Navigatie overslaan

S85C

Omgeven door actie

Het is waar u van hebt gedroomd, en nog veel meer. Entertainment komt rond u tot leven via een fantastisch 4K-beeld op een dunne, fraai vormgegeven tv.

TELEVISIES

S85C | Led | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV™) | Gebogen scherm

S8505C Series

Afbeelding van S85C gebogen 4K Ultra HD met Android TV

139 cm (55 inch)

KD-55S8505C

€ 1.800,00

(inclusief BTW)

164 cm (65 inch)

KD-65S8505C

€ 2.800,00

(inclusief BTW)
AENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

2modellen

Ontwerp

Een openbaring

Voor een verbluffende ervaring die u moet meemaken om het te geloven. De S85C-serie biedt een ongeëvenaarde kijkervaring.

De perfecte curve

De gebogen schermen van de S85C-serie hebben een zachte, natuurlijke kromming voor de perfecte combinatie van beleving en comfort.

 • Comfortabel kijken
 • Perfecte weergave

Afbeelding

4K X1-processor—één chip verandert alles

Betere helderheid, kleur en mooier contrast met de nieuwe 4K X1-processor

De krachtige 4K X1-processor biedt verbluffende beeldkwaliteit voor elke content. Bronnen worden intelligent geanalyseerd en opgeschaald naar 4K-resolutie, van tv-programma's tot Blu-ray Discs™, dvd's en zelfs 4K-internetvideo's. U geniet van verbluffende, heldere 4K-beelden met levensechtere kleuren en een sprankelend contrast.

Geavanceerde detailverbetering

Helderheid

De geavanceerde detailverbetering vermindert ruis en verbetert details in alles waar u naar kijkt, ongeacht de bron, voor een scherper en helderder beeld.

Geavanceerde kleurmapping

Kleur

Met geavanceerde kleurmapping worden automatisch elke scène en pixel geanalyseerd, zodat de perfecte tinten dynamisch worden toegepast voor rijke, natuurlijke kleuren.

Dynamische contrastverbetering

Contrast

Met de dynamische contrastverbetering worden de heldere delen van het scherm helderder en de donkere delen een natuurgetrouwer, dieper zwart.

Verhoog alles tot 4K-kwaliteit

Waar u ook naar kijkt, bekijk het in onze echte 4K

Elke pixel wordt ongeacht de bron prachtig opgeschaald door onze krachtigste 4K-beeldverwerkingstechnologie ooit. Scènes worden geanalyseerd en vergeleken met een speciale database met beelden voor uiterst levensechte details, waar u ook naar kijkt.

4K X-Reality PRO
CONVENTIONELE TV
4K X-Reality PRO
TV MET 4K X1-processor

Full HD

Standaard

X1

4K X1-processor: geavanceerde detailverbetering

4K X1-processor zorgt voor realistische details dankzij algoritmes als Noise Crusher, Flat Area Detection en Super Resolution. Deze werken samen voor natuurlijke, verfijnde inhoud, oorspronkelijk en opgeschaald.

Elke kleur leeft

Een wereld van adembenemend natuurlijke kleuren

BRAVIA® brengt u nog levensechtere kleuren — nu verder verfijnd door de krachtige 4K X1-processor en de nauwkeurige kleurmapping-technologie. Beleef de volle emotie in elke scène met rijke, levendige rode, groene en blauwe kleuren. Bovendien kunt u genieten van het grootste kleurbereik ooit, dankzij het unieke Triluminos-display van Sony.

Met Triluminos
Zonder Triluminos

4K X1-processor: geavanceerde kleurmapping

Geavanceerde kleurmapping gaat verder dan conventionele kleurverbetering en optimaliseert kleuren afzonderlijk in realtime. Dit zorgt voor maximale prestaties van het display en regelt de weergave van elke kleur.

 • X1
 • Normaal

Optimale helderheid, frame voor frame

De dynamische contrastverbetering verbetert het contrast, waar u ook naar kijkt

De 4K X1-processor zorgt dat het dynamische helderheidsbereik op het scherm frame voor frame continu wordt geoptimaliseerd.

Dynamische contrastverbetering
conventionele tv
Dynamische contrastverbetering
tv met 4K X1-processor

Dynamische contrastverbetering — 4K X1-processor

Dankzij dynamische contrastverbetering in de 4K X1-processor wordt het helderheidsbereik frame voor frame continu geoptimaliseerd. De niveaus worden aangepast op basis van wat er op het scherm gebeurt.

Compatibel met groot dynamisch bereik (HDR)

Deze tv is compatibel met HDR. Dankzij een Triluminos-display biedt deze bovendien een veel breder kleurengamma, beter contrast en meer detail.

Groot dynamisch bereik
GROOT DYNAMISCH BEREIK
Groot dynamisch bereik
STANDAARD

4K op elke bron

U kunt nu thuis een wereld van echt 4K-entertainment ontdekken. Compatibiliteit met de nieuwste 4K-standaarden, waaronder VP9 en HDMI voor 50p/60p, betekent dat u van al uw favoriete content kunt genieten.

Stream 4K-diensten

HEVC is een nieuwe standaard voor het streamen van 4K-video-uitzendingen met minimaal kwaliteitsverlies.

Webvriendelijke 4K

Met ondersteuning voor VP9, kan inhoud van websites zoals YouTube™ met BRAVIA® naadloos worden gestreamd.

Verbinding maken met 4K

Met de nieuwe HDMI-standaard kunt u inhoud kijken in 50p/60p 4K-detail met meer realisme en spanning.

Een wereld vol mogelijkheden

Vind alle entertainment die u maar kunt bedenken, sneller dan ooit. Van films en tv-programma's tot duizenden apps: met Android TV™ van Sony vindt u alles in een oogwenk.

Geluid

Gemaakt om te luisteren

Uw luisterervaring wordt net zo levensecht als uw kijkervaring. ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende, emotioneel verrijkende ervaring waarin het geluid overal vandaan lijkt te komen. Luister naar muziek, dialogen en surround-effecten met meer helderheid en contrast, waar u ook naar kijkt.

DSEE combineert onze audiotechnologieën die samen voor consistent helder, rijk geluid zorgen.

S-Force Front verwerkt geluidssignalen voor een overweldigende luisterervaring. Directe meerkanaalsverwerking zorgt voor realistisch, helder en krachtig 360° Surround Sound.

Clear Phase stemt de frequentierespons van de tv-speakers nauwkeurig af voor een vloeiendere, evenwichtigere weergave van alle frequenties: laag, midden en hoog.

Ontdek alle functies van uw S85C

Demovideo's

Demovideo's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.

Specificaties en kenmerken
Het is waar u van hebt gedroomd, en nog veel meer. Entertainment komt rond u tot leven via een fantastisch 4K-beeld op een dunne, fraai vormgegeven tv.
 • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 139 cm (55 inch), 164 cm (65 inch)

 • Laat u overweldigen door het gebogen scherm

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160) met vier keer zoveel detail als Full HD

 • 4K X1-processor verscherpt en optimaliseert elke scène

 • Android TV brengt u uw favoriete apps en content

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

 • De dynamische tegenlichtregeling zorgt ervoor dat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

 • In de energiebesparingsstand wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast

 • U kunt ook energie besparen met de modus zonder tegenlicht, waarbij zowel het lcd-scherm als het tegenlicht worden uitgeschakeld

Beoordelingen

Meningen van gebruikers