9 Modellen
9 Modellen

Modeljaar

Modeljaar

139 cm (55 inch)
XR-55A80J
139 cm (55 inch) 
XR-55A80J

Modeljaar

  • Ø
139 cm (55 inch)
XR-55A83J
139 cm (55 inch) 
XR-55A83J

Modeljaar

  • Ø
139 cm (55 inch)
XR-55A84J
139 cm (55 inch) 
XR-55A84J

Modeljaar

  • Ø
164 cm (65 inch)
XR-65A80J
164 cm (65 inch) 
XR-65A80J

Modeljaar

  • Ø
164 cm (65 inch)
XR-65A83J
164 cm (65 inch) 
XR-65A83J

Modeljaar

  • Ø
164 cm (65 inch)
XR-65A84J
164 cm (65 inch) 
XR-65A84J

Modeljaar

  • Ø
195 cm (77 inch)
XR-77A80J
195 cm (77 inch) 
XR-77A80J

Modeljaar

  • Ø
195 cm (77 inch)
XR-77A83J
195 cm (77 inch) 
XR-77A83J

Modeljaar

  • Ø
195 cm (77 inch)
XR-77A84J
195 cm (77 inch) 
XR-77A84J

Modeljaar

  • Ø

Kenmerken

Foto van een papegaai in gedetailleerd 4K

XR Picture

Geniet van oogstrelend OLED-contrast met natuurlijke, realistische beelden. Onze revolutionaire processor maakt gebruik van menselijke perspectiefanalyse om in een oogwenk honderdduizenden elementen te analyseren en te optimaliseren. Gecombineerd met ons unieke OLED-scherm zorgt deze technologie voor realistische beelden met intens zwart.

Vuurwerk met extreem contrast en realistische diepgang

XR-contrast

Onze Cognitive Processor XR analyseert gegevens en verbetert beelden op dezelfde manier als het menselijk oog voor realistische kleuren en diepte. Het XR OLED-contrast past de helderheid aan voor fellere highlights en diepere zwarttinten. Details worden niet langer ondergesneeuwd in schaduwen en overbelichting. 

Logo van XR OLED Contrast

XR OLED Contrast

Met XR OLED Contrast, dat gebruikmaakt van analyse vanuit het menselijke perspectief, worden kleuren en het contrast in heldere gedeelten versterkt, zodat u kunt genieten van een puur zwart contrast en felle helderheid. Bekijk beelden met verbeterde diepte tussen het onderwerp en de achtergrond. Alle details worden weergegeven, zelfs in fel verlichte of donkere gedeelten.

Detail van bloemen met subtiele tinten en schakeringen in de bloemblaadjes

XR-kleur

Bewonder natuurlijke en oogstrelende kleuren. Met de Cognitive Processor XR™ krijgt ons unieke scherm toegang tot een groter kleurenpalet en kan elke kleur worden weergegeven met subtiele, realistische verschillen. Dankzij de verbeterde kleurweergave en verzadiging zijn er levendige tinten en realistische texturen zichtbaar in de bloemen. Zelfs bleke kleuren zien er levensecht uit.

Afbeelding met natuurlijke kleuren met XR Triluminos PRO™

XR Triluminos Pro™

Dankzij onze Cognitive Processor XR produceert deze tv kleuren op een manier die mensen aanspreken. Bewonder een uitgebreid kleurenpalet met verbeterde schakeringen en verzadiging voor natuurlijke tinten en zeer nauwkeurige details, zelfs bij donkere scènes.

Afbeeldingen van zeer gedetailleerde bergbloemen met XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Deze tv kan dankzij XR HDR Remaster ieder object op het scherm detecteren, de kleur ervan analyseren en het contrast ervoor aanpassen voor nog realistischere beelden. Objectgerichte verwerking, aangedreven door BRAVIA XR™, tilt precisie naar een hoger niveau door de aanpassing mogelijk te maken van tinten, verzadiging, helderheid, beweging, bandbreedte en meer. Hierdoor krijgt u verbluffend realistische scènes met meer diepte, levensechte texturen en natuurlijke kleuren.

Beeld van vos met helderheid van 4K

XR Clarity

Ongeacht de content kunt u van entertainment in bijna 4K genieten met XR 4K-opschaling. Onze Cognitive Processor XR heeft toegang tot veel gegevens waardoor hij verloren texturen en details kan nabootsen voor levensechte beelden. Bewonder de fijne details van een dierenvacht en een scherpe steen. 

Afbeelding van gebouwen die het voordeel van XR 4K-opschaling laat zien

XR 4K-opschaling

Deze tv bevat onze Cognitive Processor XR, waarbij 2K-signalen naar het niveau van 4K worden getild voor een ongelofelijk realistische kijkervaring. XR 4K-opschaling verwerkt een grote hoeveelheid gegevens, analyseert patronen in scènes en produceert subtiele details.

Close-up van blad dat detail in 4K XR Super Resolution weergeeft

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution herkent individuele voorwerpen in een beeld en produceert virtuele, realistische texturen op het scherm. Onze BRAVIA XR-processor analyseert en verwerkt gegevens op zeer nauwkeurige wijze om 4K-beelden te produceren die vier keer de resolutie van Full HD hebben, voor nog mooiere scènes met realistische details en textuur.

Afbeelding van zonsondergang en zee met 4K XR Smoothing

4K XR Smoothing

XR Smoothing zorgt voor vloeiende, levensechte beelden in 4K, zonder het probleem van kleurlijnen dat andere tv's vaak hebben. Scènes worden nagebootst met duizenden tinten, schakeringen en gradaties, waardoor ze levensecht lijken.

Beeld van surfer met scherpe details in de golf

XR Motion

Sportwedstrijden en films vol actie kijken is nu nog leuker. Onze Cognitive Processor XR met XR Motion Clarity™ analyseert gegevens om ervoor te zorgen dat de actie soepel, helder en duidelijk blijft.

Afbeelding van rijdende auto die OLED XR-Motion Clarity weergeeft

XR Motion Clarity

Beelden bestaan uit miljoenen individueel bestuurde pixels voor een haarscherp en helder beeld met OLED. Met onze OLED XR Motion Clarity™-technologie blijven zelfs scènes boordevol actie soepel en helder. Bewegende beelden worden zorgvuldig weergegeven voor zo min mogelijk vervaging, zodat er niet wordt ingeleverd op helderheid tijdens razendsnelle scènes.

Logo 4K/120 fps

4K/120 fps

Krijg een voorsprong met BRAVIA. Met HDMI2.1 krijgt u een framesnelheid van 120 fps op compatibele games, zodat u altijd in het voordeel bent bij shooters en sportgames met meeslepende on-screen actie. Geniet van soepele games met verminderde invoervertraging van nog geen 8,5 ms bij 4K/120 fps en de toegewijde gamemodus.

Afbeelding van een zanger tijdens een concert

XR-geluidspositie

XR Sound Position zorgt voor een audio-ervaring die de realiteit evenaart met geluid dat bij het beeld hoort. Bij deze BRAVIA XR 4K OLED-tv zit de speaker in het scherm en wordt het geluid precies op elke scène afgestemd voor een meeslepende ervaring.

Afbeelding van geluidsgolven afkomstig van een tv met Acoustic Surface Audio+

Acoustic Surface Audio+

Met onze Acoustic Surface Audio+-technologie komt het geluid rechtstreeks uit het midden van scherm waarbij krachtige actuatoren achter de televisie trillen om geluid te creëren dat met het beeld meebeweegt. Omdat het geluid de actie volgt, hoort u realistische dialogen en geluidseffecten. Dankzij de subwoofer die naar voren is gericht geniet u van een krachtige bass en mist u niks van wat er op het scherm gebeurt. Met de actuator en subwoofer kunt u van stabiel geluid genieten, waar uw tv ook staat: aan de muur, op een plank of in een kast.

Foto van een muzikant die een concert geeft

XR Surround

Met BRAVIA XR krijgen alle programma's en films de echte Surround Sound-behandeling. XR Surround produceert Surround Sound aan de zijkanten én verticaal, zodat u 3D-audio kunt ervaren zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen.

Detail van multidimensionaal geluid met 3D Surround-opschaling

3D Surround-opschaling

Met onze BRAVIA XR-technologie voor signaalverwerking kan deze tv multidimensionaal geluid produceren voor een meeslepende ervaring. Voel het geluid om u heen: niet alleen van links en rechts maar ook uit een verticale dimensie. Met 3D Surround-opschaling kunt u de nieuwste audio-indelingen zoals Dolby Atmos® beleven in uw eigen thuisbioscoop en genieten van verticale Surround Sound met content die niet compatibel is met Dolby Atmos.

Google™ TV-logo

Google TV

Blader door meer dan 700.000 films en tv-afleveringen van uw streamingdiensten, allemaal vanaf één plek, gesorteerd op onderwerp en genre op basis van uw interesses.

Hands-free Voice Search-logo

Handsfree Voice Search

Vind uw favoriete content sneller dan ooit met alleen maar uw stem en zonder afstandsbediening. Met Voice Search hoeft u niet meer lang te zoeken of te typen — u kunt het gewoon vragen.

OK Google-logo

Google Assistant

Uw tv is behulpzamer dan ooit. Gebruik uw stem om films te vinden, apps te streamen, muziek af te spelen en de tv te bedienen. Vraag Google om een specifieke titel te zoeken, zoek op genre of ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen door 'what should I watch?' te vragen. U kunt zelfs om sportuitslagen vragen, smart home-apparaten bedienen en nog veel meer. Praat tegen Google om te beginnen.

Afbeelding met Google Nest Mini in woonkamer

Werkt met OK Google

Sluit een Google Assistant-apparaat aan voor handsfree bediening van uw tv van Sony. Gebruik alleen uw stem om uw lievelingsfilmpjes te vinden en af te spelen op uw tv van Sony Begin gewoon met "OK Google".

Afbeelding met filmscherm op smartphone

Werkt met Apple AirPlay / Apple HomeKit

Met Apple AirPlay kun je rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac video en audio naar je televisie streamen. Bekijk films en shows vanuit de Apple TV-app, je favoriete apps of zelfs Safari. Deel je foto's met iedereen in de kamer.

Logo Chromecast ingebouwd

Chromecast built-in

Met Chromecast kunt u uw lievelingsfilmpjes, games en apps in optimale kwaliteit van uw mobiele apparaat naar de ingebouwde Chromecast in uw tv sturen, oftewel casten. Tik simpelweg op de Cast-knop op uw Android- of iOS-telefoon om de gewenste beelden af te spelen op het grote scherm. Cast uw content terwijl u uw telefoon of tablet blijft gebruiken.

Afbeelding van aangesloten apparaten die bediend kunnen worden met de slimme afstandsbediening

Slimme afstandsbediening

U kunt al uw aangesloten apparaten bedienen met onze slimme afstandsbediening. U hebt met één knop toegang tot video-on-demand-diensten, waardoor u binnen enkele seconden kunt genieten van programma's en films. 

Beeld met drievoudig verstelbare standaard

Op drie manieren verstelbare standaard

Een op drie manieren verstelbare standaard biedt u de keuze tussen een stand die het beeld centraal stelt, een smalle stand voor kleinere planken en een Soundbar-stand voor een ideale plaatsing van uw geluidssysteem.

Close-up van het egale oppervlak

Egaal oppervlak van metaal

De premium metalen beeldrand is extreem smal, dus uw ogen concentreren zich op het beeld en niet op de omgeving van uw tv.

Afbeelding van woonkamer met Living Decor-concept

Living Decor 

Ons Living Decor tovert uw tv om tot een essentieel meubelstuk met on-screen kunst, persoonlijke foto's, screensaverthema's en klokfuncties.

Afbeelding van scherm met het voordeel van lichtsensor

Lichtsensor

Op normale tv's blijft de helderheid gelijk, ongeacht het licht in een ruimte. Daardoor kunnen beelden te donker of te licht zijn. Deze tv beschikt over een lichtsensor die de helderheid van het beeld optimaliseert op basis van de ruimte. Zo wordt de helderheid versterkt in lichte kamers en vermindert in donkere ruimtes, zodat u van een perfecte weergave kunt genieten.

Logo 'Acoustic Auto Calibration'

Acoustic Auto Calibration

Deze tv weet waar u zit en optimaliseert het geluid, zodat u dezelfde geluidskwaliteit krijgt als wanneer u recht voor de tv zou zitten. Het geluid kan veranderen, afhankelijk van de ruimte. Zo kunnen gordijnen geluid absorberen, terwijl voorwerpen voor de tv het geluid kunnen belemmeren, wat de kwaliteit niet ten goede komt. Deze tv herkent voorwerpen en produceert geluiden die zijn aangepast aan de ruimte.

Logo Netflix Calibrated Mode

Netflix Calibrated Mode

Deze modus is speciaal ontwikkeld om te genieten van Netflix Originals en dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren op een tv als op een studiomaster. In de modus Gekalibreerd voor Netflix blijft de intentie van de maker behouden.

Logo Verbeterd voor IMAX

Verbeterd voor IMAX

Deze 4K Smart TV van Sony is als 'Verbeterd voor IMAX' gecertificeerd, wat betekent dat de tv is geoptimaliseerd voor hoogwaardig beeld en hifigeluid. Geniet van een nog meeslependere home-entertainmentervaring en kijk naar de best mogelijke, voor Verbeterd voor IMAX geremasterde content dankzij de beeldmodus Verbeterd voor IMAX.

Dolby Vision®- en Dolby Atmos®-logo

Dolby Vision® en Dolby Atmos® 

Geniet thuis van bioscoopkwaliteit. Dolby Vision® brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby Atmos® de kamer vult met meeslepende surround sound. 

Afbeelding met film beschikbaar in BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™

Talloze films zijn inbegrepen en liggen op u te wachten. Dankzij de BRAVIA XR-technologie, Pure Stream en IMAX Enhanced wordt alles wat u kijkt weergegeven met een verbluffende kwaliteit en meeslepende geluidskwaliteit.