213

4.5 gebaseerd op 213 klantbeoordelingen

154
41
5
3
10
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

mooie tv

KD-55A1 17-07-2017 door Danielhu

de kleuren spatten er af zwart is zwart plezant om er naar te kijken ben tevreden met deze aankoop had van sony niets anders verwacht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Kwalitatief ondermaats

KD-55A1 17-04-2019 door Zamajee

Ik heb de tv 6 maanden geleden gekocht en ondertussen mag ik hem al weg smijten.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

2

1

213 klantbeoordelingen

0

Prachtig beeld, iedereen is er wég van, maar

KD-55A1 02-07-2020 door Margreet1960

gekocht op 23 juli 2017, net uit de garantie en dan is ineens het moederbord stuk. Reparatiekosten € 465,00. En dan is het wel heel jammer dat er van enige coulance geen sprake is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekende TV

KD-55A1 30-06-2020 door nirnan

Prima kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden. Beeld en geluid heel mooi.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

TV en Soundbar in een

KD-55A1 22-06-2020 door dsdarmawan

Geweldige beste Oled beeld en de geluiden komen direct vanaf het scherm af met ingebouwde subwoofer. Hiermee is een Soundbar overbodig. Enige minpunt vind ik te weinig opslagcapaciteit voor het intern geheugen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed

KD-55A1 03-06-2020 door Jacques66

Ik heb ook de saundbar htzf9 van sony gekocht ben er heel blij mee

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv voor korte duur

KD-65A1 01-06-2020 door Bianca86

Oktober 2017 deze tv gekocht! Super blij. Betere tv kon niet. Alles er op en er aan. Mooi groot en scherp beeld. helaas is de tv al stuk. Expert zegt: scherm doorgebrand. Niet meer te maken. Dat was het dan. Geen garantie en nog maar afwacht wat we terug krijgen. Heel erg teleurgesteld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld, maar niet-degelijk product

KD-65A1 28-05-2020 door rkgtan

2 jaar en 3 maanden geleden het destijds vlaggenschip van de Bravia televisielijn gekocht. Prachtig beeld en voor een plat OLED toestel zeer redelijk geluid zonder externe soundbar. Subwoofer zit achter het scherm in het ophangmechanisme. Echter vorige week van het ene op het andere moment stopt de TV er in 1 keer mee. Uiteindelijke conclusie: Software/ Hardware defect en het mainbord moet vervangen worden. Eigen kosten: 400 euro. Dat dit normaal gevonden moet worden gaat er bij mij niet in na 2 jaar en 3 maanden bij het zgn topmodel (dus ook qua prijs) van Sony. Dit is mijn eerste en laatste Sony TV en hierbij ook Sony apparaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige flatscreen TV & super mooi Design

KD-65A1 27-05-2020 door Antoine2020

Ik heb hem inmiddels meer dan een jaar in gebruik. Beeld (pixels, werking processoren) & tevens ook het geluid zijn subliem. Alleen jammer van de wat mindere kwaliteit van de afstandbediening. Weinig uitstraling.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TV

KD-65A1 21-05-2020 door De_Wim

Fijne TV, goed beeld en mooie vormgeving. 2 jaar in gebuik in deze tijd geen klachten kunnen bedenken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi 4K tv

KD-65A1 17-05-2020 door Edward2020

Ik heb dit tv al 4 jaar en het doet nog steeds geweldig. Voor games en films.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sublieme TV

KD-65A1 09-05-2020 door KlaasVaak82

Beeld en geluidskwaliteit is top. Helaas al inbranding OLED scherm zichtbaar. !!! Langzame en soms zelfs irritante SOC. Afgezien van deze tekortkomingen een top TV. Geluid is als gezegd erg goed, ondanks de ingebouwde subwoofer is gebruik van een externe subwoofer aan te raden, maar dan heb je ook een ware thuisbioscoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Jammer

KD-55A1 29-03-2020 door Tienkamp

1- ingebouwde chromecast is verouderd. Als Google besluit haar chromecast te vernieuwen zit je met een peperdure tv met verouderde chromecast 2-wanneer je wilt kijken met draadloze koptelefoon kun je dat niet even tijdens een film of uitzending aanzetten; je moet dan echt stoppen, terug naar het begin menu en dan via dat menu jouw koptelefoon verbinden. Omslachtig en sterk verouderd. Als je bijv. de ipad aanzet is er direct verbinding met de koptelefoon

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Top tv maar na 2 jaar inbranding

KD-55A1 22-03-2020 door luceos

Hallo, Het is een top tv met zuivere klank en helder beeld. MAAR na 2 jaar heb ik last van inbranding en ik gebruik de tv normaal. Jammer genoeg komt Sony er voor niets tussen en dat na 2 jaar en een kost van 2499 euro. En het scherm is ook te duur om te vervangen. Echt jammer je koopt toch geen top tv om na 2 jaar beeldproblemen te hebben. Maar anders blijf ik erbij het is een top tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

scherp beeld, zwart goed

KD-55A1 11-03-2020 door Edward1962

service slecht ! ik zit al 2 weken te wachten op een telefoontje voor een servicemonteur. we hebben nl. al 2 van deze toestellen gekocht. de KD55A1BAEP met serienummer 189141006024264 doet het niet meer ! krijg geen beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeldkwaliteit geteisterd door slechte OS

KD-55A1 10-03-2020 door MS10

De TV nu bijna twee jaar in gebruik, werkelijk geweldige beeldkwaliteit en mooi geluid. Echter nogal ontevreden over de Android OS, deze crasht zeer regelmatig bij het aanzetten van de televisie (met lange herstart tot gevolg) en na enkele maanden begon de TV ook zomaar spontaan tijdens het kijken te herstarten. Er zijn twee updates geweest maar heeft het probleem niet verholpen. Erg jammer van de algehele ervaring van zo'n prachtige TV. De interface van de OS is verder prima en vrij overzichtelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

tevreden met een kleine maar.

KD-55A1 09-03-2020 door opa asten

heb dit product nu 3 jaar ben er goed tevreden, mee alleen laatste tijd krijg een lichte baan in t midden van t beeld weet niet wat ik er mee moet.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Moooi Beeld

KD-65A1 17-01-2020 door JorgenT

Geluid en Beeld zijn goed Menu is simpel en makkelijke installatie. Alleen jammerlijk geen bluetooth ondersteuning voor Hoofd telefoon

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ingebrand

KD-65A1 10-01-2020 door Matthys11

Na 2 jaar is deze tv al ingebrand en Sony wil er niets aan doen. Nu zit ik hier met een TV van 6.000 euro met ingebrande pixels.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super beeldkwaliteit

KD-55A1 26-12-2019 door sharpball

Tevreden , na de update van Android Oregon had ik AirPlay verwacht . Spijtig dat deze functie niet geïmplementeerd werd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitmuntend beeld en geluid

KD-55A1 25-12-2019 door Triplesix9

Door het design past het perfect in mijn interieur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele mooie tv

KD-65A1 24-11-2019 door A6696

Vorig jaar gekocht. Al een jaar helemaal gelukkig met dit tv. Beeld en geluid geweldig. Extra functies zoals ingebouwde Chromecast etc bijzonder handig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijzonder mooi beeld

KD-55A1 30-10-2019

Ik ben nu sinds korte tijd in bezit van dit prachtige scherm. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het scherm en overall design and build.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon een top tv

KD-55A1 17-10-2019 door Lemare

Zeer maar dan ook zeer tevreden mee. Zoals alles van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi groot scherm.

KD-65A1 14-09-2019 door Swoopp

Nu de overstap gedaan van plasma naar oled. Het pure zwarte is echt top.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooi het grote scherm .

KD-65A1 25-07-2019 door Piet 2018

Wij hebben dit verleden jaar gekocht en zijn er heel tevreden over, behalve dat de updates niet altijd willen lukken .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Aankoop Sony

KD-55A1 23-06-2019 door Peter44369

Ik heb dit apparaat recentelijk gekocht. Voldoet zeer sterk aan de verwachtingen. De bediening en software zijn traag. Kodi is geblokkeerd. Zou vrijgegeven worden begin 2019. Enkele landen in de wereld zijn al gedeblokkeerd. Waarom Europa niet met name Nederland en ons woonland Duitsland?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld en apps

KD-65A1 15-06-2019 door GuidoR2

Maand in bezit, enorm tevreden mooi beeld veel mogelijkheden als Kodi en netflix

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid goed andere mogelijkheden beperkt

KD-55A1 05-06-2019 door ckverwil

Verouderd product t.o.v. de markt van televisies . Beeld en geluid zijn goed. daarna houdt alles op in vergelijking met de op dat moment verkrijgbare producten. Sony loopt ver achter.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Rop tv

KD-65A1 14-05-2019 door Madjid

Ik ben er zeer tevreden mee, top beeld en geleids kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superbeeld Goed Geluid

KD-55A1 28-04-2019 door cvdc

Ik ben uiterst tevreden met mijn Sony KD-55A1 zeer mooi beeld,goed geluid past erg goed bij de rest van mijn Sony Producten.Een ding wil ik wel kwijt dat ik niet al mijn sony producten kan registreren .Dat is een klein beetje jammer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

SLECHT

KD-55A1 24-04-2019 door AJ21

10-10-2017 GEKOCHT ...IK HEB NU AL DE 3DE TV GEKREGEN VAN SONY WAARVAN 2 BRAND PLEKKEN ERIN

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Kwalitatief ondermaats

KD-55A1 17-04-2019 door Zamajee

Ik heb de tv 6 maanden geleden gekocht en ondertussen mag ik hem al weg smijten.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

2

1

0

Prachtig disgin

KD-55A1 15-04-2019 door harjon

Geweldig beeld,afstand bediening is wel een min puntje..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

oled scherm brandt in

KD-65A1 27-03-2019 door guidovann

Wij hebben na 10jaar plasma (waar we zeer tevreden over waren) overgeschakeld naar oled na 10 maanden gebruik scherm ingebrand.geen waarborg ? Verkopen jullie zulke minderwaardige producten?Heb altijd in de sector gewerkt en voor de aankoop info genomen, pixelverschuiving en toestel gaat stand by na 2h inaktief.Maar toch ingebrand??? Blijkbaar moet de pixelverschuiving niet gewerkt hebben anders kan dat toch niet?Dus toestel is wegwerperp aangekocht voor 3.409.96€ bij Taelman bellegem.Reeds 2 maanden weg ter herstelling gisteren bericht kostprijs 3000€ voor nieuw scherm???

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

schitterend beeld en geluid

KD-55A1 20-03-2019 door rav42001

zoals al vermeld schitterend beeld en geluid in 1 woord geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongeëvenaarde 'frontwave' TV

KD-55A1 09-03-2019

Perfecte combinatie van een frontwave design met beeld,- geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Teleurstellend

KD-55A1 15-02-2019 door Bertaaas

Matig traag beperkte apps slechte gebruiksaanwijzing

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi design

KD-55A1 12-02-2019 door Rob66

Prachtig beeld en een goed geluid Ben er erg tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beeldkwaliteit

KD-55A1 09-02-2019 door hg1957

gebruikt de tv al ruim een jaar . iedere dag weer een feest om te kijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waanzinnig mooi toestel door zijn eenvoud

KD-55A1 07-02-2019 door nijkla

ik had al een Sony TV helaas na 8 jaar de geest gegeven (dat dan weer minder) achteraf ook blij...kon ik eindelijk een Oled TV kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top televisie!

KD-65A1 24-01-2019 door Bartje1969

Wij zijn zo blij met deze tv dat we er wel de hele dag naar willen kijken!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend

KD-65A1 19-01-2019 door Lutje54

Tevreden , mooi design en gebruiksvriendelijk 1week in het bezit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen tekst

KD-65A1 11-01-2019 door Geengewenst

Geen tekst geen tekst geen tekst geen tekst geen tekst

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

KD-55A1 04-01-2019 door Monika76

Erg blij met deze tv en de service van Sony! Er was een probleempje met het gekochte exemplaar en Sony heeft dit heel snel en netjes opgelost. De TV is super. Heel erg scherp beeld en een goede kwaliteit van geluid. Enige minpuntje is dat de aansluitingen aan de onderkant van de tv zitten en het niet handig is daar snoertjes in en uit te pluggen. Verder tevreden over alles!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeld en geluid kwaliteit!

KD-55A1 03-01-2019 door betty1951

Vorige maand de Sony Oled tv gekocht, hadden we veel eerder moeten doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nieuwe standaard voor kwaliteit

KD-55A1 28-12-2018 door Quevain

We hebben deze televisie reeds een jaar in het bezit. De accoustic surface technologie werkt zeer goed en draagt bij aan het strakke design van het toestel. De OLED technologie in combinatie met de krachtige X1 Extreme processor zorgen voor een prachtig beeld. Terecht het topmodel uit het gamma en ook een enorm mooi toestel. Zelfs als deze uit staat is het leuk om naar te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi ontwerp

KD-65A1 28-12-2018 door PaulGallis

Enige maanden in huis en ben er erg tevreden over!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV die alles on board heeft

KD-55A1 28-12-2018

De A1 4K OLED met Acoustic Surface voldoet volledig aan de verwachtingen. Uitstekend beeld, strak design, geen gesleur meer met soundbars enz. Heeft alles aan boord van de huidige technologie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige state of the art TV

KD-65A1 21-12-2018 door henrith

Vorige maand gekocht, een prachtig beeld en geluid. Staat als een huis. Mooi geluid via het beeldscherm. Apart maar super kwaliteit. Extra geluidsset niet nodig voor mij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect beeld en geluid

KD-55A1 18-12-2018 door Brandhof

Wat n prachtig natuurlijk beeld en geluid in bioscoopkwaliteit. Gebruiksgemak!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

grandioos

KD-65A1 12-12-2018 door nadeesh

Of we in de bioscoop zitten. Haarscherp, fantastisch geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

KD-65A1 10-12-2018 door Lobster1

Top beeld, prima geluid, gave vormgeving. Kortom een mooie moderne TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend beeld en geluid

KD-55A1 10-12-2018 door RJZZ

Met het toestel ben ik heel tevreden, maar de meegeleverde gebruiksaanwijzing is wel zeer summier. Een apart blad met instructies voor de opbouw vind je onderin de doos, nadat je zelf hebt moeten uitvinden hoe dat moest. Na registratie ontvang je mails met links die niet blijken te verwijzen naar wat je mocht verwachten. Jammer!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Een aanraader

KD-55A1 10-12-2018 door Torro

Een tv met veel mogelijkheden een mooi beeld en goeie luidsprekers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een thuisbioscoop

KD-55A1 03-12-2018 door Rabbit2

Ik heb vorige maand, na veel vergelijken, winkels bezoeken, meten thuis, besloten om deze Sony te kopen en we hebben er geen moment spijt van! Formidabel beeld en het is elk moment van gebruik genieten!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tv

KD-55A1 30-11-2018 door Dutchfire19

Ideaal beeld en geluid voor games en Netflix (ps4)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Omg wat een tv is dit

KD-55A1 26-11-2018 door Matsuba

Eindelijk een OLED tv ik had nog een plasma maar heb lcd nooit een waardige opvolger gevonden. Deze OLED is schitterend om te zien als die uit staat. Staat hij aan met de juiste content op dan blaast deze je omver wat een beeld.Ook het geluid is geweldig volgens mij kan dit niet veel beter. Het synchroniseren van Google account via app duurde erg lang ik heb deze dan ook afgebroken en vervolgens handmatig gedaan dit was met 5 minuten gebeurd. Eerste update (via glasvezel) was met 15 minuten klaar. Apps zoals Netflix en YouTube werken goed,prettig en snel. De tv is prijzig ondanks een top deal met blackfriday maar echt het geld waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beeld ok

KD-65A1 09-11-2018 door joske22

zeer mooi beeld wel schaduw rond letters en cijfers mss instellingrn ergens aanpasen ?

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Prima beeldkwaliteit, leuke en bruikbare functiona

KD-55A1 09-11-2018 door pplant

Helaas loopt de TV soms vast (gemiddeld) 1 × per week en moet daarna 'uit' gezet worden. Kan dan gedurende een paar minuten niet weer 'aan' gezet worden. Vervelend probleem.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Off the charts

KD-55A1 05-11-2018 door Eshuisl

Ik heb deze nu een paar weken staan. En helemaal blij mee. Wat een beeld en nog belangrijker. Wat een sound

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

ben er tevreden over

KD-55A1 04-11-2018 door jp210655

ben er tevreden over ,ik raad dit product aan en zou het opnieuw aankopen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld en geluid uitmuntend

KD-55A1 01-11-2018 door Louis16

Ik heb hem een maand geleden gekocht voor bij mij in de slaapkamer ben zo tevreden dat ik hem nog een keer ga kopen voor in de woonkamer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtig toestel met veel mogelijkheden

KD-55A1 31-10-2018 door niek4you

We hebben dit toestel nu een maandje in huis. Prachtig, schitterend beeld. Helaas nog niet alle mogelijkheden kunnen uitproberen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Alleen maar ellende

KD-65A1 26-10-2018 door Kvdz

Mijn tv kan niet worden opgehangen ivm fabrieksfout in steun. Sony biedt geen andere tv aan, maar reperatie. Tv is 3 weken oud!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Helaas kinderziektes

KD-55A1 26-10-2018 door Mark 2018

Helaas heb ik inmiddels 2 serieuze klachten met het verder super mooie beeldscherm. Ik zit ik met steeds terugkerende grote zwarte vegen op het scherm en het steeds weer opnieuw opstarten van Android bij aan en uit doen. Alle instellingen staan zoals het hoort nadat ik Sony hierover geraadpleegd heb.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig beeld en klank !

KD-55A1 26-10-2018

Wat een verschil , zowel beeld als klank ten opzichte van een Sony LCD TV van 12 jaar geleden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima eigenschappen

KD-55A1 28-09-2018 door Berwang50

Net gekocht tot nu toe zeer tevreden en voldoet ruim aan de verwachting .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kleuren, vriendelijk in het gebruik

KD-55A1 25-09-2018 door TonHos

De A1 hangt bij ons tegen de muur, let erop hij komt een stukje van de muur af. Geluid kan ik niet beoordelen, ik gebruik namelijk Sonos.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goed toestel

KD-55A1 20-09-2018 door kaekelaar

zeer tevreden, eerste kennismaking met oled-Technologie

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige tv met prima geluid

KD-55A1 19-09-2018 door erk52

ik heb een maand geleden KD1 55A TV gekocht, de beste tv op dit moment volgens mijn onderzoek en ervaring

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Werkelijk het beste Oled scherm

KD-65A1 06-09-2018 door Nick V

Ik heb veel schermen vergeleken maar ik bleef terugkomen op deze Sony. Ook het design en het geluid gaf de doorslag

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top televisie

KD-55A1 01-09-2018

Geweldig beeld. Dacht dat HD niet te overtreffen maar niets is minder waar: tv kijken is nog meer genieten mn films en sport. Geluid is ook uitstekend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima toestel

KD-55A1 25-08-2018 door JDS 43

Na nauwkerig onderzoek en vergelijkingen heb ik de beste keuze gemaakt!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0