Verkrijgbaar vanaf

€ 850,00

(inclusief btw)
561

4.5 gebaseerd op 561 klantbeoordelingen

333
203
11
4
10
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Meer dan ik verwacht had

139 cm (55 inch) 25-05-2019 door Hentje

Na 'n dag reeds een geweldige review op Kieskeurig geplaatst om iedereen te laten weten dat Sony voor mij de beste is. Deze tv staat, wat betreft, gebruiksgemak maar vooral de beeldkwaliteit op voorsprong in vergelijk met andere merken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Dat kan beter

108 cm (43 inch) 15-02-2019 door Westreender

Na twee dagen terug gebracht naar de winkel. Beeld nix op aan te merken Apps en toegankelijkheid ver beneden de maat,mede door de prehistorische afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

561 klantbeoordelingen

Modellen

0

Mooie TV met een goed geluid

108 cm (43 inch) 28-06-2020 door RobOverdevest

Nu een jaar deze tv. Ik vind hem geweldig een heel mooi beeld, mooi geluid en veel functionaliteiten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie beelden

123 cm (49 inch) 26-06-2020 door woonkamer tv

heb hem vorig jaar gekocht omdat de andere stuk was

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De ingebouwde Chrome-cast werkt niet naar behoren

189 cm (75 inch) 24-06-2020

De ingebouwde Chrome-cast werkt niet naar behoren, de tv werkt voor de rest prima. Wij hebben de Tv gekocht voor de ingebouwde cromecast en android-tv en als dat niet werkt is dat een grote domper.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Kwalitatief slechte behuizing.

108 cm (43 inch) 14-06-2020 door Sven010

De behuizing voelt erg goedkoop aan het beeldscherm lijkt ook los van de rand te zitten en het beeldscherm lijkt meer op een led beeldscherm voor een pc. De kleuren zijn wel heel realistisch.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

KD-55XF8505

139 cm (55 inch) 14-06-2020 door sonic160

Ik heb deze tv pas gekocht als extra tv in huis, ik ben zeer tevreden met de producten van sony omdat het goede kwaliteit is en goedkoop.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

123 cm (49 inch) 04-06-2020 door Dakahaz

Fijn 4K toestel! Helder beeld, warme kleuren en Android TV is een grote plus!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie grote tv

189 cm (75 inch) 22-05-2020 door ricardoho

jaar geleden gekocht jammer dat het moederbord al stuk was wel snel vervangen door reparatie dienst onder garantie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

108 cm (43 inch) 07-05-2020 door Roef

Tevreden met de tv. Alleen de App Store heeft weinig keuze. Mis de app voor muziek van Apple

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv

108 cm (43 inch) 22-04-2020 door Doorkijker

Ik heb dit december 2018 gekocht en ben er zeer tevreden mee gebruik hem voornamelijk om te x box gamen en videofilms. en muziek te luisteren via de usb deze tv wordt ook automatisch geupdate en prima instellingen menu en android apps een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte tv

108 cm (43 inch) 18-04-2020

Tv inmiddels een ruim jaar! Werkt nog steeds prima!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

164 cm (65 inch) 16-04-2020 door Wessel

Geweldige android tv. Makkelijke software. Goede service bij sony

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

PRACHTIG BEELD

215 cm (85 inch) 30-03-2020 door Pieterke

Vorig jaar gekocht , beste keus ooit voor een TV. Zou het zo weer aanschaffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld, zonde van backlight bleeding

139 cm (55 inch) 19-03-2020 door Stefan1974

De kleuren en helderheid evenaren die van amoled schermen.Scherm heeft wel last van backlight bleeding of clouding bij zwarte opervlakten.In combinatie met android en prijs een fijne tv.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super toestel.

108 cm (43 inch) 16-03-2020 door KaraBenNemsi

Ik heb het toestel nu al enkele maanden in mijn bezit. Persoonlijk vind ik het een super toestel zeker in combinatie met een beamer.Alleen vind ik het jammer dat de instellingen vaak moeilijk te bedienen of terug te vinden zijn van Android. Dit kon iets handiger uitgevoerd worden volgens mij.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 07-03-2020 door PP62

Mooie tv met een prima beeldkwaliteit. Google smart tv bevalt prima. Alleen jammer dat de google assistent nog niet ondersteund wordt in Nederland. Hopelijk wordt deze snel geintegreerd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

139 cm (55 inch) 06-03-2020 door Patrickdep

TV voldoet prima. Beeldkwaliteit is van hoge kwaliteit. Wel heb ik alle updates tot op heden handmatig moeten doorvoeren.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld, als het er is.

108 cm (43 inch) 05-03-2020 door ThomasSvanN

Na een poosje in gebruik met een CAM-module (Smit) krijg ik regelmatig bericht dat de module er niet meer is, of dat de zenders gecodeerd zijn. Na afsluiten of opnieuw alles installeren doet hij het soms weer, maar niet altijd. Het lijkt erop dat de authentificatie niet goed gaat. Andere zenders (Ned.1 ... Ned.2) bevriezen dan nadat je ze selecteert. Volgens Ziggo is de TV niet gecertificeerd en zij lossen het niet op.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet tevreden

123 cm (49 inch) 28-02-2020 door Tony1701

Na aanzetten van toestel (ca. een half uur later) maakt het toestel een tikkend geluid. Ook wanneer toestel wordt uitgeschakeld, maar deze na zelfde periode een zelfde tikkend geluid. Dit tikkende geluid komt ook voor tijdens het tv kijken.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Goede tv

108 cm (43 inch) 25-02-2020 door Stijn 05

Ons gezin is tevreden met de Tv. Ook de Android toepassingen worden veel gebruikt

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handig in gebruik

215 cm (85 inch) 23-02-2020 door Hbol45

Het is een mooie TV lekker groot en goed in te stellen naar wens. Via Android kun je makkelijk de nieuwste apps op je tv instaleren en dat is toch wel erg makkelijk. Al mijn Sony producten werken samen met dit scherm (Ps4 versterker tablet) zo heb je genoeg aan je afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super TV!

108 cm (43 inch) 19-02-2020 door Thijmen

Heb deze tv nu een jaar en hij is bijna perfect. Hij is super voor het gebruik van streamingdiensten en de beeldkwaliteit is prachtig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv, makkelijke en duidelijke bediening

189 cm (75 inch) 19-02-2020 door chris033

ruim een maand in huis en bevalt prima, makkelijk menu etc.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goef

108 cm (43 inch) 18-02-2020 door Dirkkemland 1

Zeer mooie en leuke apparatuur van Sony. Zeeeeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv, maar kan beter.

139 cm (55 inch) 09-02-2020 door Jans6275

Mooie tv, echter zijn donkere scenes niet geweldig i.v.m. gloming daardoor is hij niet geschikt voor een goede tuis bioscoop ervaring. Overdag kijkt het wel prettig. Wat het toppunt is, dat sinds een update wil de tv soms niet aan, pas als ik de stekker opnieuw in het stopcontact steek doet de tv het weer. ook is de gehele interface veranderd persoonlijk moet ik hier erg aan wennen en vind het minder goed werken. Ik zou voor het geld toch even verder kijken of wellicht een betere variant kiezen.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Sony kwaliteit voor een prima prijs

139 cm (55 inch) 05-02-2020

Dit is een model uit 2018 en daarom aantrekkelijk geprijsd. Beeld is uitstekend, geluid is boven verwachting voor zo een platte tv. Bediening is wat je van Sony mag verwachten. Dat was samen met de beeldkwaliteit mijn reden om voor sony te kiezen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

139 cm (55 inch) 02-02-2020 door An R

Wij zijn super tevreden met onze aankoop. Enkel de pootjes onderaan de tv mochten zwart zijn. (persoonlijke smaak)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima tv een aanbeveling

108 cm (43 inch) 25-01-2020 door Tamme 45

Prima ,een heel mooi en functioneel toestel.Een goede aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige sprekende kleuren, uitstekende simpele .

123 cm (49 inch) 24-01-2020 door Snarf1954

Half jaar in huis, zeer tevreden met dit product. Voor een zeer nette prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

binnen 1 jaar tv kapot

139 cm (55 inch) 21-01-2020 door vhkh

Storingsgevoelig apparaat met instabiele signaal ontvanger. Zeer slecht beeld, te omschrijven als: ghost effect, een tetris beeld bestaande uit blokjes en pixel clusters, beeld vertraagd en trilt. Door de Mediamarkt een call uitgezet (mag ik aannemen) voor een service monteur. Dus ik wacht op de service monteur. Binnen 1 jaar is de tv stuk gegaan. Dat heb ik met mijn voorgaande JVC tv-toestel niet gehad >10 jr. plezier van gehad. En nog, mijn oude JVC wordt nu gebruikt als game TV. Als de Sony niet wordt gerepareerd hoop ik mijn geld terug te krijgen zodat ik het om kan ruilen voor een Samsung, LG of een Philips. Binnen 1 jaar stuk zonde! Ik nodig Sony hierbij uit om bij mij langs te komen om de tv te repareren.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Top beeldscherm met Android

139 cm (55 inch) 06-01-2020 door Nielslc

Ik heb hem nu al een tijdje. En ben erg tevreden....

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi

123 cm (49 inch) 10-12-2019 door peter1963

ikkijk er naarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede tv

139 cm (55 inch) 07-12-2019 door iejoor11

ben er wel tevreden mee, maar soms valt internet weg en dat is dan vervelend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne TV!

123 cm (49 inch) 20-11-2019 door Dia00

Ik heb deze nu 8 maanden, goede kwaliteit beeld en geluid, nog steeds zeer tevreden met deze aankoop

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld (formaat) geluid kan beter

189 cm (75 inch) 19-11-2019 door Guido_D

Ik ben super tevreden met deze TV. Wij zitten er zes meter vanaf dus dat kan goed. Alleen het geluid had iets beter kunnen zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige weergave!!!!!!

108 cm (43 inch) 18-11-2019 door Ger27

Met Plezier de tv aanzet om te kijken, strak,en beeld, mooie kleuren bij documentaire’s.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer goed toestel en uitgebreide functie`s

123 cm (49 inch) 17-11-2019 door lepelaartje

zeer goed beeld , prima geluid en vele mogelijkheden qua instellingen die heel makkelijk op te roepen zijn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch. Android TV is niet meer weg te denken

123 cm (49 inch) 11-11-2019 door Benjaminikwilgeenaccount

Heel tevreden mee. Werkt fantastisch, vooral het besturingssysteem. Enige verbeterpunt is de communicatie. Werd verteld dat dit model ook Airplay 2 zou ondersteunen. (nog) niet het geval

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mijn verwachtingen op haast ieder vlak overtroffen

123 cm (49 inch) 01-11-2019 door Blerk

Ik had lang geen nieuwe tv gekocht. Door affiniteit met pc's ben ik geen leek. Evengoed was het voor mij een product dat al 2 maanden aan het groeien is. Wat een mogelijkheden en wat een kwaliteit. Dit product biedt haast ultieme "bang for a buck!"

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend toestel

139 cm (55 inch) 01-11-2019 door Sven F

Zeer tevreden over onze aankoop! Mooi design, gebruiksvriendelijk, goede beeldkwaliteit! Prijs-kwaliteit een zeer goed toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig scherp beeld.

139 cm (55 inch) 16-10-2019 door Aloys

Ruim half jaar in huis. Wat een fijn toestel! Makkelijk te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super mooi beeld en geluid, makkelijk in bediening

123 cm (49 inch) 14-10-2019 door Montesa

Geweldig mooi beeld kwaliteit net als het geluid. De bediening van de tv is heel makkelijk en ruime mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte kwaliteit

108 cm (43 inch) 14-10-2019 door Richard1972_2281

Mijn Sony XF85 was binnen 11 maanden stuk. Ik heb gebeld met de service afdeling van Media Markt, maar die wilden niet langskomen, ik moest maar brengen. Eenmaal gebracht wilden ze ook nog dat ik de power adapter ging halen thuis, want die zouden ze niet hebben in het media markt filiaal... Na 3 weken een bericht dat ik mn tv weer kan komen ophalen. Verpakt in een oud stuk karton met wat plastic en heel veel plakband, werd die gewoon in mn handen gedrukt. Toen ik vroeg wat er nou precies is was, wisten ze dat niet te beantwoorden. "U heeft een vervangend exemplaar gekregen of zo". Ik zie dat het een andere TV is, maar geen idee of die nieuw is, waarschijnlijk niet want anders zou de TV wel nieuw in de doos zitten. Belachelijke service van een grote partner van Sony, en jammerlijke kwaliteit van Sony dat zo'n dure TV binnen 11 maanden stuk gaat...

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

2

0

TV

108 cm (43 inch) 13-10-2019 door Carl25

Scherp en prachtig kleurscherm Ideaal van afmeting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede aankoop

164 cm (65 inch) 05-10-2019 door Barry04

Tot nu toe ben ik een tevreden klant. Beeld ok. Gebruiksgemak ok. Geluid iets minder.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig systeem

139 cm (55 inch) 02-10-2019 door ton01

Ik heb dit model vorige maand gekocht omdat het vorig model niet meer leverbaar was

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie televisie

123 cm (49 inch) 29-09-2019

Tevreden met deze tv. Helaas was ik er nog niet meen bekend dat er verschillende soorten android versies zijn bij elk merk tv. Dus niet alle apps zijn bij elk merk tv beschikbaar.(denk aan uitzending gemist, RTL XL enz). Een uitzending van RTL terugkijken werkt dus niet op deze tv.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren

108 cm (43 inch) 26-09-2019

Wel redelijk. Niet helemaal tevreden. Het beeld hapert nogal bij snelle beelden. Vooral bij de ps4 pro waar voor ik hem gekocht heb.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overdreven voorbeeld

139 cm (55 inch) 07-09-2019

Koert geleden gekocht . Mooi beeld maar geluid. Onbegrijpelijk Is slecht te regelen voor wat betreft bv. hoog en laag niet apart. Keuze is voor mij niet te begrijpen. Waarom niet als voorbeeld spraak, muziek, concert in die trant . Hou de taal eenvoudig 80 % is leek en snapt de vaktaal niet. Daarnaast doe er een eenvoudig aansluitschema bij een overzicht van de achterkant. Conclusie goed product maar de bediening van de mogelijkheden hoe doe je het ontbreekt en je zult alles moeten downloaden. Verkopen en red je er maar mee want de installateur verteld je in 15 minuten dat je tv kunt kijken en de rest valt onder bekijk het maar.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 02-09-2019 door Moeders 50

We genieten van deze interactieve tv. De vele mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie televisie, goed geluid en beel

139 cm (55 inch) 31-08-2019 door Jan 1947

Jammer dat bij het installeren van deze tv maar een beperkte handleiding zitje moet alles zelf maar uitzoeken. Na het installeren en aanzetten van de tv heel veel dubbele beelden en bij snelle sportprogramma's veel blokruis,Heel google uitgezocht en tot de conclusie gekomen dat je iets aan de instelling moet veranderen, en er bij het antennestopcontact een filter tussen moet zetten. Jammer dat dit bij een nieuwtoestel moet gebeuren, groot minpunt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie tv met veel mogelijkheden

139 cm (55 inch) 30-08-2019 door Kevin0599

Beeld instellen duurde even maar voor de rest volgt het wel, alleen jammer dat de tv geen dolby atmos ondersteund voor de rest een prima tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

123 cm (49 inch) 30-08-2019 door Gijsbertus J

Geweldige TV met super mooi beeld en prachtige vormgeving. Geluid is OK en mogelijkheden zijn enorm.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super TV

108 cm (43 inch) 30-08-2019 door Gijsbertus JA

Na veel te lang door gemodderd te hebben met een hd ready tv, nu volop genieten van een 4K HD TV met ongelooflijk veel mogelijkheden. we zijn er super blij mee!! Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie tv goed beeld en geluid

123 cm (49 inch) 15-08-2019 door pietje piet

ik en zeer tevredenover mijn tv en sony in het algemeen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch

164 cm (65 inch) 30-07-2019 door Arjon

Vorige maand gekocht op advies van mijn zoon, ben blij dat ik zijn advies heb aangenomen. Heel tevreden, geweldig beeld, geluid en een fijn gebruikersgemak.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super realistisch beeld alsof je erbij bent

123 cm (49 inch) 30-07-2019 door Pjtomatov

Paar weken geleden gekocht en is gewoon een top toestel er ging een wereld voor me open

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie kwaliteits tv

139 cm (55 inch) 27-07-2019 door J P 1961

Goede tv, Veel mogelijkheden Menu niet erg handig soms lastig en moet soms 2keer drukken voor je in het menu komt,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig mooi beeld

139 cm (55 inch) 22-07-2019 door BRW1951

Heb en week later er ook een voor de slaapkamer aangeschaft dus ga met sony naar bed en sta ermee op.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv

189 cm (75 inch) 21-07-2019 door JantjeSchuil

Mooie tv. Zeer tevreden. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede tv een aanrader.

108 cm (43 inch) 20-07-2019

Goede tv een aanrader Duidelijk beeld goed geluid prima tv om te zien. erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed beeld

108 cm (43 inch) 19-07-2019 door Gups

Vrij snel te installeren, goed beeld en goede kijkhoek

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv , prachtig beeld goede koop

189 cm (75 inch) 16-07-2019 door Michael020

Ben er erg blij mee, alles zoals ik verwacht had , heb altijd Sony televisie’s gehad en nooit een probleem gehad nu deze gekocht en hoop er weer lang van te genieten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 14-07-2019 door Rocky2005

Ik heb dit vorige maand gekocht zeer tevreden mooi beeld makkelijke bediening en zo ingesteld en een hoop mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 12-07-2019 door Anita T

Afgelopen maand deze tv gekocht op advies van mijn kinderen. Had denk Ik geen betere keus kunnen maken dan eindelijk kiezen voir een Sony!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GEWELDIG

164 cm (65 inch) 05-07-2019 door ayad11

HEEL TEVREDEN very good moie beelden groot scherm..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

139 cm (55 inch) 05-07-2019 door Mstyle

Mooie levendige kleuren, goed geluid, goede besturing met Android.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waanzinnig beeld en (te)veel opties

139 cm (55 inch) 03-07-2019 door Gertjan59

Nu paar weken in huis en beeld is super. Heb het geluid over mijn audio systeem en is dan ook heel goed. Geluid van TV zelf is redelijk. Er zijn erg veel opties en misschien wel laatste veel. Het Android systeem kent ook veel opties wel jammer dat je het niet helemaal naar je hand kan zetten of misschien ben ik er nog niet achter. Had zelf graag een boekje gehad als gebruiksaanwijzing ipv de help functie op de TV of internet want daar kan ik niet alles vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 02-07-2019 door ArnaudZ

Ik heb deze tv gekocht in de verwachting dat het helemaal van deze tijd zou zijn. Helaas een gedateerde interface dat ook nog eens traag is en zelfs vastloopt. Het beeldscherm is echter fabelachtig mooi!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv!

139 cm (55 inch) 02-07-2019

Vorige maand het toestel aangeschaft en uiterst tevreden over beeld, kwaliteit en alle media opties

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

164 cm (65 inch) 01-07-2019 door Kameran62

Ik heb sony nog 2 week geleden gekocht van media markt ik ben heel veel tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

123 cm (49 inch) 28-06-2019 door Henk 1961

Ik heb de tv ruim een jaar in bezit, ben zeer tevreden, alleen de pootjes komen wat gammel over..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld super handige tv

123 cm (49 inch) 28-06-2019 door Deebke

Heb hem vorig maand gekocht werkt prima behalve van netflix terug naar tv kijken kan een probleem geven dat is irritant.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0