X85J

Meer dan een miljard kleuren in een prachtig design

De kleuren spatten van een 4K HDR-tv die subtiele kleurnuances en tinten reproduceert. Levensechte kleuren en compatibiliteit met 4K/120 fps voor een soepelere, helderdere en realistische entertainmentervaring. 

TELEVISIES

X85J | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Google TV)

X85J Series
Afbeelding van X85J | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Google TV)

Prijzen vanaf:

€ 3.200,00

(inclusief btw)

108 cm (43 inch)

KD-43X85J

Prijs niet beschikbaar

126 cm (50 inch)

KD-50X85J

Prijs niet beschikbaar

139 cm (55 inch)

KD-55X85J

Prijs niet beschikbaar

164 cm (65 inch)

KD-65X85J

Prijs niet beschikbaar

189 cm (75 inch)

KD-75X85J

Prijs niet beschikbaar

215 cm (85 inch)

KD-85X85J

€ 3.200,00

(inclusief btw)
Adembenemende kleuren voor realistisch beeld

Met TRILUMINOS PRO™ en onze 4K HDR Processor X1™ komen meer dan een miljard kleuren tot leven. Alles wat u kijkt, ziet er heel realistisch uit door het extreme contrast.

Helder multidimensionaal geluid

Omring uzelf met helder geluid van hoge kwaliteit vanuit meerdere richtingen, waardoor u de scène wordt ingetrokken.

Geniet van uw content en bedien alles met uw stem

Uw tv is nu behulpzamer dan ooit. Gebruik uw stem om uw favoriete films, series en muziek eenvoudig te vinden. Vraag Google om een specifieke titel te zoeken, zoek op genre of ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen door "wat zal ik kijken?" te vragen. Zie antwoorden op het scherm, bedien smart-apparaten, enz.

Afbeelding van standaard met 2 posities
Flexibele premium standaard voor elke tv-positionering

Een veelzijdige standaard met 2 posities geeft u de keuze tussen een standaardpositie die de focus op het beeld legt, of een smalle positie voor kleinere meubels.

Recycle. Vernieuw. Verminder.

Onze BRAVIA-TV's zijn stijlvol, maar ook ontworpen om het milieu te beschermen. Voor het frame is tot 30% aan duurzaam materiaal gebruikt. De onderdelen bestaan uit ons unieke hernieuwbare plastic, SORPLAS™. Dit heeft een toonaangevende recyclebaarheid van 89%.

Ontdek meer functies

Logo van Ondersteunende technologie
Ondersteunende technologie op Google TV

Onze tv's bieden visuele, auditieve en mobiliteitsgerelateerde ondersteuning.

Specificaties en kenmerken

Bekijk prachtige beelden vol realistische kleuren op een tv die is ontwikkeld om uw aandacht bij de actie te houden. Dankzij 4K/120fps geniet u van soepeler, helderder en realistischer entertainment.

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten