27

4.7 gebaseerd op 27 klantbeoordelingen

22
3
1
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Precies wat ik zocht!!

164 cm (65 inch) 13-09-2021 door Ferdi (Nederland)

Ik heb de TV nu 2 weken in huis. De installatie, waaronder het monteren tafelpootjes, en het aansluiten van de TV-ontvanger, de stereo-installatie en de blueray-recorder, heb ik geheel zelf uitgevoerd. Maar mensen die geen verstand hebben van TV-aansluitingen raad ik toch aan dit door de installateur van de leverancier te laten doen. Na installatie laat de smart-TV zich erg prettig en intuïtief bedienen. De afstandbediening ligt fijn in de hand. Wat direct opvalt is de mooie, degelijke afwerking van de TV inclusief de afstandbediening. Over het scherm is een anti-reflectie laag aangebracht. Hierdoor worden hinderlijke reflecties als gevolg van invallend licht aanmerkelijk beperkt. De meest gebruikte apps zijn reeds vooraf geïnstalleerd. Maar als je wilt kun je zelf apps naar eigen keuze toevoegen. De twee voor mij belangrijkste aspecten van een TV zijn uiteraard de kwaliteit van het beeld en het geluid. Over het beeld kan ik kort zijn. Die is ronduit subliem. In de fabriekstand is het beeld enigszins warm van tint en zacht met een rijke toonschakering, zonder flats te worden. De kleuren doen natuurgetrouw aan. Daarbij biedt het menu van de TV veel mogelijkheden voor verdere aanpassing. Ook bevat het menu enige vooraf ingestelde opties, zoals standaard, levendig, bioscoop en foto. Vooral de laatste is voor mij interessant, omdat ik als amateurfotograaf en -filmer graag eigen werk op de TV laat zien. Het geluid van de TV zou ik redelijk willen noemen. Maar met een goede soundbar verandert je TV je woonkamer in een heuse bioscoopervaring. Ikzelf heb via een bluetooth-koppeling mijn stereo-apparatuur aangesloten voor een perfect HiFi-geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

5

0

Meest handig (kritisch)
0

Average Product

164 cm (65 inch) 28-12-2021 door zdzichu152 (Verenigd Koninkrijk)

The TV has some shortcomings. When playing movies in Dolby Atmos from Netflix, there is no information about playing sound in Dolby Atmos in the menu. This is also not found in the quick settings. Competitive TVs display information in the form of a balloon (system notification) for 2/3 seconds about the type of sound and image being played. For example, Dolby Atmos, Dolby Vision, HDR. This is what this model lacks. Maybe Sony support will be tempted to add such information in the next update options, as it is in the case of Philips and LG TVs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

27 klantbeoordelingen

Modellen

0

It's a feast to your eyes

215 cm (85 inch) 24-01-2022 door Baalky (Verenigd Koninkrijk)

I bought this TV 3 weeks ago and am totally impressed with the image and sound quality. It is far brighter than OLED screens and makes it that much more appealing with its superb upscaling capabilities. Would highly recommend this to anyone looking out for an 85inch option.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Top design en prachtig beeld

215 cm (85 inch) 18-01-2022 door Vanroontje (Nederland)

Ik heb deze tv nu een maand of 3 in bezit. Ik heb de 85 inch versie, het beeld is prachtig. OLED zal vast nog mooier zijn maar ik heb een vrij lichte woonkamer en op de OLED zie je dan weerspiegeling dus dan moet je overdag al met het gordijn dicht tv kijken. Bij deze tv heb je daar geen of weinig last van. Daarbij is de prijs van deze tv ten opzichte van de 83 inch OLED natuurlijk een stuk gunstiger. Het beeld is prima in te stellen, het enige wat ik minder vind is dat je niet je mobiel kunt spiegelen op de tv, of ik ben daar misschien nog niet achter. Het design is waarom ik voor de Sony heb gekozen, de tv staat heel mooi met de pootjes plat op een meubel. Had er zelfs nieuwe meubelen voor aangeschaft omdat anders de pootjes niet helemaal aan de zijkant gemonteerd konden worden. Je kan ze nl ook meet naar het midden monteren maar dan gaat de tv omhoog, handig als je een soundbar hebt maar die heb ik niet. Bravia core is ook leuk maar jammer dat het maar beperkt geldig is, vind ik wel een misser. Komt een beetje over dat men je graag als nieuwe klant wil maar als je eenmaal klant bent.....bij geluidskwaliteit heb ik 3 sterren gegeven, als je een 85 inch tv hebt hoort daar natuurlijk een flinke audioset bij, dus het tv geluid gebruik ik niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
20-01-2022

Hallo Vanroontje,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je toch niet zo tevreden bent met het geluid op jouw TV.
Door middel van de onderstaande link kan je de geluidskwaliteit aanpassen.
https://bit.ly/3FSn240
Tevens staat in het onderstaande artikel uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van de Screen mirroring optie.
https://bit.ly/3KtdrDX
Ook willen wij je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Great picture but only sometimes

189 cm (75 inch) 02-01-2022 door Graemep83 (Verenigd Koninkrijk)

Upgraded from 65 inch Sony from 2017 and at times tv can be great BUT there is very obvious vertical lines present all across the screen and a big one in middle of screen that make it almost impossible to enjoy viewing sports or anything where there are solid colours over large part of screen. A tv over £2000 should not suffer from dirty screen effect this much. Ideally would like to return it and hope for a better screen but don’t drive so do not want to go through the trouble of returning and exchanging only to find replacement is same or worse! Feel it needs a way of opening in store to test the screen for dirty screen effect or uniformity issues before taking it away and wall mounting only to have to possibly take down and exchange again!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

3

Reactie van Sony Support Team
05-01-2022

Hi,

Thank you for your review and we're sorry to learn that your TV developed vertical lines.

We recommend following the steps mentioned here: https://bit.ly/31qpON7 as an attempt to resolve the issue. Also,if the issue occurs with external sources, please check the HDMI cable, and try different HDMI ports as well as It may be one of your connected devices affecting the TV screen.

If that doesn't work and the issue is still occurring with all TV content and sources, try resetting the TV to its factory settings by following the steps mentioned here: https://bit.ly/3AIDKjz (copy and paste the link into your web browser).

If the issue is still disrupting you, we would like to be able to offer some assistance, feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!, and hope to hear you're enjoying your TV once again very soon!

Mennah @Sony UK

0

Great Picture and sound

189 cm (75 inch) 01-01-2022 door Gaz4421 (Verenigd Koninkrijk)

After doing my research for a Sony TV I wanted Something as good as my previous 55inch Sony 4k but obviously need to upscale being a 75inch screen.What can I say fantastic purchase easy to set up great picture and sound I brought a sound bar but this is not needed with this tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

1

0

Average Product

164 cm (65 inch) 28-12-2021 door zdzichu152 (Verenigd Koninkrijk)

The TV has some shortcomings. When playing movies in Dolby Atmos from Netflix, there is no information about playing sound in Dolby Atmos in the menu. This is also not found in the quick settings. Competitive TVs display information in the form of a balloon (system notification) for 2/3 seconds about the type of sound and image being played. For example, Dolby Atmos, Dolby Vision, HDR. This is what this model lacks. Maybe Sony support will be tempted to add such information in the next update options, as it is in the case of Philips and LG TVs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

Reactie van Sony support team
30-12-2021

Hi zdzichu152,

Thank you for your review.
We'll make sure to pass your feedback about the info notifications through the proper channels for future consideration.
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

Wat een scherm

164 cm (65 inch) 20-12-2021 door pa3eia (Nederland)

De 65X95j is aangesloten op het Ziggo Digitale Netwerk d.m.v. de Ziggo CI+ Module (huur). Het beeld (HD) wordt grandioos geprojecteerd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Too early to REVIEW

189 cm (75 inch) 20-12-2021 door GeoL (Verenigd Koninkrijk)

Yes there is no argument this is a great TV and so far I'm loving what it does, there are a few niggles such as accessing the internet isn't as straightforward on our now defunct Panasonic nor our Samsung models. It also lacks a USB card slot which was handy for viewing photos and videos stored on the camera USB card, not the end of the world. My biggest issue is I've not even had the TV for a month and am still finding features and getting used to how it works, I'm also in that initial excited phase so a fair and balanced review is unlikely, better to ask me in a few months what I think and I'll happily give a more balanced and honest review of the TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

3

0

Mooi beeld, gebrekkige software

215 cm (85 inch) 20-12-2021 door davy78 (België)

Mooi beeld, vooral 4K HDR is heel mooi ... Echter ... soms wil de tv niet opstarten. Er flikkert dan een rood lampje onder het logo, en dan moeten we de tv terug opstarten. Als we de tv dan terug opstarten blijkt dat Google TV terug een cold boot moet doen ... OS is dus gecrashed ... De netflix app crashed ook regelmatig, en dikwijls slaagt de tv er bij het uit slaapstand komen er niet om om een wifi verbinding te maken ...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
22-12-2021

Hallo Davy78,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw TV.
Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen de TV te updaten.
https://bit.ly/33QmyOp
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support BE

0

Picture quality

189 cm (75 inch) 18-12-2021 door Flea599 (Verenigd Koninkrijk)

What more to say other than very pleased. Picture quality is outstanding. Xbox compatibility is superb albeit the 120hz option hidden away in the sub menus. Impressive full array LED.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

2

0

Amazing

189 cm (75 inch) 12-12-2021 door Andrey_ilie (Nederland)

Breathtaking image, superb sound, we are thrilled about it. Personally apart from the black which is very deep but not perfect I’ve found the overall image quality to be better than the 77A80j Bravia oled. One word: happy

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony's Magic continues

189 cm (75 inch) 08-12-2021 door GamerX (Verenigd Koninkrijk)

I was torn between choosing the X950H or X95J and i must say i am not regreting my descition. The only things which i would have wish was a better black Uniformity (which is only visible when the Apps are in idle Mode).The local dimming is alot better then the X950H. The 4K upscaling of Sony is really wow. Watching normal HD movies in Upscale 4K makes you forget very fast that your watching normal HD content. The blacks are for me 99% near OLED quality. I have really nothing else to Complain. Console Games like God of war looks extreamly good with flawless motion gameplay experience. The colour accuracy out of the box is just spot on. Anyone looking for a OLED alternative can go for X95J. I wouldint recommend the 65inch as it doesnot have the wide Angel viewing layer. I have the 75inch which is just perfect.This Tv is for me an Allrounder for both bright and Darkrooms.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

4

Reactie van Customer Support
13-12-2021

Hi,

Thank you for your review. We're glad to hear that you're enjoying your new Sony TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

Amr @ Sony Support UK

0

Great Tv

164 cm (65 inch) 04-12-2021 door Otico (Verenigd Koninkrijk)

I bought the TV a month ago it's so superb and the design is unique.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

4

0

Awesome T

189 cm (75 inch) 01-12-2021 door Veyman (Verenigd Koninkrijk)

I only bought this TV recently but it’s absolutely brilliant, it links with everything I put into it perfectly and has the best picture I’ve seen, I know OLED can give better picture but I wasn’t prepared to spend my money on something that could get Burn in, & in my opinion this is the best answer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

4

0

Brilliant picture and sound

189 cm (75 inch) 27-11-2021 door Big Gordon01 (Verenigd Koninkrijk)

Best TV I've had, love the settings, easy to use and set up, better than all the competition. Sony is No 1

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

5

0

I love this TV. Better than my smaller oled.

215 cm (85 inch) 27-11-2021 door Amrittt (Verenigd Koninkrijk)

This TV in my opinion is probably the best of there as of spring this review. Amazing blacks. Bright enough in lighter rooms. The upscaling is incredible. I take this up with a sonus arc atmos system with sub and 2 surrounds and it is life half a cinema in my living room. The family love it. Movie nights are in. Regular Netflix series are great. The only thing is you'll need a big tv stand as the legs are on the sides of the tv, probably for stability.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

6

0

Top keuze

215 cm (85 inch) 19-11-2021 door Tirhone (Nederland)

Ik heb hem nu een paar weken 85 inch en hij is geweldig....net of je in de bios zit...de film avatar met die blauwe wezens helemaal top die kleurenpalet overweldigend echt een aanrader...en de afstandsbediening geeft licht ook heel handig en natuurlijk de voorgeprogameerde knoppen Netflix, Disney+, YouTube en prime video....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Top prestaties met excellent beeld

215 cm (85 inch) 14-11-2021 door Mark121971 (Nederland)

Tv gekocht in verband met de PS5 had vorig jaar bij release van PS5 verkeerde tv gekocht. Was ook al een top tv maar miste vooral de hdmi 2.1 met 120fps. Maar de 85x95j is een tv die aan alle kanten uitblinkt loopt soepel, zeer mooi beeld uit de doos al maar wij hebben hem laten kalibreren. Nils als lof wederom voor sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel

164 cm (65 inch) 06-10-2021 door Peter1099999 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb het toestel nu twee weken in gebruik, een schitterend plaatje om naar te kijken ook als hij niet aanstaat. Handig menu wat ook snel werkt ook de afstandbediening met verlichting en snel knoppen naar 4 streaming diensten is perfect. Kortom ik ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Superscherpe tv

164 cm (65 inch) 30-09-2021 door Serge J (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super scherpe TV, goe verpakt, wel een redelijk zware TV, dus advies met 2 personen op hangen. Mijn eerdere TV was ook een Sony, grote vooruitgang in beeld. Afwerking TV ook op een hoog niveau. Alles netjes afgewerkt en met deksels weg gewerkt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

An amazing TV

164 cm (65 inch) 27-09-2021 door idontknowgoogleit (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this tv to be used in an extremely bright room and I needed the very best 4K none Oled tv. The tv is really fast and smooth to use, Apple tv out of the box and what a difference Bravia core is when watch mastered content from Sony. No BBC player at the moment because of a restriction with YouView but you can cast directly from a mobile device. I was told that YouView will fixed in the autumn, not to fussed about that. I can only describe it as an oled killer. Also when you plug a hdmi 2.1 into a PS5 it's a game-changer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

12

0

Super scherpe en kristal heldere TV

164 cm (65 inch) 21-09-2021 door sebusj71 (Nederland)

De TV nu 1 1/2 week in bezit en het is een schitterend en kristal helder beeld. Ons eerste TV was ook een Sony (KD55AF8) toch ook niet een van de minste, maar er is een grote vooruitgang in beeld kwaliteit. Zwart is ook echt zwart. En de beelden vloeien heel soepel. De TV zat heel goed verpakt, en het aansluiten ging soepel. De handleiding hebben we bijna niet gebruikt. Daarna de TV ingesteld en dat was iets anders dan de oude maar toch ook hier weer intuïtieve opbouw.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Sony X95J TV

164 cm (65 inch) 19-09-2021 door WTMW (Nederland)

Wat een prachtige TV, het is een plaatje om naar te kijken, ik ben al jaren lang een Sony dan: Walkman, Discman, Minidisc. Ook de camera’s van Sony zijn favoriet. Het is ook niet de eerste Sony TV die we hebben. Deze is wel echt iets bijzonders. Het is een serieus groot scherm 65, 75 en 85 inch. De randen zijn heel dun en er is een standaard die verschillende mogelijkheden geeft. Met twee verschillende zijn er HDMI poorten genoeg, er zijn ook twee USB poorten en natuurlijk WiFi. Wij gebruiken een TV voor het werk, een beeldscherm is eigenlijk goed h=genoeg maar dit is top. De software die we draaien komt op dit formaat 65 inch echt tot zn recht. Wat een mooie beeldkwaliteit en vooral scherp en goed van kleur. Het geluid is ook top. De verschillende kanalen en moderne diensten als Prime en Netflix kun je direct via de afstand bediening gebruiken. Kortom weer een Sony product om heel blij mee te zijn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Geweldige kleuren en superscherp!

164 cm (65 inch) 17-09-2021 door kippe12 (Nederland)

Bij het ontvangen van de televisie viel als eerste de grootte van de doos op. Hiervoor had ik een 55 inch televisie en het verschil met deze 65 inch televisie is toch wel aanzienlijk. Gelukkig is de televisie erg slim verpakt en gemakkelijk te installeren. Zo kan de verpakking van de televisie afgeschoven worden i.p.v. dat je de TV uit de verpakking moet halen. Vervolgens zijn de pootjes eenvoudig te bevestigen zonder dat de televisie opgetild moet worden. Ondanks de grootte van de TV staat het geheel erg stevig op de meegeleverde pootjes. Ook het aansluiten en wegwerken van de kabels was erg makkelijk dankzij de aanwezige kabelgoten achterop de TV met afdekplaten. Naast het mooie design is er dus ook goed nagedacht over functionaliteit. Bij het instellen van de TV zie je een aantal animaties die direct de haarscherpe beeldkwaliteit en levendige kleuren tonen. De televisie komt ook met een aantal voorgeïnstalleerde applicaties, waaronder Netflix, Disney+, Youtube en Prime Video die gemakkelijk via specifieke toetsen op de luxe ogende afstandsbediening zijn te starten. Daarnaast is standaard ook de app BRAVIA core geïnstalleerd waarmee een aantal films van SONY voor een bepaalde tijd gratis te bekijken zijn. Bij het opstarten van één van deze films komt de TV echt tot leven en valt het vooral op hoe goed de TV de 'kleur' zwart weer kan geven. De geluidskwaliteit is verrassend goed, maar voor de beste ervaring is het toch aan te raden om een aparte set luidsprekers of een soundbar te installeren. Wellicht het belangrijkste voordeel van deze tv is voor mij het gebrek aan reflectie op het scherm. Doordat het TV meubel vrij dicht bij een aantal grote ramen staat hadden we met onze vorige TV veel last van reflectie op het scherm, vooral tijdens zonnige dagen, iets waar we met deze TV vrijwel geen last meer van hebben. Daarnaast ben ik erg tevreden over snelheid van de menu's, het starten van apps, etc., waar weinig tot geen vertraging in zit. Daarnaast is de ingebouwde Airplay functie iets wat ik regelmatig gebruik. Kortom, voor mij is deze Sony Bravia één van de beste TV's die er op dit moment te verkrijgen is!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Precies wat ik zocht!!

164 cm (65 inch) 13-09-2021 door Ferdi (Nederland)

Ik heb de TV nu 2 weken in huis. De installatie, waaronder het monteren tafelpootjes, en het aansluiten van de TV-ontvanger, de stereo-installatie en de blueray-recorder, heb ik geheel zelf uitgevoerd. Maar mensen die geen verstand hebben van TV-aansluitingen raad ik toch aan dit door de installateur van de leverancier te laten doen. Na installatie laat de smart-TV zich erg prettig en intuïtief bedienen. De afstandbediening ligt fijn in de hand. Wat direct opvalt is de mooie, degelijke afwerking van de TV inclusief de afstandbediening. Over het scherm is een anti-reflectie laag aangebracht. Hierdoor worden hinderlijke reflecties als gevolg van invallend licht aanmerkelijk beperkt. De meest gebruikte apps zijn reeds vooraf geïnstalleerd. Maar als je wilt kun je zelf apps naar eigen keuze toevoegen. De twee voor mij belangrijkste aspecten van een TV zijn uiteraard de kwaliteit van het beeld en het geluid. Over het beeld kan ik kort zijn. Die is ronduit subliem. In de fabriekstand is het beeld enigszins warm van tint en zacht met een rijke toonschakering, zonder flats te worden. De kleuren doen natuurgetrouw aan. Daarbij biedt het menu van de TV veel mogelijkheden voor verdere aanpassing. Ook bevat het menu enige vooraf ingestelde opties, zoals standaard, levendig, bioscoop en foto. Vooral de laatste is voor mij interessant, omdat ik als amateurfotograaf en -filmer graag eigen werk op de TV laat zien. Het geluid van de TV zou ik redelijk willen noemen. Maar met een goede soundbar verandert je TV je woonkamer in een heuse bioscoopervaring. Ikzelf heb via een bluetooth-koppeling mijn stereo-apparatuur aangesloten voor een perfect HiFi-geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

5

0

0

Strakke TV met heel mooie vormgeving en afwerking

164 cm (65 inch) 08-09-2021 door Joes (Nederland)

Heb de tv nu een week in huis en kan er alleen maar positief over zijn, geweldig beeld en boven verwachting mooi geluid. Fijn Instellings menu tijdens film of TV gewoon te bedienen Bedienings gemak van de afstandsbediening en heel makkelijke installatie,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

0

0

WAT EEN SUBLIEM TOESTEL!!!

164 cm (65 inch) 08-09-2021 door Edwin57 (Nederland)

Nu bijna een week in huis. Voorlopig op de pootjes geïnstalleerd, in afwachting op wandmontage (Vogel Thin 505). Uitpakken en installeren is een peulenschil. Wel aan te raden met 2 personen te plaatsen. Aansluiten op bijv. soundbar en dvd spelen ook erg makkelijk.met alleen netsnoer en hdmi kabel is voldoende. Nog uitvogelen of optische kabel nut heeft in deze. Direkt aan de slag gegaan met de instellingen ook erg makkelijk. Als je, zoals ik, de instellingen op max zet dan is het wel een stroomvretertje (Klasse G) Maar al met al van OLED naar LED Aarray is al een verademing. Direkt de proef op de som genomen en film Avatar en diverse planet aflevering op Netflix gekeken. Je ziet zelfs diepte in het beeld. De afstandsbediening ziet er gelikt uit. Voelt stevig aan en ligt lekker in de hand. Aparte knoppen om direkt naar Netflix, You Tube, Disney+ en Prime Video. Scrollen door het menu is kinderspel. Vooral de apps zijn makkelijk te bedienen. Is erg Google minded. Is leuk als je daar van houd. Jammer dat je bepaalde apps niet kan verwijderen die je toch niet gebruikt. Leuke bijkomstige app BRAVIA CORE. Leuek actie van Sony om films te zien (ik denk alleen dat het Sony producties zijn) en volop kan streamen. Maar 1 ste indruk. Was een WOW moment!! Echter geluid via TV blijft een ondergeschoven kindje maar wordt ondervangen door top soundbar van Sony HT-ST5000. Wat een combi!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

0

0

Great tv

189 cm (75 inch) 22-07-2021 door Glenn52 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is a amazing tv great picture and sound I'm very happy as its amazing with the ps5 and movies

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

39

25