192

4.8 gebaseerd op 192 klantbeoordelingen

158
29
1
1
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

202 klantbeoordelingen

3 Modellen

Modellen

0

prachtig beeld en fantastisch geluid

139 cm (55 inch) 11-12-2019 door tvfanaat

strakke vormgeving en het geluid is uitstekend net als de beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV!!!

139 cm (55 inch) 11-12-2019 door 59Mad

In één woord GEWELDIG Een super TV met prachtige kleuren, ben superblij dat ik deze heb gekocht!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld, mooi geluid en handzame afstandsbe

139 cm (55 inch) 10-12-2019 door Pafra

Zeer tevreden over dit toestel, aanbevelings waardig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig scherp beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 10-12-2019 door Veejs

De sony t.v. bevalt ons zeer goed. Wij kunnen dit zeker aanraden bij onze kennissen kring.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

TOP OLED TV met TOP prestaties

139 cm (55 inch) 09-12-2019 door Thier

Eind vorige maand deze tv gekocht en ben er echt super tevreden mee. Wat een beeld en geluid komt er uit zeg, niet normaal! Hier ben ik voorlopig nog niet op uitgekeken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig

164 cm (65 inch) 09-12-2019 door Weide175

Lekker groot beeld geweldige bioscoopbeleving hoezo te groot?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Had meer verwacht voor deze prijsklasse

164 cm (65 inch) 09-12-2019 door Vima74

Ik heb tv 2 maanden geleden gekocht. Begin er meer schik mee te krijgen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstejend

164 cm (65 inch) 09-12-2019 door Mido 56

Heb het nu twee maand erg tevreden mee Zou het iedereen aanraden super gewoon

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooi beeld en handige apps

164 cm (65 inch) 09-12-2019 door RudiP60

Ik heb de TV nu 1 maand. Zeer tevreden over de kwaliteit van het beeld. Ook de apps maken je het leven heel gemakkelijk. Als je vrienden op bezoek krijgt kan je dadelijk via een App een leuke achtergrond creëren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden

139 cm (55 inch) 08-12-2019 door Marcel58

Ik heb de KD-55AG9 aangeschaft en ben uitermate tevreden met dit toestel Beeld en geluid zijn voor mij zeer belangrijk en daar voldoet dit model volledig aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 08-12-2019

Begin november gekocht. Schitterend beeld, vooral de HDR10 beelden in 4K. Verder valt op hoe goed de upscaling is van beelden met lagere resolutie, fenomenaal goed. Android TV werkt goed, intuïtief en snel. Wel goed opletten apps goed af te sluiten, en niet ineens midden in film uitzetten. Anders blijft er blijkbaar iets hangen in geheugen waardoor het beeld wat kan haperen. Bij Disney+ en Netflix gezien, kan mogelijk aan de apps / services van die twee apps liggen want met Prime Video geen last van gehad. Geluid is ook indrukwekkend goed voor een televisie, zeker de meerprijs waar voor ons.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer natuurlijk beeld

139 cm (55 inch) 08-12-2019

Na een uitvoerige vergelijking van diverse merken ben ik voor Sony gegaan omdat ze in staat zijn het beeld heel natuurlijk te presenteren. De X1 processor is daarin, in mijn opinie, de beste op de markt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische tv

139 cm (55 inch) 08-12-2019 door Verrassing25

Ik heb deze verleden maand aangeschaft en ben niets anders dan optimaal tevreden. Hiervoor was ik in het bezit van een andere OLED tv van een ander merk na een maand kreeg ik daar problemen mee (geen goed gevoel meer bij deze tv) en kon hem gelukkig inruilen. Moest er wel geld bijleggen maar dat maakt bij deze Sony tv niets uit. Geweldig beeld en het geluid wat er uit de tv komt is verbazingwekkend voor een tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Volledig volgens de verwachtingen

139 cm (55 inch) 06-12-2019 door dirkvd001

Als je een televisie koopt die tamelijk geprijsd is, verwacht je echt wel kwaliteit. Sony heeft bewezen dat ze die verwachtingen vlotjes kunnen inlossen. En zelfs iets meer. Op het geluid was ik niet voorbereid. Het klinkt beter dan mijn BOSE box ! Plus het geluid komt echt van het scherm uit (wat ook zo de bedoeling is) en geeft een extra dimensie. Het design is superstrak en ook mocht je deze met de voet willen zetten, zie je deze bijna niet. Beeld is onwaarschijnlijk mooi te noemen en super realistisch in 4K. De upscaling van 1080i is prachtig. Installeren gaat héél eenvoudig met de smartphone en googleaccount. Android TV werkt supersnel en zonder problemen. Spijtig dat de afstandsbediening niet de digicorder van Telenet kan aansturen en dat er ook geen Air mouse functie op zit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 05-12-2019

Vorige maand gekocht wat wel jammer is is dat de cashback pas 30 dagen daarna kan worden ingediend en her is toch een behoorlijk bedrag waar je lang op moet wachten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooi en helder beeld

139 cm (55 inch) 05-12-2019 door Bahen11

Dat ik geneigd ben langer televisie te kijken dan in daarvoor deed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie design

164 cm (65 inch) 05-12-2019 door Zeewater8

Ik heb deze tv pas gekocht moet er nog mee leren omgaan een iets uitgebreidere gebruiksaanwijzing in boekvorm zou welkom zijn in plaats van alles via help op de tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super televisie

164 cm (65 inch) 05-12-2019 door René Tilburg

Prachtig beeld en zeer goed geluid kortom een perfecte televisie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top

139 cm (55 inch) 04-12-2019 door Pieter 88

Alles top hellemaal onze voorstellingen, fijn mooi helder beeld ,echt een aanrader voor iedereen .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

139 cm (55 inch) 03-12-2019 door cjkuijper

Perfect beeld en geluid. Gemakkelijke installatie. Aanrader!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima beeld en geluid

164 cm (65 inch) 02-12-2019 door pietpuk

ben er zeer tevreden over. Kan het iedereen aanbevelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Valt tegen

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door Raico

Tv beelden zijn super. Verder veel problemen. Allerhande storingen die ik met mijn vorige Bravia niet had.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony KD-55AG9

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door Robert1949

Zeer mooi toestel geweldig beeld ,goede geluid kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

voor ons 5 sterren;dus uitstekend

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door ton75

geluid en beeld uitstekend ! installeren eenvoudig en praktisch. afstandsbediening ook praktisch en voicecontrol.Desingn mooi!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima aankoop

139 cm (55 inch) 02-12-2019 door Pbar50

Scherp beeld, prima geluid, strak ontwerp, hangt mooi aan de muur

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooiste beeld tot nu toe

139 cm (55 inch) 01-12-2019 door Ole79

Afgelopen week aangeschaft, super makkelijk met instellen en installeren met daarna een tv beeld...... wauw, wat een diepe beelden. Zo zuiver, zo strak. Het geluid is goed en mooi maar natuurlijk nooit zo als een soundbar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitstekende beeldkwaliteit

164 cm (65 inch) 01-12-2019 door SvNi

Een maand geleden in huis gehaald en super tevreden mee. Fantastische beeldkwaliteit. Een echte aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv

139 cm (55 inch) 30-11-2019 door Robbie69

Geweldig beeld en geluid. Gemakkelijke bediening. Top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony KD-55AG9

139 cm (55 inch) 29-11-2019 door Charley19

2 Weken geleden aangekocht, schitterend toestel, mooi design, PERFECT beeld vooral zwart/wit, mooi geluid en zeer veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeldkwaliteit!

139 cm (55 inch) 28-11-2019 door pietjuh74

Afgelopen maand gekocht,eerst een LG oled E9P gehad,maar om morgen ruilen voor deze !Kleuren vind ik echt veel beter als de LG!Alleen de e-arc werkt nog niet met mijn Sony versterker bij Atmos soms een irritante statische tik,hoop dat dit ook goed komt.!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi beeld en geluid

139 cm (55 inch) 28-11-2019 door sandrax378

Gisteren gekocht, heel tevreden. 1 x de Sony support helpdesk gebeld, fantastische service

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

139 cm (55 inch) 27-11-2019 door Wim W

Erg mooie tv voor wat betreft beeld en geluid. Eenvoudige installatie en groot bedieningsgemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV.

139 cm (55 inch) 26-11-2019 door Philippe1968

Deze televisie blinkt uit in beeld, geluid, technische mogelijkheden en gebruikersgemak. Daarbij is de televisie een lust voor het oog !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

tiptop

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door cezanne288

het produkt dat ik heb gekocht ben ik heel tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door Mister Hort

Eindelijk een platte TV waarbij je niet persé een set extra (center) speaker nodig hebt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Pech of een slecht product?

139 cm (55 inch) 25-11-2019 door N0va

Ik ben erg teleurgesteld met mijn Sony AG9 TV. Ik ben altijd trouw geweest aan Sony producten, maar na mijn ervaring met de "AG9 Master series TV" denk ik de volgende wel 2x keer na of ik weer voor Sony kies. Ik had de tv nog geen week staan en ervoer al de volgende problemen met de tv: * geluid niet synchroon met beeld * veel ruis * WI-FI werd niet herkend * besturing systeem bleef haken (tot het punt dat ik de stekker er uit moest trekken) Na lang bellen en mailen was geconstateerd dat de moeder-board defect was en vervangen moest worden. Helaas maar dit kan gebeuren. Uiteraard heeft Sony een reparateur langs gestuurd om de moeder-board te vervangen. De reparateur moest 2x langs komen omdat de reparateur de 1e keer de verkeerde moeder-board bij zich had. Beetje pech, maar ook dit kan gebeuren.. 1 week later nadat de moeder-board vervangen is, ervaar ik "weer" problemen met de TV. * beeld en geluid enorme haperingen * "spraak functie" op de afstandsbediening werd niet herkend Nu ben ik wel echt teleurgesteld met het product. En heb het liefst mijn geld terug gezien de veel voorkomende problemen. Voor een TV die zo nieuw is en vooral van deze prijsklasse is dit absurd. Ik begrijp dat dit voor kan komen, maar begin na de 2e keer wel te twijfelen aan de kwaliteit van de AG9 Master series. Ik verwacht dat Sony mij hierin helpt en tegemoet kan komen in tijd die ik verspild heb aan alles wat eraan de TV mankeert.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Fantastisch beeld en geluid.

139 cm (55 inch) 24-11-2019 door Johan1960

Is een plezier om naar deze tv te kijken. Toestel heeft mooi design.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv!

164 cm (65 inch) 23-11-2019 door Claudia14

Ik heb mijn Sony AG9 65 inch nu drie weken in huis en wat een genot om naar te kijken. Heel mooi rustig en scherp beeld en ook het geluid zonder losse soundbar ben ik tevreden over. Toestel reageert snel en is flinterdun. Mooi design en een pareltje in huis. Verder zeer gebruiksvriendelijk. Ik kan werkelijk geen enkel negatief puntje vinden. Ik zeg doen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een TV

139 cm (55 inch) 23-11-2019 door RicoRocks

Top product. Dolby vision is fantastisch. Voetbal is ook een genot op deze tv. Beter dan dit wordt het niet in 2019

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige beeld

164 cm (65 inch) 22-11-2019 door Veliko7771

Ik heb mijn tv vandaag gekocht en de geluid en beeld zijn perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gemakkelijke bediening

139 cm (55 inch) 22-11-2019 door anita 69

zeer tevreden mooie kleuren gemakkelijke bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig en duidelijk beeld beeld

139 cm (55 inch) 22-11-2019 door Rudi 2

Ik heb dit vorige maand gekocht en ben zeer tevreden over het duidelijk beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geluid en beeld uitstekend

164 cm (65 inch) 21-11-2019 door Telefoon123

ben alleen maar tevreden over beeld en geluid en de grootte.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed TV

139 cm (55 inch) 21-11-2019 door thomaszamsterdam

Mooi, helder, geweldige kleuren - kann ook in een heldere kamer gebruiken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

helder, mooie grootte, fijn geluid.

139 cm (55 inch) 20-11-2019 door bema53

Ik ben sinds enkele weken in bezit van deze mooie t.v. . Heb al langer een sony bravia t.v. in huis en altijd tevreden geweest. Mooie echte natuurgetrouwe kleuren, Nu nog alle mogelijkheden uitvinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kleuren

164 cm (65 inch) 19-11-2019

Ik vind de kleuren en beeld vorming beter dan die van Samsung daarom heb ik voor de Sony bravia gekozen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super produkt op alle vlak !

139 cm (55 inch) 19-11-2019 door Sniffer

Super beeld en geluid.Prachtig contrast, zwart is echt zwart ! Zeer gebruiksvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooi en goed toestel

139 cm (55 inch) 19-11-2019 door Ynnot 0827

Wij hebben al een kleine Sony tv en die beviel heel goed en toen zag we deze en dat vonden we een mooi toe.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

tevreden klant

139 cm (55 inch) 18-11-2019 door leonentom

17-11-2019 geleverd, zeer tevreden, beginner moet er nog aan wennen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tip, top TV

139 cm (55 inch) 18-11-2019 door COR38

Prachtig beeld in combinatie met goede geluidskwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 18-11-2019 door Jan 2672

Goede kwaliteit mooi design Ik ben er tevreden mee

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 18-11-2019 door Edje60

Twee weken geleden gekocht en laten installeren. Prachtige tv met nog mooier beeld als verwacht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super beeld

139 cm (55 inch) 17-11-2019

Dat ik waarschijnlijk nog n 2e toestel erbij ga kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid en afstand bediening werken niet

164 cm (65 inch) 17-11-2019 door Mack0907

Niet tevreden veel geld en na een maand al mankementen

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Super tv

164 cm (65 inch) 16-11-2019 door Philipjk

Wat een topapparaat. Prachtige vormgeving, super beeld en geweldig geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tv!

164 cm (65 inch) 16-11-2019 door Anna1964

Ik heb de tv nu 2 weken en wat ben ik er blij mee, het is een geweldige tv. Start snel op, de apps werken prima, het beeld is gewoon super! Even getwijfeld, 55 of 65 inch, mij werd aangeraden: bij twijfel, neem de grotere. Groot went heel snel en te klein valt snel tegen, dan heb je spijt, en daar is zo’n tv te duur voor. Ik heb nog geen moment spijt van het formaat, hij is gewoon prachtig! Het enige dat ik iets minder vind is het geluid, dat vind ik tegenvallen en daar is de tv eigenlijk te duur voor, er hoort gewoon goed geluid uit te komen voor zoveel geld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

139 cm (55 inch) 16-11-2019 door HJL1958

Wat een prachtige tv, schitterende kleuren, eenvoudig te bedienen via de afstandsbediening. Heb de tv nu bijna 3 weken en ben er echt heel blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

139 cm (55 inch) 15-11-2019 door Mathijs

Bijna nou iets meer dan een maand deze televisie.. Kan alleen maar zeggen, wat een master televisie.. Beeld ook echt super kwaliteit..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Welkom in de wereld die Oled heet

139 cm (55 inch) 15-11-2019 door gijs1954

Wij hebben deze tv nu een maand in huis. Commando's worden opgestart zonder dat wij de afstandsbediening aanraken. Het beeld is rampzalig met allerlei schaduwlijnen als we al kleur krijgen.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

geweldig beeld en geluid

139 cm (55 inch) 14-11-2019 door hugo41

Ik ben erg tevreden met dit product en kijk met veel plezier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topper

139 cm (55 inch) 14-11-2019 door Lamberts

12 jaar plasma TV gehad.mooi beeld en goed geluid. Dat wilde ik weer.Deze Sony voldoet aan alle verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Echt een topper

139 cm (55 inch) 13-11-2019 door wammes123

Vorige maand gekocht bij electroworld van Drongelen. Door deze mensen perfect geïnstalleerd en ingesteld. Echt een fijne gebruikersvriendelijk tv die echt alles kan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GEWELDIG BEELD!

139 cm (55 inch) 13-11-2019

Nog niet zo lang in gebruik, maar zeer tevreden over de resultaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld haar scherp met diepte

139 cm (55 inch) 12-11-2019

Met de Ziggo mediabox een fantastisch beeld en ook een zeer goede geluidsweergave.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld en mogelijkheden

139 cm (55 inch) 11-11-2019

Sony OLED is topproduct in televisieland is een echte aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fabuleus beeld

164 cm (65 inch) 09-11-2019 door feconsul

De televisie 65AG9 is werkelijk adembenemend mooi en de center speaker uit het beeld is bij home cinema een uitkomst,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en geluid

164 cm (65 inch) 09-11-2019

Ik ben er zeer tevreden mee en promoot de tv bij familie en vrienden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch helder beeld

195 cm (77 inch) 08-11-2019 door Chrissie69

Waarschijnlijk door ga met het vervangen van de TV’s die wij thuis hebben hangen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede tv

164 cm (65 inch) 08-11-2019 door JPBelgium

Heb hem 14 dagen - tevreden behalve voor de klank!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 07-11-2019 door evlieger3

Heb de Sony OLED TV nu voor ruim een maand en ben er super blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en geluid

139 cm (55 inch) 07-11-2019 door Floydbobo2

Sinds vorige maand hebben we deze Sony - AG 9. We kijken iedere avond naar een prachtig scherp beeld. Het geluid overtreft onze verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Disney+ en Netflix werken perfect.

139 cm (55 inch) 07-11-2019 door Herbert53

Mijn vorige smart TV was niet zo smart maar deze Android Smart TV is zeer goed. Vooral Disney+ en Netflix werken uitstekend.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0