Navigatie overslaan

WD65/WD60

Entertainment voor iedereen

Dit is entertainment zoals het moet zijn. Betreed een wereld vol films, tv en apps en geniet elk moment van een beeldkwaliteit die verder gaat dan Full HD. Allemaal voorzien van een rijk, dynamisch geluid.

TELEVISIES

WD60 / WD65 | Led | Full HD | Smart TV

WD600 / WD650 Series

Afbeelding van WD60 / WD65 FULL HD-tv

Prijzen vanaf:

€ 380,00

(inclusief BTW)

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

80 cm (32 inch)

KDL-32WD600

€ 380,00

(inclusief BTW)

102 cm (40 inch)

KDL-40WD650

€ 530,00

(inclusief BTW)

121 cm (48 inch)

KDL-48WD650

€ 700,00

(inclusief BTW)
AENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

3modellen

Belangrijkste functies

Extra helderheid in High Definition

Full High Definition

Beleef onze fantastische Full HD-beeldkwaliteit, wat u ook kijkt. De unieke X-Reality PRO-engine van Sony analyseert, zuivert en verfijnt beelden voor een prachtig gedetailleerde weergave. X-Reality PRO verbetert zelfs gestreamde content met lage resolutie, waardoor Sony u een beeld kan geven waarin alles tot leven komt.

X-Reality PRO

Ontdek elk detail opnieuw

De beeldverwerking van X-Reality PRO verbetert elke pixel en zorgt voor een zeer helder beeld. De frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde, realistischere beelden met minder ruis. 

Slank en gestroomlijnd

Het slanke profiel van deze tv past perfect in uw woonkamer. De tv staat fraai aan de muur en het onopvallende, smalle frame zorgt dat alle aandacht naar het beeld gaat.

  • Slanke stijl
  • Past bij uw lifestyle

Vind meer entertainment waar u van houdt

Of u nu uw favoriete film opnieuw wilt ontdekken of gewoon een video op YouTube™ wilt bekijken, met een tv van Sony zijn de mogelijkheden eindeloos.

Photo Sharing Plus

Gemakkelijk foto's delen

Met Photo Sharing Plus kunnen uw vrienden en u gemakkelijk foto's en video's delen op het grote scherm. Selecteer uw favorieten terwijl vrienden via de tv mooie herinneringen delen — met maximaal 10 apparaten.

Screen Mirroring

Uw smartphone op tv

Met screen mirroring ziet u content en apps van uw smartphone op uw tv van Sony. Maak uw herinneringen nog mooier en beleef ze samen met familie en vrienden op het grote scherm.

Afspelen via USB

Afspelen via USB

Speel muziek af en bekijk videoclips en fotocollecties via uw tv met supermulti-format afspelen via USB. Ondersteunt een breed scala aan codecs zodat u kunt genieten van verschillende indelingen. Gewoon aansluiten en klaar.

Specificaties en kenmerken
Dit is entertainment zoals het moet zijn. Betreed een wereld vol films, tv en apps en geniet elk moment van een beeldkwaliteit die verder gaat dan Full HD. Allemaal voorzien van een rijk, dynamisch geluid.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 80 cm (32 inch), 102 cm (40 inch), 121 cm (48 inch)

  • Full HD-resolutie (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO

  • YouTube™ en meer

  • Ingebouwde Wi-Fi

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling zorgt ervoor dat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de energiebesparingsstand wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast

  • U kunt ook energie besparen met de modus zonder tegenlicht, waarbij zowel het lcd-scherm als het tegenlicht worden uitgeschakeld

Beoordelingen

Meningen van gebruikers