Verkrijgbaar vanaf

€ 600,00

(inclusief btw)
126

4.5 gebaseerd op 126 klantbeoordelingen

71
46
5
3
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

In gebruik als 2de tv op slaapkamer

123 cm (49 inch) 15-09-2019 door NDCL

Prachtige tv met mooie kleurweergave ,bioscoopeffect ,beelden springen eruit. Gebruik van chromecast en ingebouwde WiFi. Heel dun en licht van gewicht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Slechte tv

108 cm (43 inch) 05-03-2020 door Abdel

Heb spijt dat ik geen Samsung heb gehaald. Kan geen apps downloaden niks. Trage response tijd

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

127 klantbeoordelingen

Modellen

0

goed te handelen

123 cm (49 inch) 22-05-2020 door gerarduskrommenie

mooi apparaat , goed te bedienen met super beeld.!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel

108 cm (43 inch) 19-05-2020 door Juupke

Alles werkt perfect,heel mooi beeld en goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer mooi helder beeld

123 cm (49 inch) 19-05-2020 door matje65

prima tv, mooi helder beeld, enige - min punt is dat dit toestel niet Ziggo gecertificeerd is

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goed baald kwaliteit

108 cm (43 inch) 18-05-2020 door Benoit30

pas gekocht doch eerste indruk is goed qua beeld en zijn prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

een heel mooi televisie

123 cm (49 inch) 17-05-2020 door Armada 54

ik heb deze televisie 3 dagen en ben heel erg tevreden met alles wat de televisie doet vooral het beeld is fantastisch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed en mooi

139 cm (55 inch) 15-05-2020 door omejood58

Vandaag in huis gehad en ik ben er blij mee ook heb een homecinema van Sony

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

pracht beeld en geluid in de ruimte waar geplaatst

123 cm (49 inch) 13-05-2020 door geminipanda

prachtige kwaliteit prijs verhouding met uitstekend beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen echte smart tv

123 cm (49 inch) 12-05-2020 door Craziemen

Ik heb deze tv terug gebracht omdat het geen echte smart tv is je kan er zelf geen app,s op instaleren . Maar als je dat niet belangrijk is het een goede en mooie tv .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan alle verwachtingen

139 cm (55 inch) 11-05-2020 door Jaap86

Het product was eenvoudig te installeren en werkte meteen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne TV

123 cm (49 inch) 09-05-2020 door Chris1058

Na een Philips tv die na 2 jaar en 3 maanden de geest gaf een verademing, mooi beeld, fijne bediening. Hoop dat deze langer meegaat dan zijn voorganger

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

scherp beeld

108 cm (43 inch) 08-05-2020 door brum_85

Vorige maande gekocht. Beeldkwaliteit is zeer goed. Zeker voor deze prijs. Wil je een niet al te dure, grote maar wel goede tv, dan is dit een prima optie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige TV

108 cm (43 inch) 06-05-2020 door ABJ67

Net 3 dagen in huis en bevalt uitstekend.Mooi beeld en geluid. bediening makkelijk. Installeren ging wat lastiger dan gehoopt. maar na terug naar de fabrieksinstellingen en kiezen voor belgie als land (woon dus in Nederland) en Nederlands als taal vind de TV eindelijk alle zenders van mijn provider

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Altijd Philips en Samsung gehad. Sony steekt er bo

139 cm (55 inch) 04-05-2020 door SjaakH

Na diverse merken en types bekeken te hebben, stak de Sony, qua prijs en bedieningsgemak, er boven uit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie televisie, geweldige kleuren!

139 cm (55 inch) 01-05-2020 door Andrewvdb

We hebben de tv afgelopen april (2020) gekocht en nu 2 weken in gebruik. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het beeld en vooral ook het geluid (wat voor ons een vereiste was bij de aankoop van een nieuwe televisie). Mooie kleuren en e.e.a. is ook makkelijk zelf goed in te stellen naar wens. De vormgeving van de tv is simpel, maar daardoor juist mooi. Wij hebben een zwarte rand waardoor je deze niet goed ziet als de tv uit staat en het daardoor 1 geheel is met het beeld. Voor ons is 55 inch een prima formaat, groot zat. De afstandsbediening werkt prima, er zitten zelfs knoppen op voor YouTube en Netflix. Wij gebruiken in principe wel de afstandsbediening van onze provider die ook prima compatible te maken is met de tv. Kortom, een mooie, goede televisie met een mooi scherp beeld met geweldige kleuren en ook het geluid is super en de prijs-kwaliteit verhouding vinden wij uitstekend.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet helemaal blij

123 cm (49 inch) 30-04-2020 door Dominiquexxxxx

Ik heb de tv vorige week gekocht alleen het nadeel is dat je niet zelf apps kan downloaden alleen de apps die Sony heeft gedownload kan je gebruiken en verder moet je via een chrome cast de andere apps bekijken...

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Geweldig beeld en mooie kleuren

108 cm (43 inch) 30-04-2020 door TV Video alles mooi resul

Ik ben erg tevreden, geluid en beeld geven prachtige resultaten

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed apparaat

108 cm (43 inch) 30-04-2020

Goed apparaat Goed apparaat Goed apparaat Goed apparaat Goed apparaat

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topper

139 cm (55 inch) 28-04-2020 door Hensmet

Mijn 3e tv van Sony, voor mij niks anders! Super beeldkwaliteit, handige Netflix en YouTube knop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

108 cm (43 inch) 26-04-2020 door Rtvdwal

Mooi beeld. Bij dvd’s wel wat hard. Jammer dat speakers of oortelefoon of/of werken. NPO plus app kan er niet op helaas.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super, zeer blij met de aankoop

108 cm (43 inch) 26-04-2020 door PaulD_64

twee dagen geleden aangekocht, geweldig product, gebruiksvriendelijkheid is top

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

123 cm (49 inch) 24-04-2020 door Hansie121955

Ik ben super tevreden over deze aankoop. Dit is wat je noemt, waar voor je geld krijgen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

108 cm (43 inch) 20-04-2020 door stanley53

Is mijn 4e Sony tv over vele jaren steeds tevredener!!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect toestel, installatie zonder problemen

108 cm (43 inch) 18-04-2020 door JAMLucas

Goed werkend toestel, helder en perfect beeld. Werk uitstekend met Samsung soundbar (optisch)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goeie tv

139 cm (55 inch) 18-04-2020 door Robishh92

K heb mijn oudere sony bravia 40inc ingeruild voor de 55inc met smart functie. Geweldig beeld dankzij die 4k mogelijkheden en de tv menu is zo goed als gelijk als de oudere tv. Daar hou ik van. Ik Zelf gebruik minimaal de smart functie van de tv maar ben wel benieuwd naar de nieuwe software op 27 april.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk te installeren

108 cm (43 inch) 18-04-2020 door HermanusJ

Deze week gekocht. Werkt goed samen met de audio installatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Hele fijne tv

108 cm (43 inch) 06-04-2020 door MoniZ

Ik heb de tv voor mijn moeder van 92 jaar gekocht. Ze is zo blij met het goede beeld. Ook een makkelijke afstandbediening. We zijn heel erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi apparaat

108 cm (43 inch) 06-04-2020 door loeloe06

Heb dit product twee weken geleden aangeschaft en geniet er iedere dag van. Alleen jammer dat er geen papieren handleiding bij is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi beeld

108 cm (43 inch) 04-04-2020 door Georgyboy

Makkelijke installatie, Mooi beeld, makkelijke bediening met afstandsbakje.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeld

123 cm (49 inch) 03-04-2020

Ben erg tevreden dat ik weer voor Sony heb gekozen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastische televisie

108 cm (43 inch) 01-04-2020

ik heb deze televisie vandaag binnen gehad fantastische televicie makkelijke installatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

AppleTV 4K & Sony 4K TV

108 cm (43 inch) 22-03-2020

Voor de mensen zoeken de perfect combinatie ! Ik was op zoek naar een 4K-tv die moet worden gebruikt met AppleTV 4K (ik had een oude versie van AppleTV met een tv van een ander merk) en aangezien ik geen nuttige informatie kon vinden, nam ik het risico en kocht ik deze Sony 4K-tv. Kunt u zich mijn vreugde voorstellen om te ontdekken dat het niet alleen perfect werkte met AppleTV, maar ook met mijn andere SONY BluRay dvd-speler homecinema-geluidssysteem, plus nu heb ik maar één afstandsbediening (Apple's) in plaats van 3 (4 als je de set-top tv box TELENET telt) natuurlijk is Apple eerbetoon, maar ik ben erg blij dat ik beide heb. Dus voor de mensen die dat soort configuratie nodig hebben, raad ik het van harte aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Moooi

123 cm (49 inch) 19-03-2020 door Ticiavan

Prachtig. Groot scherm mooie kleuren uitstekend

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top toestel (prijs/kwaliteit verhouding)

108 cm (43 inch) 18-03-2020 door CorM

Mooi beeld en geluid. veel mogelijkheden om deze persoonlijk in te stellen. GEWOON EEN TOP TOESTEL.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

108 cm (43 inch) 17-03-2020 door Boereext

Voldoet tot op heden volledig aan onze verwachtingen. .

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld

108 cm (43 inch) 12-03-2020 door Albertbene

1 maand in ons bezit , en zijn er erg blij mee. scherp beeld . Met 1 knop direckt op Netflix en YouTube via wifi verbinding .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig scherp beeld

139 cm (55 inch) 08-03-2020 door PeenenErwt2016

Gebruiksgemak staat bij deze TV duidelijk bovenaan.Alles is simpel in te stellen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld kwaliteit

139 cm (55 inch) 08-03-2020 door Guido 54

Prachtig beeld kwaliteit zelfs in een kleine living. Prijs/kwaliteit zeker waardig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte tv

108 cm (43 inch) 05-03-2020 door Abdel

Heb spijt dat ik geen Samsung heb gehaald. Kan geen apps downloaden niks. Trage response tijd

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

0

helder

108 cm (43 inch) 03-03-2020

Ik heb het pas een paar dagen maar geniet van de helderheid

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Algemene beoordeling

123 cm (49 inch) 02-03-2020 door Patrick 53

Vorige maand gekocht heel tevreden mee Een hele verbetering van T.V. Kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherp beeld en goede audiokwaliteit

139 cm (55 inch) 29-02-2020

In december 2019 werd de TV gekocht en deze verrast in positieve zin, vooral het geluid is prima en de beeldkwaliteit is uitstekend. De installatie ging gemakkelijk. Een goede handleiding hoe de afstandsbediening te gebruiken was er niet, dit is een probleem omdat ik daar tot op heden niet mee vertrouwd was.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

108 cm (43 inch) 28-02-2020 door Indygirl

Mooi en helder beeld. Goed geluid. Makkelijk te installeren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede kenmerken

108 cm (43 inch) 23-02-2020

ben tevreden over de beeldkwaliteit en audio, mooi design

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima tv

108 cm (43 inch) 20-02-2020 door swaluwm

net aangesloten alleen werkt de analoge versie (met coax) niet. Even afwachten op de ziggo card

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne televisie

108 cm (43 inch) 18-02-2020 door charliemulder

Product gekocht in december 2019, erg blij mee: werkt goed en super mooi beeld en geluid. Het enige wat ik als een best groot nadeel zie is het volgende: Je kan geen extra Apps downloaden. Er staat Netflix en Videoland op, mar ik kan bijvoorbeeld niet een Spotify of Disney+ extra downloaden. Persoonlijk vind ik dit wel heel erg jammer, omdat ik in de veronderstelling was dat elke Smart TV dit kan. Nu bestaan er bepaalde modellen die dit wel, en bepaalde modellen die dit niet kunnen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed,voldoet perfect

123 cm (49 inch) 16-02-2020 door freewayboz

voldoet en gemakkelijk in gebruik, goed design, scherp beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeldscherpte

123 cm (49 inch) 12-02-2020 door FransMariet

De beeldscherpte is even goed en misschien wel beter dan de latere TV's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Good image, bad sound

108 cm (43 inch) 09-02-2020 door Di11

Sound of this tv is worst that in my old LG tv from 2009, but we are not using extra speakers. maybe with home cinema is better.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Na drie weken nog steeds perfect

139 cm (55 inch) 05-02-2020 door Bartiuke

Het geluid is mooi, van hoog naar laag; helder en goed gedefinieerd. De kleuren zijn ook mooi en helder. Een aanrader, zeker voor deze prijs!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie TV maar loopt af en toe vast

108 cm (43 inch) 05-02-2020

De vormgeving, het beeld en prestaties zijn voor deze prijs prima. Echter sinds ik deze tv heb is hij al een stuk of 4 keer vastgelopen. De enige manier om dit te verhelpen is om de stekker uit het stopcontact te trekken. Maar ik moet zeggen de laatste 2 weken nergens meer last van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeldscherpte.

108 cm (43 inch) 03-02-2020 door koper

onlangs gekocht en nu helemaal tevreden over deze sony tv.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi rustig beeld

139 cm (55 inch) 02-02-2020 door Jopiedee

Mooie tv erg mooi beeld niet van de harde kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel

108 cm (43 inch) 02-02-2020

Heb dit toestel enkele dagen geleden gekocht en na installatie direct zeer opgetogen over de kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige mooie tv, grafisch en qua geluid

123 cm (49 inch) 02-02-2020 door Jannie1

Sinds een paar weken deze tv in huis, model is gewoon mooi, beugels voegen op deze manier echt iets toe aan de tv. Grafisch fantastisch en de verschillende mogelijkheden qua geluid vroegen een extra dimensie toe aan een tv die is zoals je van Sony mag verwachten, goed op alle fronten een 5 sterren waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima product

108 cm (43 inch) 30-01-2020 door Sam1977

nu duidelijk is dat de wifi verbinding pas werkt zodra het bekabeld internet losgekoppeld is wordt het tijd voor een reactie. Zowel beeld als geluid en gebruiksgemak is prima. Liever had ik er nog een HDMI-poort bij gehad maar voor de prijs mag ik niet klagen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi beeld , makkelijke bediening

123 cm (49 inch) 28-01-2020 door Rikus

pas 2 dagen in huis maar wel tevreden met het geheel

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gebruiksvriendelijk

108 cm (43 inch) 27-01-2020 door joeki1

Is vierde TV Sony dus meer dan 10 jaar aankopen en de eerste is nog steeds in dienst!!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waaw, mooi beeld!

108 cm (43 inch) 27-01-2020 door Familie Boone

Heel tevreden met de aankoop van de tv! We stapten én het flat-sreen-tijdperk én het smart-tv-tijdperk binnen. Kindjes zijn er ook heel snel mee weg. Mooi beeld, zuivere klank, bediening wat zoeken maar lukt wel. Mogelijks hebben we nog niet alles aan onze nieuwe tv ontdekt...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv, makkelijk te installeren

108 cm (43 inch) 25-01-2020 door Ronaldger77

Eergisteren gekocht. Binnen 10 minuten konden we tv kijken

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeld

139 cm (55 inch) 22-01-2020 door Tjibbe6211

Het is een super tv, fijne afstandbediening en snel interactief

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eenvoudige en handige bediening van Sony TV

123 cm (49 inch) 10-01-2020 door Roca53

Gisteren deze TV gekocht. Installatie makkelijk. Prachtig beeld en goed geluid. Dit is wat je wilt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch beeld en klank!

123 cm (49 inch) 10-01-2020 door Minerva

Vorige maand kochten wij deze tv en we zijn er, tot hier toe, zeer tevreden over! Sony kwaliteit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super beeld

164 cm (65 inch) 09-01-2020 door MikeV42

echt heel mooi beeld mooie kleurenen makkelijke bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

leuk model

108 cm (43 inch) 08-01-2020 door jamssen

we zijn tevreden over de kwaliteit van het toestel en beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

goede kenmerken

123 cm (49 inch) 07-01-2020 door Peterlia1

ik heb deze tv gekocht en was 4 dagen later al geleverd en geinstalleerd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet zomaar te instaleren

108 cm (43 inch) 07-01-2020 door Rvanderheide

Mooi toestel maar kan geen internet verbinding makenal 2 dagen mee bezig maar hopeloos.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

heel erg goed, prima

108 cm (43 inch) 06-01-2020

het is een heel mooie tv en kon deze zelf heel makkelijk installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

FIjne TV voor de PS4 Pro

164 cm (65 inch) 06-01-2020 door LeijtenG

Ik ben tevreden met de TV, goed beeld en werkt perfect voor m'n PS4 Pro! Helaas wel maar 50HZ waardoor hij wat traag is met verversen van het beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastische prijs- / kwaliteitverhouding

123 cm (49 inch) 05-01-2020 door movano

Hiervoor hadden we een Sony Bravia 32 " TV en dan is de 'sprong' naar 49 " alsof je in een andere wereld belandt. Superscherp beeld, prima geluid , kortom voor de betaalde prijs zou ik geen alternatief kunnen bedenken én aantreffen. Iets minder te spreken ben ik over het onderstel, in vergelijking met de mooie zwarte voetplaat van mijn vorige toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima beeld kwaliteit

108 cm (43 inch) 02-01-2020 door gvwhkw20

gewoon een zeer goed toestel, GELUIDS KWALITEIT KAN IETS BETER

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 29-12-2019 door Moeder van de 4

Gisteren gekocht erg tevreden. Mooi beeld goede prijs verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect beeld

123 cm (49 inch) 29-12-2019 door HansT1945

We hebben deze TV een maand geleden gekocht en zijn meer dan tevreden. Het doel was een groter beeldscherm voor een redelijke prijs en dat is meer dan gelukt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0