Navigatie overslaan

X91C / X90C

Onze dunste 4K-tv ooit

Zo'n tv hebt u nog nooit gezien. Het flinterdunne, geavanceerde ontwerp met adembenemend 4K-beeld staat net zo mooi aan uw wand als een kostbaar schilderij.

TELEVISIES

X91C / X90C | Led | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV™)

X9105C / X9005C Series

Afbeelding van X91C / X90C 4K Ultra HD met Android TV

Prijzen vanaf:

€ 2.200,00

(inclusief BTW)

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

139 cm (55 inch)

KD-55X9005C

€ 2.200,00

(inclusief BTW)

164 cm (65 inch)

KD-65X9005C

€ 3.000,00

(inclusief BTW)

189 cm (75 inch)

KD-75X9105C

€ 6.000,00

(inclusief BTW)
BENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

3modellen

Ontwerp

Pure schoonheid, compacte perfectie

Ultradunne schoonheid in elke ruimte

De nieuwe X90C is slechts 4,9 mm dun en levert prachtige prestaties in een al even mooie vorm. Dankzij de unieke randcoatingtechnologie van Sony is het frame nauwelijks zichtbaar. Het beeld lijkt voor uw ogen te zweven en u bent zich nauwelijks bewust van het tv-scherm—u ziet alleen maar prachtig 4K.

Uw tv uit de X90C-serie aan de wand bevestigen

Het is heel eenvoudig om uw tv uit de X90C-serie aan de wand te bevestigen. Dankzij het ultradunne ontwerp hangt de tv perfect vlak. U kunt moeiteloos kabels aansluiten dankzij de kantelbare beugel.

 • Breed
 • Smal

Grote tv, klein oppervlak

Bespaar ruimte dankzij de standaard met twee posities

Pas de pootjes onder uw 4K-televisie aan om te wisselen tussen een brede of smalle standaard, afhankelijk van de breedte van het oppervlak waarop de tv staat.

Afbeelding

4K X1-processor—één chip verandert alles

Betere helderheid en kleur + mooier contrast met de nieuwe 4K X1-processor™

De krachtige 4K X1-processor biedt verbluffende beeldkwaliteit voor elke content. Bronnen worden intelligent geanalyseerd en opgeschaald naar 4K-resolutie, van tv-programma's tot Blu-ray Discs™, dvd's en zelfs 4K-internetvideo's. Geniet van verbluffend heldere 4K-beelden met levensechte kleuren en een sprankelend contrast.

Dynamische contrastverbetering

Contrast

Met de dynamische contrastverbetering worden de heldere delen van het scherm helderder en de donkere delen een natuurgetrouwer, dieper zwart.

TRILUMINOS-scherm

TRILUMINOS-scherm

Alleen Sony heeft een Triluminos-display die voor een kijkervaring met een breder kleurenpalet en natuurlijkere kleurschakeringen en tinten zorgt.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO is het resultaat van jarenlange ervaring in de verwerking en productie van video, en past elk videoframe perfect aan voor levensechte diepte en details.

Verhoog alles tot 4K-kwaliteit

Waar u ook naar kijkt, bekijk het in onze echte 4K

Elke pixel wordt ongeacht de bron prachtig opgeschaald door onze krachtigste 4K-beeldverwerkingstechnologie ooit. Scènes worden geanalyseerd en vergeleken met een speciale database met beelden voor uiterst levensechte details, waar u ook naar kijkt.

4K X-Reality PRO
Conventionele tv
4K X-Reality PRO
Tv met 4K X1-processor

Full HD

Standaard

X1

4K X1-processor: geavanceerde detailverbetering

4K X1-processor zorgt voor realistische details dankzij nieuwe algoritmes als Noise Crusher, Flat Area Detection en Super Resolution. Deze geavanceerde technologieën werken samen voor natuurlijke beeldstructuren met weinig ruis en verfijnde inhoud, oorspronkelijk en opgeschaald.

Elke kleur leeft

Een wereld van adembenemend natuurlijke kleuren

BRAVIA® brengt u nog levensechtere kleuren—nu verder verfijnd door de krachtige 4K X1-processor en de nauwkeurige kleurmappingtechnologie. Beleef de volle emotie in elke scène met rijke, levendige rode, groene en blauwe kleuren. Bovendien kunt u genieten van het grootste kleurbereik ooit, dankzij het unieke Triluminos-display van Sony.

Met Triluminos
Zonder Triluminos

4K X1-processor: geavanceerde kleurmapping

Geavanceerde kleurmapping in de 4K X1-processor gaat verder dan conventionele kleurverbetering en optimaliseert kleuren afzonderlijk in realtime. Dit zorgt voor maximale prestaties van het display en regelt de weergave van elke kleur voor prachtige rijke en natuurlijke resultaten.

 • X1
 • Normaal

Optimale helderheid, frame voor frame

De dynamische contrastverbetering verbetert het contrast, waar u ook naar kijkt

De 4K X1-processor zorgt dat het dynamische helderheidsbereik op het scherm frame voor frame continu wordt geoptimaliseerd.

Dynamische contrastverbetering
Conventionele tv
Dynamische contrastverbetering
Tv met 4K X1-processor

Dynamische contrastverbetering — 4K X1-processor

Dankzij dynamische contrastverbetering in de 4K X1-processor wordt het helderheidsbereik frame voor frame continu geoptimaliseerd. De niveaus worden aangepast op basis van wat er op het scherm gebeurt.

Compatibel met groot dynamisch bereik (HDR)

Deze tv is compatibel met HDR. Dankzij een Triluminos-display biedt deze bovendien een veel breder kleurengamma, beter contrast en meer detail.

Groot dynamisch bereik
GROOT DYNAMISCH BEREIK
Groot dynamisch bereik
STANDAARD

4K op elke bron

U kunt nu thuis een wereld van echt 4K-entertainment ontdekken. Compatibiliteit met de nieuwste 4K-standaarden, waaronder VP9 en HDMI voor 50p/60p, betekent dat u van al uw favoriete content kunt genieten.

BRAVIA® ontmoet Android TV™

Uw Smart TV is nu nog slimmer. Alles waarvan u geniet op uw smartphone of tablet wordt nog beter en groter met BRAVIA®.

Voice Search

Overal snel bij

Met de contentbalk en Voice Search vindt u alles wat u leuk vindt, zowel op tv als op internet.

Google Cast™

Een perfect koppel 

Stuur favorieten van uw smartphone naar uw tv met Google Cast™ en gebruik uw telefoon als afstandsbediening.

Google Play-apps

Duizenden apps

Geniet op het grote scherm van een wereld aan apps van Google Play™, waaronder YouTube™, Netflix, games en nog veel meer.

Geluid

Gemaakt om te luisteren

Uw luisterervaring wordt net zo levensecht als uw kijkervaring. ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende, emotioneel verrijkende ervaring waarin het geluid overal vandaan lijkt te komen. Luister naar muziek, dialogen en surround-effecten met meer helderheid en contrast, waar u ook naar kijkt.

DSEE

Geniet van meer details bij alles waarnaar u luistert. DSEE is een combineert onze audiotechnologieën die samen voor consistent helder, rijk geluid zorgen.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround Sound verwerkt geluidssignalen voor een overweldigende luisterervaring. Directe meerkanaalsverwerking zorgt voor realistisch, helder en krachtig 360° Surround Sound.

Clear Phase-audio

Clear Phase stemt de frequentierespons van de tv-speakers nauwkeurig af voor een vloeiendere, evenwichtigere weergave van alle frequenties: laag, midden en hoog.

Ontdek alle functies van de X91 / X90

Demovideo's

Demovideo's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.

Specificaties en kenmerken
Zo'n tv hebt u nog nooit gezien. Het ultradunne, geavanceerde ontwerp met adembenemend 4K-beeld is een aanwinst voor elke muur. 
 • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 139 cm (55 inch), 164 cm (65 inch), 189 cm (75 inch)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K-processor X1

 • Ultradunne zwevende stijl

 • Android TV™

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

 • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

 • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

 • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers