Verkrijgbaar vanaf

€ 1.000,00

(inclusief btw)
39

4.6 gebaseerd op 39 klantbeoordelingen

24
14
1
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

64 klantbeoordelingen

9 Modellen

Modellen

0

geweldig

108 cm (43 inch) 17-11-2019

schitterend beeld makkelijk menu handig te installeren jammer dat het registreren zo moeilijk gaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helder beeld

123 cm (49 inch) 13-11-2019

Zeer tevreden met deze tv, helder, scherp met veel functionaliteiten. Het zou wel fijn zijn als gebruiksaanwijzing op papier er bij zou zitten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

BRAVO

123 cm (49 inch) 12-11-2019 door Henricus 55

Wij zijn zeer tevreden over dit product omdat het een toegevoegde waarde geeft aan onze belevenis in de slaapkamer ; Value for money

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs van product goed.

123 cm (49 inch) 10-11-2019

Pas 1 dag in bedrijf, maar tot zover heel tevreden over het beeld en design. Geluid van tv is matig, maar met dolby surround ( SONY ) prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony, the beauty!!

123 cm (49 inch) 09-11-2019 door MaxBor01

Net gekocht en het is genieten vanaf de eerste minuut!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede televisie met een paar min puntjes

108 cm (43 inch) 06-11-2019 door Mons 2

Het beeld is goed maar had er iets meer van verwacht. Geluid prima wel wat vlak. Ik vind het jammer dat de afstandsbediening traag reageerd en je moet goed richten. Ook het schakelen tussen de zenders gaat erg traag. Ook vind ik het raar dat de tv erg achter over staat. Het smart gedeelte is lastig te vinden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

strak uiterlijk

123 cm (49 inch) 04-11-2019 door siep

hoop dat het me net zo goed bevalt als mijn eerste sony ook een bravia 12 jaar in mijn bezit geweest.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed beeld

108 cm (43 inch) 03-11-2019 door Sony 4K

Geluid kan ik niet beoordelen Gaat via muzieksysteem

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv met prachtig beeld, maar erg matig geluid

108 cm (43 inch) 30-10-2019 door pvdijk72

Erg te spreken over uiterlijk en beeld, maar geluid valt erg tegen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect beeld

108 cm (43 inch) 30-10-2019 door jack2811

Wij hadden graag een OLED TV gekocht, maar vonden 55" toch wel erg groot in de kamer. Deze 43" TV is een goed alternatief met een bijna zo'n goede beeldkwaliteit als de OLED TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

verrijking van geluid en beeld

123 cm (49 inch) 30-10-2019 door Florian48

Als je wat ouder wordt, heb je meer behoefte aan helderheid van beeld en duidelijkheid van geluid.In beide gevallen voldoet deze tv uitstekend. Bovendien is deze tv eenvoudig te bedienen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooi beeld

108 cm (43 inch) 27-10-2019 door Willemse53

We hebben de Sony nu ruim 2 weken,maar hebben nog geen seconde spijt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

108 cm (43 inch) 27-10-2019 door Sanders8

Ik ben te vrede over mijn aankoop ,en een goede uitleg gekregen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

KD-49XG8377 de 49"

123 cm (49 inch) 25-10-2019 door pjve64

Twee weken geleden gekocht oktober 2019, geen moment spijt van gehad. Het beeld is werkelijk waar fantastisch, het geluid is goed, maar niet echt vol. Nu een paar puntjes van aandacht: 1. Jammer is wel dat je via de instellingen niet tegelijk het geluid via de TV speakers als via de optische kabel kunt laten lopen. Je dient hier iedere keer in het instellingen menu een keuze te maken wat het mijns inziens onhandig maakt. Ik zou hier gewoon de speakers van de TV willen uitschakelen via de afstandsbediening en dan het geluid via mijn versterker willen horen. Ik heb geen soundbar maar een 7.1 audio installatie met redelijk profesionele luidprekers. 2. Nog een tip voor Sony, introduceer een extern toetsen bord zodat je gemakkelijk in websites of apps kunt zoeken. Ik heb de Sony app op mijn telefoon geprobeerd maar dat is het net niet, het is onhandig in gebruik en traag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitstekend beeld

123 cm (49 inch) 21-10-2019

algemene tevredenheid over tv, zoals beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

scherp beeld en mooi geluid

108 cm (43 inch) 20-10-2019

4 weken geleden gekocht en nog geen minuut spijt gehad!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig scherp beeld

108 cm (43 inch) 17-10-2019 door Arno59

Slechts één dag in huis, maar vertrouwde, zeer hoge kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne tv mooi beeld

123 cm (49 inch) 16-10-2019 door Garretien

Mijn man kan weer de rugnummers zien van de voetballers, dat was de belangrijkste reden om een nieuwe tv te kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

123 cm (49 inch) 12-10-2019 door Fram2019

Gisteren aangeschaft zeer gebruiksvriendelijk had m al aan de praat met gebruiks handleiding nog in t folie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super mooi beeld

123 cm (49 inch) 12-10-2019 door Angelo 1963

Verschillende schermen bekeken zonder op het merk te letten. Zowel bij mijn vrouw als bij mij is dit beeldscherm het mooiste.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

fantastisch

108 cm (43 inch) 10-10-2019 door Boleid

geweldige beeldkwaliteit een aanwinst aan de muur

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 06-10-2019 door Kaatje1

Ben blij dat ik gekozen heb voor het 100 hrz, model

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend!

108 cm (43 inch) 05-10-2019 door wibo1951

Ben onder de indruk van de beeldkwaliteit!! Geluid iets minder toch mooi naar wat je verwacht van een platte tv! Liever wel een wat uitgebreidere handleiding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Haar scherpe beelden

108 cm (43 inch) 04-10-2019 door jan16

Ik heb de tv nu een week maar ben zeer over te spreken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

108 cm (43 inch) 30-09-2019 door NZ Nes

Ik heb deze net in huis maar het bevalt naar wens.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld zeer tevreden.

108 cm (43 inch) 25-09-2019 door Spooky Schiedam

Mooie vormgeving, wel wennen aan de schuine stand van de Tv. Fantastische kleuren en beeld, alsof je soms middenin de natuur zit. Echt een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi design met prima beeld

108 cm (43 inch) 24-09-2019 door HansDev62

Wij waren op zoek naar een kwalitatief goede televisie die er ook nog goed uitziet

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi Beeld

108 cm (43 inch) 24-09-2019 door Harold 19

2 weken in bezit, blij met 1 overzichtelijke afstandbediening.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

model

108 cm (43 inch) 19-09-2019 door PFS365

Tevreden van het beeld. Jammer dat het achterste van de tv zo teer is je mag hem niet aleen verplaatsen of het achterpaneel kraakt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooi beeld

108 cm (43 inch) 18-09-2019 door Erik2907

Prachtig beeld, makkelijk in gebruik, mooi product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooie 4K TV

108 cm (43 inch) 16-09-2019 door JacL

Na vrij lange research hebben we deze KD-43XG8399 aangeschaft. We wilden persé een 43 inch TV, voor ons groot genoeg:-) Wat een mooie TV t.a.v. o.a. beeldkwaliteit en de refresh-rate (100 HZ, kom je niet/nauwelijks tegen bij 43 inch). De geluidskwaliteit valt me zeker niet tegen en ook de apps laten zich heel vlot bedienen. Kortom: een absolute aanrader met een prachtig mooi (4K) beeld! Kortom heel erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prachtig beeld

108 cm (43 inch) 16-09-2019 door stoom

Pas gekocht, zeer tevreden, alleen de beschrijving zou wel wat beter kunnen in de gebruiksaanwijzing.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony xg83 99

108 cm (43 inch) 12-09-2019

Begin September gekocht en zeer tevreden over kwaliteit beeld en geweldig geluid,Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede verbetering

108 cm (43 inch) 09-09-2019 door Willem86

Ik heb deze een paar weken geleden aangeschaft en ben heel tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

fantastisch beeld

108 cm (43 inch) 06-09-2019

Ik had al een oude Sony Bravia en nu deze. Fantastisch beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geeft uitstekend beeld voor de prijs.

108 cm (43 inch) 06-09-2019 door bjvan 1

Zoals ik in de titel schreef geeft deze TV een uitstekend beeld voor de prijs.Enige nadeel vind ik de aan/uit knop hier zitten twee knopjes vlak naast welke ook snel geraakt worden waardoor een niet gewenst effect optreed.Ik heb het verholpen door er een rond rubbertje op te plakken.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Strakke en uitvoering.

108 cm (43 inch) 02-09-2019 door Fons1984

Mooi beeld, prima geluid.Voor mij even wennen aan de bediening in samenwerking met de provider geleverde afstandsbediening. Daarnaast past hij tot op de millimeter in mijn kast c.q. wandmeubel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

veelzijdig

108 cm (43 inch) 02-09-2019 door petlen

Wij hebben deze televisie vorige maand gekocht en zijn zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Meer dat geweldig

123 cm (49 inch) 01-09-2019 door Dacia

Vorig jaar gekocht, een aanrader precies naar onze wens deze Oled TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede tv

108 cm (43 inch) 29-08-2019 door Jan100

De enige 100 hertz tv in 43 inch, vandaar onze keuze.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect beeld

123 cm (49 inch) 28-08-2019 door Petra71

Heb deze tv nu 2 weken in mijn bezit en ben er super tevreden over. Mijn man houdt van voetbal kijken en wilde graag een tv die geen vertragingsbeelden had. Dat geeft deze tv zeker niet, de bal blijft rond (;p) en het voldoet aan al onze verwachtingen. Het enige minpunt is het geluid wat erg blikkerig is. Dit hebben wij opgevangen met een soundbar (Sony HT-MT300). Het geluid is nu stukken beter, maar ik moet er nog steeds aan wennen tov mijn oude tv. Al met al de perfecte tv als je graag naar snelle sporten kijkt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

123 cm (49 inch) 26-08-2019 door Norduhac

Begin van deze maand heb ik bovenvermelde TV gekocht. In de demofilm in de winkel spatten de kleuren van het scherm af. Thuis heb ik dit nog niet zo mogen ervaren vanwege een oogoperatie en omdat wellicht de content niet het zelfde hoge niveau heeft. Ook de installatie via de app ging niet feilloos, wellicht omdat er geen handleiding was bijgevoegd. Eerste indruk is goed. Alleen het kiezen van de kanalen gaat vrij langzaam. Verdere bediening gaat prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Helder beeld

108 cm (43 inch) 23-08-2019 door Opa Lucas

Helder beeld Gemakkelijke bediening Snel te installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top, makkelijke installatie, super beeldkwaliteit

123 cm (49 inch) 10-08-2019 door Marcootje72

Nu alleen nog even de laatste dingetjes uitvogelen wat betreft de instellingen maar verder super tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Helder beeld

108 cm (43 inch) 10-08-2019 door Jan 47

Ik ben er tevreden mee,behalve dat het geluid niet synchroon is met het beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en besturing

123 cm (49 inch) 05-08-2019 door Sweggie

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Eenvoudige bediening. Gaat goed om met snel bewegende beelden en goede zwart kleur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en kleur

108 cm (43 inch) 05-08-2019 door Ron52

past mooi op onze Dress our mooi formaat zijn er tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De Sony - XG8399

123 cm (49 inch) 03-08-2019

Ik heb deze TV anderhalve week geleden gekocht en ben zeer tevreden over beeld (scherp) en kleuren (prachtig).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima tv

123 cm (49 inch) 01-08-2019 door pietje precies

Gisteren gekocht , mooi beeld en goed geluid heel tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische kijkervaring

123 cm (49 inch) 22-07-2019 door Lou10

Sinds twee weken in bezit en ik kijk nu meer T.V. dan ooit tevoren. De natuurdocumentaires van National Geografic worden op de Sony XG83 weergegeven alsof je er zelf bij bent. De kleuren en beeldscherpte zijn fantastisch. Het geluid van de T.V. is wat magertjes maar loopt bij mij via mijn HiFi-set waardoor de kijk en luisterbeleving optimaal is. De afstandbediening verdient ook een compliment. Ligt goed in de hand en bedient ook de volumeknop van mijn HiFi-set. Doordat het een Android T.V. is kan je nuttige apps toevoegen zoals de VLC-player. Via de USB ingang en een USB-stick kan ik nu al mijn muziek afspelen. Er staan meer dan 4000 muziekbestanden op de USB-stick en dat gaf bij mijn vorige T.V. een zeer trage weergave van deze bestanden. Bij de Sony gaat dit supersnel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ingebouwde chromecast super.

123 cm (49 inch) 16-07-2019 door Kanido

Slechts enkele weken in mijn bezit. Het was even wennen, want het is mijn eerste smarttv.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed

108 cm (43 inch) 13-07-2019 door Jos57

De goede grote( 43 Inc), 100Hz en alle toeters en bellen zit er op. Alleen wat ik irritant vind .......is dat het dimmen wat hij doet met donkere beelden. mij niet echt gelukkig maakt. Voor de rest een prima smart tv!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

goed beeld en kleuren

123 cm (49 inch) 12-07-2019 door franken

wij zijn zeer tevreden over de tv. mooie kleuren en heel scherp beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zoals altijd het mooiste en realistisch beeld

123 cm (49 inch) 08-07-2019

Verleden maand gekocht en ben heel erg tevreden met het gebruiksgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima beeld

108 cm (43 inch) 07-07-2019 door motusdaltrap

prima beeld en geluid, makkelijke installatie van televisie

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed televisie wat prijs/kwalteit betrefd

123 cm (49 inch) 07-07-2019

had eerst een 55 inch gekocht maar bleek voor ons te groot,geruild bij expert was geen probleem,dus nu een slag kleiner en voldoet voor 100%

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top product

123 cm (49 inch) 04-07-2019 door Dominique 0909

Nu 2 weken in huis. En al 2 weken iedere avond aan geniet. Zowel films en sport. ( Voetbal, tennis)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede televisie

123 cm (49 inch) 11-06-2019 door JoMeij74

Deze maand gekocht zeer tevreden,geen complete gebruikshandleiding aanwezig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtige tv

108 cm (43 inch) 10-06-2019 door Mpvdm

We hebben hem nu een paar weken in gebruik het scherm heeft hele mooie kleuren en zijn ook makkelijk aan te passen naar eigen wens de afstandsbediening is overzichtelijk en spreekt voor zich de tv is super snel met het laden van apps heb zelf een vaste internet kabel in de tv maar kan ook via WiFi het geluid is ook goed wij hebben zelf wel een soundbar er onder gehangen van Sony

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een beeld!

108 cm (43 inch) 30-05-2019 door DeOkse

Wilde graag een TV niet te groot. Staat nu een dag en wat een geweldig beeld en geluid. Echt een toppertje.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan gestelde eisen.

108 cm (43 inch) 29-05-2019 door Lambertje70

Wel sound bar en subwoofer gelijk aangeschaft en gekoppeld met pc. Prima geluid.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beantwoord aan mijn verwachtingen

108 cm (43 inch) 28-05-2019 door brusseleers

Ik heb deze tv enkele dagen geleden gekocht en hij bevalt mij

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig

108 cm (43 inch) 26-05-2019

De kleuren zijn geweldig ,de prijs valt mee .we zijn heel tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig mooi beeld

108 cm (43 inch) 18-05-2019 door Petank

Twee weken geleden aangeschaft, en wat een mooi beeld geeft deze tv. Rustig, strak en mooie kleuren. De rand erom heen is klein en valt daardoor niet op. De voet is minder mooi maar hangend is de tv prima. Met heel veel mogelijkheden, ook met 1 afstandsbediening (KNP). Wel een soundbar gekocht zonder losse subwoofer, geeft heel mooi geluid! Ook te bedienen met dezelfde afstandbediening dmv HDMI kabel!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0