Verkrijgbaar vanaf

€ 850,00

(inclusief btw)
499

4.5 gebaseerd op 499 klantbeoordelingen

302
180
9
3
5
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Meer dan ik verwacht had

139 cm (55 inch) 25-05-2019 door Hentje

Na 'n dag reeds een geweldige review op Kieskeurig geplaatst om iedereen te laten weten dat Sony voor mij de beste is. Deze tv staat, wat betreft, gebruiksgemak maar vooral de beeldkwaliteit op voorsprong in vergelijk met andere merken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Dat kan beter

108 cm (43 inch) 15-02-2019 door Westreender

Na twee dagen terug gebracht naar de winkel. Beeld nix op aan te merken Apps en toegankelijkheid ver beneden de maat,mede door de prehistorische afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

499 klantbeoordelingen

22 Modellen

Modellen

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 14-07-2019 door Rocky2005

Ik heb dit vorige maand gekocht zeer tevreden mooi beeld makkelijke bediening en zo ingesteld en een hoop mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 12-07-2019 door Anita T

Afgelopen maand deze tv gekocht op advies van mijn kinderen. Had denk Ik geen betere keus kunnen maken dan eindelijk kiezen voir een Sony!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GEWELDIG

164 cm (65 inch) 05-07-2019 door ayad11

HEEL TEVREDEN very good moie beelden groot scherm..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

139 cm (55 inch) 05-07-2019 door Mstyle

Mooie levendige kleuren, goed geluid, goede besturing met Android.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waanzinnig beeld en (te)veel opties

139 cm (55 inch) 03-07-2019 door Gertjan59

Nu paar weken in huis en beeld is super. Heb het geluid over mijn audio systeem en is dan ook heel goed. Geluid van TV zelf is redelijk. Er zijn erg veel opties en misschien wel laatste veel. Het Android systeem kent ook veel opties wel jammer dat je het niet helemaal naar je hand kan zetten of misschien ben ik er nog niet achter. Had zelf graag een boekje gehad als gebruiksaanwijzing ipv de help functie op de TV of internet want daar kan ik niet alles vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 02-07-2019 door ArnaudZ

Ik heb deze tv gekocht in de verwachting dat het helemaal van deze tijd zou zijn. Helaas een gedateerde interface dat ook nog eens traag is en zelfs vastloopt. Het beeldscherm is echter fabelachtig mooi!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv!

139 cm (55 inch) 02-07-2019

Vorige maand het toestel aangeschaft en uiterst tevreden over beeld, kwaliteit en alle media opties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

164 cm (65 inch) 01-07-2019 door Kameran62

Ik heb sony nog 2 week geleden gekocht van media markt ik ben heel veel tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

123 cm (49 inch) 28-06-2019 door Henk 1961

Ik heb de tv ruim een jaar in bezit, ben zeer tevreden, alleen de pootjes komen wat gammel over..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld super handige tv

123 cm (49 inch) 28-06-2019 door Deebke

Heb hem vorig maand gekocht werkt prima behalve van netflix terug naar tv kijken kan een probleem geven dat is irritant.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld mooi design

108 cm (43 inch) 26-06-2019 door Wil39

7 maanden in gebruik prima beeld, geluid redelijk, wel een soundbar aangesloten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een mooie en goede tv voor een redelijke prijs

108 cm (43 inch) 24-06-2019 door kerst1951

Mijn eerste sony tv, had ik veel eerder moeten doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kenmerken

189 cm (75 inch) 24-06-2019 door arbou1953

Deze maand gekocht, speelt helaas niet alle video formats af. Google is erg dominant waar het om scrollen gaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super toestel

164 cm (65 inch) 23-06-2019 door Djrori

Echt ‘n geweldige tv sinds kort ook ‘n Sony sounbar erbij gekocht ...... echt top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super televisie

139 cm (55 inch) 22-06-2019 door Silvia25

We hebben mooi en strak beeld. Ook makkelijke installeren en afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

slecht

123 cm (49 inch) 22-06-2019 door opaotje

Moederbord kapot , heel veel storingen in het beeld

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Klaar beeld

108 cm (43 inch) 20-06-2019 door Kris45

Pas gekocht in vervanging van kleiner model, zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet naar mijn wensen

139 cm (55 inch) 18-06-2019 door Erwin62

Zeer tevreden over het geleverde product , hiervoor plasma tv gehad , dit is weer een stuk mooier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony

164 cm (65 inch) 16-06-2019 door Jamil1974

Ik Ben tevreden heb hem nu een paar weken zou hem zeker aanbevelen

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GROOT beeld

139 cm (55 inch) 13-06-2019 door bhs244bhs244

ik heb hem eergisteren gekocht en ben tevreden ik ben blij met mijn aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren helder beeld

139 cm (55 inch) 12-06-2019 door Erwin200

Perfect begin wel wat problemen gehad met internet

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

waar voor je geld

139 cm (55 inch) 12-06-2019

Ben er erg content mee zelfs de voor mij nieuwigheden zijn ok

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig scherp beeld.

139 cm (55 inch) 12-06-2019 door ton6a

Mooie afgewerkte en vormgegeven TV. Prachtig scherp beeld, diep contrast en grote helderheid. Vloeiende bewegingen. In de beeldmodus “bioscoop thuis” mooie natuurlijke kleuren. Geluid is blikkerig, maar dat heb ik perfect opgevangen met Sony soundbar van 100 euro.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tevreden

139 cm (55 inch) 09-06-2019 door Fons BvH

Ben zeer blij met onze nieuwe Sony televisie .Mooi helder en fris beeld qua kleur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld

108 cm (43 inch) 08-06-2019 door Patrick9999

Ik heb deze enkele weken geleden gekocht, en ik ben er zo tevreden mee. Deze tv is eenvoudig te installeren en heeft een fantastisch beeld en geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

139 cm (55 inch) 08-06-2019 door Roymar123

Ideale tv met mooi beeld, en fijn besturingssysteem. Ook de ingebouwde chromecast is ideaal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

teleurstellend

123 cm (49 inch) 07-06-2019 door kepsele

erg vervelend dat permanent reclame op het scherm verschijnt. De menus reageren slecht op de afstandsbediening. Ik mis menupunten om een diashow als karoussel te draaien. Na de laatste foto lopen zwarte ikens door in plaats van stoppen. De USB stik wordt traag gevonden, vaak heen en weer schakelen. De Timer zet morgens niet de diashow in gang maar toont reclamefilmpjes, erg vervelend. Geen gebruikershandleiding gevonden.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

moet nog paar dagen wenen aan mijn nieuwe sony

139 cm (55 inch) 05-06-2019 door Macak179

gisteren gekocht en meteen zeer tevreden mijn oude sony gaatna 14 jaar nar vrienden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv

139 cm (55 inch) 05-06-2019 door Gerardo015

2 weken in huis nu zeer tevreden beeld is super scherp makkelijk om de tv in te stellen,een sieraad van het ogenblik!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een beeldje!

139 cm (55 inch) 03-06-2019 door RYU40

Ik heb deze onlangs aangeschaft en verbluft over de kwaliteit en uiterlijk. Echt een plaatje!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony Liefhebber

139 cm (55 inch) 02-06-2019

Ik ben meer dan zeer tevreden over deze smart tv. Kan er niets verkeerd over zeggen GEWOON EEN TOPTOESTEL.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed

123 cm (49 inch) 01-06-2019 door Jroo

Is een goed product van tv en een goed beeld Ik ben er tevreden van

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kwaliteits TV

164 cm (65 inch) 01-06-2019 door willem62

Onlangs deze Sony TV gekocht om de kwaliteit en design. We hebben een erg lichte woonruimte, en om het heldere en scherpe beeld voor deze TV gekozen en niet voor Oled omdat Oled allen in donkere ruimtes beter is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

139 cm (55 inch) 01-06-2019 door oliebolletje

Had al een Sony-TV, inmiddels 10 jaar oud en vertoont nog geen mankementen en functioneert nog steeds tot tevredenheid. Genoeg redenen om u een technisch geavanceerder en meer up-to-date toestel aan te schaffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende televisie voor mijn gemiddelde budget.

139 cm (55 inch) 31-05-2019

Net geïnstalleerd, mooi rustig beeld, wat ik gewend ben van Sony televisies. Overgestapt van een KDL-655A uit 2013. Eerste dag, erg tevreden ! Hopelijk ben ik dat over één week nog steeds.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi

108 cm (43 inch) 31-05-2019 door ArnoldS58

Prima toestel, mooi formaat, eenvoudig te installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

4K Ultra HD

139 cm (55 inch) 31-05-2019 door Fayatorie

prima , geen negatieve meldingen prima beeld uitstraling ook goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede keuze!

123 cm (49 inch) 31-05-2019 door SannSunn

Twee weken in huis, mooi beeld, goed geluid, makkelijke bediening. Ingebouwde Chrome cast is ideaal. Nadeel: lukt me niet mijn Bluetooth headset te koppelen. Voice control werkt niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren en formaat

139 cm (55 inch) 31-05-2019 door Motorbabe

Deze tv bevalt ons uitstekend ,alleen het geluid is minder, we adviseren ook een soundbar er onder te zetten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden

123 cm (49 inch) 30-05-2019 door peter666

Onlangs aangeschaft en zeer tevreden over de beeldkwaliteit en beschikbare functies.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie grote tv

139 cm (55 inch) 29-05-2019 door PRSlwd

Superscherp beeld en een heel mooi design. Werkt verder ook heel mooi met Android die erop staat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede prijs-kwaliteitverhouding

123 cm (49 inch) 28-05-2019

Heel erg tevreden met deze kleurentelevisie. Mooi beeld voldoende mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

123 cm (49 inch) 27-05-2019 door NRBorne

2 maand geleden gekocht en nog steeds niet alle mogelijkheden ontdekt... Elke keer: Goh... Dit kan ook! Wat een top toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 27-05-2019 door Tape71

Mooi beeldkwaliteit zeer gebruiksvriendelijk wij zijn heel blij met deze aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 26-05-2019 door Aramar

Nu 2 weken huis ben er heel erg tevreden meer, altijd sony

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Beeld

123 cm (49 inch) 26-05-2019 door TheNoxx

Prima beeld, Android TV met kodi is top; geluid is goed De afstandsbediening is minpunt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kwalitatieve tv

108 cm (43 inch) 26-05-2019 door Rob27031955

Ik heb de tv nu ruim een week in huis en ben nog steeds bezig om te ontdekken wat er allemaal mee kan. Het beeld en geluid is mooi en de opbouw van de menu's zijn practisch. Ik heb de tv specifiek gekozen ivm de bluetooth. Ik kan de tv nu aansluiten aan mijn hoorapparaten en de anderen in de huiskamer kunnen het geluid van de tv eveneens horen. Ook de films en foto's van mijn server zijn makkelijk toegankelijk na het installeren van VLC player.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

toptoestel

139 cm (55 inch) 25-05-2019

gisteren gekocht, instellen heel gemakkelijk. prijs kwaliteit verhouding prima

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Meer dan ik verwacht had

139 cm (55 inch) 25-05-2019 door Hentje

Na 'n dag reeds een geweldige review op Kieskeurig geplaatst om iedereen te laten weten dat Sony voor mij de beste is. Deze tv staat, wat betreft, gebruiksgemak maar vooral de beeldkwaliteit op voorsprong in vergelijk met andere merken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

geweldig product van sony

139 cm (55 inch) 24-05-2019 door Youpidoo

top tv 55 inch, instellen makkelijk met een prima handleiding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

123 cm (49 inch) 22-05-2019 door Johnny3

Ik heb al jaren lang tv's van Sony, vooral omdat ik weg ben van het beeld van de tv's Deze tv is 100hrz. en 4k en android tv een echt aanrader. alles zit er op en aan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect Beeld!

108 cm (43 inch) 21-05-2019 door Jornolio

Zeer fraaie en dunne televisie. Mooi vormgegeven en zeer zuiver beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische tv tegen scherpe prijs

108 cm (43 inch) 20-05-2019

Na grondig vooronderzoek had ik een top 3 aan tv's waarmee ik naar de winkel ging. Daar aangekomen, het beeldkwaliteit vergelijkend, de voor- en nadelen van de smart tv oplossingen overziend en de prijs beschouwend kwam met overmacht de nummer 4 als beste naar boven, de Sony XF85 4K Ultra HD. Wat een waanzinnig veel beter beeld heeft deze tc tov de anderen. Vooraf met name vanwege prijs wat minder hoog gescoord maar in de winkel bleken verschillen mee te vallen. Blij dat ik de moeite heb genomen om zelf goed te kijken in plaats van enkel te lezen wat anderen schrijven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekend smartmenu

139 cm (55 inch) 19-05-2019 door Pegasus4u

Net een paar dagen in huis Nu al zeer tevreden Tijdens installatie via smartfoon en koppelen van account en beeldkwaliteit Zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi duidelijk beeld

164 cm (65 inch) 19-05-2019 door ikke2

zeer tevreden over beeldkwatiteit en en mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

55” met super beeld

139 cm (55 inch) 18-05-2019

Mooi design, scherp beeld met natuurgetrouwe kleuren en prima geluid. Makkelijke installatie. Met de vaste bijgeleverde standaard is TV niet te draaien. Geïnstalleerd op draaibare muurbeugel. Super!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

schitterend beeld en 4K

164 cm (65 inch) 16-05-2019 door jwcharlie

model 2018 is een genot om naar te kijken beeld kleuren bediening persfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

goed

108 cm (43 inch) 16-05-2019 door Huberke

gebruiksvriendelijk, mooi scherp beeld en goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

groot . maar went

215 cm (85 inch) 14-05-2019 door basecompeter

super tv bioscoop in huis . en android perfect met alle apps .. beeld super strak . en redelijk geprijst

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijzonder mooi apparaat

108 cm (43 inch) 13-05-2019 door Bobies221

De tv heeft een mooi beeld, en een fijn werkende chromecast. installeren duurde enkele minuten en was met de telefoon zo aangesloten. Ze nemen je aan de hand mee door alle stappen dus zelfs voor digibeten goed te doen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top.

123 cm (49 inch) 12-05-2019 door sankth

super tot gisteren. toen is hij gecrasht. uit stipcontact gehaald en moest even heropstarten...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en bijna alles zit erin

108 cm (43 inch) 12-05-2019 door Haran46

Vervanging van een 9 jaar oude Sony. Het beeld is prachtig en met alle belangrijke apps ( Netflix, pathé, YouTube) en ingebouwde chromecast kun je alles afspelen. 4k video van mijn mobiel werkt ook probleemloos.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele goede tv, features zijn minder

139 cm (55 inch) 11-05-2019 door Andriese

De tv geeft fantastisch beeld en is snel. De ingebouwde chromecast kan alleen niet samenwerken met Google home, wat de chromecast eigenlijk overbodig maakt en het projecteren via miracast lukt nog niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima TV.

123 cm (49 inch) 09-05-2019 door WdR1

Mijn nieuwe tv is wederom een Sony Bravia geworden. De geluidsinstellingen hadden wij mij betreft wat handiger en beter mogen zijn. Verder een fijne tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld

123 cm (49 inch) 08-05-2019 door Mariajanna

Een stuk groter en helderder beeld dan mn vorige tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische t.v. (beeld)

108 cm (43 inch) 08-05-2019 door B8729aaa

heb deze t.v. (43 inch )nu 2 maanden in mijn bezit. Ben zeer tevreden over het beeldkwaliteit en over de beeldverversing. Genot om naar het beeld te kijken. Geluid laat te wensen over helaas, niet geschikt om er films mee te kijken/ luisteren.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede tv

139 cm (55 inch) 07-05-2019 door Antonia88

We weer met plezier kijken en mooi groot beeld hebben

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima tv

139 cm (55 inch) 07-05-2019 door benny20

Nog maar pas gekocht,maar ziet er allemaal verzorgd uit en makkelijknen overzichtelijk,ook een pluim voor levering door Coolbleu

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heerlijk

189 cm (75 inch) 07-05-2019

Genieten. Fantastisch om iedre dag even lekker tv te kijken of een film op Netflix. Ik kan het iedereen aanbevelen. Voetbalwedstrijden beleef je als in het stadion.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel grote kijkhoek

108 cm (43 inch) 06-05-2019 door dors

Ik heb dit product gekocht en ben zeer tevreden over de kijkhoek (deze is 180 graden) en het geweldige beeld!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Blij dat ik deze heb genomen

189 cm (75 inch) 06-05-2019 door Rob456

Nu ca. 1 maand in bezit en zeer tevreden heb nog geen tijd gehad om alles te ontdekken maar tot nu toe voldoet de tv aan mijn verwachtingen de grote was even wennen als je een 55 inch bent gewend zeker het Android gedeelte is erg makkelijk voor YouTube en andere apps. Kortom als je van plan bent om een grote smart tv te kopen zie deze dan niet over het hoofd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goed van kwaliteit

164 cm (65 inch) 06-05-2019 door honore12

zeer goed maar soms onnodige informatie verschijnd bovenaan het scherm of wil zichzelf uiyschakelen moet dan met afstandbediening bevestigen jammer gen papieren handleiding

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0