ALLE TELEVISIES

W800 |Geschikt voor HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

W800 Series
Afbeelding van W800 |Geschikt voor HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

80 cm (32 inch)

KD-32W800

€ 479,00

(inclusief btw)
W800 BRAVIA-TV vooraanzicht
W800 BRAVIA-TV diagonaal vooraanzicht
W800 BRAVIA-TV diagonaal achteraanzicht
W800 BRAVIA-TV details van frame
W800 BRAVIA-TV vooraanzicht met standaard
W800 BRAVIA-TV vooraanzicht

Kenmerken

Afbeelding van vliegtuig met HDR-details

Groot dynamisch bereik

Met deze tv geniet je optimaal van de spanning van films en games in levendig gedetailleerde HDR. De tv is compatibel met verschillende HDR-indelingen, waaronder HDR10 en Hybrid Log-Gamma.

BRAVIA ENGINE-logo

BRAVIA ENGINE

De BRAVIA ENGINE produceert met een volledige digitale bewerking High Definition-beeld met minder ruis, bij zowel een digitaal high vision-signaal als analoog signaal. Bovendien wordt de kracht van het apparaat volledig benut om de kleuren en het contrast te verbeteren, zodat je van beelden vol levendige kleuren en diepte geniet.

Vrienden en familie die genieten van entertainment op een Android TV

Android TV™

Vind alle entertainment die je zoekt, zo snel als je kunt praten. Met de geavanceerde spraakbediening van deze Android Smart TV bekijk je in een oogwenk films en series via apps of uitzendingen

Vrouw die haar tv bedient met haar stem

Voice Search

Vind je favoriete content sneller dan ooit met de kracht van je stem. Met Voice Search hoef je niet meer lang te zoeken of te typen — je kunt het gewoon vragen.

Google Assistent-logo

Google Assistent

Je tv is behulpzamer dan ooit. Gebruik je stem om films te vinden, apps te streamen, muziek af te spelen en de tv te bedienen. Vraag Google om een specifieke titel te zoeken, zoek op genre of ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen door "wat zal ik kijken" te zeggen. Krijg antwoorden op het scherm (zoals sportuitslagen), bedien smart-apparaten en meer. Praat tegen Google om te starten.

Afbeelding met Google Nest Mini in woonkamer

Werkt met OK Google

Sluit een Google Assistent-apparaat aan voor handsfree bediening van je tv van Sony. Gebruik alleen je stem om je favoriete filmpjes te vinden en af te spelen op je tv van Sony Begin gewoon met "OK Google".

Logo Chromecast ingebouwd

Chromecast built-in

Met Chromecast kun je zonder op kwaliteit in te boeten je favoriete video's, games en apps vanaf je mobiele apparaat casten naar je tv met Chromecast built-in. Tik simpelweg één keer op de Cast-toets op je Android- of iOS-scherm om al je favoriete content te vergroten. Cast je content en bedien je telefoon of tablet vervolgens gewoon verder.

USB HDD REC-logo

USB HDD-opname

Sla je favoriete tv-programma's op een externe vaste USB-schijf op en geniet hiervan wanneer je maar wilt. Opname op USB HDD maakt One-touch- en timeropname van een digitale uitzending op een USB HDD-apparaat met een capaciteit tot 2 TB mogelijk. Terwijl het programma wordt weergegeven, druk je op REC om het opnemen te starten. De opname wordt weer automatisch gestopt aan het einde van het programma.

Road to Zero-milieulogo

Recycle. Vernieuw. Verminder.

BRAVIA-TV's dragen bij aan milieubescherming. In de stand Display Off (Display uit) bespaar je energie maar kun je nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat je de tv in stand-by hoeft te zetten

Bekijk onze eco-functies

Specificaties

Geniet van een geweldige entertainmentervaring met bijna Full HD-beeld, Android TV™ en kristalhelder geluid.

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers