Verkrijgbaar vanaf

€ 1.800,00

(inclusief btw)
493

4.6 gebaseerd op 493 klantbeoordelingen

345
115
14
10
9
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Superieur beeld en geluid.

139 cm (55 inch) 08-11-2019 door Dirk 75

Prima beeld en geluid. Na uigebreid vergelijk beter dan Qled van Samsung

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

0

Meest handig (kritisch)
0

mooi beeld - handleiding onder peil

139 cm (55 inch) 19-03-2020 door Kasha

Sony = kwaliteit - Qua handleiding zijn jullie absoluut niet de nr. 1

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

493 klantbeoordelingen

Modellen

0

Schitterend beeld

139 cm (55 inch) 25-07-2020

Maand geleden aangeschaft. Super tevreden. Geweldige kleuren, helder beeld en te bedienen als een laptop. bv. Google play aanwezig, Netflix knop en ga zo maar door

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld en geluid

164 cm (65 inch) 20-07-2020 door arn01963

sinds net een Sony gekocht. kleuren zijn mooi, en het geluid super mooi. tot nu toe tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

164 cm (65 inch) 20-07-2020 door Martinus3540

Zeer goed! Het product voldoet aan alle verwachtingen van mij en mijn partner. Het instellen was zeer eenvoudig, want semi-automatisch. De bediening is gemakkelijk. Door de afmetingen (65 inch) dien je wel een plek in je woonkamer goed te plannen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

verwachting waar gemaakt

139 cm (55 inch) 20-07-2020 door pelin1950

qua beeld, geluid, gebruikersvriendelijkheid: top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super tv

139 cm (55 inch) 20-07-2020 door Reneo

maand geleden gekocht ,haarscherp beeld en makkelijk te bedienen. Aanrader!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klasse tv

139 cm (55 inch) 19-07-2020 door Pethel6

Mooie tv klasse beeld prima geluid kwaliteits product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima product en correct geleverd .

164 cm (65 inch) 17-07-2020 door nathalie71

Nu een 2 tal weken in gebruik en ben super tevreden! Wat een beeldkwaliteit en talloze functies. Nooit een smart tv gehad dus ontdek allemaal nieuwe mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooi beeld

139 cm (55 inch) 13-07-2020 door witte07

vorige week gekocht.................................

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig product

139 cm (55 inch) 13-07-2020

Prachtig scherp beeld en mooi geluid. Fijne aanwinst.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooie tv

139 cm (55 inch) 13-07-2020 door Hulzink

Vorige week aangeschaft en ben er zeer tevreden over

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel goed voor mijn ogen

139 cm (55 inch) 13-07-2020 door Pierre van ginderdeuren

ja ik ben zeer tevreden ook voor de winkel waar ik gekocht heb

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwaliteit en ook weer niet.

164 cm (65 inch) 12-07-2020

Ik ben over het beeld kwaliteit wel tevreden. Alleen jammer dat er 2 deuken links en rechts boven in het scherm zitten. Als ik dat eerder had geweten dat en ze dat bij de media markt. Netjes hadden verteld was ik voor een ander tv gaan kijken. Bij een deuk in de hoek heeft een monteur wel een beetje een vaag beeld gezien alleen ik zelf heb dat toen op dat moment ook gezien en tot nu toe niet meer dus heb daar geen foto van. Baal er gruwelijk van dat er deuken in me scherm zitten want je betaald een hoop geld voor een tv en dan verwacht je dat het ook goed moet zijn. Ik zal jullie me foto’s doorsturen en hoop dat jullie me misschien verder zouden kunnen helpen. Gr Roy

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooie tv

139 cm (55 inch) 12-07-2020 door Noorl

Wat een geweldige mooie tv, wat een scherpte en levendige kleuren en zwart is zwart. Zeer snel gewend en zou niet anders meer willen dan oled, blij dat ik voor Sony heb gekozen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zoals altijd bij Sony: geweldig!

139 cm (55 inch) 11-07-2020 door dropje198

We hebben hem nu 14 dagen in huis en zijn er zeer tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv mooi en strak

139 cm (55 inch) 07-07-2020 door robbie010

ik heb de tv bijna 2weken in huis. Mooi toestel makkelijk in gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super zoals altijd van sony

164 cm (65 inch) 04-07-2020 door 56789

Super beeld geluid geweldig.Dit is onze 4 de Sony tv. Heel tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig beeld en geluid

164 cm (65 inch) 02-07-2020 door Hussnoesje

Heb de tv nu 1 1/2 week in mijn bezit en ben er heel blij mee. De ingebouwde chromecast is geweldig. Heb netflix nog nooit zo makkelijk bediend. Het geluid van de tv is fenominaal. Gewoon geweldig. Mooi strak, duidelijk en helder beeld. Ik geef de tv een 10+

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Absoluut een geweldige tv

139 cm (55 inch) 02-07-2020 door Cma1

Mijn dochter en schoonzoon hebben deze tv gekocht en ik werd direct verliefd op. Deze wou ik ook beslist hebben!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooie tv goed geluid en mooi beeld

139 cm (55 inch) 02-07-2020 door Ellen11

Prima aankoop hebben hoge verwachtingen maar net gekocht dus nog afwachten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mogelijkheden/kleur/vorm/geluid.

139 cm (55 inch) 01-07-2020

Voldoet aan verwachtingen/kleur/ vorm/geluid/beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede tv niet super.

139 cm (55 inch) 01-07-2020 door Nick81

Beeld is goed maar erg donker. Zelf op de meest heldere settings. Achteraf beter voor de LG C9 kunnen gaan.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig beeld het geluid is zeer goed

139 cm (55 inch) 28-06-2020 door Arie 77

Ik ben zeer tevreden absoluut geen spijt van deze aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Sony AG8 OLED 4K Ultra HD TV

139 cm (55 inch) 24-06-2020 door Miyukibonita

Mooi strak design. Gebruiksvriendelijk, menu's werken intuïtief en kom je er redelijk snel achter hoe de tv werkt. Beeld is super mooi, daar blikt deze TV echt in uit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Beeld geweldig

139 cm (55 inch) 22-06-2020 door Breedje

Vorige maand gekocht via Coolblue. TV geweldig levering problematisch maa4 kan Sony niets aan doen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima tv een aanwinst in huis.

139 cm (55 inch) 17-06-2020 door Leo 1952

Ik ben zeer tevreden had de tv al bij mijn twee zoons kunnen bewonderen. Mooie diepzwarte kleuren ,ook de aparte instelling van het stemgeluid is voor mij een uitkomst (ben namelijk gedeeltelijk doof )dus de tv stemmen LICHTER ingesteld zodat ik het prima kan horen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prachtig beeld en super geluid

139 cm (55 inch) 17-06-2020 door alfaromeo299

reeds 2 weken in bezit en super content, goed beeldkwaliteit en super geluid, geen soundbar nodig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super toestel

139 cm (55 inch) 16-06-2020 door Nonoflowke

Vorige week gekocht, heel mooi beeld en klank ook mooi toestel , heel blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

139 cm (55 inch) 16-06-2020 door Erwin5

Juist gekocht en totnutoe super tevreden. Prachtig beeld, superieurgeluid en handige features.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld is geweldig

139 cm (55 inch) 15-06-2020 door Zarthur3

Het is geweldige tv het beeld is haarscherp oled natuurlijk alleen het geluid vindt ik minder ik heb van alles geprobeerd maar was niet tevreden heb daarom maar een soundbar erbij gekocht nu is het een stuk beter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

164 cm (65 inch) 15-06-2020 door Jermayah1

Alles verliep goed. Ben er te Vreden erover. Goed beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig tv

164 cm (65 inch) 14-06-2020 door Konrad 81

Ik heb dit 2 weken geleden gekocht en ik ben heel tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Simply the best Sony 55 inch Bravia

139 cm (55 inch) 12-06-2020 door Cas55

Nadat onze vorige Sony Bravia gevallen was tijdens een verbouwing zijn we opzoek gegaan naar een waardige vervanger met de zelfde kwaliteiten maar nu meer van deze tijd. De oude 40 inch Bravia was al heel modern optische in/out apps etc. De huidige KD-55AG8 past heel goed bij de DA3000ES versterker en onze BlueRay speler. De 55 inch tv staat geweldig op ons tv-meubel van InterieurLine. Alle kabels zijn prachtig weg gewerkt. Mooi design dat nu helemaal tot zijn recht komt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Meer dan geweldig.

164 cm (65 inch) 11-06-2020 door Tinus74

Ik ben nu een week of wat in het bezit van dit juweeltje, alles is boven verwachting. De hdr, de scherpte, de opties en connectiviteit met andere apparaten. Mijn vorige tv was ook een Bravia dus het was letterlijk plug en play.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super tv

139 cm (55 inch) 10-06-2020 door klavagro

vorige maand gekocht + super beeld en geluid + mooie zwarte kleuren - zelf moeten uitzoeken hoe hij werkt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi design, scherp beeld

164 cm (65 inch) 06-06-2020 door Lau60

Mooi formaat design televisie. Helder en scherp beeld. Voldoet helemaal aan de verwachting.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super aankoop, zeer tevreden!

139 cm (55 inch) 05-06-2020 door GerMar

We hebben de TV nu twee weken het beeld is formidabel en het geluid uit het scherm geeft extra dimensie aan de beleving. Top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super mooi beeld maar extreem traag

139 cm (55 inch) 05-06-2020 door Jimvhb

Ik heb de tv nu 2 weken in bezit. Het beeld is van zeer hoge kwaliteit. De tv zelf is een drama. Hij is super traag door android en blijft daardoor ook regelmatig hangen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

0

geweldig toestel

139 cm (55 inch) 31-05-2020 door florentblockx

begin vd maand gekocht en zeer tevreden mooi beeld en mooi geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Giga Oled televisie

139 cm (55 inch) 31-05-2020 door Fred van V

Wij hebben deze Oled televisie gekocht bij Foka Rotterdam, en zijn zeer vakkundig te woord gestaan. Duidelijke uitleg en prettige verkopers die alle geduld hebben om je van zeer goed advies te voorzien. Eenmaal de Oled televisie opgehangen en ingesteld is het een vreselijk goed en scherp beeld. Zelfs boven verwachting van zo een KD55AG8. Alle complimenten voor Sony en Foka.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren , veel diepte

139 cm (55 inch) 30-05-2020 door Toss1

Juist geïnstalleerd ! Bijna cinema! Komen van 40 inch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Test

164 cm (65 inch) 29-05-2020 door desmen72

Android op tv maakt alles makkelijk te bedienen erg herkenbaar, apps zijn handig. Verbinden met telefoon die op Android draait ook geweldig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De beste kenmerken

139 cm (55 inch) 28-05-2020 door MaDMAn01

Pas gekocht omwille van het goede beeld en de kleuren zijn ook warm

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig tot nu toe

139 cm (55 inch) 28-05-2020 door alsokani

Tot nu toe ben ik tevereden, 1 min punt beeld is te donker

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige kenmerken

139 cm (55 inch) 27-05-2020 door QYWM

Ik heb de TV deze maand gekocht en ben er erg tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Oled tv

139 cm (55 inch) 26-05-2020 door Schaiky

Mooi strak beeld en supergoed geluid Makelijk te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en geluid

139 cm (55 inch) 21-05-2020 door BiancaG

Wij hebben deze tv nu 2 weken. Beeld en geluid is mooi. Instellen is even lastig. Afstandsbeduening werkt niet fijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Uitvoering en beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 19-05-2020 door Huni

2 dagen in huis, wel een hele verbetering wat betreft beeld en geluid, geweldig beeld en een mooie uitvoering, tot op heden helemaal tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beter en beter3

139 cm (55 inch) 17-05-2020 door Francis 24

Dit is onze 3de Sony na elkaar, de eerste was een 40" lcd de tweede een 55" led en nu een 55" Oled. Beter en beter en ze werken nog alle 3 ! Vooral de nieuwe Google toepassingen en met een knop meteen op Netflix + al die andere toepassingen en apps heel makkelijk, maar ik moet nog veel leren en experimenteren ;-)) We hebben hem deze keer meteen opgehangen op een valse wand zodat je stroom en HDMI kabel niet meer zit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 16-05-2020 door stephanc1967

Reeds bij het uitpakken blijkt dit product uiterst doordacht. Het bevestigen van de muurbeugel was eenvoudig. Interessant was ook dat de TV voelt dat de randapparatuur is aangesloten op HDMI1, en er komt een suggestie op het scherm om aan te sluiten op HDMI (ARC). Na de eenvoudige configuratie van de wi-fi, enkel nog SCHITTERENDE beeldkwaliteit, plezier met Apple TV, NetFlix en Telenet. Geweldige SONY ervaring weer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

164 cm (65 inch) 08-05-2020 door Ingrid41

Ik heb dit toestel begin februari gekocht. Ik vond het moeilijk om alles wat het toestel te bieden heeft te vinden en te gebruiken. Het manual is voor mij niet te begrijpen, dus erg blij, nee. De beeldkwaliteit is geweldig en ook het geluid mankeert niets aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi beeld en goed geluid

139 cm (55 inch) 06-05-2020 door Algarve

TV gekocht door de mooie omschrijving van de reviews

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top product

139 cm (55 inch) 06-05-2020 door Stefantilburg

Sinds twee weken in bezit van deze prachtige tv. Echte aanrader, bioscoop ervaring tot en met! In combinatie met mijn bose lifestyle systeem in een woord top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

139 cm (55 inch) 03-05-2020

Het is een goede aanwinst en plaatje aan de muur in de huiskamer

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi helder scherm

164 cm (65 inch) 02-05-2020 door Tjeerd Johan

Had de wens een mooi groot scherm in huis te hebben

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig.

164 cm (65 inch) 02-05-2020 door PeterMun

Mijn eerste bravia 46v2000 vervangen voor de 65ag8. De tv..in 1 woord geweldig en de service van Sony in 1 woord TOP. Daarom heeft mijn zoon besloten om de 55ag8 te kopen bij Plasmavisie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

afstandbediening werkt niet goed

139 cm (55 inch) 01-05-2020 door arjen68

veel problemen met de afstandbediening. schakelen tussen zenders gaat niet goed of gaat soms niet....onbegrijpelijk voor zo'n dure tv!!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

Prima TV

139 cm (55 inch) 01-05-2020

Anderhalve week geleden gekocht en zeer tevreden. Er zat alleen een guickstart gids en een beknopte handleiding bij, maar de helpfunctie hielp mij prima op weg in de mogelijkheden en instellingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super staaltje TV kijken. KD-55AG8

139 cm (55 inch) 30-04-2020 door Marco B

Sinds een paar dagen deze pracht TV in gebruik. Wat een super beeld en wat een subliem geluid. Het is echt een openbaring deze TV. Insalleren was een fluitje van een cent. We zijn er super blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 26-04-2020 door tehmaze

Deze TV verving een oude LED TV dus het is sowieso een prachtige upgrade. De besturing van de TV is wat minder, zeker na de laatste firmware update. Android is traag en crashed vaak nadat de TV uit heeft gestaan dus dat vergt een harde reset. Verder is het een prima TV met een hoop functies, ingebouwde PVR en alles wat je van een moderne TV verwacht. Het beeld is prachtig en de ingebouwde speakers geven een uitstekend geluid voor TV-speakers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uit de doos al defect

139 cm (55 inch) 24-04-2020 door J285

In 3 maanden tijd 70 keer niet opgestart. Alle mogelijke resets uitgevoerd maar de TV moest geruild worden, omdat reparatie niet mogelijk was. Zeer benieuwd hoelang deze het volhoudt. De kans dat hier nog een Sony in huis komt is erg klein.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Redelijke kwalteit

164 cm (65 inch) 23-04-2020 door Britanic1200

Ik ben nog steeds niet helemaal tevreden met Android. de Android loopt steeds vast in you tube en You tube staat nog steeds niet bovenaan in Android 9.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld!

164 cm (65 inch) 22-04-2020

Maandag 20-4-2020 gekocht en nu al meer dan tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Machtige tv

164 cm (65 inch) 19-04-2020 door Johnny1963

Ik heb deze tv 2 maanden geleden gekocht, maar hij ging al na 5 weken stuk, maar na de klantenservice gebeld te hebben was het geen probleem , hij werdt omgeruild voor een nieuwe, en dat noem ik nog eens service, het is een geweldige tv met een hele dunne scherm en mooi design ben er zeer tevreden over

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld en geluid

164 cm (65 inch) 19-04-2020 door Joofra

Erg tevreden met dit product qua vormgeving en beeld/geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 14-04-2020 door JeanetteElly

Zeer tevreden met dit toestel. Kleuren en bediening zijn uitstekend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig design

139 cm (55 inch) 14-04-2020

Een hele mooie smart oled tv met een super beeldkwaliteit. Het design is ook rustig ondanks een 55 inch wat bij andere merken soms ontzettend lomp kan ogen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld, goede kleuren, zwart is echt zwart

164 cm (65 inch) 13-04-2020 door T5Erwin

Wij zijn heel tevreden met deze tv, het beeld is scherp en de kleuren zijn echt, dus zwart is ook echt zwart. Jammer is dat we de tv overdags moeten afdekken omdat er,door de invloed van zonlicht, strepen ontstaan in het scherm. Wij waren hier niet over geïnformeerd. Maar eerlijk is eerlijk, het had ons niet weerhouden om deze fantastische tv te kopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie oled

139 cm (55 inch) 13-04-2020 door RobDiy

Twee weken geleden gekocht. Had ook naar LG gekeken. Wat voor mij de overtreffende trap is bij deze Sony, is het geluid. Ik had ook naar de LG geluisterd met ingebouwde soundbar, maar die viel ook in het niet bij dit geluid. Waar ik ook blij mee ben is Android besturingssysteem. Dit houd in dat je vele apps waaronder Kodi kunt installeren. Wat ik wel zwaar vind tegenvallen is dat voor mijn Apple telefoon geen Sony app is om hem te bedienen. Beeld kwaliteit is gewoon goed. Had er ook een app voor geweest dat was mijn score “ uitstekend “. Geweest

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld en geluid, Functioneel minder

139 cm (55 inch) 12-04-2020

Beeld en geluid voortreffelijk daarover is geen twijfel! TV kan zowel satelliet als kabel zenders weergeven en het is eenvoudig om te schakelen tussen deze twee zender systemen en de kanalen. Opnemen van een programma en kijken naar een andere zender werkt uitstekend. Wat dat betreft een prima toestel. Tot zover de positieve waardering. Het toestel heeft enig makke. Zo zou het mogelijk zijn om voor kabel en satelliet zenders favoriet lijsten te maken waarin een keuze uit de aangeboden zenders kunnen worden opgeslagen. Nou vergeet het maar. De TV biedt de mogelijkheid om uit de totale geïnstalleerde zenders, zenders te selecteren om die in een favorietlijst te herkennen. Helaas is er nergens in de TV een functie die deze favorietlijst kan oproepen/selecteren. Het Informatie centrum van Sony biedt ook geen oplossing. Die stuurt een mail met de mededeling: gebruik het “handige programma: Sony Channel Editor” daarmee kan je alle zenders bewerken in favorietlijsten en volgorde. Nou vergeet het maar. Na gebruik en importeren van de behandelde kanalen lijsten blijft alles bij het oude. Het werkt dus in de TV niet. Herhaaldelijk komt het voor dat ik ’s morgens de TV aanzet en deze reageert met het 6 maal knipperen van een rood led onderaan de TV. Nergens te vinden wat dat betekent. Met de afstandsbediening uit- en weer aanzetten waarna de TV koud opstart vanaf het Sony scherm. De menu structuren zijn een janboel. Onduidelijk waar een bepaald onderwerp gevonden kan worden en nergens een overzichtelijke beschrijving. Sony vindt een georganiseerde structuur niet belangrijk. Het is nog erger als er een update heeft plaatsgevonden van de software. Daarna zijn menu items verdwenen of mogelijk van plek verandert! Om bovenstaande redenen geef ik de TV een slechte waardering. Kijk je naar één bron (of kabel of satelliet) en wil je geen selectie maken van de aangeboden zenders in een favorietenlijst dan is het een prima en zeer mooi toestel. Nou ja op het 6 maal aan/uit van een rood licht na aanzetten dan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 02-04-2020 door Miclangelo

Ik heb de tv nu 5 weken in bezit. Ontdek steeds weer nieuwe praktische functies. Beeld is zuiver, perfecte settings voor game, films. Ik twijfel nog om een sound af aan te schaffen. Geluid is verder prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

164 cm (65 inch) 31-03-2020 door TURGAY AYDINLIOGLU

Ik heb het net gekocht.Het is een geweldige tv.Ik raad het iedereen aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel mooi beeld

139 cm (55 inch) 28-03-2020 door FrankEindhoven

Week in huis; een klus om hem goed te installeren, maar de tv heeft een prachtig beeld; het geluid komt duidelijk op plek twee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0