Verkrijgbaar vanaf

€ 850,00

(inclusief btw)
294

4.5 gebaseerd op 294 klantbeoordelingen

159
119
9
4
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

296 klantbeoordelingen

Modellen

0

Bravia tv

123 cm (49 inch) 08-07-2020 door Jan Wes

Heb het gisteren gekocht en instellen vergt wat nodige tijd en kennis

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie 4k televisie met 100Hz.

108 cm (43 inch) 07-07-2020 door pbotloh

Deze televisie onlangs gekocht. Zeer tevreden over beeld en instelmogelijkheden. Android televisie werkt ook goed evenals het verbinden van smartphones etc.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet ingewikkeld

123 cm (49 inch) 07-07-2020 door Fenna 2020

In mei gekocht en is gebruiksvriendelijk zelf de kids kunnen er mee overweg

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte gebruiksaanwijzing en uitleg

108 cm (43 inch) 06-07-2020 door Ziegebruiksaanwijzing

Tv ziet er goed uit maar je kunt er maar de helft van gebruiken omdat er gewoon een slechte handleiding bij zit zowel op papier als internet. Ik ben uren bezig geweest om dingen op te zoeken hoe het werkt en dan bedoel ik ook op andere sites dan Sony. Een voorbeeld ik denk 40 a 50 regels over werking afstandbediening van Sony niet een over gebruik van knoppen. Ik moet zeggen nog nooit zo'n slechte handleiding gehad. Het is echt zo van alstublieft hier is uw tv, de rest zoekt u zelf maar uit. Denk dat ik maar de helft van de tv op deze manier kan gebruiken.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

mooie Tv

108 cm (43 inch) 06-07-2020 door Gotw

Mooi en goed toestel meet schitterend beeld. Geluid laat te wensen over

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

scherp beeld

123 cm (49 inch) 05-07-2020 door Arnold 72

Vorige maand gekocht, en tekens is het een waw effect, je ben er niet op uitgekeken. Dat is gedetailleerd TV kijken. Echt mooi.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld en geluid!

123 cm (49 inch) 05-07-2020 door stalenknie2

Ik heb de tv een half jaar geleden gekocht en ben er nog steeds blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed toestel tot nu toe

108 cm (43 inch) 05-07-2020 door Antonius2

Het toestel is pas 2 dagen in huis en ik moet nog veel ontdekken

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte beeldweergave maar geen geluid.

123 cm (49 inch) 02-07-2020 door MK67

Eind mei de Sony KD-49XG8305 aangeschaft en zeer tevreden over de beeldweergave. Het geluid over de tv speakers is prima, maar tot op dit moment is het niet mogelijk om het geen geluid over mijn tegelijk aangekochte soundbar af te spelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

My new smart tv

123 cm (49 inch) 01-07-2020 door Gudauldbadger

Goede en mooie smart tv...........................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

geweldig

123 cm (49 inch) 01-07-2020 door Petjo

vorige tv was ook een sony dus nu weer aan bevolen door mijn broer en zoon mooie tv en strak beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren

123 cm (49 inch) 30-06-2020 door hsnel7

Vandaag geinstalleerd en tevreden. De installatie vergt alles bij elkaar wel behoorlijk wat tijd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Volgens verwachting

123 cm (49 inch) 30-06-2020 door Derk42

Blij met dit apparaaten voldoet conform vereachting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend apparaat.

123 cm (49 inch) 29-06-2020 door Jerry71

Zeer scherp en helder beeld. Veel mogelijkheden. Makkelijk om te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

108 cm (43 inch) 27-06-2020 door jnusser

Het toestel heeft bijna alle mogelijkheden en een beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

123 cm (49 inch) 25-06-2020 door Daaf84

Nu een week of 3 in bezit en ben er zeker tevreden mee. Enkel de geluidskwaliteit is zwak. Toch een soundbar aangeschaft. Bede Sony. Helaas zijn er met deze combinatie wat ‘mute’ probleempjes bij het gebruik van Google assistent. Maar denk dat dat in de updates van de HT-G700 wel opgelost zal worden. Verder een fijne interface welke goed aan te passen is met de verschillende services. Wel jammer dat alleen HDMI poorten 2 en 3 volledig 4K HDR zijn en de rest niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mijn relaas

108 cm (43 inch) 25-06-2020 door pahel

Ik ben tevreden over het toestel, alleen ik vind de handleiding erg summier.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Dode pixel incl zwarte streep van 4mm na 28 dagen

108 cm (43 inch) 25-06-2020 door Solar123

Blij met de TV in het algemeenheid qua scherm/bediening/ect dus vanuit dat oogpunt helemaal tevreden. Na 28 dagen echter problemen met dode pixel(s) en een zwarte street van 4mm. Dit probleem is door de winkel opgelost door het nieuwere model KD43XH8599 aan te bieden gelet de XG83 niet meer leverbaar was. Hoop dat dit model geen problemen vertoond.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Normale TV niets aparts

108 cm (43 inch) 24-06-2020 door Idagerard

Heb deze TV 6 mei gekocht is niet van wat ik ervan verwacht had

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi beeld geweldig geluid

123 cm (49 inch) 23-06-2020 door tevreden_klant

ik heb deze tv nog niet zo lang maar hij is veel beter dan mijn oude Samsung die over 10 oud was

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een aanrader

108 cm (43 inch) 22-06-2020 door Bevertje

Wij hebben de smart TV nu ongeveer 14 dagen in gebruik. We zijn zeer tevreden over het beeld en gebruiksgemak. .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooiste beeld

108 cm (43 inch) 21-06-2020 door Rubracer

Mooiste beeld in vergelijking met de concurrenten! Door 200 Hz scherm iets duurder maar beter beeld. Soms nog wel licht haperende beelden ondanks 200 Hz scherm. Wellicht op te lossen met een update?

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prima

123 cm (49 inch) 20-06-2020

Maar ouders hadden een gelijk toestel, ik heb na aanleiding van hun een gelijk toestel aangeschaft. Prima keuze.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele mooie tv

108 cm (43 inch) 18-06-2020 door TomvR

TV bij de MediaMarkt gekocht en werd verkocht als de beste 43 inch tv die ze hadden. Ik ben zeker blij met deze tv, het beeld is heel erg mooi. De kleuren en het contrast zijn een heel groot verschil met mijn oude Samsung tv. Android tv vind ik zelf minder fijn dan Samsung smart tv’s, maar het werkt prima!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima TV voor dat geld

108 cm (43 inch) 17-06-2020 door Ron51

Mooi beeld,veel mogelijkheden,Moet het nog allemaal gaan ontdekken.Afstandbediening is deels (nog) niet te gebruiken.O.a. de zenderkeuze knop werkt niet.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony bravia

123 cm (49 inch) 17-06-2020 door Chef 1111

Ik heb een Sony bravia hangen naar ik heb nog nooit een tv gehad die zo'n eigen leven leid. Wel wifi geen wifi zelf zoeken naar hdmi ingangen geluid hard geluid zacht. Ik word er van beschuldigt de tv niet goed geïnstalleerd te hebben maar hoe het wel moet? Veel vragen er over op forums maar weinig bruikbare antwoorden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Super goed beeld

123 cm (49 inch) 17-06-2020 door Liesbeth51

Zeer tevreden met de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige TV, past precies

108 cm (43 inch) 16-06-2020 door GoofW

Mooie compacte televisie met ook goed beeld als je van opzij kijkt. Makkelijk zelf te installeren. Snelle bewegingen in het beeld zijn goed te zien. Alleen alle besturing van tv, provider en soundbar op 1 afstandsbediening krijgen is ook hier niet uit te vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

KVT XG83 Led

108 cm (43 inch) 16-06-2020 door T1945

Heel tevreden goed beeld mijn vorige KVT was ook een Sony een betrouwbaar merk

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Twijfelgeval

123 cm (49 inch) 15-06-2020 door SdeGraaff

Deze tv gekocht omdat het een 100HZ versie is, en gehoopt daarmee het schokkende beeld van een 50Hz tv te elimineren. Helaas heb ik nog geen configuratie kunnen vinden om het beeld echt vloeiend te maken. Motion opties moeten nl. allemaal uit, anders valt er niet naar te kijken, geen idee waarom deze opties uberhaupt ingebouwd zijn. Geluid is matig, je hebt echt wel een soundbar nodig. Menu is wel goed en logisch in elkaar gezet. Ik gebruik geen ingebouwde apps, daar kan ik dus niet over oordelen. Het beeld is echter zeer helder en de kleuren zijn goed in te stellen naar eigen wens.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld prima

108 cm (43 inch) 14-06-2020 door MHvK

Prima beeld en geluid, alleen een uitleg hoe alle functies te bedienen zijn is minimaal.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekende beeldkwaliteit.en ruim android apps

108 cm (43 inch) 11-06-2020 door cashnoflow

Sinds een paar dagen in huis, werkt goed.Een nadeel geconstateerd, de audiolink via bluetooth naar een Soundplate van LG geeft teveel vertraging, moet via een glasvezelkabeltje

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige android smart tv met vele mogelijkheden

123 cm (49 inch) 11-06-2020 door Zonnig terras

Een goede keuze als het gaat om een android smart televisie met vele mogelijkheden. Scherp en duidelijk beeld en makkelijk in bediening. Vele voorkeuren die je kan instellen om je beleving in de smart tv wereld nog mooier te maken. Met betrekking tot geluid heb je toch een aparte soundbar of home cinema nodig om daar alles uit halen wat kan, maar dat is ook niet verwonderlijk gezien de kleine speakertjes die de huidige tv's hebben.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende tv

108 cm (43 inch) 10-06-2020 door Geert51

0p aanbeveling van verkoper deze tv gekocht, wegens zeer goede eigenschappen en beeldkwaliteit wat een goedkopere tv niet heeft

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede tv

123 cm (49 inch) 10-06-2020 door JH1972

Ik ben tevreden met deze tv. Het beeld is prima, maar het geluid vind ik minder.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed en mooi toestel

108 cm (43 inch) 09-06-2020 door Hondje 2

Heb deze nu twee weken in bezit en ben zeer tevreden, jammer dat er geen Nederlandse handeling aanwezig is

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima tv

108 cm (43 inch) 09-06-2020 door Japp3

Gemakkelijk te installeren, mooi beeld. Wel even wennen dat scherm een beetje naar achter helt

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

het was een geweldig weekend

123 cm (49 inch) 08-06-2020 door appie1960kw

zeer tevreden met deze TV.uitstekende beeld kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld

108 cm (43 inch) 08-06-2020 door Ursula41

Nu bijna 3 weken in huis en geen seconde spijt. Eenvoudige bediening met de rechtstreekse knoppen naar Netflix en de Apps

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en mooi design

108 cm (43 inch) 07-06-2020 door Vinkie1984

Geweldige aankoop geweest. Dit was één van de weinige tv's in 43 inch met 100 Hz. Prachtige kleuren uit de doos in standaardmodus, zelf dus niets aan veranderd. Ik heb de tv op een soundbar aangesloten, dus over het geluid van de tv zelf kan ik niet veel vertellen. Twee minpunten: Het scherm helt achterover op de meegeleverde pootjes, ik moet dus zelf iets onder de pootjes zettwn aan de achterkant om de tv recht te krijgen. Tweede minpunt is dat mijn draadloze bluetooth oordopjes regelmatig haperen als ik deze verbonden heb met de tv, terwijl dit op bijvoorbeeld een tablet altijd vlekkeloos werkt. Al met al een prachtige tv, zou hem.zo weer kopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtige beelden mooie kleuren

123 cm (49 inch) 07-06-2020 door L Koekkoek

goed geluid en waar je ook zit het is prima. We zijn er heel blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn om naar te kijken

108 cm (43 inch) 06-06-2020 door Bjmeijers

Wij hebben de Smart tv nu en maand of vier en ontdekken steeds meer mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ben ik in beeld?

108 cm (43 inch) 05-06-2020 door Truffel

Ik heb eigenlijk niet meer nodig dan één woord: prima!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

108 cm (43 inch) 05-06-2020 door nicoadt

Onlangs gekocht om bepaalde uitzendingen via het internet op TV te kunnen zien. Bevalt goed, prima beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebrek geconstateerd, teruggebracht

108 cm (43 inch) 05-06-2020

Eenmaal geïnstalleerd hadden we prima beeld en geluid, maar bij aanraking van de metalen rand om het beeldscherm(niet de onderste rand) bleek daar een soort lek- stroompje op te staan, hetzelfde als bij een halogeen staande lamp op de metalen delen. Na verwijderen stroombron was het nog zo, en pas na het verwijderen van beide aangesloten HDMI-kabeltjes was het weg. De leverancier wist hier ook geen raad mee, en dus is besloten de TV om te ruilen, wel voor een ander merk. Misschien was dit gebrek incidenteel, wij hadden er in elk geval geen vertrouwen meer in. Zodoende geef ik ook geen verdere beoordeling, want nogmaals, het kan incidenteel zijn geweest.

0

0

0

mooi beeld, goed geluid

123 cm (49 inch) 01-06-2020 door Wiel B

Zeer tevreden over nieuwe smart tv. Heeft veel mogelijkheden en instellingen zijn gemakkelijk te vinden. Ook "help" werkt perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi stabiel beeld

108 cm (43 inch) 31-05-2020 door Hanneke16

Ben tot nu toe zeer tevreden, maar heb het apparaat pas drie dagen in mijn bezit. Vraag het over 3 maanden nogmaals dan heb ik een beter gefundeerd oordeel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top Kwaliteit!

123 cm (49 inch) 29-05-2020 door Maartenvanboxtel1976

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Sony tv XG83!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tuner beperkt

108 cm (43 inch) 29-05-2020 door Hvdkooij

Op zich een prima tv. Maar een beperking qua opnames die ik niet ken van mijn Humax 5050c. Meerdere opnames tegelijk kan dus niet. Zelfs niet met meerdere tuners aanwezig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 28-05-2020 door Peter Sc

Ik heb dit product een paar weken geleden gekocht en ben er erg tevreden over. Het aansluiten op een bestaand Home cinemasysteem was plug en play. Het enige minpuntje is het ontbreken van een normale gebruiksaanwijzing, ook via internet is alleen een aansluitinstructie te downloaden die overigens ook in de verpakking zat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer scherp beeld. Bovengemiddelde geluidskwalitei

108 cm (43 inch) 27-05-2020 door Senna67

Ik had deze tv gekocht voor mijn buitenlandse vakantiewoning, maar na proberen thuis was ik zo enthousiast dat ik heb besloten mijn tv thuis ook te vervangen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kenmerken

123 cm (49 inch) 25-05-2020 door gerard maas

Ik heb deze TV deze maand gekocht bij Electro World van Drongelen tw Waalwijk/ de TV bevalt mij prima en de leverancier ook.Goede en duidelijke uitleg van het gebruik. De TV is mooi en scherp van beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Exact de televisietoestel dat ik nodig had

108 cm (43 inch) 24-05-2020 door Sban

Het toestel werkt perfect. Over de beeld- en geluidskwaliteit hoef ik niet veel te vertellen, omdat het een Sony is. Integratie met Internet Apps is heel goed en soepel. Ik geniet ervan. Het is een echte Android TV waarmee je je favoriete applicaties kunt gebruiken. Ik heb echter ook twee minpunten te vermelden: 1. Als het scherm op de poten geplaatst wordt, leunt het 15 graden naar achter. Dat kun je niet aanpassen, het moet zo staan (tenzij je onder de achterste poten iets zet, maar dat is geen gezicht). Ik heb na aardig wat zoeken op Support site van Sony gevonden dat dit per design is en dat ermee de kijkplezier groter zou worden wegens "de lage positie op TV meubel". Nou, hier ben ik het niet mee eens, ondanks dat ik er al gewend aan ben. Bovendien is mijn TV meubel niet laag. Er moest aan de gebruiker de keuze gelaten worden of het scherm verticaal of schuin geplaatst wordt. Te meer dat het andere model van Sony dat wat grotere scherm heeft - gewoon verticaal op de poten staat. 2. Er is geen mogelijkheid om de gedownloaded apps te rangschikken naar wens - de gedownloaded apps komen helemaal aan het eind van de lijst te staan, wat betekent heel veel werk met de afstandbediening totdat je favoriete Apps opent.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super beeld makkelijk te bedienen

123 cm (49 inch) 24-05-2020 door Bremmy

14 dagen geleden gekocht overtreft onze verwachting beeld ontzettend mooi rustig voor je ogen en bediening instellingen zeer eenvoudig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

123 cm (49 inch) 24-05-2020 door Lauraw95

Heb de tv nu een paar maanden en ben er erg blij mee. Vooral de ingebouwde Chromecast is erg handig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi scherp beeld en veel mogelijkheden.

123 cm (49 inch) 24-05-2020 door Mar1969

Ik heb mijn tv nu een kleine week in bezit en ben er erg blij mee. Heel mooi scherp beeld en er zitten heel veel mogelijkheden op dat ik nog niet eens alles heb uitgeprobeerd heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi zuiver beeld

123 cm (49 inch) 22-05-2020 door Sheetfield

De TV geeft een mooi zuiver beeld, door de Android besturing communiceert de TV goed binnen het huisnetwerk met alle andere apparaten. Het enige nadeel vind ik de slappe voetjes, de TV staat eigenlijk ene beetje achterover en dat krijgen we niet goed, dat vind ik wel een beetje jammer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische ervaring.

108 cm (43 inch) 21-05-2020 door Ptrschreurs

Dit toestel heeft ons een heel nieuwe ervaring gegeven op vlak van tv kijken. De evolutie tov ons oud toestel van 12j oud is enorm. Het instellen van het toestel was zeer eenvoudig, echt wel plug and play. Enkel jammer dat de koppeling met ons bestaande sound system, nochtans ook Sony, niet helemaal vlekkeloos loopt. Daarom toch 2 afstandsbedieningen nodig. Was met het oude toestel niet het geval. Vandaar 4 sterren en geen 5.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een prachtige TV

108 cm (43 inch) 21-05-2020 door Ab Haaima

Een paar maanden gebruikt nu: hij is uitstekend bevallen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele vooruitgang

108 cm (43 inch) 20-05-2020 door Sjakie55

Goed. Mooi beeld zeker in vergelijking met het oudje Sony Bravia uit 2005.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een tv die aan mijn wensen voldoet.

108 cm (43 inch) 17-05-2020 door Willem47

Twee weken geleden deze tv aangeschaft, na een periode van goed orienteren. Ik ben iemand die niet over, een nacht ijs gaat. Deze tv voldoet aan al mijn eisen en heeft zelfs mogelijkheden, die van mij van minder belang zijn, maar die ik, nu hij er eenmaal staat, toch wel leuk vindt. Kortom een tv die, voor mij, niets te wensen over laat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima apparaat!

108 cm (43 inch) 16-05-2020 door Bunder72

We hebben dit apparaat twee weken geleden gekocht en we zijn er zeer tevreden over. We hebben er wel werk van gemaakt om tot deze keuze te komen. Het is toch een apparaat waar je jaren mee hoopt te doen! We hebben onze zoon gevraagd om het apparaat in te stellen via Android, dat was voor ons een brug te ver. We genieten nu dagelijks van een prachtig beeld en mooi geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

duidelijk scherm

108 cm (43 inch) 14-05-2020 door shirley70

Ik heb deze tv vorige maand cadeau gekregen. Helaas lukt het mij niet om de 2 afstandsbedieningen te koppelen aangezien ik de code van sony nergens kan vinden, erg lastig, nu heb ik 2 afstandsbedieningen nodig en ik wil er maar 1 gebruiken. Graag zou ik de code van de tv willen weten om te koppelen!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv

123 cm (49 inch) 14-05-2020 door Nawin18

Een mooie tv met prachtig beeld. Makkelijk te bedienen omdat het een Android software heeft.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie strakke vormgeving, mooi beeld

123 cm (49 inch) 14-05-2020 door Hanning

Fijne tv, veel mogelijkheden. Moest even wennen aan het feit dat tv wat achterover helt op de standaard, maar dat wat meer omdat ik het vreemd vond staan, qua esthetiek. Google leerde me dat dit een bewuste keus van Sony is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super mooi beeld en een goed geluid

123 cm (49 inch) 10-05-2020 door Ria 53

Mooie tv met een heel mooi beeld en een goed geluid voor een scherpe prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Precies wat ik wilde

108 cm (43 inch) 06-05-2020 door PeterW50

Lange tijd allerlei technische informatie en recensies bekeken en deze werd het eindelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend over de ganse lijn

108 cm (43 inch) 04-05-2020 door Jantje 200

Heb mijn tv gekocht in januari en zoals ik het in de titel geschreven heb is het een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top beeld en geluid

108 cm (43 inch) 03-05-2020 door Geert64

Heb dit twee dagen geleden gekocht, dus nog niet veel ervaring mee. Maar het voelt goed aan. Dit is onze tweede Sony tv en waren over dat toestel prima tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top tv

108 cm (43 inch) 02-05-2020 door FW65

Een paar weken in huis en beeld, geluid en bedieningsgemak helemaal volgens wens.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima TV

123 cm (49 inch) 30-04-2020 door dejong89

We hebben begin dit jaar deze TV gekocht en zijn er super tevreden over. Mooi beeld en de TV zelf ziet er ook goed uit. Minpuntje is dat hij een aantal keren niet aangezet kon worden met AB of aan/uit knop, maar dat zou nu gefixt moeten zijn door extra software update.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon goed!

108 cm (43 inch) 29-04-2020 door Geert75

Een aanrader mooi vloeiend en kleurrijk beeld en eenvoudig te bedienen .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0