Verkrijgbaar vanaf

€ 850,00

(inclusief btw)
515

4.5 gebaseerd op 515 klantbeoordelingen

311
186
10
3
5
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Meer dan ik verwacht had

139 cm (55 inch) 25-05-2019 door Hentje

Na 'n dag reeds een geweldige review op Kieskeurig geplaatst om iedereen te laten weten dat Sony voor mij de beste is. Deze tv staat, wat betreft, gebruiksgemak maar vooral de beeldkwaliteit op voorsprong in vergelijk met andere merken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Dat kan beter

108 cm (43 inch) 15-02-2019 door Westreender

Na twee dagen terug gebracht naar de winkel. Beeld nix op aan te merken Apps en toegankelijkheid ver beneden de maat,mede door de prehistorische afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

522 klantbeoordelingen

22 Modellen

Modellen

0

Prachtig scherp beeld.

139 cm (55 inch) 16-10-2019 door Aloys

Ruim half jaar in huis. Wat een fijn toestel! Makkelijk te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super mooi beeld en geluid, makkelijk in bediening

123 cm (49 inch) 14-10-2019 door Montesa

Geweldig mooi beeld kwaliteit net als het geluid. De bediening van de tv is heel makkelijk en ruime mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte kwaliteit

108 cm (43 inch) 14-10-2019 door Richard1972_2281

Mijn Sony XF85 was binnen 11 maanden stuk. Ik heb gebeld met de service afdeling van Media Markt, maar die wilden niet langskomen, ik moest maar brengen. Eenmaal gebracht wilden ze ook nog dat ik de power adapter ging halen thuis, want die zouden ze niet hebben in het media markt filiaal... Na 3 weken een bericht dat ik mn tv weer kan komen ophalen. Verpakt in een oud stuk karton met wat plastic en heel veel plakband, werd die gewoon in mn handen gedrukt. Toen ik vroeg wat er nou precies is was, wisten ze dat niet te beantwoorden. "U heeft een vervangend exemplaar gekregen of zo". Ik zie dat het een andere TV is, maar geen idee of die nieuw is, waarschijnlijk niet want anders zou de TV wel nieuw in de doos zitten. Belachelijke service van een grote partner van Sony, en jammerlijke kwaliteit van Sony dat zo'n dure TV binnen 11 maanden stuk gaat...

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

TV

108 cm (43 inch) 13-10-2019 door Carl25

Scherp en prachtig kleurscherm Ideaal van afmeting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede aankoop

164 cm (65 inch) 05-10-2019 door Barry04

Tot nu toe ben ik een tevreden klant. Beeld ok. Gebruiksgemak ok. Geluid iets minder.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig systeem

139 cm (55 inch) 02-10-2019 door ton01

Ik heb dit model vorige maand gekocht omdat het vorig model niet meer leverbaar was

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie televisie

123 cm (49 inch) 29-09-2019

Tevreden met deze tv. Helaas was ik er nog niet meen bekend dat er verschillende soorten android versies zijn bij elk merk tv. Dus niet alle apps zijn bij elk merk tv beschikbaar.(denk aan uitzending gemist, RTL XL enz). Een uitzending van RTL terugkijken werkt dus niet op deze tv.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren

108 cm (43 inch) 26-09-2019

Wel redelijk. Niet helemaal tevreden. Het beeld hapert nogal bij snelle beelden. Vooral bij de ps4 pro waar voor ik hem gekocht heb.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overdreven voorbeeld

139 cm (55 inch) 07-09-2019

Koert geleden gekocht . Mooi beeld maar geluid. Onbegrijpelijk Is slecht te regelen voor wat betreft bv. hoog en laag niet apart. Keuze is voor mij niet te begrijpen. Waarom niet als voorbeeld spraak, muziek, concert in die trant . Hou de taal eenvoudig 80 % is leek en snapt de vaktaal niet. Daarnaast doe er een eenvoudig aansluitschema bij een overzicht van de achterkant. Conclusie goed product maar de bediening van de mogelijkheden hoe doe je het ontbreekt en je zult alles moeten downloaden. Verkopen en red je er maar mee want de installateur verteld je in 15 minuten dat je tv kunt kijken en de rest valt onder bekijk het maar.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 02-09-2019 door Moeders 50

We genieten van deze interactieve tv. De vele mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie televisie, goed geluid en beel

139 cm (55 inch) 31-08-2019 door Jan 1947

Jammer dat bij het installeren van deze tv maar een beperkte handleiding zitje moet alles zelf maar uitzoeken. Na het installeren en aanzetten van de tv heel veel dubbele beelden en bij snelle sportprogramma's veel blokruis,Heel google uitgezocht en tot de conclusie gekomen dat je iets aan de instelling moet veranderen, en er bij het antennestopcontact een filter tussen moet zetten. Jammer dat dit bij een nieuwtoestel moet gebeuren, groot minpunt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie tv met veel mogelijkheden

139 cm (55 inch) 30-08-2019 door Kevin0599

Beeld instellen duurde even maar voor de rest volgt het wel, alleen jammer dat de tv geen dolby atmos ondersteund voor de rest een prima tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

123 cm (49 inch) 30-08-2019 door Gijsbertus J

Geweldige TV met super mooi beeld en prachtige vormgeving. Geluid is OK en mogelijkheden zijn enorm.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super TV

108 cm (43 inch) 30-08-2019 door Gijsbertus JA

Na veel te lang door gemodderd te hebben met een hd ready tv, nu volop genieten van een 4K HD TV met ongelooflijk veel mogelijkheden. we zijn er super blij mee!! Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie tv goed beeld en geluid

123 cm (49 inch) 15-08-2019 door pietje piet

ik en zeer tevredenover mijn tv en sony in het algemeen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch

164 cm (65 inch) 30-07-2019 door Arjon

Vorige maand gekocht op advies van mijn zoon, ben blij dat ik zijn advies heb aangenomen. Heel tevreden, geweldig beeld, geluid en een fijn gebruikersgemak.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super realistisch beeld alsof je erbij bent

123 cm (49 inch) 30-07-2019 door Pjtomatov

Paar weken geleden gekocht en is gewoon een top toestel er ging een wereld voor me open

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie kwaliteits tv

139 cm (55 inch) 27-07-2019 door J P 1961

Goede tv, Veel mogelijkheden Menu niet erg handig soms lastig en moet soms 2keer drukken voor je in het menu komt,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig mooi beeld

139 cm (55 inch) 22-07-2019 door BRW1951

Heb en week later er ook een voor de slaapkamer aangeschaft dus ga met sony naar bed en sta ermee op.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv

189 cm (75 inch) 21-07-2019 door JantjeSchuil

Mooie tv. Zeer tevreden. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede tv een aanrader.

108 cm (43 inch) 20-07-2019

Goede tv een aanrader Duidelijk beeld goed geluid prima tv om te zien. erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed beeld

108 cm (43 inch) 19-07-2019 door Gups

Vrij snel te installeren, goed beeld en goede kijkhoek

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv , prachtig beeld goede koop

189 cm (75 inch) 16-07-2019 door Michael020

Ben er erg blij mee, alles zoals ik verwacht had , heb altijd Sony televisie’s gehad en nooit een probleem gehad nu deze gekocht en hoop er weer lang van te genieten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 14-07-2019 door Rocky2005

Ik heb dit vorige maand gekocht zeer tevreden mooi beeld makkelijke bediening en zo ingesteld en een hoop mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 12-07-2019 door Anita T

Afgelopen maand deze tv gekocht op advies van mijn kinderen. Had denk Ik geen betere keus kunnen maken dan eindelijk kiezen voir een Sony!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GEWELDIG

164 cm (65 inch) 05-07-2019 door ayad11

HEEL TEVREDEN very good moie beelden groot scherm..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

139 cm (55 inch) 05-07-2019 door Mstyle

Mooie levendige kleuren, goed geluid, goede besturing met Android.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waanzinnig beeld en (te)veel opties

139 cm (55 inch) 03-07-2019 door Gertjan59

Nu paar weken in huis en beeld is super. Heb het geluid over mijn audio systeem en is dan ook heel goed. Geluid van TV zelf is redelijk. Er zijn erg veel opties en misschien wel laatste veel. Het Android systeem kent ook veel opties wel jammer dat je het niet helemaal naar je hand kan zetten of misschien ben ik er nog niet achter. Had zelf graag een boekje gehad als gebruiksaanwijzing ipv de help functie op de TV of internet want daar kan ik niet alles vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 02-07-2019 door ArnaudZ

Ik heb deze tv gekocht in de verwachting dat het helemaal van deze tijd zou zijn. Helaas een gedateerde interface dat ook nog eens traag is en zelfs vastloopt. Het beeldscherm is echter fabelachtig mooi!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv!

139 cm (55 inch) 02-07-2019

Vorige maand het toestel aangeschaft en uiterst tevreden over beeld, kwaliteit en alle media opties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

164 cm (65 inch) 01-07-2019 door Kameran62

Ik heb sony nog 2 week geleden gekocht van media markt ik ben heel veel tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

123 cm (49 inch) 28-06-2019 door Henk 1961

Ik heb de tv ruim een jaar in bezit, ben zeer tevreden, alleen de pootjes komen wat gammel over..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld super handige tv

123 cm (49 inch) 28-06-2019 door Deebke

Heb hem vorig maand gekocht werkt prima behalve van netflix terug naar tv kijken kan een probleem geven dat is irritant.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld mooi design

108 cm (43 inch) 26-06-2019 door Wil39

7 maanden in gebruik prima beeld, geluid redelijk, wel een soundbar aangesloten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een mooie en goede tv voor een redelijke prijs

108 cm (43 inch) 24-06-2019 door kerst1951

Mijn eerste sony tv, had ik veel eerder moeten doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kenmerken

189 cm (75 inch) 24-06-2019 door arbou1953

Deze maand gekocht, speelt helaas niet alle video formats af. Google is erg dominant waar het om scrollen gaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super toestel

164 cm (65 inch) 23-06-2019 door Djrori

Echt ‘n geweldige tv sinds kort ook ‘n Sony sounbar erbij gekocht ...... echt top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super televisie

139 cm (55 inch) 22-06-2019 door Silvia25

We hebben mooi en strak beeld. Ook makkelijke installeren en afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

slecht

123 cm (49 inch) 22-06-2019 door opaotje

Moederbord kapot , heel veel storingen in het beeld

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Klaar beeld

108 cm (43 inch) 20-06-2019 door Kris45

Pas gekocht in vervanging van kleiner model, zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet naar mijn wensen

139 cm (55 inch) 18-06-2019 door Erwin62

Zeer tevreden over het geleverde product , hiervoor plasma tv gehad , dit is weer een stuk mooier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony

164 cm (65 inch) 16-06-2019 door Jamil1974

Ik Ben tevreden heb hem nu een paar weken zou hem zeker aanbevelen

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GROOT beeld

139 cm (55 inch) 13-06-2019 door bhs244bhs244

ik heb hem eergisteren gekocht en ben tevreden ik ben blij met mijn aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren helder beeld

139 cm (55 inch) 12-06-2019 door Erwin200

Perfect begin wel wat problemen gehad met internet

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

waar voor je geld

139 cm (55 inch) 12-06-2019

Ben er erg content mee zelfs de voor mij nieuwigheden zijn ok

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig scherp beeld.

139 cm (55 inch) 12-06-2019 door ton6a

Mooie afgewerkte en vormgegeven TV. Prachtig scherp beeld, diep contrast en grote helderheid. Vloeiende bewegingen. In de beeldmodus “bioscoop thuis” mooie natuurlijke kleuren. Geluid is blikkerig, maar dat heb ik perfect opgevangen met Sony soundbar van 100 euro.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tevreden

139 cm (55 inch) 09-06-2019 door Fons BvH

Ben zeer blij met onze nieuwe Sony televisie .Mooi helder en fris beeld qua kleur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld

108 cm (43 inch) 08-06-2019 door Patrick9999

Ik heb deze enkele weken geleden gekocht, en ik ben er zo tevreden mee. Deze tv is eenvoudig te installeren en heeft een fantastisch beeld en geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

139 cm (55 inch) 08-06-2019 door Roymar123

Ideale tv met mooi beeld, en fijn besturingssysteem. Ook de ingebouwde chromecast is ideaal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

teleurstellend

123 cm (49 inch) 07-06-2019 door kepsele

erg vervelend dat permanent reclame op het scherm verschijnt. De menus reageren slecht op de afstandsbediening. Ik mis menupunten om een diashow als karoussel te draaien. Na de laatste foto lopen zwarte ikens door in plaats van stoppen. De USB stik wordt traag gevonden, vaak heen en weer schakelen. De Timer zet morgens niet de diashow in gang maar toont reclamefilmpjes, erg vervelend. Geen gebruikershandleiding gevonden.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

moet nog paar dagen wenen aan mijn nieuwe sony

139 cm (55 inch) 05-06-2019 door Macak179

gisteren gekocht en meteen zeer tevreden mijn oude sony gaatna 14 jaar nar vrienden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv

139 cm (55 inch) 05-06-2019 door Gerardo015

2 weken in huis nu zeer tevreden beeld is super scherp makkelijk om de tv in te stellen,een sieraad van het ogenblik!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een beeldje!

139 cm (55 inch) 03-06-2019 door RYU40

Ik heb deze onlangs aangeschaft en verbluft over de kwaliteit en uiterlijk. Echt een plaatje!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony Liefhebber

139 cm (55 inch) 02-06-2019

Ik ben meer dan zeer tevreden over deze smart tv. Kan er niets verkeerd over zeggen GEWOON EEN TOPTOESTEL.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed

123 cm (49 inch) 01-06-2019 door Jroo

Is een goed product van tv en een goed beeld Ik ben er tevreden van

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kwaliteits TV

164 cm (65 inch) 01-06-2019 door willem62

Onlangs deze Sony TV gekocht om de kwaliteit en design. We hebben een erg lichte woonruimte, en om het heldere en scherpe beeld voor deze TV gekozen en niet voor Oled omdat Oled allen in donkere ruimtes beter is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

139 cm (55 inch) 01-06-2019 door oliebolletje

Had al een Sony-TV, inmiddels 10 jaar oud en vertoont nog geen mankementen en functioneert nog steeds tot tevredenheid. Genoeg redenen om u een technisch geavanceerder en meer up-to-date toestel aan te schaffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende televisie voor mijn gemiddelde budget.

139 cm (55 inch) 31-05-2019

Net geïnstalleerd, mooi rustig beeld, wat ik gewend ben van Sony televisies. Overgestapt van een KDL-655A uit 2013. Eerste dag, erg tevreden ! Hopelijk ben ik dat over één week nog steeds.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi

108 cm (43 inch) 31-05-2019 door ArnoldS58

Prima toestel, mooi formaat, eenvoudig te installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

4K Ultra HD

139 cm (55 inch) 31-05-2019 door Fayatorie

prima , geen negatieve meldingen prima beeld uitstraling ook goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede keuze!

123 cm (49 inch) 31-05-2019 door SannSunn

Twee weken in huis, mooi beeld, goed geluid, makkelijke bediening. Ingebouwde Chrome cast is ideaal. Nadeel: lukt me niet mijn Bluetooth headset te koppelen. Voice control werkt niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren en formaat

139 cm (55 inch) 31-05-2019 door Motorbabe

Deze tv bevalt ons uitstekend ,alleen het geluid is minder, we adviseren ook een soundbar er onder te zetten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden

123 cm (49 inch) 30-05-2019 door peter666

Onlangs aangeschaft en zeer tevreden over de beeldkwaliteit en beschikbare functies.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie grote tv

139 cm (55 inch) 29-05-2019 door PRSlwd

Superscherp beeld en een heel mooi design. Werkt verder ook heel mooi met Android die erop staat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede prijs-kwaliteitverhouding

123 cm (49 inch) 28-05-2019

Heel erg tevreden met deze kleurentelevisie. Mooi beeld voldoende mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

123 cm (49 inch) 27-05-2019 door NRBorne

2 maand geleden gekocht en nog steeds niet alle mogelijkheden ontdekt... Elke keer: Goh... Dit kan ook! Wat een top toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 27-05-2019 door Tape71

Mooi beeldkwaliteit zeer gebruiksvriendelijk wij zijn heel blij met deze aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 26-05-2019 door Aramar

Nu 2 weken huis ben er heel erg tevreden meer, altijd sony

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Beeld

123 cm (49 inch) 26-05-2019 door TheNoxx

Prima beeld, Android TV met kodi is top; geluid is goed De afstandsbediening is minpunt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kwalitatieve tv

108 cm (43 inch) 26-05-2019 door Rob27031955

Ik heb de tv nu ruim een week in huis en ben nog steeds bezig om te ontdekken wat er allemaal mee kan. Het beeld en geluid is mooi en de opbouw van de menu's zijn practisch. Ik heb de tv specifiek gekozen ivm de bluetooth. Ik kan de tv nu aansluiten aan mijn hoorapparaten en de anderen in de huiskamer kunnen het geluid van de tv eveneens horen. Ook de films en foto's van mijn server zijn makkelijk toegankelijk na het installeren van VLC player.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

toptoestel

139 cm (55 inch) 25-05-2019

gisteren gekocht, instellen heel gemakkelijk. prijs kwaliteit verhouding prima

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Meer dan ik verwacht had

139 cm (55 inch) 25-05-2019 door Hentje

Na 'n dag reeds een geweldige review op Kieskeurig geplaatst om iedereen te laten weten dat Sony voor mij de beste is. Deze tv staat, wat betreft, gebruiksgemak maar vooral de beeldkwaliteit op voorsprong in vergelijk met andere merken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0