sterk aan de verwachtingen. De bediening en software zijn traag. Kodi is geblokkeerd. Zou vrijgegeven worden begin 2019. Enkele landen in de wereld zijn al gedeblokkeerd. Waarom Europa niet met name Nederland en ons woonland Duitsland?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld en apps

KD-65A1 15-06-2019 door GuidoR2

Maand in bezit, enorm tevreden mooi beeld veel mogelijkheden als Kodi en netflix

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid goed andere mogelijkheden beperkt

KD-55A1 05-06-2019 door ckverwil

Verouderd product t.o.v. de markt van televisies . Beeld en geluid zijn goed. daarna houdt alles op in vergelijking met de op dat moment verkrijgbare producten. Sony loopt ver achter.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Rop tv

KD-65A1 14-05-2019 door Madjid

Ik ben er zeer tevreden mee, top beeld en geleids kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superbeeld Goed Geluid

KD-55A1 28-04-2019 door cvdc

Ik ben uiterst tevreden met mijn Sony KD-55A1 zeer mooi beeld,goed geluid past erg goed bij de rest van mijn Sony Producten.Een ding wil ik wel kwijt dat ik niet al mijn sony producten kan registreren .Dat is een klein beetje jammer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

SLECHT

KD-55A1 24-04-2019 door AJ21

10-10-2017 GEKOCHT ...IK HEB NU AL DE 3DE TV GEKREGEN VAN SONY WAARVAN 2 BRAND PLEKKEN ERIN

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Kwalitatief ondermaats

KD-55A1 17-04-2019 door Zamajee

Ik heb de tv 6 maanden geleden gekocht en ondertussen mag ik hem al weg smijten.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

2

1

0

Prachtig disgin

KD-55A1 15-04-2019 door harjon

Geweldig beeld,afstand bediening is wel een min puntje..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

oled scherm brandt in

KD-65A1 27-03-2019 door guidovann

Wij hebben na 10jaar plasma (waar we zeer tevreden over waren) overgeschakeld naar oled na 10 maanden gebruik scherm ingebrand.geen waarborg ? Verkopen jullie zulke minderwaardige producten?Heb altijd in de sector gewerkt en voor de aankoop info genomen, pixelverschuiving en toestel gaat stand by na 2h inaktief.Maar toch ingebrand??? Blijkbaar moet de pixelverschuiving niet gewerkt hebben anders kan dat toch niet?Dus toestel is wegwerperp aangekocht voor 3.409.96€ bij Taelman bellegem.Reeds 2 maanden weg ter herstelling gisteren bericht kostprijs 3000€ voor nieuw scherm???

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

schitterend beeld en geluid

KD-55A1 20-03-2019 door rav42001

zoals al vermeld schitterend beeld en geluid in 1 woord geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongeëvenaarde 'frontwave' TV

KD-55A1 09-03-2019

Perfecte combinatie van een frontwave design met beeld,- geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Teleurstellend

KD-55A1 15-02-2019 door Bertaaas

Matig traag beperkte apps slechte gebruiksaanwijzing

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi design

KD-55A1 12-02-2019 door Rob66

Prachtig beeld en een goed geluid Ben er erg tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beeldkwaliteit

KD-55A1 09-02-2019 door hg1957

gebruikt de tv al ruim een jaar . iedere dag weer een feest om te kijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waanzinnig mooi toestel door zijn eenvoud

KD-55A1 07-02-2019 door nijkla

ik had al een Sony TV helaas na 8 jaar de geest gegeven (dat dan weer minder) achteraf ook blij...kon ik eindelijk een Oled TV kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top televisie!

KD-65A1 24-01-2019 door Bartje1969

Wij zijn zo blij met deze tv dat we er wel de hele dag naar willen kijken!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend

KD-65A1 19-01-2019 door Lutje54

Tevreden , mooi design en gebruiksvriendelijk 1week in het bezit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen tekst

KD-65A1 11-01-2019 door Geengewenst

Geen tekst geen tekst geen tekst geen tekst geen tekst

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

KD-55A1 04-01-2019 door Monika76

Erg blij met deze tv en de service van Sony! Er was een probleempje met het gekochte exemplaar en Sony heeft dit heel snel en netjes opgelost. De TV is super. Heel erg scherp beeld en een goede kwaliteit van geluid. Enige minpuntje is dat de aansluitingen aan de onderkant van de tv zitten en het niet handig is daar snoertjes in en uit te pluggen. Verder tevreden over alles!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeld en geluid kwaliteit!

KD-55A1 03-01-2019 door betty1951

Vorige maand de Sony Oled tv gekocht, hadden we veel eerder moeten doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nieuwe standaard voor kwaliteit

KD-55A1 28-12-2018 door Quevain

We hebben deze televisie reeds een jaar in het bezit. De accoustic surface technologie werkt zeer goed en draagt bij aan het strakke design van het toestel. De OLED technologie in combinatie met de krachtige X1 Extreme processor zorgen voor een prachtig beeld. Terecht het topmodel uit het gamma en ook een enorm mooi toestel. Zelfs als deze uit staat is het leuk om naar te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi ontwerp

KD-65A1 28-12-2018 door PaulGallis

Enige maanden in huis en ben er erg tevreden over!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV die alles on board heeft

KD-55A1 28-12-2018

De A1 4K OLED met Acoustic Surface voldoet volledig aan de verwachtingen. Uitstekend beeld, strak design, geen gesleur meer met soundbars enz. Heeft alles aan boord van de huidige technologie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige state of the art TV

KD-65A1 21-12-2018 door henrith

Vorige maand gekocht, een prachtig beeld en geluid. Staat als een huis. Mooi geluid via het beeldscherm. Apart maar super kwaliteit. Extra geluidsset niet nodig voor mij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect beeld en geluid

KD-55A1 18-12-2018 door Brandhof

Wat n prachtig natuurlijk beeld en geluid in bioscoopkwaliteit. Gebruiksgemak!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

grandioos

KD-65A1 12-12-2018 door nadeesh

Of we in de bioscoop zitten. Haarscherp, fantastisch geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

KD-65A1 10-12-2018 door Lobster1

Top beeld, prima geluid, gave vormgeving. Kortom een mooie moderne TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend beeld en geluid

KD-55A1 10-12-2018 door RJZZ

Met het toestel ben ik heel tevreden, maar de meegeleverde gebruiksaanwijzing is wel zeer summier. Een apart blad met instructies voor de opbouw vind je onderin de doos, nadat je zelf hebt moeten uitvinden hoe dat moest. Na registratie ontvang je mails met links die niet blijken te verwijzen naar wat je mocht verwachten. Jammer!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Een aanraader

KD-55A1 10-12-2018 door Torro

Een tv met veel mogelijkheden een mooi beeld en goeie luidsprekers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een thuisbioscoop

KD-55A1 03-12-2018 door Rabbit2

Ik heb vorige maand, na veel vergelijken, winkels bezoeken, meten thuis, besloten om deze Sony te kopen en we hebben er geen moment spijt van! Formidabel beeld en het is elk moment van gebruik genieten!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tv

KD-55A1 30-11-2018 door Dutchfire19

Ideaal beeld en geluid voor games en Netflix (ps4)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Omg wat een tv is dit

KD-55A1 26-11-2018 door Matsuba

Eindelijk een OLED tv ik had nog een plasma maar heb lcd nooit een waardige opvolger gevonden. Deze OLED is schitterend om te zien als die uit staat. Staat hij aan met de juiste content op dan blaast deze je omver wat een beeld.Ook het geluid is geweldig volgens mij kan dit niet veel beter. Het synchroniseren van Google account via app duurde erg lang ik heb deze dan ook afgebroken en vervolgens handmatig gedaan dit was met 5 minuten gebeurd. Eerste update (via glasvezel) was met 15 minuten klaar. Apps zoals Netflix en YouTube werken goed,prettig en snel. De tv is prijzig ondanks een top deal met blackfriday maar echt het geld waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beeld ok

KD-65A1 09-11-2018 door joske22

zeer mooi beeld wel schaduw rond letters en cijfers mss instellingrn ergens aanpasen ?

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Prima beeldkwaliteit, leuke en bruikbare functiona

KD-55A1 09-11-2018 door pplant

Helaas loopt de TV soms vast (gemiddeld) 1 × per week en moet daarna 'uit' gezet worden. Kan dan gedurende een paar minuten niet weer 'aan' gezet worden. Vervelend probleem.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Off the charts

KD-55A1 05-11-2018 door Eshuisl

Ik heb deze nu een paar weken staan. En helemaal blij mee. Wat een beeld en nog belangrijker. Wat een sound

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

ben er tevreden over

KD-55A1 04-11-2018 door jp210655

ben er tevreden over ,ik raad dit product aan en zou het opnieuw aankopen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld en geluid uitmuntend

KD-55A1 01-11-2018 door Louis16

Ik heb hem een maand geleden gekocht voor bij mij in de slaapkamer ben zo tevreden dat ik hem nog een keer ga kopen voor in de woonkamer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtig toestel met veel mogelijkheden

KD-55A1 31-10-2018 door niek4you

We hebben dit toestel nu een maandje in huis. Prachtig, schitterend beeld. Helaas nog niet alle mogelijkheden kunnen uitproberen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Alleen maar ellende

KD-65A1 26-10-2018 door Kvdz

Mijn tv kan niet worden opgehangen ivm fabrieksfout in steun. Sony biedt geen andere tv aan, maar reperatie. Tv is 3 weken oud!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Helaas kinderziektes

KD-55A1 26-10-2018 door Mark 2018

Helaas heb ik inmiddels 2 serieuze klachten met het verder super mooie beeldscherm. Ik zit ik met steeds terugkerende grote zwarte vegen op het scherm en het steeds weer opnieuw opstarten van Android bij aan en uit doen. Alle instellingen staan zoals het hoort nadat ik Sony hierover geraadpleegd heb.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig beeld en klank !

KD-55A1 26-10-2018

Wat een verschil , zowel beeld als klank ten opzichte van een Sony LCD TV van 12 jaar geleden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima eigenschappen

KD-55A1 28-09-2018 door Berwang50

Net gekocht tot nu toe zeer tevreden en voldoet ruim aan de verwachting .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kleuren, vriendelijk in het gebruik

KD-55A1 25-09-2018 door TonHos

De A1 hangt bij ons tegen de muur, let erop hij komt een stukje van de muur af. Geluid kan ik niet beoordelen, ik gebruik namelijk Sonos.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goed toestel

KD-55A1 20-09-2018 door kaekelaar

zeer tevreden, eerste kennismaking met oled-Technologie

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige tv met prima geluid

KD-55A1 19-09-2018 door erk52

ik heb een maand geleden KD1 55A TV gekocht, de beste tv op dit moment volgens mijn onderzoek en ervaring

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Werkelijk het beste Oled scherm

KD-65A1 06-09-2018 door Nick V

Ik heb veel schermen vergeleken maar ik bleef terugkomen op deze Sony. Ook het design en het geluid gaf de doorslag

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top televisie

KD-55A1 01-09-2018

Geweldig beeld. Dacht dat HD niet te overtreffen maar niets is minder waar: tv kijken is nog meer genieten mn films en sport. Geluid is ook uitstekend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima toestel

KD-55A1 25-08-2018 door JDS 43

Na nauwkerig onderzoek en vergelijkingen heb ik de beste keuze gemaakt!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Uitzonderlijk mooi beeld en uitstekend geluid

KD-65A1 20-08-2018 door Kdno

Ik heb vorige maand deze TV gekocht en kan alleen maar uiterst tevreden zijn. De beeldkwaliteit is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en het geluid is echt fantastisch. Bijkomend heeft het toestel een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Top aankoop !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig top

KD-65A1 18-08-2018 door Formule1

Vorige week gekocht fantastisch beeld en geluid hangt aan de muur

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede aanschaf

KD-55A1 13-08-2018 door Arno51

Prima beeld Geluid is prima Tevens is alles makekelijk in te stellen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Wat een plaatje

KD-55A1 12-08-2018 door alex_blokker

Wat een fantastisch design en beeld. Heel goed geluid voor een TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heel mooi toestel

KD-55A1 31-07-2018 door Ton77

Ik heb hem nu ruim een week in huis en word steeds vrolijker dat ik deze gekocht heb prachtige kleuren en heel veel mogelijkheden die ik nog niet allemaal onder de knie heb zoals hem met mijn mobiele telefoon bedienen maar dat komt nog wel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Next level TV

KD-65A1 10-07-2018 door OzturkVideo

Ik heb deze tv al vanaf het begin op het oog. Heb er serieus voor gespaard, en geniet er nu elke seconde van! Wat een ding!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een prachtige televisie

KD-65A1 28-06-2018 door mgavdhout

Heb deze televisie twee weken en het is een geweldige televisie. Super beeld en een verademing om naar te kijken, kwa beeld alsook design.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid

KD-65A1 08-06-2018 door Tgino

KD-65A1 vorige maand gekocht schitterend product en schitterend design

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische TV

KD-55A1 06-06-2018

Enkele weken geleden de SONY KD-55A1 aangeschaft. Tot nu toe 100% tevreden over. Makkelijke en intuïtieve installatie (wel in het begin wat met bediening van de afstandsbediening gesukkeld). Mooie en zeer sobere TV qua design, gewoonweg fantastische beeldkwaliteit en heel wat instelmogelijkheden. Tevens vlotte en snelle technische ondersteuning van Sony (hadden initieel problemen met connecteren van randapparatuur). Wij hebben dit toestel gecombineerd met de Bose Soundtouch 300 en Bose Acoustimass en het resultaat is verbluffend. Simpelweg compleet cinema-gevoel van hoog niveau in de eigen woonkamer. Inderdaad, is wel een investering, doch iedere eurocent waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld en geluid

KD-55A1 04-06-2018

dit toestel heeft prachtig beeld en een zeer goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eindelijk een tv zonder lelijke standaard

KD-55A1 30-05-2018 door Yejo

Geweldig design met kraakhelder beeld en geluid. Voor het mooiste beeld zal je heel even zelf moeten spelen met de instellingen en als je een xbox one x of p.s.4 pro erop aansluit is het even nodig dat je ook hier met je televisie instellingen gaat spelen om het uiterste uit de console te halen. Maar na dit te hebben gedaan is het niets anders dan GENIETEN.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige TV

KD-65A1 21-05-2018 door C St

Gewoon super TV. Prachtige kleuren en makkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Natuurlijk beeld, foutjes in digitale verwerking

KD-55A1 30-04-2018 door GeweldigSony55

Onlangs bovenstaande tv aangekocht en met een kritische kijk kan ik tot zover melden dat de tv een mooi, helder en natuurlijk beeld weer geeft. Dat mag ook wel voor die prijs. Vanwege het minimalistisch design wordt afleiding gereduceerd tot 0. U wordt volledig opgenomen door het beeld. Na enig geëxperimenteer gaf 'bioscoop thuis' voor mij de beste instelling. Later denk ik nog geavanceerd af te stellen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het resultaat en wil eerst de beelden, hoe zij zich nu presenteren,...beleven. Een ontzettende blijde verrassing gaf de kwaliteit van het geluid. Het geluid zorgt door het eigen systeem voor een mooie spreiding en is vrij natuurlijk aanwezig. Fijn tunen is ook nog mogelijk. Helaas kan ik niet alleen positief nieuws brengen over de Oled tv. Bij snelle beeldverwerking treed soms blokvorming op. Deze is weliswaar even snel weer weg dan zij gekomen is, maar het blijft toch altijd even schrikken en storend. Daarnaast,...wanneer ik Netflix gebruik komt er ongevraagd met regelmaat informatie van 'HDMI ....' tussendoor op het scherm. Het beeld roept zich dan even een halt toe en dat is uiteraard ook storend. Ik las in een andere recensie dat dit bij andere eigenaars van hetzelfde toestel ook voorkomt en zoekend naar mogelijke oplossingen men van het kastje naar de muur word verwezen, lees van ziggo naar Sony of omgekeerd. Jammer,...samenwerking in deze lost meer op dan tegenwerking. Verdere kijkervaringen, mogelijkheden en daaraan gekoppelde beoordelingen zullen waarschijnlijk weer nieuwe zaken, zowel positieve als negatieve aan het licht brengen. Zelf heb ik tot zover nog geen app geïnstalleerd en sturen op spraak is ook nog niet geïnstalleerd. Waar ik vooral benieuwd naar ben, is de duurzaamheid van deze tv. Mijn vorige Sony was meer dan 11 jaar oud en deed het nog perfect toen ik voor het laatst de stekker eruit trok. Intuïtief durf ik te zeggen dat de Oled een korte afschrijving staat te wachten, vanwege de complexiteit van het toestel. Maar dit geldt uiteraard niet alleen voor Sony, maar voor alle bedrijven die smart tv's fabriceren.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

In een woord “ verbazingwekkend”...

KD-65A1 28-04-2018

Maakt verwachting meer dan waar! Lang gewacht met aanschaf vanwege aanschafprijs maar meer dan waard!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

2

0

0

Geweldig beeld

KD-55A1 24-04-2018

Beeld is geweldig, de software is soms wat traag bv van home terug naar tv en vicaversa

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top toestel

KD-55A1 20-04-2018

Ik heb de Sony KD-55A1 twee weken geleden gekocht en ik vind dit toestel fantastisch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Waanzinig beeld

KD-55A1 20-04-2018 door Wish51

Top product van Sony complimenten, beeld is geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig tv

KD-55A1 14-04-2018 door Eli A

Ik heb het twee weken geleden gekocht en wat een geweldige TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nooit aanschaffen, onbruikbaar toestel

KD-55A1 13-04-2018 door Kobus1

Met een ziggo abonnement blijkt er blokvorming in het tv beeld op te treden als gevolg van interferentie met het internetsignaal; dat blijkt een bij sony bekend probleem (!) te zijn, waarvoor men naar ziggo verwijst; ziggo verwijst echter naar sony om reden dat dat door de tuners in de tv zou komen, en zo zit je als consument met een onbruikbaar (!) toestel, dat in aanschaf toch niet goedkoop kan heten te zijn.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

2

0

droomtoestel

KD-55A1 12-04-2018 door Jan Vdb

fantastische TV, nu nog wachten tot telenet 4K levert

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kennismaking met so

KD-55A1 11-04-2018 door Peggi 56

Een geweldige tv,prachtig beeld en fijn geluid.kortom nooit meer een andere.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

KD-55A1 01-04-2018 door Jeroen56

Inmiddels 1 maand in ons bezit, geweldige beeldkwaliteit, geen last meer van spiegeling bij zon op het scherm.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Op dit ogenblik gewoon de beste 65 inch TV

KD-65A1 30-03-2018

Vorige maand A1 65 inch gekocht, is zo goed nu een tweede gekocht voor de dochter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld, mooi design, wel beetje traag

KD-65A1 26-03-2018 door agaudi

Sinds twee weken gebruiken we onze KD-65A1. Mooi groot. Fantastisch helder beeld. Het geluid is ook erg goed voor een TV. Ik heb nauwelijks meer behoefte om geluid via de versterker te laten lopen zoals bij mijn vorige TV noodzakelijk was. Android TV werkt fijn,maar eigenlijk te traag voor een tv in deze prijsklasse. Het is nog wachten op de laatste update voor Dolby Vision.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0