71

4.8 gebaseerd op 71 klantbeoordelingen

57
13
1
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

99 klantbeoordelingen

3 Modellen

Modellen

0

beeld is prachtig

139 cm (55 inch) 16-10-2019 door MDub

schitterende kleur, mooi beeld met diepte, fraai design

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste TV ooit

139 cm (55 inch) 15-10-2019 door Rdejong018

Ik heb deze TV nu 1,5 maand en ben er zo vreselijk tevreden over. De kleuren zijn fantastisch, zelfs 108p content ziet er goed uit. Het mooiste is echter de snelheid van alles, Netflix opstarten gebeurt binnen een seconde, dan switchen naar Youtube, weer amper een seconde, allemaal supersnel. De afstandbediening is zeer logisch en dankzij de USB poort heb ik er een draadloos toetsenbord aan kunnen hangen om nog makkelijker te typen. Verder kan je de hele interface naar je hand zetten, wat je wel en niet ziet als kanaal.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige keus!

164 cm (65 inch) 15-10-2019 door Leo43

Ik heb deze TV recentelijk gekocht. Een genot om naar te kijken met een uitstekend geluid. Kortom een geweldige aankoop!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige Apparaat

164 cm (65 inch) 15-10-2019 door ADBERT

Afgelopen Week gekocht, mooi je belden en uitvoering past goed in mijn interieur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

helder beeld

139 cm (55 inch) 14-10-2019 door Roosendaal99

ik heb vorige maand een Oled tv gekocht en zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig Beeld

195 cm (77 inch) 14-10-2019

Twee weken in huis en een geweldige ervaring zo'n groot beeld (77-inch). Bedieningsgemak zou beter kunnen. Geluid is geen super hifi ervaring, maar goed genoeg tijdens TV-kijken.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

De beste tv die we tot heden hebben gekocht

139 cm (55 inch) 13-10-2019 door eric1938

Ook deze niuwe aankoop stelde ons op alle punten NIET teleur ....In Tegen Deel!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie sony ag9

164 cm (65 inch) 13-10-2019 door tohela

Nu 3 weken in huis prachtig beeld aleen het geluid via de versterker welke ook nieuw is valt tegen soms heel schel en klinkt ver weg maar dat is de versterker

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

waar een tv voor is super mooi beeld dus een sony

139 cm (55 inch) 13-10-2019 door ariek 72

zeer tevreden met de tv ik heb er absoluut geen spijt van voor de rest niet zeuren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 11-10-2019 door Nous57

Prachtige tv met een fantastisch beeld en mooi geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld uitstekend geluid

139 cm (55 inch) 11-10-2019 door Becel

Ben er tevreden mee installatie was heel eenvoudig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Haarscherp beeld

139 cm (55 inch) 11-10-2019 door SonyAG9

Schitterend beeld. Ook snelle spor beelden worden weergaloos weergegeven. Wel houd ik mijn soundbar, subwoofer in stand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

KLasse!

164 cm (65 inch) 10-10-2019 door JS te G

SUPER TV !!!!!!!!!!!! Geweldig beeld en nog geweldiger geluid. Beste koop ever!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helder beeld

164 cm (65 inch) 08-10-2019 door Bentevreden

Gisteren gekocht, vandaag bezorgd. Mooi helder beeld, met alles erop en eraan, bijna geen computer meer nodig, Google, Netflix , Facebook enz. moeiteloos op tv te zien

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld kwaliteit

139 cm (55 inch) 08-10-2019 door Janlol

Ik het iedereen kan aanraden om een Sony tv aan te schaffen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige TV

139 cm (55 inch) 08-10-2019 door Anomaly666

Ik heb deze TV nu enkele weken en het beeld is fantastisch. Hij upscaled minder goede beelden naar goed en natuurlijk als je een goede 4K bron gebruikt dan is het nog meer genieten. Zwart is echt zwart en de beelden zijn realistisch en niet overdreven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi Beeld, goed geluid

139 cm (55 inch) 08-10-2019 door PSuijlekom

De TV afgelopen week gekocht. Eenvoudig te installeren en heeft een zeer mooi beeld en een zeer goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld maar op dit moment nog geen homekit

139 cm (55 inch) 06-10-2019 door Toop67

Ik heb deze tv nu een maandje en ben voor het grote deel heel tevreden met deze tv echter Ik was op zoek naar een nieuwe tv waar ook homekit van Apple op zou zitten. In Jan 2019 werd aangekondigd dat deze tv dat zou krijgen. In de winkel waar ik hem heb aangeschaft stond ook dat deze tv dat zou hebben. Thuis opgehangen en instelllen maar nergens kunnen vinden hoe de koppeling gemaakt kan worden met homekit. Ja met Google dat wel maar dat wil ik niet. Op internet lopen zoeken wat ik wellicht over het hoofd zie. Bij Sony gewoon haast niets te vinden. Verder gezocht en gelezen dat Sony deze zomer een firmware update zou uitbrengen waar dit zou inzitten. Maar de zomer is voorbij geen update en dus geen homekit. Ook bij de service afdeling van Sony weten ze van niets. Dit is teleurstellend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

zeer goed

139 cm (55 inch) 06-10-2019

2 maand geleden gekocht en is perfect in beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en geluid

164 cm (65 inch) 05-10-2019 door Madisc

Wij hebben deze OLED 2 weken in huis en het beeld is schitterend. Het geluid is ook verbazingwekkend goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische TV

164 cm (65 inch) 05-10-2019

Ikheb dit toestel vandaag gekocht en geinstalleerd wat een geweldig beeld geluid en gebruiksgemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

164 cm (65 inch) 05-10-2019 door Matheas

Ik hen deze enkele weken geleden gekocht omdat de beelden geluidskwaliteit mij enorm aansprak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg scherp beeld en zeer goed geluid

139 cm (55 inch) 04-10-2019 door Wally in Space

Supertevreden zodat ik zelfs TV ga kijken vanwege het mooie beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super

139 cm (55 inch) 02-10-2019 door ariek72

ik loop er al een tijdje mee rond om het te kopen en heb dus nu de knoop door gehakt ik ben er dus zeer content mee

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tv

139 cm (55 inch) 02-10-2019 door Ingus11

Super beeld kwaliteit met voor een platte tv goed geluid. Maar dat mag ook voor dat geld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Een supertoffe tv

139 cm (55 inch) 02-10-2019 door Redgy

Ik heb mijn tv een week ,prachtig beeld en een mooie klank door die ingebouwde subwoofer,maar ontdek nog talrijke nieuwigheden,heb mljn. Tv ook nog maar ee week

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

MOOI SCHERP EN KLEUREN

139 cm (55 inch) 01-10-2019 door WIGGERT

HEB HEM NU MAAR EEN PAAR DAGEN, EERSTE TOESTEL WAT BIJ ONS THUIS OOK BUITEN GEBRUIK IN HET ZICHT STAAT EN DAT IS NOG WENNEN

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top

139 cm (55 inch) 29-09-2019 door RoelWeening

Speaker configuratie voor centerspeaker kan gemakkelijker. Quality van centerspeaker kan beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige oled tv

139 cm (55 inch) 27-09-2019 door Heins63

- super beeld. - super geluid - mooi en strak design - Android werkt super

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld

164 cm (65 inch) 23-09-2019 door johan 52

ik heb vorige maand deze tv gekocht,heeft een prachtig beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld en handige afstandsbediening

164 cm (65 inch) 23-09-2019 door Arie64

Ik heb dit vorige week gekocht en hebben met perfect beeld en surroundgeluid (een surroundgeluid set is aan te bevelen) naar Max gekeken op zaterdag en zondag. Zwart is echt zwart.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld en geluid.

139 cm (55 inch) 22-09-2019 door Willem J

Wij zijn zeer tevreden met deze Tv. Heel scherp beeld, kijk graag naar wielrennen en het is net of de renners ze zo de kamer binnen komen . Erg goed geluid, ook bij films.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch

139 cm (55 inch) 21-09-2019 door PvD136

Vorige maand deze tv gekocht bij ep neergepoot. Fantastisch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voortreffelijke scherpte

139 cm (55 inch) 21-09-2019 door Oarnink

Ik heb de Sony nu 3 weken en het is betoverend mooi.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 21-09-2019 door Arjenholl

Gisteren geplaatst lijkt eerst gigantisch maar dat went snel omdat scherpte etc zo goed is

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Een schitterende T.V.!

139 cm (55 inch) 20-09-2019 door Ben Z

Bijzonder fraai beeld en opvallend mooi geluid! En een zeer stijlvol ontwerp.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed beeld en geluid.

164 cm (65 inch) 20-09-2019 door Robin68

Deze TV heeft een uitstekend beeld. en goed geluid. Geen soundbar meer nodig. Android TV werk soepel en apps laden lekker snel. Opname functie werkt, maar heeft beperkingen.Tijdens opname van een programma kan men wel ongedecodeerde zenders zien maar niet de zenders die de smartcard vereisen. ook geen pauze functie beschikbaar wanneer men naar een live uitzending kijkt. Dit is dan ook het enige nadeel wat ik kon vinden in de 14 dagen dat de TV nu in ons bezit is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 19-09-2019 door AD van Oirschot

Vorige maand gekocht zou iedereen aanbevelen scherp beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

164 cm (65 inch) 18-09-2019 door riruiter

top tv ... prachtig helder en realistisch beeld...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

-ik ben sony tv freek sinds 1994

139 cm (55 inch) 17-09-2019 door 55ag9

geen foto zie internet ik ben in Duitsland geweest daar hebben zei mini catalogs

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld

164 cm (65 inch) 17-09-2019 door malodo40

ik heb deze TV kort geleden gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

En geweldige TV met super kristalhelder beeld

164 cm (65 inch) 16-09-2019 door Rifatnl

Vorige maand gekocht. Een geweldige TV, met haarscherp beeld. En geluid is helemaal top. Zeker aangeraden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 16-09-2019 door Henky

Mooi beeld prachtige zwartwaarden en een goed geluid.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

ok

164 cm (65 inch) 15-09-2019

ben tevreden met aankoop en van on line winkel art&craft

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel

164 cm (65 inch) 15-09-2019 door Pierre 1953

Geweldig toestel,maakt T.V. kijken tot een genot, alleen jammer van de glimmende omlijsting rand.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect

139 cm (55 inch) 14-09-2019

heel tevreden met het product, mooi beeldkwaliteit, goed geluid

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 12-09-2019 door Robrot

Ik heb deze tv nu 5 weken Vindt het een genot om naar te kijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie camera als men de overstap maakt

195 cm (77 inch) 12-09-2019 door Willem6900

Ik heb deze camera gekocht als overstap van spiegel reflex naar spiegelloos. ik was nieuwsgierig en tegelijkertijd terughoudend.Maar ik ben tevreden met mijn produckt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en prima geluid

139 cm (55 inch) 11-09-2019 door BHCV

De aankoop van deze televisie bleek een van de beste keuzes die we de laatste tijd hebben gemaakt. Het beeld is helder tot in de kleinste details waardoor ook teksten "vanaf de bank" goed leesbaar zijn. Vanwege het prima geluid vanuit het scherm hebben we afscheid kunnen nemen van een woud van losse speakers. Onze multimedia hoek is hierdoor lekker overzichtelijk geworden. Verder ontdekken we nog steeds nieuwe features in de Android TV waarvan sommige nuttig zijn. We hopen alleen op een software update waarmee ook de spraakbediening van de afstandsbediening correct werkt (in dat geval 5 sterren).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig

139 cm (55 inch) 11-09-2019 door Hada01

Prachtig. Heel tevreden ! Bijzonder scherp 4K ! Genieten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een geweldige kijkpijp

195 cm (77 inch) 09-09-2019 door RRRSony

Het grote beeldformaat 77" is een geweldige kijkervaring, elke keer weer. De Netflix 4K films zijn een openbaring.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Toch teleurgesteld

139 cm (55 inch) 08-09-2019 door TGteW

Prachtig toestel, prima geluid, echter werkt niet in combinatie met een playbar van Sonos. Ondanks mijn melding over dit probleem, nog steeds geen reactie van Sony mogen ontvangen. Wellicht overweeg ik om het toestel te vervangen voor een QLED aangezien deze wel werken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig

164 cm (65 inch) 07-09-2019 door Roover

Geweldig beeld en geluid. Simpel te installeren. Een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg mooi

139 cm (55 inch) 06-09-2019 door FLASH67

Wat een geweldig product en beleef er nu al veel plezier van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige en bedieningsvriendelijke tv.

164 cm (65 inch) 06-09-2019 door Redhero69

Echt een aanrader, mooie zuivere beelden, veel mogelijkheden en toch zeer makkelijk te bedienen en in te stellen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige tv

139 cm (55 inch) 04-09-2019

heb deze tv een week in bezit het beeld is fantastisch en het geluid is ook goed min puntje het calibreren op netflix vindt ik het beeld kwaliteid een beetje flatsig maar op zich een fantastische tv wel een duur plaatje maar dan heb je wel de beste oled tv van 2019

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

164 cm (65 inch) 04-09-2019 door TV1963

Cash Back is drama, heb foto’s meerdere malen opgestuurd

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig beeld en geluid

139 cm (55 inch) 03-09-2019 door Elisabetta

Ik ben er heel blij mee. Nu zonder gedoe van allerlei geluidsboxen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een happening!!

164 cm (65 inch) 03-09-2019 door akkadi

Ik heb deze TV vorige week op advies van een kennis gekocht. Ik had niet verwacht dat ik zo onder de indruk zou raken van een TV. Prachtig beeld. Glasheder. Je beleeft alles tot in details. Ik ben er erg blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel goed

139 cm (55 inch) 03-09-2019 door Charles47

Heel tevreden over scherpte en helderhuid van het beeld en het geluid is redelijk goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld. Goed geluid

139 cm (55 inch) 02-09-2019 door prinsje22

De TV nu maand in huis. Zeer tevreden over het beeld. Wifi instelling viel keer uit. Fabrieksinstellingen gereset en weer opnieuw geladen. Hierna geen problemen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld!

139 cm (55 inch) 01-09-2019 door Guyke81

Het beeldscherm is mooi en geeft ook perfect beeld. Mooie kleurweergave, die goed instelbaar is. Over het geluid blijf ik voorzichtig, omdat ik geluid door een audiosysteem laat weergeven. De klank (van de TV) is instelbaar, maar blijft voor mij echter beperkt van kwaliteit. Prijs is wel stevig, maar daalde gevoelig na enige periode.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Vol geluid

139 cm (55 inch) 01-09-2019 door Kap jan

Maand geleden gekocht.mijn dochter ook nu de zelfde gekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig TV

139 cm (55 inch) 01-09-2019 door Theodv

Prachtig beeld en prima geluid voor een tv. Makkelijk in te stellen en eventueel naar eigen smaak bij te stellen. Persoonlijk had ik een wat meer uitgesproken voet er onder mooier gevonden, maar dat is een kwestie van smaak. Sony bewijst dat OLED echt de top is op dit moment. De eigen button voor Netflix lijkt mij wat overdreven vergeleken met de app die je bij Ziggo ook kunt benaderen via de kabel, maar kan bij goede WiFi verbinding handig zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet aan alle verwachtingen

139 cm (55 inch) 01-09-2019

Wat een beleving, fenomenaal beeld, je voelt en ervaart een super geluid gecombineerd met een 7.2 Atmos-receiver (Acoustic Surface Audio = Centerspeaker)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

139 cm (55 inch) 31-08-2019 door Vetrob

Voldoet volgens verwachting, vorige tv was ook een bravia

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede

139 cm (55 inch) 31-08-2019 door rommert60

ik heb twee weken geleden gekocht ik ben er tevreden mee en een moei beeld goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische beeldkwaliteit!

139 cm (55 inch) 31-08-2019 door YTKqBZ26

Deze maand heb ik wederom een nieuwe Sony OLED TV gekocht: de 55AG9. Een fantastisch toestel met een sublieme beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtige beelden

164 cm (65 inch) 30-08-2019 door Henricus22

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe tv. veel gebruiksgemak, goed geluid en zeer scherpe beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid

164 cm (65 inch) 29-08-2019 door Cor060154

Te laat naar bed ga, kan hem niet uitzetten Natuur films zijn perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige TV en prima geluid

139 cm (55 inch) 28-08-2019 door Heer

erg goede tv en een goed geluid voor een platte tv en een heel goed beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooi beeld

139 cm (55 inch) 27-08-2019 door teigeler01

Vandaag bezorgt en ben nu al tevreden beeld en geluid zijn top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0