Navigatie overslaan

X80C

Ontdek de wereld van 4K TV

Zie hoe goed tv-programma's en films er uitzien bij een weergave van vier keer Full HD. Elke scène is scherper en levensechter met de geavanceerde 4K X1-processor. Ontdek nieuwe ervaringen met Android TV.

TELEVISIES

X80C | Led | 4K Ultra HD | Smart TV (Android TV™)

X8005C Series

Afbeelding van 4K X80C met Android TV

123 cm (49 inch)

KD-49X8005C

€ 1.200,00

(inclusief BTW)

139 cm (55 inch)

KD-55X8005C

€ 1.500,00

(inclusief BTW)
AENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

2modellen

Afbeelding

4K X1-processor—één chip verandert alles

Betere helderheid, kleur en mooier contrast met de nieuwe 4K X1-processor

De krachtige 4K X1-processor biedt verbluffende beeldkwaliteit voor elke content. Bronnen worden intelligent geanalyseerd en opgeschaald naar 4K-resolutie, van tv-programma's tot Blu-ray Discs™, dvd's en zelfs 4K-internetvideo's. U geniet van verbluffende, heldere 4K-beelden met levensechtere kleuren en een sprankelend contrast.

Dynamische contrastverbetering

Contrast

Met de dynamische contrastverbetering worden de heldere delen van het scherm helderder en de donkere delen een natuurgetrouwer, dieper zwart.

Geavanceerde kleurmapping

Kleur

Met geavanceerde kleurmapping worden automatisch elke scène en pixel geanalyseerd, zodat de perfecte tinten dynamisch worden toegepast voor rijke, natuurlijke kleuren.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO is het resultaat van jarenlange ervaring in de verwerking en productie van video, en past elk videoframe perfect aan voor levensechte diepte en details.

Verhoog alles tot 4K-kwaliteit

Waar u ook naar kijkt, bekijk het in onze echte 4K

Elke pixel wordt ongeacht de bron prachtig opgeschaald door onze krachtigste 4K-beeldverwerkingstechnologie ooit. Scènes worden geanalyseerd en vergeleken met een speciale database met beelden voor uiterst levensechte details, waar u ook naar kijkt.

4K X-Reality PRO
CONVENTIONELE TV
4K X-Reality PRO
TV MET 4K X1-processor

Full HD

Standaard

X1

4K X1-processor: geavanceerde detailverbetering

4K X1-processor zorgt voor realistische details dankzij algoritmes als Noise Crusher, Flat Area Detection en Super Resolution. Deze werken samen voor natuurlijke, verfijnde inhoud, oorspronkelijk en opgeschaald.

Elke kleur wordt nog mooier

Geniet van de meest levensechte tinten en natuurlijke kleuren in elke scène. De geavanceerde kleurmapping analyseert elke pixel voor een dynamisch, levensecht beeld.

4K X1-processor: geavanceerde kleurmapping

Geavanceerde kleurmapping gaat verder dan conventionele kleurverbetering en optimaliseert kleuren afzonderlijk in realtime. Dit zorgt voor maximale prestaties van het display en regelt de weergave van elke kleur.

  • X1
  • Normaal

Optimale helderheid, frame voor frame

De dynamische contrastverbetering verbetert het contrast, waar u ook naar kijkt

De 4K X1-processor zorgt dat het dynamische helderheidsbereik op het scherm frame voor frame continu wordt geoptimaliseerd.

Dynamische contrastverbetering
conventionele tv
Dynamische contrastverbetering
tv met 4K X1-processor

Dynamische contrastverbetering — 4K X1-processor

Dankzij dynamische contrastverbetering in de 4K X1-processor wordt het helderheidsbereik frame voor frame continu geoptimaliseerd. De niveaus worden aangepast op basis van wat er op het scherm gebeurt.

4K op elke bron

Nu kunt u thuis een wereld van echt 4K-entertainment ontdekken. BRAVIA® is geschikt voor elke bron, van 4K-tv-uitzendingen en films op schijf tot onlinevideo's. Compatibiliteit met de nieuwste 4K-standaarden, waaronder VP9, HDMI voor 50 p/60p en HEVC, betekent dat u direct van content kunt genieten.

Stream 4K-diensten

HEVC is een nieuwe standaard voor het streamen van 4K-video-uitzendingen met minimaal kwaliteitsverlies.

Webvriendelijke 4K

Met ondersteuning voor VP9, kan inhoud van websites zoals YouTube™ met BRAVIA® naadloos worden gestreamd.

Verbinding maken met 4K

Met de nieuwe HDMI-standaard kunt u inhoud kijken in 50p/60p 4K-detail met meer realisme en spanning.

Een wereld vol mogelijkheden

Vind alle entertainment die u maar kunt bedenken, sneller dan ooit. Van films en tv-programma's tot duizenden apps: met Android TV™ van Sony vindt u alles in een oogwenk.

Geluid

Gemaakt om te luisteren

Uw luisterervaring wordt net zo levensecht als uw kijkervaring. ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende, emotioneel verrijkende ervaring waarin het geluid overal vandaan lijkt te komen. Luister naar muziek, dialogen en surround-effecten met meer helderheid en contrast, waar u ook naar kijkt.

DSEE combineert onze audiotechnologieën die samen voor consistent helder, rijk geluid zorgen.

S-Force Front verwerkt geluidssignalen voor een overweldigende luisterervaring. Directe meerkanaalsverwerking zorgt voor realistisch, helder en krachtig 360° Surround Sound.

Clear Phase stemt de frequentierespons van de tv-speakers nauwkeurig af voor een vloeiendere, evenwichtigere weergave van alle frequenties: laag, midden en hoog.

Ontdek alle functies van uw X80C

Demovideo's

Demovideo's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.

Specificaties en kenmerken
Zie hoe goed tv-programma's en films eruit zien met vier keer meer details dan Full HD. De geavanceerde 4K X1-processor maakt elke scène scherper en levensechter. Ontdek nieuwe ervaringen met Android TV.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 123 cm (49 inch), 139 cm (55 inch)

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • 4K-processor X1

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV™

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers