Verkrijgbaar vanaf

€ 2.500,00

(inclusief btw)
40

4.6 gebaseerd op 40 klantbeoordelingen

31
7
0
1
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

42 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

goede aankoop

164 cm (65 inch) 17-09-2019 door RJIPJ

Sinds zaterdag de tv in huis, heel mooi scherp en natuurlijk beeld. De tv heeft veel mogelijkheden, een goede keus gemaakt!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Waanzinneg beeld en geluid

139 cm (55 inch) 16-09-2019 door ptermijn

Zeer tevreden over de beeld en geluid kwaliteit. Of je in de bios zit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 12-09-2019 door Hansbos1987

heb de tv 2 weken geleden gekocht en zijn er super blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch beeld!

139 cm (55 inch) 12-09-2019 door PJvanO

Na 14 dagen Sony AG8 te hebben gekeken, kan ik niet anders zeggen dan dat we er geen spijt van hebben. Fijn beeld en vooral scherp zodat ook de ondertitekling prima doorokomt. Dat laatste was voor mij belangrijk, de ogen werden wat minder. Helemaal blij. Aan de afmetingen hebben we wel even moeten wennen, maar dat is nu ook prima. Alleen als de tv niet aannstaat lijkt het alsof er een spiegel op het dressoir staat. Daar moeten we nog leren 'doorheen te kijken'.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super mooi beeld

139 cm (55 inch) 11-09-2019

Ik heb de televisie vorige week gekocht. Wat een geweldig super beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 11-09-2019 door Peggy52

Onlangs gekocht en super tevreden. Een ieder die langs komt geniet van het mooie scherm en beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld

164 cm (65 inch) 08-09-2019 door Fabio1972

Heb deze week gekocht trots!! Echt beeld geluid niet normaal super!!!!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prachtig beeld en geluid

139 cm (55 inch) 08-09-2019 door Janski

Door groot scherm zijn details duidelijk zichtbaar. Kunnen nu ook YouTube op groot scherm bekijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige beelden

164 cm (65 inch) 08-09-2019 door mnnouri

Drie dagen in het bezet, ben nog aan het ontdekken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beeld zoals ik gewent was, van mijn plasma pioneer

139 cm (55 inch) 08-09-2019 door Son68

Zeer strak beeld, kon niet terug daar mijn vorige tv ook subliem was, deze is meer dan gelijkwaardig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alle nadelen van een "Smart" TV

139 cm (55 inch) 07-09-2019 door ipenburg

Het beeld ziet er op dit scherm heel goed uit, maar android op deze TV is een ramp. De bediening is traag, het systeem crasht een paar keer per week en je moet soms de stekker er uit trekken en er weer in doen om het überhaupt weer aan de praat te krijgen. De update naar Oreo ging niet automatisch, voorkeurzenders uit een lijst met honderden kanalen selecteren is ondoenlijk, functionaliteit of zenders die je niet gebruikt blijven in de weg zitten, het combineren van kabel en satelliet is belabberd en de hele tijd houd je het gevoel dat dit technisch goede product zoveel beter had kunnen zijn als er met een gebruiker rekening was gehouden die iets meer doet dan alleen maar Netflix kijken. Na drie Sony smartphones heb ik besloten dat Sony geen goede smartphones kan maken, na één Sony smart TV heb ik nu ook gezien dat Sony geen goede smart TV kan maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi beeld, zeer tevreden.

139 cm (55 inch) 05-09-2019 door Peter4U

Mooie heldere kleuren. Super geluid; door het Acoustic Surface Audio is het beeldscherm tevens je speaker. TV komt hierdoor iets verder van de muur maar mag geen naam hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie kennmerken

139 cm (55 inch) 04-09-2019

mijn vorige tv 's waren ook telkens sony , de laatste was HD kwaliteit maar nu na kennismaking met 4K en alle andere beeld verbeteringen ben ik super tevreden met mijn aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv

164 cm (65 inch) 04-09-2019 door Scheidsie

Tv voldoet aan de eisen. Goed beeld, makkelijke bediening. Alleen de cash back actie is slecht geregeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geweldig toestel.

139 cm (55 inch) 01-09-2019 door Ed2019

Fijn toestel / makkelijke bediening . Super strak !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

164 cm (65 inch) 31-08-2019 door manodj01

ik heb deze maand gekocht en ik ben erg blij mee.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heb nog nooit z'n fijn toestel gehad!

164 cm (65 inch) 31-08-2019 door Deesws

Ben 100% tevreden heb geen min punten!! Mooi groot beeld engeweldige kleuren!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig

139 cm (55 inch) 30-08-2019 door Fumee

Prachtig .Mooie kleuren ,levensecht. Mooie uitvoering

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende tv

139 cm (55 inch) 29-08-2019 door Johannes47

Zeer tevreden met het apparaat. Niet tevreden over de cashback functie. Je moet een maand wachten voordat je op - warrig aangegeven manier - de claim kan indienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 28-08-2019 door Sonica

De tv is nu een maand in ons bezit en we zijn er erg blij mee. Beeldkwaliteit en kleuren zijn prima. Veel handige functies. zijn geld zeker waard!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TV hangt.

164 cm (65 inch) 28-08-2019 door Tzult

Product 2 weken in bezit. Eerste indruk was goed maar dat is nu aan het veranderen. TV hang na ongeveer 24 uur en dan is een hard reboot nodig. Dit is consistent en erg vervelend timmer opnames mislukken end dergelijke. Als dit aanhoudt de komende week overweeg ik het product te retourneren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Pracht tv helderheid en kleuren.

139 cm (55 inch) 27-08-2019 door Eiland

Vorige maand gekocht als opvolger van mijn oude Sony. Prachtige kleuren en helderheid. Gekoppeld aan mijn Sony soundbar installatie een fluitje van een cent.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super apparaat

164 cm (65 inch) 23-08-2019 door mailbeek

we hebben het apparaat een week in huis en willen nooit meer terug naar het oude.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 19-08-2019 door Lange Jantje

Heb deze tv nu twee weken echt een aanrader mooi beeld goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend beeld

139 cm (55 inch) 18-08-2019 door Pioter

vooral bij natuur films en documentaire serie zijn de kleuren levensecht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi desigh

139 cm (55 inch) 14-08-2019 door Monique 30

We hebben nu een maand en tevreden Er zijn veel mogelijkheden met deze TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld

139 cm (55 inch) 14-08-2019

prima beeld, gemiddeld geluid. Verder een dun beeldscherm design ook prachtig. Er zit geen scart aansluiting meer op, daar moest ik een verloopstekker voor kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel mooi Oled scherm met fantastisch audio

139 cm (55 inch) 11-08-2019 door KeesznOled

Vervangt een plasma, daarom voor Oled gekozen. Heel mooi beeld met correcte doortekening van zwart en uitstekend dynamisch bereik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Formidabel geluid en beeld

139 cm (55 inch) 03-08-2019 door Eenblijeklant

Fantastisch product met zeer heldere weergave van beeld en geluid. Smart functie is ook zeer goed en tv is gebruiksvriendelijk. Ingebouwde speakers in beeldscherm en ingebouwde streamfunctie. Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

139 cm (55 inch) 29-07-2019 door Rai1968

Prachtig beeld , alles is gewoon geweldig , die apps zijn ook top de update maakt de tv nog beter

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Kwaliteit

164 cm (65 inch) 26-07-2019 door Michel01

Super mooie tv, een top zwart beeld en top geluid !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Ongekend scherp beeld.

139 cm (55 inch) 25-07-2019 door Rakker45

Nu bijna een maand in bezit en ik kan niet anders zeggen dan fantastisch. Vooral met 4K content weet je niet wat je ziet, super scherp en de kleuren springen bijna van het scherm af. En dan het gemak van VoiceControl. Ideaal. Ook de smart functies zijn een genot om mee te werken. Niet de goedkoopste maar wel een van de beste!! Ook qua geluid is dit een fantastisch toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prachtig

139 cm (55 inch) 21-07-2019 door rogertroch

Ben heel tevreden met het aanschaffen van het toestel !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel

139 cm (55 inch) 20-07-2019 door Brigit

Prachtig toestel met magnifiek beeld en ongelooflijk geluid! We hebben het toestel intussen 14 dagen en we staan nog elke keer vol bewondering te kijken naar de kleuren, scherpte, diepte, .. van het beeld! Een aanrader!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super strakke TV (top aankoop)

139 cm (55 inch) 20-07-2019 door van Lith

Super strak beeld en makkelijke bediening, films en sport komen beide super strak over. veel mogelijkheden zelf spraakbediening werkt geniaal. TV laten ophangen aan de platste beugel, echt een aanrader! Komen van plasma af.... deze oled van Sony komt het beste over betreft natuurlijke kleurenweergave tegenover alle andere huidige merken. Rustig helder en scherp beeld geheel naar eigen smaak af te stellen. Geluid is standaard goed, alleen hebben wij een van de beste boxen en accoustimass module erop aangesloten persoonlijke smaak. Vrouw die erg kritisch is moest 1ste dag erg wennen... 2de dag al helemaal om van enthousiasme over deze Oled AG8 TV van Sony... 3de dag durf ik al te zeggen dat niemand van deze aankoop spijt zal hebben. Top aankoop Oh ja aanmelden na aankoop en direct heb je toegang tot veel informatie van Sony en natuurlijk vooral over je aankoop alles digitaal opvraagbaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

mooi beeld

139 cm (55 inch) 17-07-2019 door countrymen

Enkele weken geleden deze televisie gekocht. Eerder Sony t.v. gehad naar tevredenheid. Beeld en geluid mooi. Wel via provider een nieuwe decoder en modem moeten aanvragen om optimaal beeld en zenders te kunnen krijgen. T.v. stelt zich makkelijk in.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeld en geluid

139 cm (55 inch) 16-07-2019 door Pie074

Prima beeld en geluid.Geen soundbar meer nodig. Deze tv kenmerkt zich door een eenvoudige instelling . Hoe eenvoudiger hoe beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv.

139 cm (55 inch) 15-07-2019

Mooie kwaliteit beeld, scherp en goed geluid en mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Gewoon geweldig & met vele snufjes

139 cm (55 inch) 11-07-2019 door Rensonb

Geweldige look ! Vele APPS; YouTube, Netflix... teveel om op te noemen. Een aanrader; ben er héél gelukkig mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld kwaliteit

139 cm (55 inch) 28-06-2019 door Javaneyk

WoW wat een ervaring rijker alsof je in de tv serie zelf meespeeld ongekende kwalteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Review: Test Sony KD-55AG8

139 cm (55 inch) 27-06-2019 door Vikash

Introductie: Als gelukkige tester ben ik geselecteerd om de Sony KD-55AG8 te mogen testen. De televisie test ik in mijn woonkamer. De test zal inhouden gebruikers ervaring beoordelen, films en series kijken via verschillende bronnen, o.a netflix, 2160p content via externe media player en via de interne usb poort van de tv en Playstation games spelen. De tv komt pal naast mijn huidige tv (Philips 65pus9109/12) te staan hierdoor kan ik de verschillen tussen de gebruikte technieken snel inzichtelijk maken. De Doos: Helaas was is niet thuis aanwezig om het product in ontvangst te nemen. Met spanning heb ik moeten wachten tot aan het einde van mijn werkdag om dit masterpiece te mogen bewonderen. Bij aankomst thuis stond de doos al in de woonkamer the shinen. normaal hecht ik niet veel waarde aan de doos omdat die vaak een karton bruine kleur heeft met wat specificaties erop, maar deze doos was mooi wit met een afbeelding van de televisie en de woorden Bravia, OLED en 4k Uitpakken: Het feestje kon beginnen met het uitpakken van de doos, hiervoor was er een gebruikershandleiding beschikbaar gesteld die gemakkelijk te volgen was. Binnen 10 minuten stond de tv dan ook op z'n pootjes. Eerste indruk: Om het verschil duidelijk te kunnen zien heb ik de Sony KD-55AG8 pal naast mijn huidige tv geplaatst. Wat mij als eerste opviel was dat ook al stond de TV uit het scherm volledig glanzend zwart was. Terwijl ik dacht dat mijn TV (Philips 65PUS9109/12) al een heel geweldig apparaat was, hier zag ik echter meteen dat de scherm van de Philips niet echt helemaal zwart was, eerder een paar tinten lichter. De behuizing van de Sony is mat zwart afgewerkt, dit zorgt voor minder reflectie van het scherm en andere lichtbronnen die aanwezig zijn. Aansluitingen: De televisie is voorzien van alle denkbare aansluitingen die je op dit moment nodig zou kunnen hebben. Vier keer HDMI, 1x HDMI ARC. Drie 3 USB 3.0, Satellietaansluiting, Common Interface Plus (CI+), Digitale audio-uitgang (optisch), Ethernet-LAN RJ-45, Audio L/R in en een hoofdtelefoonuitgang, Wifi chip (802.11a,b,g,n), (802.11ac Wifi 5), en ook Bluetooth 4.1. Afstandsbediening: De afstandsbediening van de Sony vind ik een beetje goedkoop aanvoelen en mis ik de qwerty toetsenbord ik op de Philips afstandsbediening wel heb. De stembesturing via een knop op de afstandsbediening werkt wel perfect, dit maakt het makkelijk om muziek te zoeken op YouTube of informatie te vinden op internet. Wat is persoonlijk wat minder vind is de dedicated netflix knop op de afstandsbediening, ik weet dat meerdere fabrikanten dit ook doen, maar om een knop te maken voor een 3e partij waar de toekomst niet bekend van is vind ik overdreven, stel netflix bestaat over 5 jaar nier meer dan heb je een knop die niet werkt. Via de Android TV app kun je de televisie ook volledig aansturen, dit werkt bijzonder goed. Het Moment: Nadat ik de TV had aangesloten, brak het spannende moment aan, de tv kon worden aangezet. Hierbij werd de TV opgestart met android 7 en kon je direct inloggen op alle Google services met mijn credentials. Alles van Google zoals YouTube en playstore waren direct beschikbaar met je eigen profiel. Na alle instellingen van Android te hebben geconfigureerd, ben ik meteen gaan inloggen op netflix. En wauw het beeld spat gewoon van het scherm, zo zuiver, geen verzadigde kleuren, maar mooie heldere kleuren. Het geluid: Wat mij ook meteen opviel was het geluid, bij mijn huidige tv en ook de modellen ervoor kwam er een soort van koekblik achtig geluid uit, maar hier was het geluid vol. Niet alleen hoge tonen maar ook de midrange was dik in orde, in combinatie met downfirering voor de lage tonen is het geluid gewoon goed. natuurlijk geeft de standaard tv audio niet het geluid was een home cinema set maar het is beter dan gemiddeld. Upgrade Android 8: De 2e dag kreeg ik van Sony een nieuwe update (Andoird 8 Oreo) het is mij helaas niet gelukt om deze update te installeren, ook nadat ik de stappenplan van Sony heb gevolgd. De tv zag de usb stick wel maar herkende de update file niet. Helaas was de update via OTA (over the air) nog niet beschikbaar, Tijdens de demo van Sony heb ik de Android 8 update wel gezien en hands-on mogen ervaren en ik moet zeggen dat zowel Android 7 en 8 uiterst soepel draaien, alleen is de Oreo update veel gebruikers vriendelijker. Ingebouwde media players: De ingebouwde chromecast op de Sony werkt prima en zonder problemen, in tegenstelling tot mij Philips waar deze functie ook inzit maar totaal niet werkt. De Sony speelt via de USB poorten zonder moeite diverse videoformaten zoals .mkv af. Kom je een video file tegen die niet werkt dan kun je via de playstore vlc for android downloaden en dan de video alsnog afgespeeld worden. Gaming: Op dag 4 heb ik mijn Playstation pro aangesloten met een HDMI 2.1 kabel. i.c.m het spel The Last of Us: Remastered die 4K en HDR ondersteund was het beeld subliem, ik had ook het idee dat het beeld soepeler en sneller was dan op mijn huidige tv. Mijn vermoeden werd bevestigd na een input lag test, de Sony had een input lag van 23 m/s waar de Philips een input lag had van 100 m/s, de Philips heeft een game modus waar de lag wordt gereduceerd desondanks de game modus was de input lag op de Philips alsnog 81 m/s. hier scoort de Sony duidelijk veel beter. Conclusie: Na een aantal dagen naar de OLED scherm te hebben gekeken ben ik wel gewend geraakt aan de mooie upgrade qua beeld, echter blijf ik ambilight toch wel missen, ook de downgrade van 65 inch naar 55 vind ik persoonlijk wel jammer. Ik had liever de 65 inch OLED van Sony getest omdat mijn huidige tv ook dit formaat heeft. Sony heeft met de KD-55AG8 een prachtig toestel op de markt gebracht die zeker nog een tijdje vooruitstrevend zal zijn. met de prijs van 2500,- euro vind ik de tv voor 55 inch nogal aan de hoge kant, Als ik voor een top range model van Sony zou kiezen dan iets langer door sparen en gaan voor de KD-65AG8 dit toestel heeft een prijskaartje van 3500. Mocht je budget niet van dit kaliber zijn dan zijn er andere fabrikanten die OLED televisies aanbieden voor +/- 1500 euro.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Wat een mooi tv en beeld

139 cm (55 inch) 15-06-2019 door Anthonyvw

Heb mijn vorige Sony vervangen na 12 jaar, maar dit is echt iets anders wat een prachtig 4K HDR beeld en design, ben er blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0