Verkrijgbaar vanaf

€ 700,00

(inclusief btw)
96

4.4 gebaseerd op 96 klantbeoordelingen

51
37
5
1
2
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldige TV

123 cm (49 inch) 19-12-2019 door Oliver92

Na 13 jaar gedaan te hebben met onze oude TV, hebben we sinds kort dit model. Wat een verschil! En leuke opties en design.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Eén grote zoektocht, complex en slecht gedocumente

108 cm (43 inch) 27-08-2019 door Hugo 55

Ik probeer de smartfuncties onder de knie te krijgen maar het lukt me niet. De bij ingesloten gebruiksaanwijzing is waardeloos. Op de website van Sony vind ik ook geen heldere uitleg. Ik heb echt spijt van deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

97 klantbeoordelingen

Modellen

0

Goede kwaliteit

123 cm (49 inch) 26-05-2020 door vdbosch1

Wij zijn er blij mee en genieten er nog elke dag van

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mogelijkheden en gebruiksvriendelijk en zeer goed

108 cm (43 inch) 16-05-2020 door waylon m

ik heb dit product gekocht ter vervanging van mijn oude sony tv waar ik zeer tevreden over was. en om die reden heb heb ik weer voor sony gekozen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooi

123 cm (49 inch) 15-05-2020

Het is erg gemakklijke en duidlijk foto voor allemal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische aankoop

123 cm (49 inch) 15-05-2020 door Welkenaamdanwel

mooie kleuren voor mijn appartement de mooie grote

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verschrikkelijk strak beeld, mooie kleuren

164 cm (65 inch) 14-05-2020 door jacky003

Mijn nieuwe tv vorige week gekocht en er helemaal blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV!

139 cm (55 inch) 13-05-2020 door MortuusNL

Gekocht als upgrade en wat een goeie keuze was dat. Deze Smart TV is snel, heeft mooi beeld en zit er gewoon strak uit. Het enige minpunt is een beetje lightbleed aan de onderkant maar na de "druk en loslaat" techniek is het voor een groot deel weg.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

eenvoudig op starten

164 cm (65 inch) 12-05-2020 door valentino296

gemakkelijk uitpakken opstarten en voet insteken wel groot genoeg plaats hebben

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld en geluid

123 cm (49 inch) 11-05-2020 door Luce023

Had ik maar al vroeger zo een tv gekocht. Nu is het een mooi combinatie met de ps4

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

KAN NIET BETER

108 cm (43 inch) 30-04-2020 door RIKIRIK

NOG NOOIT ZULK BEELD GEZIEN ZAL MOEILIJK TE VERBETEREN ZIJN

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Nette TV tegen een prima prijs !!

108 cm (43 inch) 29-04-2020 door Loorb00

Super scherp beeld en geluid, ook als je er iets scheef voor staat/zit. Pootjes lijken wel iets iel, maar kan nog wel voor de 43. Dit type wordt als redelijk standaard aangeprezen, maar dat is het niet !! Installatie gaat eigenlijk vanzelf. TV pakt de signalen van Ziggo direct op en gaat er mee aan de slag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Valt tegen.

123 cm (49 inch) 29-04-2020 door Frederico71

Half jaar geleden gekocht. Vanaf begin problemen. Moet regelmatig opnieuw opgestart worden omdat ie niet meer reageert. Zender wisselen duurt een eeuwigheid. Bij inschakelen soms zwart beeld en niet naar andere zender kunnen zappen. Aantal malen contact gehad met sony maar verder dan software update komen ze niet. Dikke tegenvaller. Volgende keer weer een Samsung.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Sony ! bekend merk

123 cm (49 inch) 29-04-2020 door DHZ69

Het was puzzelen voordat ik door had hoe ik de DvD speler aan de praat kreeg; m.b.v. een KPN afstandsbediening. En op de Sony afstandsbediening alleen maar hard of zacht hoef aan te klikken .... Je kan alles wel laten installeren. Maar ja, overal hangt er een prijskaartje aan vast.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kijkervaring

108 cm (43 inch) 29-04-2020 door Sonykijker

Gemakkelijk in te stellen via duidelijke menu's. Snelle verbinding en reactie, zowel via kabel als via wifi.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit

164 cm (65 inch) 24-04-2020 door GunterDierickx

Knap beeld, geluid is niet fenomenaal maar wel heel goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld is prima, geluid is even wennen

108 cm (43 inch) 18-04-2020 door HanMaastricht

Televisie nu 1 week in huis, voldoet aan verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een visuele verrijking

108 cm (43 inch) 07-04-2020 door Boris The Haque

Ik heb de Sony Televisie KD-43XG8096 op 16-3-2020 bij de Media Markt Den Haag gekocht, laten thuisbezorgen en laten installeren.Bij de installatie is de al Aanwezige digitale Humax aangesloten maar toen ik op de afstandbediening op REC drukte nadat ik een externe HDD had aangesloten kwam een melding niet mogelijk maar nadat ik de plug van Ziggo rechtsreeks op de TV aansloot en opnieuw de digitale zenders liet zoeken heb ik handmatig de standaard zendercode 05555 veranderd naar de Ziggo zendercode 04444 .Nu drukte ik opnieuw op REC en kon ik b.v. NPO 1 gelijk opnemen. Geweldig mooi beeld en goed geluid. Zowel met en zonder opname. Mooie kleuren en goede afstandbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

108 cm (43 inch) 07-04-2020 door Hannes4k

Scherp beeld, goeie opties, mooi formaat en gebruiksvriendelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet volledig aan verwachtingen

108 cm (43 inch) 06-04-2020 door Jsteijns1807

We zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze tv. Zowel over beeld, geluid, als bedieningsgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beeld

164 cm (65 inch) 03-04-2020 door Erikven

Heb tv twee weken geleden gekocht werkt goed maar menu is niet echt makkelijk en logisch ook nog steeds problemen met het het aansluiten van de sateliet antenne tv zoekt niet op astra 2 wat we ook proberen zelfs een vakman komt er niet uit ook bij Sony krijg ik verder geen gehoor

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Slecht

164 cm (65 inch) 03-04-2020 door Miene

Echt slecht al 2 maal defect geweest op 3 maand en werkt nog niet

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Wat een scherp beeld

108 cm (43 inch) 31-03-2020 door WimToos4953

Eind maart hebben wij een Sony Bravia 43XG8096 gekocht. Scherp beeld!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en makkelijk te bedienen voor correcte

108 cm (43 inch) 23-03-2020 door Johan_S

Dit is mijn eerste "Smart TV". Na eerst wat zoeken gaat de bediening zeer vlot. Ook het beeld is zeer goed, zelfs zonder OLED of QLED. Ben zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld met af en toe een reset.

123 cm (49 inch) 22-03-2020 door Guido H

Mooie televisie, precies wat ik zocht. Helaas loopt o.a spotify soms vast en moet even de stekker er uit. Het zal vast opgelost worden met een update.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Net wat ik zocht

189 cm (75 inch) 11-03-2020 door Christian VdV

groot formaat en een prachtig beeld met alle android functionaliteiten, net wat ik zocht

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een top tv

108 cm (43 inch) 11-03-2020 door Meeuw1

Echt een top tv streamen via Google, 4k scherm goede audio

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs-kwaliteit

123 cm (49 inch) 09-03-2020 door Wim722

Tv heeft een mooi design en een beeld van zeer goede kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

vertrouwde kwaliteit

123 cm (49 inch) 28-02-2020 door louisauguust

na aankoop, jaaaaaaaaaaren geleden, van mijn eerste Sony triniton KTV altijd gebleven bij dit merk en daar nog nooit spijt van gekregen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klasse tv

108 cm (43 inch) 17-02-2020 door Mark22c

Prachtig beeld en gemakkelijke bediening en mooi vormgegeven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld.

123 cm (49 inch) 14-02-2020 door Bart en Geta

Gemakkelijk te bedienen, snelle reactie en schitterend beeld. Zeer tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeldt

123 cm (49 inch) 13-02-2020 door Peterbrenda

Heb de tv nu paar weken. Zeer mooi beeld ook het ophangen is voor een leek makkelijk te doen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima

123 cm (49 inch) 08-02-2020

Het is onze 3e Sony TV is dit geen goede reden zekerp

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Verry happy with it

123 cm (49 inch) 08-02-2020 door Patricia_sny

Good image quality and nice streaming options (build in chromecast) very happy with stability and overall preformance. Some automatic settings are from time to time brightening too much so some personal settings is sometimes preferred over the automatic ones.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SONY IS AMAZING

164 cm (65 inch) 01-02-2020 door Coolbanana

Altijd al blij geweest met Sony en ze gaan nooit stuk :-)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

123 cm (49 inch) 30-01-2020 door Joop1957

Ik ben tevreden en het ziet er goed uit. Mooi beeld!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super mooie tv

164 cm (65 inch) 30-01-2020 door Anneke53

2 weken geleden gekocht . Wat een prachtig mooi zuiver beeld , je ziet zelfs de pukkeltjes op iemands gezicht , zo zuiver . Mooie kleuren . Ben er erg blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie en goede tv

123 cm (49 inch) 28-01-2020 door Jbos69

Afgelopen week gekocht En tot nu toe te vreden er mee

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastische tv

123 cm (49 inch) 26-01-2020 door Ronneke

Geweldige tv.super mooi helder beeld vele smart opties. Wij hebben hem op draaibare voet geplaatst.(aanrader)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie kleuren

108 cm (43 inch) 25-01-2020

Mooie kleuren. Gebruiks vriendelijk, geluid in combi met soundbar is stukken beter. Mooi design.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeldscherm

108 cm (43 inch) 24-01-2020 door Danny en Greta

Ben heel tevreden met de aankoop van de televisie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alleen gaat de tv soms van zelf uit??

123 cm (49 inch) 21-01-2020 door Ömer10

Soms gaat de tv van zelf uit?? En dan moet je de tv weer aan doen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig toestel

139 cm (55 inch) 18-01-2020 door Ichthuss

we hadden onze samsung vervangen door onze nieuwe sony,het beeld is verbluffend en ook het geluid.De diverse aansluitingen naar surround en naar een externehd of stick is ideaal.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hardware en.... Android

108 cm (43 inch) 17-01-2020 door GB71

Klank: niet mogelijk, zelfs via equaliser, om de hogere frequenties (groter dan 8000Hz) op te halen. Gevolg is dof geluid. Android OS : veel buitenlandse nutteloze apps beschikbaar, echter niet wat ik wil : Bijv. the Weather Channel, Feratel, Buienradar, verkeersinformatie etc... Browser laat niet toe apps te downloaden...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

189 cm (75 inch) 15-01-2020 door Sanjai

Goed TV voor een mooi prijsje ben er blij mee. Zal dit zeker aan vrienden adviseren

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mis een functie

108 cm (43 inch) 14-01-2020

Ik heb de tv gekocht door aanraden van ander, ik heb er duur voor betaald omdat ik android wou. Beeld is prima en geluid ook, maar ik mis mijn handmatige functie om balken onder en boven weg te halen bij series en films, dus zit alles te kijken met grote balken onder en boven. beeldregeling Wide-modus kan er niks mee. Zoveel geld en zo'n merk, dan niet eens die functie. Heb een van 239 euro en die heeft het wel, als ik het van te voren had geweten, had ik deze tv niet gekocht. Nu ook weer Mandalorian met dikke balk onder en boven, plus ondertiteling tussen de twee dikke balken, heel jammer. De middelen voor een andere tv heb ik niet, heb maar een minimaal inkomen, geld gehad van vrienden en diep in mijn buidel tasten om deze te kunnen kopen. ERG JAMMER

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

FantastischA

164 cm (65 inch) 08-01-2020 door Ruddy C

Ben nu al aan mijn derde TV Sony BRAVIA toe en de kwaliteit is veel beter en zowel mijn echtgenote als ikzelf zijn uiterst tevreden met het nieuwe toestel. We kochten een 65 inch scherm omdat we nu een grotere woonkamer hebben en het toestel voldoet aan ALLE eisen en verwachtingen. De bediening is heel eenvoudig en duidelijk in stappen te volgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 07-01-2020 door Paparico45

Ik heb dit vorige maand gekocht prachtige tv met Android besturingssysteem

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet helemaal aan onze verwachtingen

123 cm (49 inch) 06-01-2020 door Bernice24

Wij hebben deze tv vorige maand gekocht en hij voldoet helemaal aan wat we ervan verwachtten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good quality for the price

123 cm (49 inch) 05-01-2020 door mhkt19

I bought this tv last month and I have used it meanwhile. overall I am happy with, the sound is powerful, the quality of the image is good and the operating system is android which is a big plus comparing to other smart TVs. The only issue is although it has Bluetooth, it only supports mouse and keyboard Bluetooth connections and not your headphones.

Vormgeving

Gemiddeld

0

0

0

Goede tv

139 cm (55 inch) 03-01-2020 door Slexy

Gekocht voor 666 EUR. Prijs kwaliteit is goed. Tevreden. Ik ken niks van tv's, vorige was bijna 12 jaar oud, dus zeker een verbetering. Netflix is topper!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top tv voor zijn prijs

108 cm (43 inch) 01-01-2020 door Willem 54

Geeft een erg mooi beeld. Geluid is goed. Met surround set natuurlijk beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede tv

164 cm (65 inch) 01-01-2020 door Joop 65

Pas gekocht en werkt prima en makelojk in gebruik ook

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima

123 cm (49 inch) 28-12-2019 door ansemscm

graag papieren handleiding meeleveren aflezen van apparaat en instellen lastig

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super beeld en geluid

164 cm (65 inch) 26-12-2019 door Denis70

deze maand gekocht nooit meer een ander merk . ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 24-12-2019 door wvdh53

Makkelijk aan te sluiten en in te stellen. Helder beeld, mooie kleuren. Koppeling met soundbox eenvoudig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

164 cm (65 inch) 22-12-2019

Mijn vrouw stond wantrouwig tegenover het grote scherm (65 inch - 164 cm ) maar is er nu ook meer dan tevreden over en vindt dat het een echt cinemagevoel geeft temeer wij ook gebruik maken van "Homecinema".

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekker groot

139 cm (55 inch) 19-12-2019 door stevenvanu

Ons oude toestel (Sony KDL 32W655A) was nog niet aan vervanging toe, maar wij wel: We wilden wel een 'iets' groter beeld. Zeker met natuurfilms is deze overgang geen stap maar een sprong vooruit. We hebben glasvezel en dat komt op dit toestel tot zijn recht. Dat houdt wel in dat we de daarbijbehorende afstandsbediening gebruiken. Dat houdt in dat we daarmee afstand doen van de extra mogelijkheden van de Sony afstandsbediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Great value for money

108 cm (43 inch) 19-12-2019 door PwNDwN

Does exactly what was expected and more. A great Cyber Monday deal makes it even more fun.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige TV

123 cm (49 inch) 19-12-2019 door Oliver92

Na 13 jaar gedaan te hebben met onze oude TV, hebben we sinds kort dit model. Wat een verschil! En leuke opties en design.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooie TV met wat kleine minpuntjes

123 cm (49 inch) 16-12-2019 door Hcw001

Nu 3 weken in huis en redelijk tevreden. Mooi helder beeld en het Android menu werk pretich. Ook de ingebouwde Chromecast werk prima. Het geluid is wat minder en klink een beetje blikkerig. Maar met gebruik van een soundbar is dat geen probleem. Wel is de tv al een keer vastgelopen. Hoop dat dat een incident was.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en goed geluid, veel mogelijkheden

108 cm (43 inch) 15-12-2019 door Jobje

Heb toestel nu een maand en ben zeer content. Vooral natuurfilms bieden prachtige beelden in mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Vorige TV was een Full HD van Sony 102cm

108 cm (43 inch) 10-12-2019 door JO1776

Nu opnieuw een Sony TV aangeschaft een 4K UHD 110cm. Ik vind de Tv's van Sony van superieure kwaliteit. Het beeld is geweldig qua scherpte en kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig toestel

108 cm (43 inch) 09-12-2019 door Pollie45

Ik heb dit toestel 14 dagen geleden gekocht het is een zeer goed toestel alleen zou er voor oudere mensen een makkelijker te begrijpen gebruiksaanwijzing bij moeten zitten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige keuze!

189 cm (75 inch) 09-12-2019 door FonZ69

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, veel mogelijkheden maar het belangrijkste is een mooi en goed beeld!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leve android.

108 cm (43 inch) 08-12-2019 door Jean57

Ik gebruik de tv voor netflix, you tube en vulgo en vrtnu. Werkt heel goed. Goede beeld-en klankkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

goed beeld goed geluid makkelijk te bedienen

123 cm (49 inch) 07-12-2019 door geen01236

Ben erg tevreden geluid en beeld zijn helder en goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super held en geluid

164 cm (65 inch) 07-12-2019 door Denis1970

Ben zeer tevreden over de Sony bij mij komt er geen ander merk meer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig 4 K beeld met films en digitale TV.

139 cm (55 inch) 02-12-2019

Mooie TV met haarscherp beeld. De installatie is vrij eenvouwdig. Volg gewoon de handleiding en klaar is kees.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed toestel!

108 cm (43 inch) 01-12-2019 door JP Vanderstok

Zeer goed product! Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed toestel voor de prijs

108 cm (43 inch) 30-11-2019 door VDMY5231

ik hebt het toestel nog maar pas gekocht , en op eerst zicht zeer te vrede bv kleur en de handleiding voor mijn in orde

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld met grote kijkhoek

123 cm (49 inch) 19-11-2019 door HenkBr

2 weken in huis, mooi beeld en verrassend grote kijkhoek. Gemakkelijk te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 18-11-2019 door Rkoch

Wij hebben deze gekocht omdat we aan iets nieuws toe waren na 17 jaar

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 17-11-2019 door Motorjel

Mooie beeld en geluid. Ik vind het een geweldige tv mooi en zuiver beeld makkelijk in gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0