Verkrijgbaar vanaf

€ 2.200,00

(inclusief btw)
279

4.6 gebaseerd op 279 klantbeoordelingen

203
62
4
9
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Super toestel

139 cm (55 inch) 22-12-2018 door Jantje 11

Er gaat echt een wereld voor je open met dit toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

Meest handig (kritisch)
0

4K Oled met niet passende CI+module

139 cm (55 inch) 23-06-2018 door Laurenz78

Een 4K OLED televisie met schitterend beeld. Maar wanneer je de CI+ (CAM)module daadwerkelijk wil gebruiken blijkt er toch een ontwerpfout te zitten in deze high-end televisie. Je kan alles netjes wegwerken achter afdekkappen, echter is er geen rekening gehouden met de kaartlezer van de CI+ module. Wanneer je die gebruikt, blijkt niet alles te passen (Zie foto’s). Erg jammer, ik was beter gewend van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

279 klantbeoordelingen

Modellen

0

Super beeld

164 cm (65 inch) 18-05-2020 door FredTV

Ik ben erg tevreden, geweldig brilliant beeld, geluid iets minder design prachtig vooral vlak tegen de wand!.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

139 cm (55 inch) 17-05-2020 door Marti442

ik heb de tv nu 2 jaar en ben super tevreden over zowel het beeld als het geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige TV met mooi geluid, jammer geen AirPlay

139 cm (55 inch) 12-05-2020 door avdboom

De tv heb ik anderhalf jaar geleden aangeschaft, omdat de oude Samsung slecht beeld gaf bij zonnig weer (veel omgevingslicht). Het oled geeft een mooi beeld, de TV is met de dunnen randafwerking ook mooi om te zien. Met de acoustic surface is een lelijke in de weg staande soundbar niet nodig. Het geluid is naar wens prima in te stellen. De androidTV (8.0) is stabiel, maar laat nog wat te wensen over. Het is ook aan de langzame kant. Bovendien ondersteunt de tv geen Apple AirPlay, dus een appleTV 4K erbij maakt het plaatje compleet. Er zitten 4 HDMI poorten aan, en analoge aansluitingen. Ruim voldoende. De afstandsbediening ziet er wat goedkoop uit, maar is makkelijk te bedienen en is licht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beelden geluid.... 1 flink minpunt

164 cm (65 inch) 30-04-2020 door Stelazo

Echt een pracht tv schitterend beeld en geluid. Eén groot nadeel, de tv maakt een hoog frequente piep bij het weergeven van een scherm met één felle kleur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige TV

139 cm (55 inch) 21-04-2020 door Lambert59

Geweldig beeld mooi design en met een soundbar een mooi geluid ben erg blij met mijn keuze

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie smart tv

139 cm (55 inch) 19-04-2020 door BB6678

mooie smart tv met uitstekend beeld en zuiver geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top tv

164 cm (65 inch) 13-04-2020 door bab155

moest helaas een nieuwe, maar wat een pracht!! blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede tv

164 cm (65 inch) 08-04-2020 door aleccon

Mooi design. Beeld is goed maar heb ondertussen al beter gezien. Geluid is goed maar vervangt toch geen soundbar. Afstandsbediening is goed maar voelt goedkoop aan. Dus goede TV maar was voor een stevige prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony tv

164 cm (65 inch) 01-04-2020 door Diguytaal

Prachtig beeld maar werkt moeizaam samen met Bose soundbite.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beeld en geluid prima kwaliteit.

139 cm (55 inch) 30-03-2020 door Cyclingboy

Gekocht tijdens de periode (btw-21%) 2020. Tv zelf geinstalleerd, jammer dat er geen instructie blad bijgeleverd is om te installeren. Maar eens geinstalleerd kan je achteraf alles bekijken hoe het moet met de "Help" functie op de afstandsbediening. In de winkel was dit toestel wel het beste dat mij aanbevolen werd. Al bij al heel tevreden wat beeld en geluid betreft. Toestel pas één maand in bezit, moeten nog een paar functies uitproberen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen update naar Android 9

139 cm (55 inch) 28-03-2020 door Pukenmuk

Ik heb deze tv nu 1 jaar en hoor nu dat het besturingssysteem al niet meer geüpdatet word naar Android 9. Ik vind het niet kunnen dat een tv van €2300 al weer Verouderd is. Over de tv zelf ben ik zeer tevreden maar omdat een tv van €2300 na 1 jaar al niet meer wordt ondersteund is dit de laatste wat ik van Sony koop. Ik wilde een nieuw spiegelreflex kopen van Sony maar daar zie ik nu van af omdat deze waarschijnlijk ook niet de nieuwste update zal krijgen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig beeld!

139 cm (55 inch) 16-03-2020 door Martin2727

De tv heb ik nu al een jaar in het bezit en heb nog geen seconde spijt gehad van deze sony af8. Soms spatten de kleuren eraf bij 4K content op Netflix en met 4k blu-ray. Android werkt redelijk goed, maar is niet zo snel door de goedkopere soc die Sony gebruikt...De perfecte afwerking en design zijn een echte eycatcher op het stereo-meubel! Kortom ik ben super tevreden!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig apparaat!

139 cm (55 inch) 01-03-2020 door Nekoriran

Ik heb al een jaar deze TV in gebruik en blijf ik elke dag genieten van het beeld en geluidskwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv met een goede beeldkwaliteit.

139 cm (55 inch) 23-02-2020 door 40 p spiegelkarper

8 maanden geleden gekocht en zeer te spreken over, hoop nog lang plezier van te hebben.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Oled 4K

164 cm (65 inch) 12-02-2020

Super tevreden over mijn toestel! Net alsof je het zelf beleefd. Prachtige weergave!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig televisie

139 cm (55 inch) 10-02-2020 door Giota75

Ik heb de televisie gekocht bijna anderhalf jaar geleden en ik ben zeer tevreden. Super geluid, beeldkwaliteit awesome... alles tot nu toe werkt perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet toekomstbestendig dure TV

164 cm (65 inch) 08-02-2020 door Jelle1970

De Android tv is erg beperkt. Geen goede koppeling met google home. Je kunt er eigenlijk bijzonder weinig mee. Erg jammer dat de integratie zeer beperkt is. Het Android OS wil ook niet automatisch updaten. Zegt dat deze is bijgewerkt en op de site staan al twee updates. Je moet dan handmatig met usb stick in de weer. Met je weer een usb stick aanschaffen. Ook het Android gaat tot slechts tot Android 8 Oreo. Je betaalt veel geld voor een TV waarbij de hardware eigenlijk al hopeloos is verouderd. Ook al een paar keer dat de kleur in Netflix wegvalt. Je moet dan de app netflix handmatig verwijderen en weer installeren op de TV. Ook de afstandsbediening is verouderd. Knoppen waarbij je in Nederland weinig tot niets mee kan. Ook om in een menu te komen voor Android is niet logisch. Hier mag Sony echt wel beter ontwikkelen. Als je iets wil intypen gaat dat echt slecht. Alles via de cursor. Hier heeft Sony echt liggen te slapen. Beeld is fantastisch. Geluid is ook goed. Echter de overige technologie loopt Sony achter en kan niet meer geupdate worden. Hierdoor betaal je veel geld. Waarbij binnen een jaar je het gevoel krijg dat het sterk verouderd is. Sony zal toch het Android moeten updaten naar Android 9. Maar de hardware kan het nu al niet aan. Goedkope hardware waarbij je veel geld betaal.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

0

Sony bravia af8 oled

139 cm (55 inch) 06-02-2020 door Hurby40

Ik heb deze gekocht ben daar tevreden mee. Hij is 5 maanden oud Speelt echt top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend beeld

139 cm (55 inch) 28-01-2020 door Adje 44

Ik raad andere mensen aan ook deze tv aanteschaffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toetstel

164 cm (65 inch) 23-01-2020 door ferrevg

Half jaar geleden gekocht en nog altijd zijn we er enthousiast over. Scherper beeld dan wat het toestel brengt is nauwelijks denkbaar, en de klank heeft zijn gelijke niet. Je waant je in een concertzaal. Casten is een fluitje van een cent.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend apparaat

139 cm (55 inch) 18-01-2020 door Hofma425

Heb in 2018 gekocht en ben tot nu uiterst tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

een werld gaat open

139 cm (55 inch) 29-12-2019 door ince

bijzondere aankoop geweldige kijk en geluidservaring

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld en vooral geluid

139 cm (55 inch) 29-12-2019 door Pim1980

We hebben dit toestel nu een half jaar en zijn dik tevreden over de kwaliteit van deze TV. Het geluid wat eruit komt is werkelijk prachtig, geen extra speakers of theatre setup nodig, wat ten goede komt aan de hoeveelheid rommel rondom je tv. Het beeld is ook prachtig maar dat is te verwachten van een OLED scherm en verder niks nieuws onder de zon. Reden van 4 sterren en geen 5 is de software die wat sneller had mogen laden en reageren, wat dan weer te wijten is aan de interne hardware die naar mijn mening wat sneller had gemogen. Maar dat is echt een kleinigheidje en het geluid en het beeld maken de wat tragere menu beleving meer dan goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

schitterend beeld

139 cm (55 inch) 07-12-2019 door efha

Had ik eerder moeten kopen. Veel te lang naar de oude tv gekeken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen slimme maar domme TV

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door GinaDL

Beeld en klank zijn prima. Android systeem is rotslecht. Geen deftige user guide onboard. Overladen met ongewenste apps. Geen support voor NAS / mediastreamer. Geen support voor mpeg2 , vob, ts videos. Geen keuze of toegang tot subtitles of audiochannels. Sony moet dringend een eigen mediaplayer toevoegen. Sommige videos kunnen enkel via USB stick getoond worden, maar haperen of vallen stil via LAN (100MB en 1GB network) Waarom is er gevaar voor beeld inbranding bij OLED ?

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

Nieuwe tv

139 cm (55 inch) 22-11-2019 door FilipB

Zeer tevreden...................................................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorm genieten!!

164 cm (65 inch) 16-11-2019 door 1965er

Verliefd op mooie beeld in de winkel... dit wilden we thuis hebben....nu jaar later nog steeds heel blij met deze supertv!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super TV!!

139 cm (55 inch) 13-11-2019 door J A G Sommers

Inmiddels ruime tijd in gebruik, geweldig beeld en geweldig bgeluid. SUPER!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super tv

164 cm (65 inch) 12-11-2019 door Jeroen1960

Ik heb 2 weken geleden deze tv gekocht en ben zeer verrast door de zeer levendig kleuren en de scherpte het is kortom een kwalitatief fantastische tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeld en geluid

139 cm (55 inch) 11-11-2019 door BenAlmere

In Januari gekocht, prima beeld en geluid. Bijkomend voordeel is dat we onze B & O boxen konden aansluiten op de hoofdtelefoon aansluiting zonder dat het TV geluid wordt weggedrukt....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv

164 cm (65 inch) 02-11-2019 door Jeroen1969

Heb gisteren 1-11-19 een sony bravia gekocht wat een beeld en geluid echt super

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische televisie

164 cm (65 inch) 26-10-2019 door Sterrefiets

Ik deze tv echt aan iedereen kan aanraden, moet er bij zeggen dat ik wel een echte Sony van bent. En natuurlijk ook verschillende producten bezit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony is altijd al mijn nr 1 geweest

139 cm (55 inch) 24-10-2019 door Jeff31

Zeer tevreden maar altijd te vreden geweest met Sony en zal ik altijd trouw blijven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony Bravia KD55AF8

139 cm (55 inch) 03-10-2019 door DRavestein

Door 4K oled scherm zeer mooi beeld, een genot om naar te kijken. Het geluid is prima, veel beter dan de meeste tv's. Bij deze tv is eigenlijk een soundbar overbodig zo goed klinkt het geluid. De software werkt redelijk alhoewel de tv naar mijn mening wel een wat snellere processor had mogen hebben. Dit is eigenlijk ook mijn enige minpuntje. Dus daarom 4 en geen 5 sterren. Hopelijk wordt hier door Sony nog wat aan verbeterd middels updates van de systeem software.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SUPER SCHERP BEELD EN ZEER VOORTREFFELIJKE KLANK

139 cm (55 inch) 10-09-2019 door marcus8

wij hebben vorige maand een OLED AF8 van SONY gekocht en zijn bijzonder blij met de kwaliteit van dit TV toestel ! alles wat je kan wensen is aanwezig op deze SMART TV. wat wij vooral sterk appreciëren is het scherp en stabiel beeld en de kwalitatief zeer hoogstaande klank met de ingebouwde luidsprekers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beeld

139 cm (55 inch) 07-09-2019 door H62T

goed beeld niet smart mbt bediening niet compatible met apple producten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

beeld en geluid perfect

139 cm (55 inch) 30-08-2019

geen klachten top helemaal tevreden met deze tv.aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Matig beeld

139 cm (55 inch) 26-08-2019 door 15louis

Ik had er meer van verwacht .

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv

164 cm (65 inch) 20-08-2019 door Huig

Erg tevreden hiermee, prachtig beeld en design met goed geluid zonder extern audio systeem.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eindelijk veel kijkplezier

139 cm (55 inch) 17-08-2019 door arthur00

Prachtig apparaat, super helder beeld. Zeer gebruiksvriendelijk in te stellen. Vele mogelijkheden, zoals Netflix, Google Play Store en andere apps.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

kleuren en vooral het diep zwarte zo mooi

139 cm (55 inch) 12-08-2019 door paula15

ik was eerst sceptisch zo een grote tv vond ik niet nodig.maar ik ben helemaal verkikkerd nu aan de mooie kleuren en je ziet alles veel beter .of je er met je neus bovenop staat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden

164 cm (65 inch) 11-08-2019 door Mamiki35

Kort samen gevat. Mooi beeld, goed geluid, en zeer tevreden,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 31-07-2019 door Matthijs1

Zeer tevreden over beeld en geluid, zal dit aanbevelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nu 2 weken in gebruik en redelijk tevreden.

139 cm (55 inch) 24-07-2019 door TDave

Algemeen een zeer goede TV, maar . . . 2 punten waarom ik het toestel bijna had terug gebracht. De equalizer om het geluid wat op te poetsen (er ontbreekt wat warmte / lage tonen in geluid) werkt gewoon zeer slecht. ( ijna geen verschil merkbaar) De configuratie van de ingebouwde Chromecast is niet gelukt zoals ik wilde en heb daarvoor een externe Chromecast geinstalleerd.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topper!!!

139 cm (55 inch) 12-07-2019 door Anofjc

Geweldig beeld, super geluid. Afstandbediening goed voor Sony aapparatuur die al aanwezig is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige Beeldkwaliteit

164 cm (65 inch) 10-07-2019 door Jansen123

Ben nu een maand naar deze mooie tv aan het kijken, kan niets anders zeggen dan een top toestel. Mooi design, super beeldkwaliteit en zeer eenvoudig en handig menu.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig merk

139 cm (55 inch) 08-07-2019 door paulus51

wist aanvankelijk niet welk merk tv wij zouden kopen, eenmaal in de winkel door verkoper van de zaak gewezen op het merk Sony, toen was het voor ons niet meer moeilijk de AF8 gekocht met super beeld en geweldig geluid helemaal top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sublieme beeldkwaliteid

164 cm (65 inch) 07-07-2019 door BertF

Prachtige vormgeving, scherp en kleurrijk beeld. Goed geluid. En uitpakken en opbouwen een fluitje van een cent. Kortom ik ben blij!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een verschil met de oude LED televisie

164 cm (65 inch) 06-07-2019 door hvanassen

Op advies van mijn dealer gekozen voor de Sony AF8, vergeleken met de concurrenten een geweldig geluid, de beeldkwaliteit en de ingebouwde chrome cast, waardoor ik eenvoudig foto's vanuit mijn mobiele telefoon kan vertonen. De televisie heb ik gekoppeld aan het bestaande AV reciever voor een prachtige surround beleving.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 03-07-2019 door Marc68

Wilde een grote scherm en het liefst oled. Wat deze mooier maakt dan de concurrentie is het feit dat de speakers in het scherm zitten. Geen gezeur meer met losse soundbar. Echt heel fijn. Beeld is spectaculair mooi, iedere dag weer genieten om tv te kijken. Helemaal met UHD blu ray. Dat blaast Netflix compleet uit het water.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld met veel diepgang.

164 cm (65 inch) 03-07-2019 door Lucku

Viel reeds op in de showroom en thuis is het nog beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijna perfect...

139 cm (55 inch) 01-07-2019 door Filip 49

Prachtig beeld! Enkel spijtig dat er geen dolby vision aanwezig is...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv voorwat betreft geluid en beeld

139 cm (55 inch) 24-06-2019

twee weken terug mijn tv geleverd gekregen, mijn vorige tv was ook een Sony Bravia, vond ik al perfect, maar deze KD55-AF8 is het einde het is genot om naar deze tv te kijken zo"n perfect en realistisch beeld en geluid. Ook de speakers ingebouwd in het scherm geeft een goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

139 cm (55 inch) 21-06-2019 door Jan4710

Geweldig apparaat, ben er heel erg blij mee, vooral het geluid een verademing met wat ik had

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch

139 cm (55 inch) 12-06-2019 door AVI82

Ik heb deze tv vorige maand gekocht en vond het echt een top televisie, gebruiksvriendelijk en heel makkelijk te installeren

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Oled tv 55

139 cm (55 inch) 09-06-2019 door meuwke

goed beeld en geweldig geluid, voldoende voor in een woonkamer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige kleuren en beeld

139 cm (55 inch) 28-05-2019 door adri26

ik heb dit artikel gekocht omdat ik al eerdere goede ervaringen met sony tv s heb gehad en in de winkel dit weer bevestigd zag

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

buitengewoe TV

139 cm (55 inch) 27-05-2019 door BGB1

Zeer mooi beeld met de geluidskwalitieit die ik wilde hebben

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

top heel mooi

139 cm (55 inch) 27-05-2019 door frits 66

wij zijn zeer tevreden met onze sony tv topbeeld .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

schitterend beeld

139 cm (55 inch) 23-05-2019 door keioloog

vandaag gekocht en weet niet wat ik zie en hoor prachtig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een verrassend goed beeld

139 cm (55 inch) 14-05-2019 door HansSt

Ben echt verrast door de beeldkwaliteit. In de winkel ziet het er altijd gelikt uit maar thuis heb ik dezelfde positieve ervaring. Het geluid is voor ons ook meer dan prima, alle boxen en versterkers zijn opgeruimd. Het beeldscherm is superglanzend als dit uit staat, daardoor zie je wel wat vervormingsplekjes. Het lijken deukjes langs de rand. Eenmaal aan zie je daar niks meer van terug.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super OLED TV

164 cm (65 inch) 14-05-2019 door Pollop63

Nu 1,5 week in huis. Wat een top TV. Super strak beeld en prima naar eigen wensen af te stellen beeld en geluid. Het installeren ging prima middels de handleiding en een filmpje op internet. Een echte aanrader deze OLED TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

164 cm (65 inch) 11-05-2019 door kokkies2496

Eenvoudig te installeren. Alleen niet alle in en outs staan in de bijgeleverde referentiegids. Maar dat gaat goed komen. Afstandsbediening functioneel maar eenvoudig. De netflix toets is een schot in de roos. Wij kijken veel films dus 65 inch geeft echt een bioscoop gevoel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima product

139 cm (55 inch) 09-05-2019 door Ries K

ik heb dit product vorige maand aan geschaft is prima

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld en geweldig geluid

139 cm (55 inch) 06-05-2019 door Amyhugo

Heb deze de vorige maand gekocht en ben er enorm tevreden mee beeld en geluid 100 punten. wilde eigenlijk niet een 55 inch maar de verkoper heeft mij er van doordrongen dat dit geluid en beeld niet onder de 55 inch te verkrijgen is al zei hij dat de 49 inch ook goed is maar dacht die 6 inch doet het dan ook niet en deze heeft het geluid via de beeldplaat en aangezien ik slecht horend ben is dit perfect voor mij, Klasse verkoper Patrick.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi en degelijk

164 cm (65 inch) 06-05-2019 door D Gldf

Heel tevreden, mooi toestel, voldoet aan verwachtingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superieur beeld

139 cm (55 inch) 05-05-2019

Ik heb de TV nu twee weken in bezit een super tevreden, niet alleen de beeld kwaliteit is uitmuntend maar ook het geluid is verrassend goed. In ieder geval ruim voldoende om zonder soundbar te beluisteren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig

139 cm (55 inch) 05-05-2019

Gisteren gekocht en kon niet naar bed. Je blijf kijken .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV met waanzinnege mogelijkheden.

139 cm (55 inch) 04-05-2019 door Hennie47

Ik heb lang gezocht naar een televisie die helemaal voldoed aan de huidige mogelijkheden met betrekking tot tv kijken. Deze Sony televisie is naar mijn mening het beste wat er op dit moment te koop is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kleuren en mooi groot beeld.

164 cm (65 inch) 29-04-2019 door sjoerd48

Geweldige kleuren en mooi groot beeld. TV biedt veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig disign

139 cm (55 inch) 28-04-2019

zeer tevreden over het beeld. Geluid is goed, maar zou beter kunnen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima

164 cm (65 inch) 27-04-2019 door piet22

Ik ben tevreder met sony de kleuren zijn goed het ge luid is goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0