Verkrijgbaar vanaf

€ 2.200,00

(inclusief btw)
227

4.7 gebaseerd op 227 klantbeoordelingen

169
47
4
4
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

235 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

mooie televisie

164 cm (65 inch) 11-12-2019 door Lucas53

De televisie heeft een prachtige uitstraling en met die oled een sensatie om naar te kijken, mooi duidelijke zwart is zwart en wit is wit en alle kleuren ertussen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ons eigen kerstcadeau de begeerde prachtige Oled

164 cm (65 inch) 11-12-2019 door RoSyl

We wilden al heel lang een Oled TV hebben omdat ik regelmatig in de snoepwinkel voor mannen kom (mediamarkt) en iedere keer bij de Oled TV´s stil bleef staan voor minimaal 15 minuten en kwijlen ;-) En iedere keer vond ik de Sony het mooist van allemaal.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 10-12-2019 door Frits Jns

Ik wacht nog op de cashback , maar prima geïnstalleerd en prachtig beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld ( 4K)

139 cm (55 inch) 09-12-2019

Prima beeld en goed geluid via beeldscherm, aanrader !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top beeld én geluid

139 cm (55 inch) 09-12-2019 door Dennis1980

Nu een maand gewend aan het kijken naar het nieuwe scherm, één woord: fantastisch. Super helder en strak beeld, in de juiste kleur én met uitstekend geluid. Wij, maar ook vrienden en bekenden roepen erover!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima ding

139 cm (55 inch) 09-12-2019 door 0077

Het is prima werkt goed koop het zo weer O led is prima

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Android

139 cm (55 inch) 09-12-2019 door Firda

Android besturingssystemen iets sneller mogen zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schitterend beeld en geluid

139 cm (55 inch) 08-12-2019

In oktober de Sony gekocht en volop genieten van prachtige en duidelijke beelden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

139 cm (55 inch) 08-12-2019 door Johan 28

Goed en duidelijk beeld.mooi design. Moeilijke cash back regeling

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV van Sony!

139 cm (55 inch) 08-12-2019 door Ahmet29992

Ik heb een maand of twee geleden deze TV gekocht. Goedkoop was hij niet, maar hij is elke cent meer dan waard! Perfect in combinatie met mij PlayStation 4 Pro. Maakt vanwege het OLED-scherm veel makkelijker om donkere plekken in games te zien (grotten, nacht, etc.). Het design van de TV is ook mooi, je kunt hem ook op twee verschillende hoogtes zetten met de standaard. Zit ook zeer stevig!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zoals verwacht

139 cm (55 inch) 07-12-2019 door Vdewstate1945

Nu 1 week in bezit. Fantastische Oled TV. Gemakkelijk te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed toestel, kleuren minder dan de vorige plasma

139 cm (55 inch) 07-12-2019 door Leeuwen

Het is een haarscherp beeld waar soms diepte in lijkt te zitten.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

glas helder

139 cm (55 inch) 06-12-2019 door Frenkie2

Ik heb deze tv nu een maand en bevalt prima ,mijn volgende aankoop wordt weer sony

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Simpel te installeren

164 cm (65 inch) 06-12-2019 door ArieV

Na jaren een ander model Sony te gebruiken wat nu als 2e toestel fungeert nu de Sony AG8 aangeschaft Na veel wikken en wegen was de keuze tussen Sony en Samsung de doorslag gaf de toch wel natuurlijke kleuren en het bedienings gemak. Ook het feit dat er geen speciale ruimte nodig was voor de box welke er bij Samsung los bij zit. De afstand bediening is zeker weer handig al mis ik wel de manier om eenvoudig de favorieten aan te maken. Gelukkig is de manier om snel even naar een andere zender te kijken en daarna weer snel terug te schakelen weer aanwezig op de afstand bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schitterend haarscherp beeld

164 cm (65 inch) 06-12-2019 door Martin Lelystad

OLED, dus zwart is zwart. En eigenlijk is het niet zo’n fijne tv want elk moedervlekje, baardstoppel en pukkeltje op menselijke gezichten zijn zo enorm zichtbaar. Maar dat maakt deze televisie juist zo fijn. Als je 4K content bekijkt kom je ogen te kort. Zo mooi. Deze televisie heeft eigenlijk maar een nadeel. Als je klaar bent met kijken naar een app zoals Netflix of Disney en je wilt terug naar digitale televisie van je provider dan kan je bijna niet om de commerciële aspiraties van Google heen. Die krijg je opgedrongen. Maar zonder meer een hele goeie aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed beeld

139 cm (55 inch) 06-12-2019

Erg tevreden van de TV de USB aansluitingen laten echter veel te wensen over om via deze aansluiting je 20 mb 4k foto's op het scherm te krijgen heb je veel geduld nodig. Gelukkig gaat het via de x-box wel erg vlot en zien de foto's uit zoals je ze nog nooit gezien hebt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie uitstraling en een mooi beeldscherm

139 cm (55 inch) 05-12-2019 door Joop52

Beoordeeld op de vele mogelijkheden en scherp beeldscherm

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorm goed!

139 cm (55 inch) 05-12-2019 door Bekend1993

Ik kan dit een ieder aanbevelen. Beeld en geluid zijn heel goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld, sound fantastisch

139 cm (55 inch) 05-12-2019 door Fotopost

Een maand geleden gekocht. Oled heeft fantastische kleuren. Mega geluid met 4 speakers in scherm.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Knappe TV

139 cm (55 inch) 05-12-2019 door Patrick1945

Na één week in gebruik te hebben heb ik eigenlijk maar één minpunt gevonden aan deze tv. Minpunt: De Android homepage van deze TV mag van mij wat soberder en overzichtelijker zijn. Pluspunten: Beeld- en geluidsinstellingen zijn goed naar persoonlijke smaak in te stellen en zijn voldoende duidelijk. De afstandsbediening is niet van de slankste maar heeft alle functies (op één na: de cursor) aan boord om de hele TV te bedienen. Voor mij is dit een ***** aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super televisie

139 cm (55 inch) 05-12-2019 door Menno ilse

Zes weken in gebruik en zeer tevreden, makkelijker kan kan haast niet

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een fantastische televisie

164 cm (65 inch) 05-12-2019 door Evert777

Altijd al Sony gehad, deze tv is geweldig. Het geluid prima . Hangt mooi plat aan de muur. Eens een Sony altijd een Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld en geluid

139 cm (55 inch) 04-12-2019

We hebben deze tv nu 2 weken en zijn er zeer tevreden over . Buiten het zeer goede beeld en het geluid ( speakers in het scherm ) is deze tv zeer makkelijk te installeren en te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 04-12-2019 door jaheemskerk

Groot beeld, kan ondertiteling goed lezen en fantastische beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Smart OLED TV van SONY

139 cm (55 inch) 04-12-2019 door Haasjes

Ik ben zeer tevreden met het gekochte product. Wel even wennen aan de grote van het beeld. We hebben de tv laten kalibreren waardoor de kleuren vriendelijker en levensechter zijn

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig toestel

139 cm (55 inch) 04-12-2019 door Noël09

Gekocht op Black Friday aan een super discountprijs en tot op heden heel tevreden over deze tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch

139 cm (55 inch) 04-12-2019 door Ikhouvanmarion53

Wat een beleving! Fantastische kleuren SONY de beste en de mooiste !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Meer dan een sprong vooruit !

139 cm (55 inch) 04-12-2019 door GeertVDB

Het toestel is perfect geïntegreerd in de woonruimte. De beeldkwaliteit is perfect (maar dat kan ook niet anders als je dit toestel koopt in de plaats van een 15jaar oude voorganger). Het geluid is prima. Het gebruik van het toestel makkelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en goed geluid

139 cm (55 inch) 03-12-2019 door Spike32

Ik ben er zeer tevreden mee en zou deze tv aanbevelen bij anderen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische aankoop.

139 cm (55 inch) 03-12-2019

Zeer tevreden met deze aanschaf. Beeld is haarscherp en zeer gebruiksvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top product !

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door A Van Hardeveld

We hebben er geen moment spijt van. Hopelijk gaat het ook goed met de beloofde Sony PlayStation. We wachten af. In één woord een top product onze aangeschafte tv !!!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superscherp

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door Tung1972

Vorige maand gekocht, super scherp. Is gewoon genieten. 140cm is perfecte formaat. Eerder al Philips merken tv gehad, maar service was slecht en kost alleen geld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fenomenaal beeld

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door BenM

Bewonderenswaardig mooi groot scherm met fenomenaal scherp en gedetailleerd beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony met Oled TV in het topsegment

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door delophem

Na intens vergelijken toch voor Sony gekozen. Noem het gerust terug naar een oude liefde, want vroegere ervaringen met het merk waren altijd positief. Sony zorgde naast een goed beeld ook altijd voor een goede klank, wat ook nu weer het geval is. Voet monteren is simpel en het stap voor stap doorlopen van de installatieschermen verloopt vlot.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

164 cm (65 inch) 01-12-2019 door BOBmiek

ben er heel tevreden mee, perfect beeldkwaliteit enz

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden! Mooi groot beeld, klaar voor 4K.

164 cm (65 inch) 01-12-2019 door nanne23

Mooie tv. Wat een puntje van zorg was niet geheel vlak beeld, links/rechts boven ‘kuilen’, volgens Sony normaal. We hopen dat dit geen lange termijn invloed heeft op beeldkwaliteit. Geluid kunnen wij niet beoordelen (tv zit gekoppeld in een Bose LifeStyle 650 speakerset).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld

139 cm (55 inch) 01-12-2019 door DB100

Fantastisch beeld, scherp helder en mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beleving

139 cm (55 inch) 01-12-2019

Als de televisie aan staat is het of je naar buiten kijk. De beleving of het echt is. Heerlijk om naar te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 30-11-2019 door Abdeslamk

Vandaag gekocht heel tevreden ermee. Zou het zo adviseren aan me familie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Happy

139 cm (55 inch) 30-11-2019 door JmDnCs

Sony nu een iets meer dan een maand geleden aangeschaft! Nog geen moment spijt van gehad. Super gave tv, met enorm heerlijk beeld. Geluid (en verdeling van het geluid) meer dan dikke prima, Sonos systeem komt ook tot leven nu :)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 30-11-2019 door Willeke19

Oktober gekocht superblij mee prachtig beeld geluid blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fijne televisie

139 cm (55 inch) 30-11-2019 door jeroentje1974

Nu in het bezit van deze Sony Oled, er is om elke hoek zicht, dit is met andere tv's wel anders. Ik moet de bediening nog onder de hand krijgen maar komt vanzelf wel. Nadeel is dat de afstandsbediening geen qwerty toetsenbord is, ik had een ander en het was wel zo.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

zeer goede beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 29-11-2019 door SEURINCK

zeer mooi design en uitstekende beeldkwaliteit en kleuren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

SUPER MOOI BEELD

139 cm (55 inch) 29-11-2019 door TIHA74

IK HEB VERSCHILLENDE TV'S BEKEKEN EN BEN BLIJ VOOR DEZE TE HEBBEN GEKOZEN. SUPER DUIDELIJK BEELD

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

uitstekend over de ganse lijn

139 cm (55 inch) 29-11-2019 door Patrick en Annie

mijn zoon kocht onlangs een 65AG8, zodoende was ik ,gezien de prachtige resultaten, overtuigd eenzelfde toestel aan te schaffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie kleuren

139 cm (55 inch) 29-11-2019 door Jogger1

Geen foto's heb dus niets kan posten Jammer dat het lastig is om dan te versturen. Minpuntje

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel!

139 cm (55 inch) 28-11-2019 door Andries55

Toptoestel. Communiceert ook goed met de audioset.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

een fantastische TV

139 cm (55 inch) 28-11-2019 door Csánky

Ik heb niet gedacht dat een Oled TV zo'n groot verschil zou zijn. En de geluidskwaliteit is zo goed dat mij hardhorende echtgenoot weer moeiteloos de praatprogramma's kan volgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

smart tv is beperkt

139 cm (55 inch) 28-11-2019 door Beeras130

TV is ok, klank is zeer goed, internet via Wifi is echter te traag en niet gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig geluid

139 cm (55 inch) 28-11-2019 door Erwin73

Tv is snel met het opstarten en heeft een geweldig geluidsbeleving.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slechte kwaliteit

164 cm (65 inch) 28-11-2019 door ron1977

In sept de televisie gekocht en nu in december nog steeds geen goede tv. Ten eerste in het beeld kwaliteit zeker niet wat je ervan mag verwachten en het overschakelen is traag. Bij de eerste tv viel het beeld weg en hadden we alleen zwart beeld. Toen netjes een nieuwe gekregen maar eenmaal uit de door zaten er deuken in het scherm en liep het scherm krom. Oplossing van Sony was je mag je geld terug want alle televisies daar zitten deuken in????? En Sony had geen zin om elke keer een nieuwe te bestellen?? Als of het mijn fout was...

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende TV

139 cm (55 inch) 27-11-2019 door Tjerplan721954

Wij hebben deze tv nu ruim een maand en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het beeld en geluid. Deze zijn echt spectaculair. De afstandsbediening is duidelijk en begrijp je eigenlijk al zonder de handleiding te lezen. Een klein minpuntje is het installeren van de tv. Dat was niet simpel en de uitleg was niet echt duidelijk te noemen. Wij hadden geluk dat er een monteur van Ziggo bij ons thuis was op dit moment, die had vaker met dit bijltje gehakt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony AG8 55 inch oled tv

139 cm (55 inch) 27-11-2019 door Sjonnie1965

Sinds begin november tv in bezit en in 1 woord geweldig. Beeld is subliem en geluid is boven verwachting goed. Dus...zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GEWELDIGE BEELD

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door Joela50

Zeer tevreden over dit toestel. Doet wat het moet doen zoals we gewoon zijn van Sony.....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sommige dingen zijn jammer

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door Josephfine

Vorige maand gekocht en ik weet nog steeds niet hoe ik e.e.a. activeren of installeren en dat kan ok ook niet makkelijk terug vinden. In de winkel liet een sony vertegenwoordiger zien hoe makkelijk je e.e.a. van je smartphone kon afspelen......

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

goed

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door pruts

goed mooi beeld jammer van de service die ze beloven

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi contrast, scherp beeld

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door gerard54

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe UHD televisie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel kijkplezier

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door Jacq46

Goede beeldkwaliteit, toestel door mediamarkt laten configureren en het kijkplezier is zeer groot. ik kijk veen TV en dit toestel beval geweldig. Overigens is dit de tweede Sony TV al.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geniale contrasten - Perfect beeld en geluid

164 cm (65 inch) 24-11-2019 door DRALAIN

De kleurcontrasten zijn geniaal - Beeld is super: geeft de indruk dat je meespeelt met de acteurs. Geluid is absoluut duidelijk. We hebben echter tot nu toe nog niet het beloofde uitzonderlijk effect kunnen horen tijdens het bewegen van een luide object van de linker bovenhoek naar het rechtse onderhoek van het beeld. Misschien lieten de bekeken de DVD's dit niet toe. We hebben dit toestel slechts 1,5 maand en zullen dit testen met een film uitgezonden rechtstreeks op de TV. Heel mooi model, super smal: al is het een heel groot beeld (65") past het toestel discreet in onze living (62 m²).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Tv

139 cm (55 inch) 23-11-2019 door Ed 63

Ik heb deze tv nu drie maanden en ben heel tevreden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super toestel.

164 cm (65 inch) 21-11-2019 door Rosyroos

Alhoewel we onze Oled tv nog maar een maand hebben, zijn we er heel tevreden over. De beeldkwaliteit is niet te evenaren. Ook het design is fraai.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige kenmerken!

139 cm (55 inch) 21-11-2019 door lenting

vorige maand , oktober, gekocht, top tv! heel erg blij mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische tv glashelder beeld en partij geluid.

139 cm (55 inch) 21-11-2019 door WimT

We hebben dit product gekocht waarbij de duidelijke voorlichting van de verkoper van de Expert winkel te wijchen van doorslag gevend is geweest bij de keuze uit 2 tv’s van verschillende merken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie heldere beelden

139 cm (55 inch) 21-11-2019 door Kurt Lydia

Vorige maand gekocht en nog geen moment spijt van onze aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld & geluid

139 cm (55 inch) 20-11-2019 door Jayjay_1903

Heb hem nu bijna 2 maanden en thuis vinden wij hem geweldig. Top kwaliteit, zeker een aanrader !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig product

139 cm (55 inch) 20-11-2019 door Alice2020

Ik ben zeer tevreden. Heel goed beeld en en gemakkelijk te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Groot

139 cm (55 inch) 19-11-2019 door Erdzan

Wauw echt proper beeld prijs valt goed mee zeker aan te raden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldig beeld! Scherp en super kleuren!

139 cm (55 inch) 19-11-2019 door Jacky2000

Zeer scherp beeld, geweldige kleuren en contrast. Aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Machtig toestel

164 cm (65 inch) 19-11-2019

Prachtige kleuren, hoge resolutie, fenomenale scherpte,... Ook een plezier om mee te gamen ( ps4 Pro ) in 4K en aan 60 f/sec. Geluid van TV ook zeer goed ( dun toestel ) maar met surround versterker maakt dit een volledige bioscoopbeleving.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitmuntend, goede prijs-kwaliteit verhouding.

164 cm (65 inch) 19-11-2019

Mijn vorige Soy Bravia (2004) heeft het heel goed gedaan. De tv werkte nog, maar helaas technisch verouderd. Deze nieuwe Sony Bravia ziet er best gelikt uit, een verademing voor het nieuwe televisiekijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 18-11-2019 door Gerrit2

Zeer tevreden met deze TV. Beeld en geluid zijn geweldig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Het is prachtig tv kijken !

139 cm (55 inch) 18-11-2019

Twee weken in huis nu en 100 % tevreden...gewoon prachtig beeld en geluid !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0